igeho
igeho

igeho

New Dates
20 ное 2021 - 24 ное 2021
Switzerland , Basel

General Information

Organizer

MCH Foire Suisse (Holding) SA

Event website

igeho

Frequency

2 years

igeho Map

Past Editions

16 - 20 Nov igeho 2019

18 - 22 Nov IGEHO 2017

21 - 25 Nov IGEHO 2015

igeho е международно изложение за хотели, кетъринг и извън битово потребление. Следващото издание на панаира ще се проведе през ноември. в Базел, Швейцария. Специализираните зони на igeho са Храни и напитки, Деликатеси и вина, Кухненски технологии и почистване, Ресторантско и хотелско оборудване, Свят на технологиите и Свят на кафето.

Акцентите в програмата на изложението тази година включват igeho Campus – обмен на знания и мрежи в а-ла-карт областта; Restaurant CH – представящ следващото поколение готвачи; Chefs’ arena – съвети и трикове от професионални готвачи; и Mefa – мястото за срещи на представители от търговията на месо и хранителната индустрия. Търсите хотел за изложението?

Трейд Феър Трипс ЕООД ще ви предостави ненадмината оферта, специално изготвена на база на вашите конкретни изисквания, и ще се погрижи за резервацията ви професионално и без никакви притеснения за вас. Затова свържете се с нас още сега, за да се възползвате от нашите ниски цени, и резервирайте своя хотел за igeho!

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА