Your free enquiry
IDS

IDS

Köln ,Germany
индустрия
индустрия:
Здравеопазване, Фармация, Лабораторни технологии
Organizer
Organizer :
Koelnmesse GmbH
Event website
Event website :
IDS
Frequency
Frequency:
2 years

Организаторите обявиха, че IDS 2021 е отложен за края на септември. Физическото издание е потвърдено за четирите дни между 22 септември и 25 септември. Изложбената площадка, Koelnmesse, ще използва цялостни санитарни и защитни мерки.

Въведение

Денталните специалисти се подготвят за международно търговско изложение, което е крайъгълен камък за денталния сектор - IDS. IDS означава международно стоматологично изложение (International Dental Show) и е един от лидерите в денталния сектор в световен мащаб.

Една от причините за важността на събитието е дълголетието му, тъй като IDS се радва на историческо наследство, след като за първи път излиза на сцената през 1923 г. с появата на съвременната стоматология. Сега панаирът служи като място за среща между търсенето и предлагането, както и източник за иновации, нови изследвания и допълнително професионално обучение.

Продуктовото портфолио предлага много на купувачите - хигиена на устната кухина, фармацевтични продукти, практични мебели, дентална естетика, зъбни бормашини, дентална хигиена, помощни материали за стоматологични цели, почистващи препарати, профилактика и помощни средства за задържане.

Логистиката

IDS пристига в Кьолн, Германия на всеки две години и изданията обикновено се провеждат общо за пет дни около март. Международният търговски панаир се организира под GFDI Gesellschaft zur Förderung der Dentalindustrie mbH съвместно с Koelnmesse, който служи и като място за домакин.

Прием се дава само на професионални посетители. Работното време е от 09:00 сутринта до 18:00 следобед. Koelnmesse се радва на централно местоположение в Кьолн, което го прави лесен за достигане от всички точки в града. Най-лесно би било с кола, но има много възможности за обществен транспорт. Хванете градските железопътни линии S-Bahn S6, S11, S12, S13. Имате трамвайни и метро линии, както и добавка за няколко автобусни линии.

Какво казват хората?

„Като първа в света иновация за хигиена на устната кухина, с потенциал на световната марка, беше напълно логично да дебютираме нашата компания и подвижната хигиенна гама за устни уреди в най-голямата и натоварена витрина в стоматологичната индустрия. Въпреки че сме малък австралийски стартъп, ние се чувствахме като у дома си в IDS и резултатите надминаха нашите очаквания.“ - Стив Плакотарис, главен изпълнителен директор и управляващ директор на австралийския стартъп, д-р Марк HyGenie;

„Международното стоматологично шоу (IDS) е феномен: Атмосферата е толкова международна, жадна за знания и отворена, че просто беше много вдъхновяваща за пореден път тази година.“ - д-р Петер Енгел, президент на Германската стоматологична асоциация (BZÄK );

„Международното стоматологично шоу демонстрира с каква скорост се развива цифровият дентален свят. Човек трябва да претегли рисковете, да разпознае собствените си шансове и да вземе инвестиционни решения въз основа на добра преценка.“- Доминик Крухен, президент на Гилдията на германските зъботехници.

Аудитория и статистика

IDS е еталонно събитие по причина. Последното издание отчете участие на над 163 000 търговски посетители от 166 страни и продукти от над 2300 международни изложители. Организаторите са щастливи, тъй като всяко издание носи постоянен ръст в броя на посетителите, но което е добре за бизнеса.

Можете да се срещнете с производители, доставчици, зъболекари, зъботехници, зъболекари, лабораторни асистенти и изследователи под един покрив, което не само е от полза за вашата компания чрез продажби, но и разширява вашата професионална мрежа.

IDS също е място за стажанти, студенти, новозавършили студенти и млади специалисти да влязат в работната сила и да получат практически инструкции благодарение на Деня на кариерата на IDS.

Що се отнася до това откъде идват посетителите; най-много са от държави от Европейския съюз като Германия, Франция, Белгия, България, Швеция, Полша и Норвегия.

Настаняване

Не е нужно много, за да се събере командировка, когато с вас има опитен екип, който да ви помогне по пътя. Ще откриете, че Trade Fair Trips ltd има стотици хотели в нашата база данни в централната част на Кьолн, бизнес района и покрайнините. Каквато и опция да предпочетете, ние можем да получим за вас на част от цената, която бихте платили сами.

Нашата услуга е най-бързият начин да инвестирате в пътуването си. Кажете ни колко сте готови да похарчите и ще набавим хотели в близост до Koelnmesse на точната цена и с достъп до обществен транспорт.

В допълнение към хотелското настаняване за IDS, Trade Fair Trips ltd помага и по други начини. Помолете ни да резервираме съоръжения за срещи или да инсталираме вашата изложбена кабина.

Full list of
hotels for
IDS

Book Now
How to get to IDS

Similar trade shows