IFFA 2025

IFFA 2025

Храна и напитки
Frankfurt am Main, Germany
03-08 May 2025
Организатор:
Messe Frankfurt GmbH
Място на провеждане:
Messe Frankfurt
Честота:
3 years
Уебсайт:
IFFA

Водещ център за срещи в месопреработвателната промишленост

IFFA винаги е била еталон за местната индустрия още от създаването си през 1949 г. – международната изложба наблюдава най-добрите практики и технически пробиви в цялата верига на преработка от клането до опаковането. Това поставя IFFA като централен двигател за иновации и модернизация, което естествено превърна изложението в естествена среща между предлагането и търсенето.

Днес продуктовото портфолио се простира до оборудване за обработка, клане и разфасоване, транспортни и складови системи, хладилни технологии, автоматизирани технологии, съоръжения за доставка, почистващо оборудване, хигиена и безопасност на труда, ИТ решения, оборудване за измерване и претегляне, съставки, подправки, добавки, обвивки , разкройни и опаковъчни материали.

IFFA 2025

 

Изданието на IFFA за 2025 г. ще продължи без промяна или забавяне от 03.05.2025 г. до 08.05.2025 г. в Messe Frankfurt във Франкфурт на Майн, Германия. Понастоящем Германия няма действащи вътрешни ограничения за Covid-19. Това се дължи на премахването им през април 2022 г. Присъстващите ще бъдат силно насърчавани да следват препоръки като носене на предпзни хирургически маски по време на струпвания на хора.

 

Настаняване

Поради огромния интерес към IFFA, не бива да отлагате резервацията на хотелска стая и трябва да се обърнете към опитен екип, който да ви помогне да намерите перфектните хотели във Франкфурт. Trade Fair Trips ltd е точно този екип! През годините нашия екип, който се занимава с резервации предлага индивидуални оферти за посетители от цял ​​свят и ние познаваме пътя си във Франкфурт.

Резервирайте хотели за IFFA, които са във вашия най – подходящ ценови диапазон, които предлагат връзки с обществен транспорт и са на перфектно местоположение. Стремим се да резервираме хотели близо до Messe Frankfurt и да зарадваме клиентите с максимамално кратко пътуване до работното място. Това обаче е само началото. Можете да направите резервации за заседателни зали чрез Trade Fair Trips ltd или напълно да делегирате монтирането на вашия изложбен щанд на нас! 

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Frankfurt Airport (Летище Франкфурт)

20 минути от Frankfurt Hauptbahnhof (Централна Гара Франкфурт)

С кола
С кола:

15 минути при пътуване от Frankfurt Airport (Летище Франкфурт)

5 минути от Frankfurt Hauptbahnhof (Централна Гара Франкфурт)

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

25 минути при пътуване от Frankfurt Airport (Летище Франкфурт)

20 минути от Frankfurt Hauptbahnhof (Централна Гара Франкфурт)

map

Хотели около IFFA

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
Sofitel Frankfurt Opera 2.13 Frankfurt am Main от € 499.00 EUR Запази сега
IFFA 2025 Frankfurt am Main Holiday Inn Express Frankfurt Messe, an IHG Hotel 3 Frankfurt am Main от € 241.00 EUR Запази сега
IFFA 2025 Frankfurt am Main 25hours Hotel The Goldman 5.5 Frankfurt am Main от € 262.00 EUR Запази сега
IFFA 2025 Frankfurt am Main Brera Serviced Apartments Frankfurt West 1.7 Frankfurt am Main от € 357.00 EUR Запази сега
IFFA 2025 Frankfurt am Main Hotelgarni Frankfurt 0.95 Frankfurt am Main от € 272.00 EUR Запази сега
IFFA 2025 Frankfurt am Main Mercure Hotel Frankfurt Eschborn Helfmann Park 6.5 Eschborn от € 186.00 EUR Запази сега
IFFA 2025 Frankfurt am Main H4 Hotel Frankfurt Messe 3.3 Frankfurt am Main от € 266.00 EUR Запази сега
IFFA 2025 Frankfurt am Main Frankfurt Marriott Hotel 0.3 Frankfurt am Main от € 493.00 EUR Запази сега
IFFA 2025 Frankfurt am Main Best Western Plus Plaza Hotel Darmstadt 31.4 Darmstadt от € 236.00 EUR Запази сега
IFFA 2025 Frankfurt am Main Tryp by Wyndham Frankfurt 1.3 Frankfurt am Main от € 266.00 EUR Запази сега

IFFA се радва на специално внимание от специалисти в индустрията, тъй като това е едно от по-рядко срещаните събития за сектора на месопреработвателната индустрия. Изданията се организират на тригодишна база и обикновено се падат някъде около късната пролет през месец май. Това, с което те компенсират, е по-дългата времева програма, тъй като изданията продължават общо шест дни.

Messe Frankfurt удвоява отговорността си като официален организатор на IFFA и място на провеждане. Допускат се само търговски посетители, а работното време е от 09:00 сутринта до 18:00 следобед. Изключение прави само последният ден с краен час 17:00ч. Messe Frankfurt го прави наистина лесен за достигане, независимо дали ще решите да шофирате или искате да използвате обществен транспорт. Независимо дали изберете трамвай, крайградска влакова система или метро, ​​със сигурност ще пристигнете там за нула време!

 

  • Ще чувате това отново и отново, IFFA е мястото, където традицията среща високите технологии – събитието е генератор на нови технологии, а също и основна общност за всички основни участници в широка територия в Европа и извън нея;
  • Дигитализацията и автоматизацията са някои от големите тенденции, които променят пейзажа, което създава нови търговски ниши и отваря интерес към нови продукти и решения – идеалната възможност да предизвикате интерес към вашия каталог;
  • Възможност да сте в крак с времето и да получите внимание от индустрията, тъй като IFFA организира поредица от високо ценени обиколки с екскурзовод, наречени IFFA Discovery Tours.

 

IFFA се радва на подкрепа от няколко индустриални организации в Германия, но най-големите са DFV (Германска асоциация на месарите) и VDMA (Германска асоциация на машинните инженери). Заедно те гарантират, че изложението е естествен избор за посещение на експерти, лидери на мисълта и други, участващи в сектора на месопреработвателната индустрия.

Резултатите бяха повече от задоволителни с около 1000 изложители и над 67 000 търговски посетители. Аудиторията се състои от професионалисти от всички корпоративни нива и среди, включително месарски занаят, търговия на дребно с храни, търговци на едро, вносители и износители, хранителна и полулуксозна индустрия.

Няма да останете разочаровани от нивото на международните посетители, тъй като приблизително 70% от всички тях не са граждани на Германия и заедно представляват цяла Европа, Северна Америка и някои части на Азия. Това е повече от достатъчна възможност да срещнете нови купувачи и да пробиете на нови пазари.

 

IFFA 2022

Изданието на IFFA за 2022 г. отбеляза успешното рестартиране на търговския панаир след двугодишно прекъсване, причинено от пандемията. Изданието се проведе като физическо събитие, лице в лице между 14.05.2022 г. и 19.05.2022 г. в Messe Frankfurt. Поради подобрената епидемиологична ситуация в Германия, мястото не прилагаше строги мерки за безопасност срещу Covid-19, като например липсваше политика за влизане в 3G. IFFA 2022 беше изключително международно издание, тъй като 72% от търговските посетители и 58% от изложителите представляваха чужди държави. На 115 000 m2 пространство за събития около 50 000 посетители от 129 нации и 860 изложители от 44 държави се свързаха в мрежа и разгледаха иновациите.

 

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до IFFA 2025 Изпрати

IFFA акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.