Your free enquiry
igeho

igeho

Basel ,Switzerland
индустрия
индустрия:
Туризъм, Ресторантьорство, Кетъринг и хотелиерство, Инсентив пътувания
Organizer
Organizer :
MCH Foire Suisse (Holding) SA
Event website
Event website :
igeho
Frequency
Frequency:
2 years

igeho е международно изложение за хотели, кетъринг и извън битово потребление. Следващото издание на панаира ще се проведе през ноември. в Базел, Швейцария. Специализираните зони на igeho са Храни и напитки, Деликатеси и вина, Кухненски технологии и почистване, Ресторантско и хотелско оборудване, Свят на технологиите и Свят на кафето.

Акцентите в програмата на изложението тази година включват igeho Campus – обмен на знания и мрежи в а-ла-карт областта; Restaurant CH – представящ следващото поколение готвачи; Chefs’ arena – съвети и трикове от професионални готвачи; и Mefa – мястото за срещи на представители от търговията на месо и хранителната индустрия. Търсите хотел за изложението?

Трейд Феър Трипс ЕООД ще ви предостави ненадмината оферта, специално изготвена на база на вашите конкретни изисквания, и ще се погрижи за резервацията ви професионално и без никакви притеснения за вас. Затова свържете се с нас още сега, за да се възползвате от нашите ниски цени, и резервирайте своя хотел за igeho!

Full list of
hotels for
igeho

Book Now
How to get to igeho

Similar trade shows