Your free enquiry
CPhI Worldwide

CPhI Worldwide

Frankfurt am Main ,Germany
индустрия
индустрия:
Здравеопазване, Фармация, Лабораторни технологии
Organizer
Organizer :
Informa Markets
Event website
Event website :
CPhI Worldwide
Frequency
Frequency:
1 year

Последното издание на CPhI Worldwide се проведе като виртуална среща под името „CPhI: Festival of Pharma“, но организаторите обещават, че следващото хибридно издание е на път. Fiera Milano ще бъде домакин на CPhI Worldwide от 9-ти до 11-ти ноемрви, следвайки строги правила за здраве и безопасност, за да осигури санирана, защитена околна среда по време на пандемията COVID-19.

Въведение

CPhI Worldwide няма конкуренция по отношение на обхвата и размера на биотехнологиите и фармацевтичната промишленост. Успехът на международното изложение се дължи отчасти на свързването на това и три други фармацевтични събития на една сцена. Говорим, разбира се, за ICSE, P-MEC и InnoPack. Тези четири основни събития вървят ръка за ръка всяка година с текущата изложбена програма във Франкфурт, Германия.

Акценти

  • CPhI Worldwide е ежегодно изложение, което се върти между няколко големи европейски столици, създавайки нова среда за всяко издание.
  • Публиката остава постоянно висока с над 45 000 марки.
  • Програмата включва уъркшопове и семинари за здравето на животните и биофарма.

Логистиката

CPhI Worldwide трае общо три дни в Messe Frankfurt и демонстрира цялата верига от продукти - биокатализатори, антитела, антиоксиданти, капки, хранителни добавки, билкови чайове, хормони и много други.

UBM EMEA е официалният организатор на събитието. Вратите се отварят още в 9:30 сутринта, а производството приключва в 17:30 следобед с изключение на последния ден, където вратите се затварят в 16:00.

Аудитория и статистика

Като водещо събитие за фармацевтични мрежи, CPhI Worldwide се радва на богатство от възможности за водене на бизнес на най-високо ниво. Сред акцентите в програмата на шоуто тази година са Pharma Insight Briefings - чисто нова поредица от информационни сесии и дискусии за специалисти; първата годишна женска мрежова закуска, Галерия за иновации и наградите CPhI.

Най-добрите хотелски цени 

Нашият екип тук в Trade Fair Trips Ltd е готов да се погрижи за всичко за вашето бизнес пътуване. Тук при нас ще намерите отлично настаняване на ниски цени. Ние сме в състояние да поберем групи от всякакъв размер и предлагаме подходящи оферти във всеки край на ценовия спектър, тъй като имаме голяма директория от хотели във Франкфурт и Милано.

Можете да получите най-добрите оферти на пазара в рамките на един час след отправяне на запитване! В допълнение към избора на хотели близо до изложбения център, ние се уверяваме, че сте добре свързани с обществения транспорт. Наред с хотелското настаняване за търговски изложения, Trade Fair Trips също резервира съоръжения за срещи и инсталира щандове.

Full list of
hotels for
CPhI Worldwide

Book Now
How to get to CPhI Worldwide

Similar trade shows