Most booked hotels
Your free enquiry
BULMEDICA

BULMEDICA

Sofia, Bulgaria
Индустрия
Индустрия:
Здравеопазване, Фармация, Лабораторни технологии
Organizer
Organizer:
Inter Expo Center Ltd.
Event website
Event website:
BULMEDICA
Frequency
Frequency:
1 year

Въведение

BULMEDICA работи от 1965 г. и е основното място за срещи на купувачи и професионалисти в областта на медицината в Югоизточна Европа. Това международно търговско изложение е многосекторно събитие и затова обхваща всеки свързан сектор в медицинската индустрия. Посетителите могат да видят най -новите медицински инструменти, фармацевтични продукти, ортопедия, рехабилитационно и възстановително лечение, офталмологично оборудване и консумативи, стерилизация и дезинфекция, както и лабораторно оборудване и мебели. Изложителите посещават БУЛМЕДИКА, за да достигнат до различен пазар и да генерират потенциални клиенти. Освен статичните дисплеи, ще има много демонстрации и страхотна програма за поддръжка с лекции от опитни медицински специалисти. BULMEDICA е източник на иновации с фокус върху това как медицината се променя сега, когато 3D и цифровите технологии предлагат много по-голяма прецизност, отколкото се смяташе за възможно.

Логистиката

BULMEDICA работи всяка година в София, България. Последните няколко години след пандемията драстично изместиха графика между лятото и есента. Предстоящото издание ще бъде събрано през май и ще продължи общо три дни. Интер Експо Център изпълнява двойно задължение като официален организатор на изложението и мястото на домакин. БУЛМЕДИКА споделя сцената със стоматологичното събитие БУЛДЕНТАЛ. Вратите са отворени от 09:30 сутринта до 18:00 вечерта. Не забравяйте да проверите работното време преди предстоящото издание за промени. Сега към пътуването до работното място. Стигането до Интер Експо Център не е никакъв проблем благодарение на метростанцията. Имате влакове на редовни интервали, които спират точно пред изложбения център. Имате избор и в автобусни линии, които обслужват директно изложбените площи - 1, 3, 5 и 6.

Какво можете да очаквате като изложител

• BULMEDICA има постоянен фокус върху иновативни технологии. Като платформа, това е мястото, където можете да изпитате комбинирани устройства за панорамни, цефалографски и 3D изследвания, които са нововъзникващи технологии.

• BULMEDICA е също правилното място, където можете да изследвате тенденциите и подходите в концепцията за оптимална хигиена в здравния сектор.

• Програмата за подкрепа също се фокусира върху нарастващите предизвикателства, които възникват поради пандемията - как пациентите забавят търсенето на лечение за различни състояния, поради страх от заразяване или стреса върху здравната система.

• Друга важна тема беше превенцията на диабета. Националната диабетна асоциация предложи програма за подкрепа с ресурси както офлайн, така и онлайн и насочи хората към групи за самопомощ „Отслабвайте смело“.

Аудитория и статистика

BULMEDICA се организира с щедра подкрепа от големи организации като Българския червен кръст, Националната пациентска организация и Българския фармацевтичен съюз. Изданията са доста оживени с над 220 международни изложители, представляващи 56 страни. Посещаемостта е близо 14 000 търговски посетители. Като цяло в BULMEDICA са разкрити повече от 280 иновации в медицината и денталната медицина. Изложителите идват от различни сектори – стоматологични инструменти, материали и консумативи, медицински изделия, болнични мебели, медицински инструменти, възстановителни лечения и лабораторно оборудване. Повечето изложители са с български произход, но има и марки, които идват от Германия, Португалия, Сингапур, Китай, Тайван, Пакистан, Румъния, Италия, Франция, Гърция, Турция, Словения, Латвия и Унгария. Тъй като има толкова широк фокус, имате пълния спектър от медицински специалисти – лекари, зъболекари, зъботехници, мениджъри на дентални и медицински центрове и директори на болници.

Настаняване

Резервирайте хотели за BULMEDICA за броени часове с Trade Fair Trips ltd. Работили сме в София, България преди и имаме мрежа от хотели и апартаменти под наем. От икономични стаи до апартаменти от висок клас, ние ви предоставяме най-добрите оферти на пазара в предпочитания от вас ценови диапазон. Кажете ни колко хора пътуват с вас и ние ще се погрижим за останалото. Всеки иска да не пътува на дълги разстояния. Ние ви помагаме да получите стаи в близост до Интер Експо Център или в близост до връзките на градския транспорт. В допълнение към хотелските услуги за BULMEDICA, Trade Fair Trips ltd също ви помага на място. Може би имате нужда от заседателна зала с A/V оборудване за срещи. Ще се обадим предварително и ще направим резервации. Или нямате никой, който да изгради изложбената ви щанд. Ще изпратим екип, който да изпълни задачата. Очаквайте качествено обслужване на изключителни цени!

Full list of
hotels for
BULMEDICA

How to get to BULMEDICA

Similar trade shows