Your free enquiry
IDS

IDS

Köln ,Germany
Индустрия
Индустрия:
Здравеопазване, Фармация, Лабораторни технологии
Organizer
Organizer :
Koelnmesse GmbH
Event website
Event website :
IDS
Frequency
Frequency:
2 years

Последните новини за IDS

Организаторите обявиха, че IDS 2023 ще се проведе като изложение лице в лице през март. Те потвърдиха физическото издание за четирите дни между 14-ти и 18-ти март. В изложбения комплекс Koelnmesse ще бъдат приложени строги мерки за хигиена и защита срещу Ковид-19. Това ще включва най-новата политика за влизане, регулиране на социалната дистанция и задължителни лични предпазни средства като маски за лице. Участниците трябва да имат предвид, че поради тези протоколи за безопасност и въведените ограничения за пътуване, те ще трябва да покажат 3G документи при пристигането си в Германия и на мястото на провеждане. Настоящите правила за социално разстояние изискват поддържане на безопасно разстояние от 1,5 до 2 метра. Маските за лице трябва да се носят така, че да покриват долната част на лицето.

Въведение

Денталните специалисти се подготвят за международно търговско изложение, което е крайъгълен камък за денталния сектор - IDS. IDS означава международно стоматологично изложение (International Dental Show) и е един от лидерите в денталния сектор в световен мащаб.

Една от причините за важността на събитието е дълголетието му, тъй като IDS се радва на историческо наследство, след като за първи път излиза на сцената през 1923 г. с появата на съвременната стоматология. Сега панаирът служи като място за среща между търсенето и предлагането, както и източник за иновации, нови изследвания и допълнително професионално обучение.

Продуктовото портфолио предлага много на купувачите - хигиена на устната кухина, фармацевтични продукти, практични мебели, дентална естетика, зъбни бормашини, дентална хигиена, помощни материали за стоматологични цели, почистващи препарати, профилактика и помощни средства за задържане.

Логистиката

IDS пристига в Кьолн, Германия на всеки две години и изданията обикновено се провеждат общо за пет дни около март. Международният търговски панаир се организира под GFDI Gesellschaft zur Förderung der Dentalindustrie mbH съвместно с Koelnmesse, който служи и като място за домакин.

Прием се дава само на професионални посетители. Работното време е от 09:00 сутринта до 18:00 следобед. Koelnmesse се радва на централно местоположение в Кьолн, което го прави лесен за достигане от всички точки в града. Най-лесно би било с кола, но има много възможности за обществен транспорт. Хванете градските железопътни линии S-Bahn S6, S11, S12, S13. Имате трамвайни и метро линии, както и добавка за няколко автобусни линии.

Какво казват хората?

„Като първа в света иновация за хигиена на устната кухина, с потенциал на световната марка, беше напълно логично да дебютираме нашата компания и подвижната хигиенна гама за устни уреди в най-голямата и натоварена витрина в стоматологичната индустрия. Въпреки че сме малък австралийски стартъп, ние се чувствахме като у дома си в IDS и резултатите надминаха нашите очаквания.“ - Стив Плакотарис, главен изпълнителен директор и управляващ директор на австралийския стартъп, д-р Марк HyGenie;

„Международното стоматологично шоу (IDS) е феномен: Атмосферата е толкова международна, жадна за знания и отворена, че просто беше много вдъхновяваща за пореден път тази година.“ - д-р Петер Енгел, президент на Германската стоматологична асоциация (BZÄK );

„Международното стоматологично шоу демонстрира с каква скорост се развива цифровият дентален свят. Човек трябва да претегли рисковете, да разпознае собствените си шансове и да вземе инвестиционни решения въз основа на добра преценка.“- Доминик Крухен, президент на Гилдията на германските зъботехници.

Аудитория и статистика

IDS е еталонно събитие по причина. Последното издание отчете участие на над 163 000 търговски посетители от 166 страни и продукти от над 2300 международни изложители. Организаторите са щастливи, тъй като всяко издание носи постоянен ръст в броя на посетителите, но което е добре за бизнеса.

Можете да се срещнете с производители, доставчици, зъболекари, зъботехници, зъболекари, лабораторни асистенти и изследователи под един покрив, което не само е от полза за вашата компания чрез продажби, но и разширява вашата професионална мрежа.

IDS също е място за стажанти, студенти, новозавършили студенти и млади специалисти да влязат в работната сила и да получат практически инструкции благодарение на Деня на кариерата на IDS.

Що се отнася до това откъде идват посетителите; най-много са от държави от Европейския съюз като Германия, Франция, Белгия, България, Швеция, Полша и Норвегия.

Настаняване

Не е нужно много, за да се събере командировка, когато с вас има опитен екип, който да ви помогне по пътя. Ще откриете, че Trade Fair Trips ltd има стотици хотели в нашата база данни в централната част на Кьолн, бизнес района и покрайнините. Каквато и опция да предпочетете, ние можем да получим за вас на част от цената, която бихте платили сами.

Нашата услуга е най-бързият начин да инвестирате в пътуването си. Кажете ни колко сте готови да похарчите и ще набавим хотели в близост до Koelnmesse на точната цена и с достъп до обществен транспорт.

В допълнение към хотелското настаняване за IDS, Trade Fair Trips ltd помага и по други начини. Помолете ни да резервираме съоръжения за срещи или да инсталираме вашата изложбена кабина.

Предишни издания

Издание за 2021

Изданието на IDS през 2021 се проведе като хибридно събитие в Messe Cologne от 22-ри септември до 25-ти септември. В изданието участваха 830 изложители и повече от 23 000 професионални посетители. 72% от посетителите и 53% от изложителите бяха от чуждестранни държави, като Франция и Италия. Събитието се състоеше от цифрова платформа IDS Connect и присъствено изложение. Търговското изложение "лице в лице" включваше строги мерки за предпазване от Ковид-19, като например социална дистанция и представяне на сертификати EUDCC. Участващите успяха да разгледат на живо различните иновации и да се насладят на общуването лице в лице за първи път от началото на пандемията. Много участници избраха да използват цифровата платформа, за да проучат нови възможностите за връзка и да прегледат програмата на събитието. Според присъствалите изданието е било едно от най-значимите и успешните в историята на IDS.

Full list of
hotels for
IDS

Book Now
How to get to IDS

Similar trade shows