IDS 2025

IDS 2025

Здраве Медицина и Фармация
Köln, Germany
25-29 Mar 2025
Организатор:
Koelnmesse GmbH
Място на провеждане:
Messe Cologne
Честота:
2 years
Уебсайт:
IDS

Най-важното събитие за денталната индустрия

Професионалистите по дентална медицина сега се подготвят за международно търговско изложение, което е крайъгълен камък за сектора на одонтологията — IDS. IDS означава International Dental Show и е един от лидерите в денталния сектор в световен мащаб. 

Една от причините за важността на събитието е дълголетието му, тъй като IDS се радва на историческо наследство, след като за първи път се появи на сцената през 1923 г. при появата на модерната стоматология. Сега търговският панаир служи като контактна точка за среща между търсенето и предлагането, както и източник на иновации, нови изследвания и допълнително професионално обучение. 

Продуктовото портфолио предлага много на купувачите – орална хигиена, фармацевтични продукти, практични мебели, дентална естетика, дентални бормашини, дентална хигиена, помощни материали за дентални цели, почистващи препарати, профилактика и средства за задържане. 

IDS 2025

Организаторите обявиха, че IDS 2025 ще се проведе като изложение лице в лице през март. Те потвърдиха физическото издание за четирите дни между 25.03.2025 и 29.03.2025. В изложбения комплекс Koelnmesse няма да бъдат приложени строги мерки за хигиена и защита срещу Ковид-19. Това се дължи на премахването на ограниченията, свързани с пандемията, от страна правителството на държавата.

Настаняване

Не е нужно много, за да организирате бизнес пътуване, когато имате опитен екип с вас, който да ви помага по пътя. Ще откриете, че Trade Fair Trips ltd разполага със стотици хотели в своята база данни, които се намират, както в центъра на Кьолн, така и в бизнес района и покрайнините. Каквато и опция да предпочетете, ние можем да вземем за вас на част от цената, която бихте платили сами. 

Нашата услуга е най-бързият начин да инвестирате във вашето пътуване. Кажете ни колко сте готови да похарчите и ние ще осигурим хотели близо до Koelnmesse на точната цена и с лесен достъп до обществен транспорт. В допълнение към хотелското настаняване за IDS, Trade Fair Trips ltd също помага по различни други начини. Можем да резервираме зали за срещи или да монтираме вашия изложбен щанд. 

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Cologne-Bonn Airport (Летище Кьолн-Бон)

30 минути при пътуване от Cologne Hauptbahnhof (Централна Гара Кьолн)

С кола
С кола:

20 минути при пътуване от Cologne-Bonn Airport (Летище Кьолн-Бон)

10 минути при пътуване от Cologne Hauptbahnhof (Централна Гара Кьолн)

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

30 минути при пътуване от Cologne-Bonn Airport (Летище Кьолн-Бон)

10 минути при пътуване от Cologne Hauptbahnhof (Централна Гара Кьолн)

 

map

Хотели около IDS

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
IDS 2025 Köln Sheraton Dusseldorf Airport Hotel Düsseldorf от € 496.00 EUR Запази сега
IDS 2025 Köln Hotel Dusseldorf Krefeld Affiliated by Melia Krefeld от € 203.00 EUR Запази сега
IDS 2025 Köln PhiLeRo Hotel Koln 3.5 Köln от € 301.00 EUR Запази сега
IDS 2025 Köln Jaumanns Hotel 15.9 Köln от € 241.00 EUR Запази сега
IDS 2025 Köln Cologne Marriott Hotel 5.2 Köln от € 696.00 EUR Запази сега
IDS 2025 Köln Das Carls Hotel Düsseldorf от € 260.00 EUR Запази сега
IDS 2025 Köln Henri Hotel Dusseldorf Downtown 38.4 Düsseldorf от € 356.00 EUR Запази сега
IDS 2025 Köln Hampton by Hilton Düsseldorf City Centre 37.6 Düsseldorf от € 256.00 EUR Запази сега
IDS 2025 Köln Moxy Duesseldorf City 37.7 Düsseldorf от € 296.00 EUR Запази сега
IDS 2025 Köln Moxy Duesseldorf South Hotel 38.83 Düsseldorf от € 262.00 EUR Запази сега

IDS пристига в Кьолн, Германия на всеки две години и изданията обикновено се провеждат за общо пет дни около месец март. Международният търговски панаир се организира от GFDI Gesellschaft zur Förderung der Dentalindustrie mbH съвместно с Koelnmesse, който също е като домакин. 

