Your free enquiry
IFFA

IFFA

Frankfurt am Main, Germany
Индустрия
Индустрия:
Хранително-преработваща промишленост, Опаковъчна промишленост
Organizer
Organizer:
Messe Frankfurt GmbH
Event website
Event website:
IFFA
Frequency
Frequency:
3 years

Актуализация на Covid-19 за събитието

Изданието на IFFA за 2025 г. ще продължи без промяна или забавяне от 03.05.2025 г. до 08.05.2025 г. в Messe Frankfurt във Франкфурт на Майн, Германия. Понастоящем Германия няма действащи вътрешни ограничения за Covid-19. Това се дължи на премахването им през април 2022 г. Присъстващите ще бъдат силно насърчавани да следват препоръки като носене на предпзни хирургически маски по време на струпвания на хора. Поради настоящите ограничения за пътуване, присъстващите ще трябва да покажат документи за достъп при пристигането си в Германия. 

Въведение

IFFA винаги е била еталон за местната индустрия още от създаването си през 1949 г. – международната изложба наблюдава най-добрите практики и технически пробиви в цялата верига на преработка от клането до опаковането. Това поставя IFFA като централен двигател за иновации и модернизация, което естествено превърна изложението в естествена среща между предлагането и търсенето.

Днес продуктовото портфолио се простира до оборудване за обработка, клане и разфасоване, транспортни и складови системи, хладилни технологии, автоматизирани технологии, съоръжения за доставка, почистващо оборудване, хигиена и безопасност на труда, ИТ решения, оборудване за измерване и претегляне, съставки, подправки, добавки, обвивки , разкройни и опаковъчни материали.

Логистиката

IFFA се радва на специално внимание от специалисти в индустрията, тъй като това е едно от по-рядко срещаните събития за сектора на месопреработвателната индустрия. Изданията се организират на тригодишна база и обикновено се падат някъде около късната пролет през месец май. Това, с което те компенсират, е по-дългата времева програма, тъй като изданията продължават общо шест дни.

Messe Frankfurt удвоява отговорността си като официален организатор на IFFA и място на провеждане. Допускат се само търговски посетители, а работното време е от 09:00 сутринта до 18:00 следобед. Изключение прави само последният ден с краен час 17:00ч. Messe Frankfurt го прави наистина лесен за достигане, независимо дали ще решите да шофирате или искате да използвате обществен транспорт. Независимо дали изберете трамвай, крайградска влакова система или метро, ​​със сигурност ще пристигнете там за нула време! 

Какво можете да очаквате като изложител?

Ще чувате това отново и отново, IFFA е мястото, където традицията среща високите технологии – събитието е генератор на нови технологии, а също и основна общност за всички основни участници в широка територия в Европа и извън нея;

Дигитализацията и автоматизацията са някои от големите тенденции, които променят пейзажа, което създава нови търговски ниши и отваря интерес към нови продукти и решения – идеалната възможност да предизвикате интерес към вашия каталог;

Възможност да сте в крак с времето и да получите внимание от индустрията, тъй като IFFA организира поредица от високо ценени обиколки с екскурзовод, наречени IFFA Discovery Tours.

Аудитория и статистика

IFFA се радва на подкрепа от няколко индустриални организации в Германия, но най-големите са DFV (Германска асоциация на месарите) и VDMA (Германска асоциация на машинните инженери). Заедно те гарантират, че изложението е естествен избор за посещение на експерти, лидери на мисълта и други, участващи в сектора на месопреработвателната индустрия.

Резултатите бяха повече от задоволителни с около 1000 изложители и над 67 000 търговски посетители. Аудиторията се състои от професионалисти от всички корпоративни нива и среди, включително месарски занаят, търговия на дребно с храни, търговци на едро, вносители и износители, хранителна и полулуксозна индустрия.

Няма да останете разочаровани от нивото на международните посетители, тъй като приблизително 70% от всички тях не са граждани на Германия и заедно представляват цяла Европа, Северна Америка и някои части на Азия. Това е повече от достатъчна възможност да срещнете нови купувачи и да пробиете на нови пазари.

Настаняване

Поради огромния интерес към IFFA, не бива да отлагате резервацията на хотелска стая и трябва да се обърнете към опитен екип, който да ви помогне да намерите перфектните хотели във Франкфурт. Trade Fair Trips ltd е точно този екип! През годините нашия екип, който се занимава с резервации предлага индивидуални оферти за посетители от цял ​​свят и ние познаваме пътя си във Франкфурт.

Резервирайте хотели за IFFA, които са във вашия най – подходящ ценови диапазон, които предлагат връзки с обществен транспорт и са на перфектно местоположение. Стремим се да резервираме хотели близо до Messe Frankfurt и да зарадваме клиентите с максимамално кратко пътуване до работното място. Това обаче е само началото. Можете да направите резервации за заседателни зали чрез Trade Fair Trips ltd или напълно да делегирате монтирането на вашия изложбен щанд на нас! 

Предишни предавания

2022 г

Изданието на IFFA за 2022 г. отбеляза успешното рестартиране на търговския панаир след двугодишно прекъсване, причинено от пандемията. Изданието се проведе като физическо събитие, лице в лице между 14.05.2022 г. и 19.05.2022 г. в Messe Frankfurt. Поради подобрената епидемиологична ситуация в Германия, мястото не прилагаше строги мерки за безопасност срещу Covid-19, като например липсваше политика за влизане в 3G. IFFA 2022 беше изключително международно издание, тъй като 72% от търговските посетители и 58% от изложителите представляваха чужди държави. На 115 000 m2 пространство за събития около 50 000 посетители от 129 нации и 860 изложители от 44 държави се свързаха в мрежа и разгледаха иновациите. 

Налага ви се да пътувате по работа в цял свят? А търсите ли по-бърз и лесен начин за резервиране на хотел? Трейд Феър Трипс ЕООД е туристическа агенция, специализирана в организирането на бизнес пътувания. Ние осигуряваме персонализирани решения за фирмени представители, които посещават международни търговски изложения. Ние обслужваме участници във всички големи търговски панаири, изложения и конгреси. Освен това, ние осигуряваме настаняване, съобразено със специфичните ви нужди, желания и бюджет. Чрез нашия екип ще имате достъп до голяма база данни, състояща се от хиляди международни хотела. Агенцията ни Трейд Феър Трипс разполага с екип от опитни специалисти, които са на разположение по всяко време. Можем да ви помогнем да превърнете бизнес пътуването си в незабравимо, при това успешно събитие.

Трейд Феър Трипс – свържете се с нас, за да ви предложим най- добрите оферти за вашето бизнес пътуване!

Full list of
hotels for
IFFA

Book Now
How to get to IFFA

Similar trade shows