Your free enquiry
CPhI Worldwide

CPhI Worldwide

Frankfurt am Main ,Germany
Индустрия
Индустрия:
Здравеопазване, Фармация, Лабораторни технологии
Organizer
Organizer :
Informa Markets
Event website
Event website :
CPhI Worldwide
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за CPhI Worldwide 2022

Събитието CPhI Worldwide 2022 ще се проведе между 1.11.2022 и 3.11.2022 в Messe Frankfurt в Германия. На мястото на провеждане на изложението на живо ще бъдат въведени строги мерки за превенция на заразяване с Ковид-19. Правилата за превенция ще включват:

  • При влизането си в залата посетителите трябва да предоставят цифров билет и зелен сертификат, валиден, ако участникът отговаря на един от следните критерии: 
    • Той е преминал през пълен цикъл на ваксинация;
    • Той няма текуща инфекция, потвърдена чрез отрицателен тест
    • През последните от 3 до 6 месеца присъстващият се е възстановил от коронавирусна инфекция

При влизане в залата всички участници ще бъдат подложени на проверка на телесната температура. Ако те надвишат зададена температура, ще бъдат любезно помолени да останат в хотелските си стаи. Всички присъстващи трябва да спазват социална дистанция от поне 1 метър и винаги да бъдат с медицински, предпазни маски на лицето.

Всички, които участват в CPhI Worldwide, трябва да имат предвид, че присъствената част на изложението ще бъде без хартия. Няма да има гишета за регистрация на място, а предварителната регистрация е задължителна. Участниците трябва да предоставят своят бадж или билет в цифров формат.

Въведение

CPhI Worldwide няма конкуренция по отношение на обхвата и размера на биотехнологиите и фармацевтичната промишленост. Успехът на международното изложение се дължи отчасти на свързването на това и три други фармацевтични събития на една сцена. Говорим, разбира се, за ICSE, P-MEC и InnoPack. Тези четири основни събития вървят ръка за ръка всяка година с текущата изложбена програма във Франкфурт, Германия.

Акценти

  • CPhI Worldwide е ежегодно изложение, което се върти между няколко големи европейски столици, създавайки нова среда за всяко издание.
  • Посещаемостта е удивителна. Публиката винаги е висока с над 45 000 представители на фирми
  • Програмата включва уъркшопове и семинари за здравето на животните и биофарма.

Логистиката

CPhI Worldwide трае общо три дни в Messe Frankfurt и демонстрира цялата верига от продукти - биокатализатори, антитела, антиоксиданти, капки, хранителни добавки, билкови чайове, хормони и много други.

UBM EMEA е официалният организатор на събитието. Вратите се отварят още в 9:30 сутринта, а производството приключва в 17:30 следобед с изключение на последния ден, където вратите се затварят в 16:00 ч.

Аудитория и статистика

Като водещо събитие за фармацевтични мрежи, CPhI Worldwide се радва на богатство от възможности за водене на бизнес на най-високо ниво. Сред акцентите в програмата на шоуто тази година са Pharma Insight Briefings - чисто нова поредица от информационни сесии и дискусии за специалисти; първата годишна женска мрежова закуска, Галерия за иновации и наградите CPhI.

Най-добрите хотелски цени 

Нашият екип от фирма Trade Fair Trips Ltd е готов да се погрижи за всичко за вашето бизнес пътуване. Тук при нас ще намерите отлично настаняване на ниски цени. Ние сме в състояние да поберем групи от всякакъв размер и предлагаме подходящи оферти във всеки ценови спектър, тъй като имаме голяма директория от хотели, позиционирани във Франкфурт и Милано.

Можете да получите най-добрите оферти на пазара в рамките на един час след отправяне на запитване! В допълнение към избора на хотели близо до изложбения център, ние се уверяваме, че сте добре свързани с обществения транспорт. Наред с хотелското настаняване за търговски изложения, Trade Fair Trips също резервира съоръжения за срещи и инсталира щандове.

Full list of
hotels for
CPhI Worldwide

Book Now
How to get to CPhI Worldwide

Similar trade shows