Допускат се само професионални посетители. Работното време е от 09:00 до 18:00 часа. Koelnmesse се радва на централно местоположение в Кьолн, което го прави лесен за достигане от всички точки на града. Най-лесно би било с кола, но има много възможности за обществен транспорт. Хванете градската железница S-Bahn линии S6, S11, S12, S13. Имате възможност за придвижване с трамвай и метро,  както и няколко автобусни линии.

  • „Като първа в света иновация за орална хигиена, с глобален потенциал на марката, беше напълно логично да дебютираме нашата компания и гамата от подвижни орални хигиенни уреди на най-голямата и натоварена витрина в денталната индустрия в света. Въпреки че сме малък австралийски стартъп, ние се чувствахме като у дома си в IDS и резултатите надхвърлиха очакванията ни,” - Стив Плакотарис, главен изпълнителен директор и управляващ директор на австралийския стартъп, Dr. Mark's HyGenie; 
  • „Международното дентално изложение (IDS) е феномен: Атмосферата е толкова международна, жадна за знания и отворена, че беше просто много вдъхновяващо отново тази година,“ - д-р Петер Енгел, президент на Германската дентална асоциация (BZÄK ); 
  • „Международното дентално изложение показа с каква скорост се развива дигиталния дентален свят. Човек трябва да прецени рисковете, да разпознае собствените си шансове и да вземе инвестиционни решения въз основа на добра преценка.“ - Доминик Крухен, президент на Германската гилдия на зъботехниците.

IDS е еталонно събитие с причина. Последното издание отбеляза активност от над 163 000 търговски посетители от 166 страни и продукти от над 2300 международни изложители. Организаторите са доволни, тъй като всяко издание носи постоянен ръст на посещаемостта, което е добре за бизнеса. 

Можете да се срещнете с производители, доставчици, зъболекари, зъботехници, зъболекари, лаборанти и изследователи под един покрив, което не само облагодетелства вашата компания чрез потенциални клиенти, но и разраства вашата професионална мрежа. 

DS също така е място за стажанти, студенти, току-що завършили студенти и млади професионалисти, които да навлязат в този бизнес и да получат практически инструкции благодарение на Деня на кариерата на IDS. Откъде идват посетителите? Най-много са от държави от Европейския съюз като Германия, Франция, Белгия, България, Швеция, Полша и Норвегия.

IDS 2021

Изданието на IDS за 2021 се проведе като хибридно събитие в Messe Cologne от 22 септември 2021 до 25 септември 2021. Осемстотин и тридесет изложители и повече от 23 000 професионални посетители участваха в изданието. 72% от посетителите и 53% от изложителите са от страни, като Франция и Италия. Събитието се състоеше от дигитална платформа IDS Connect и изложение лице в лице. Изложението лице в лице включваше строги мерки срещу Ковид-19, като правило за социална дистанция и представяне на сертификати EUDCC. Участниците успяха да разгледат на живо различни иновации и да се насладят на общуване на живо за първи път от началото на пандемията. Много участници избраха да използват дигиталната платформа, за да проучат нови възможности за връзка и да прегледат програмата на събитието. Според участниците изданието е едно от най-значимите в историята на събитието.

IDS 2023

IDS 2023 отбеляза 100-годишния юбилей на събитието. Това беше хибридно събитие: търговско изложение на живо и допълнителна платформа IDSconnect. Датите на провеждане бяха определени между 14.03.2023 и 18.03.2023. В изданието участваха около 120 000 посетители от 162 държави и 1788 изложители от 60 страни на площ от 180 000 м2. 60% от посетилите и 72% от изложилите бяха от чужбина. Около 80 % от посетителите бяха ръководители. Повече от 80% от посетилите бяха доволни от изданието, включително от IDSconnect. В това число 83 % от тях изразиха задоволство от представените стоки. В резултат на това около 90 % от посетителите биха препоръчали събитието на други.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до IDS 2025 Изпрати

IDS акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.