Your free enquiry
IFFA

IFFA

Frankfurt am Main ,Germany
Индустрия
Индустрия:
Хранително-преработваща промишленост, Опаковъчна промишленост
Organizer
Organizer :
Messe Frankfurt GmbH
Event website
Event website :
IFFA
Frequency
Frequency:
3 years

Ковид-19 Актуализация за събитието

Изданието на IFFA за 2025 ще се проведе без промяна или закъснение от 03.05.2025 до 08.05.2025 в Messe Frankfurt във Франкфурт на Майн, Германия. Понастоящем в Германия не са въведени текущи вътрешни ограничения спрямо Ковид-19. Това се дължи на премахването им през април 2022. Участниците ще бъдат силно насърчавани да спазват препоръки, като например носене на хирургически маски по време на ситуации включващи струпване на хора. Поради настоящите ограничения за пътуване участниците ще трябва да покажат 3G документи за допускане при пристигането си в Германия.

Въведение

IFFA винаги се е виждала като референтно събитие за месопроизводството от самото му създаване през 1949 г. - международното изложение наблюдава най-добрите практики и технически пробиви в цялата верига за преработка от клане до опаковане. Това поставя IFFA като централен двигател за иновации и модернизация, което естествено е превърнало изложението в естествена среща на търсенето и предлагането.

Днес продуктовото портфолио се разпростира върху оборудване за преработка, клане и разчленяване, системи за транспорт и съхранение, хладилна техника, технология за автоматизация, съоръжения за доставка, почистващо оборудване, хигиена и безопасност на труда, ИТ решения, оборудване за измерване и претегляне, съставки, подправки, добавки, обвивки , материали за рязане и опаковане.

Логистиката

IFFA се радва на специално внимание от страна на запознати в бранша, защото това е едно от по-рядко срещаните събития в сектора на месото. Изданията се организират на тригодишен принцип и обикновено се падат някъде към края на пролетта на май. Това, което те компенсират, е по-дълга програма, тъй като изданията се изпълняват общо шест дни.

Messe Frankfurt удвоява отговорността си като официален организатор на IFFA и мястото на провеждане. Допускат се само търговски посетители и работното време е от 09:00 сутринта до 18:00 следобед. Само последният ден прави изключение с време за затваряне от 17:00 вечерта.

Messe Франкфурт улеснява наистина дали сте избрали да шофирате или искате да използвате обществения транспорт. Независимо дали ще изберете трамвай, системата на влаковете на крайградските влакове или метрото, със сигурност ще пристигнете там за нула време!

Какво можете да очаквате като изложител?

  • Ще чувате това отново и отново, IFFA е мястото, където традицията се среща с високите технологии - събитието е генератор на нови технологии и също така голяма общност за всички основни участници в широк участък от територия в Европа и извън нея;
  • Цифровизацията и автоматизацията са едни от големите тенденции, които прекрояват пейзажа, което създава нови ниши и отваря интерес към нови продукти и решения - идеалната възможност да засилите интереса към вашия каталог;
  • Възможност да бъдете в крак с времето и да получите внимание от бранша, тъй като IFFA организира поредица от високо ценени обиколки с екскурзовод, наречени IFFA Discovery Tours.

Аудитория и статистика

IFFA се радва на подкрепа от няколко браншови организации в Германия, но най-големите са DFV (Германската асоциация на месарите) и VDMA (Германската асоциация на машинните инженери). Заедно те гарантират, че изложението е естествен избор за присъствие на експерти, лидери и други, участващи в сектора на месото.

Резултатите са повече от задоволителни с присъствието на около 1000 изложители и над 67 000 търговски посетители. Аудиторията се състои от професионалисти от всички корпоративни нива и произход с включването на месарска търговия, търговия на дребно с храни, търговци на едро, вносители и износители, хранителна промишленост и индустрия за полулукс.

Няма да бъдете разочаровани от нивото на международните гости, тъй като приблизително 70% от всички посетители са извън Германия и заедно представляват цяла Европа, Северна Америка и някои части на Азия. Това е повече от достатъчна възможност за среща с нови купувачи и пробив на нови пазари.

Настаняване

Поради огромния интерес към IFFA, не трябва да отлагате резервацията на хотелска стая и трябва да се обърнете към опитен екип, който да ви помогне да намерите идеалните хотели във Франкфурт. Trade Fair Trips ltd е точно този екип! През годините нашите агенти за резервации са създавали индивидуални предложения за посетители от цял ​​свят и ние познаваме пътя си във Франкфурт.

Резервирайте хотели за IFFA, които са в идеалния ви ценови диапазон, предлагат връзки с обществения транспорт и са на звездно място. Резервираме хотели близо до Messe Frankfurt и радваме клиентите с кратко пътуване до работното място. Това обаче е само началото. Можете да направите резервации за съоръжения за срещи чрез Trade Fair Trips ltd или напълно да делегирате инсталирането на вашата изложбена щанд на нас!

Предишни издания

2022

Изданието на IFFA през 2022 означаваше успешното рестартиране на търговското изложение след двегодишно прекъсване, причинено от пандемията. Изложението лице в лице се проведе между 14.05.2022 и 19.05.2022 в Messe Frankfurt. Поради подобрената епидемиологична ситуация в Германия мястото на провеждане не приложи строги мерки за безопасност срещу Ковид-19, като например 3G политиката за влизане. IFFA 2022 беше силно международно издание, тъй като 72% от търговските посетители и 58% от изложителите представляваха чужди държави. На 115, 000 м2 изложбена площ около 50, 000 посетители от 129 нации и 860 изложители от 44 държави установиха контакти и разгледаха иновации.

Full list of
hotels for
IFFA

Book Now
How to get to IFFA

Similar trade shows