Your free enquiry
igeho

igeho

Basel ,Switzerland
Индустрия
Индустрия:
Туризъм, Ресторантьорство, Кетъринг и хотелиерство, Инсентив пътувания
Organizer
Organizer :
MCH Foire Suisse (Holding) SA
Event website
Event website :
igeho
Frequency
Frequency:
2 years

Актуализация за Ideho 2023

През септември 2023 Ideho ще се проведе като изложение лице в лице. Събитието ще се състои в изложбения център в Базел, наричан още Messe Ideho. Търговското изложение ще се проведе между 18.11.2023 и 22.11.2023. Понастоящем в Швейцария не са въведени вътрешни мерки за безопасност срещу Ковид-19 или ограничения за пътуване. Това се дължи на премахването им през април 2022.

Представяне на събитието

Igeho е международно изложение за хотели, кетъринг и извън битово потребление. Следващото издание на панаира ще се проведе през ноември. в Базел, Швейцария. Специализираните зони на Igeho са Храни и напитки, Деликатеси и вина, Кухненски технологии и почистване, Ресторантско и хотелско оборудване, Свят на технологиите и Свят на кафето.

Акцентите в програмата на изложението тази година включват igeho Campus – обмен на знания и мрежи в а-ла-карт областта; Restaurant CH – представящ следващото поколение готвачи; Chefs’ arena – съвети и трикове от професионални готвачи; и Mefa – мястото за срещи на представители от търговията на месо и хранителната индустрия. Търсите хотел за изложението?

Трейд Феър Трипс ЕООД ще ви предостави ненадмината оферта, специално изготвена на база на вашите конкретни изисквания, и ще се погрижи за резервацията ви професионално и без никакви притеснения за вас. Затова свържете се с нас още сега, за да се възползвате от нашите ниски цени, и резервирайте своя хотел за Igeho!

Full list of
hotels for
igeho

Book Now
How to get to igeho

Similar trade shows