Your free enquiry
Host Milano

Host Milano

Milan, Italy
Индустрия
Индустрия:
Tourism, Restaurant, Catering & Hospitality Industries, Incentive Travel
Organizer
Organizer:
Fiera Milano S.p.A.
Event website
Event website:
Host Milano
Frequency
Frequency:
2 years

Актуализация за Host Milano

Потвърдено е, че изданието на Host Milano за 2023 ще се проведе от 13-ти до 17-ти октомври. От участниците няма да се очаква да спазват актуални мерки за защита от коронавирус по време на участието си във Fiera Milano в Милано, Италия. Това се дължи на премахването на вътрешните ограничения на страната, свързани с пандемията. Пътуващите от Китай трябва да имат предвид, че до 31 януари 2023 в страната ще действат ограничения за пътуване.

Въведение

Известният търговски панаир Host Milano събира на едно място много експерти от секторите хотелиерство, ресторантьорство и кетъринг. Работи успешно от 1966 г. и е огромен източник на вдъхновение в индустрията и двигател на иновациите и пазарните дялове в световен мащаб. Именно тук вие като изложител имате идеалната възможност да увеличите влиянието си на международно ниво, което не е за изпускане. 

Друг впечатляващ аспект на Host Milano е гъвкавостта и широчината на продуктовото портфолио. Посетителите имат достъп до хляб, пица, тестени изделия, оборудване за сервиране на храна, кафе и чай, сладкиши, мебели, барово оборудване и интериор, машини за обработка на храни, интериорни елементи и вендинг машини. 

Логистиката

Host Milano се провежда в продължение на общо пет дни, а изданията се разпределят на всеки две години. В момента изданията попадат в нечетни години и се организират около средата на месец октомври. Fiera Milano служи както за място, така и за официален организатор. Програмата е планирана от 09:30 сутринта до 18:30 ч., но часовете подлежат на промяна. Поради такива потенциални промени, трябва да обмислите проверка на часовете за посещение за конкретния ден. 

Fiera Milano се радва на отлично местоположение в Милано, Италия, с превъзходен достъп до обществен транспорт. Посетителите могат да стигнат до изложбените площи с помощта на подземната червена линия M1 или с един от няколкото влака, които спират на гара Rho Fiera - S5, S6 и S11. По време на събитието ще има и директен автобус от летището. 

Какво можете да очаквате като изложител

В не малка част от ICE Agenzia ще присъстват над 1500 домакинстващи купувачи – изградената аудитория, от която се нуждаете, за да направите стабилни продажби и да създадете професионална мрежа, която достига далеч отвъд границите на Европа; 

Host Milano е структуриран в три макро области, които са свързани помежду си и създават така желания ефект на кръстосани продажби и кръстосано популяризиране. Това означава, че ще бъдете изложени на повече от очакваната аудитория; 

Международният търговски панаир е в челните редици на новите тенденции в хотелиерството в Италия и в целия средиземноморски регион. В резултат на това вие ще бъдете в състояние да яхнете вълната и да бъдете част от бързо променяща се индустрия. 

Аудитория и статистика

Говорили сме колко впечатляващ е Host Milano, но как това се изразява в конкретни числа? Нека видим. В последното издание участваха над 2100 изложители и 187 000 търговски посетители от общо 177 държави. Само по себе си това е ясен сигнал, който да ви убеди, че тук се върши бизнес. 

Вие изграждате разпознаваемост на марката с дистрибутори, дилъри, вносители, MMD, всякакъв вид заведения за хранене, търговски центрове, магазини за смесени стоки, барове, магазини за деликатеси, архитекти, дизайнери, техници, хотели и круизната индустрия. 

По отношение на пазарите можете да пробиете в Европа, средиземноморските страни, Близкия изток, Северна, Централна и Южна Америка, Русия, Южна Африка, Азия и Океания. 

Настаняване

Независимо дали искате да бъдете изложител на този търговски панаир или да намерите подходящи консумативи и технологии за вашия бизнес, позволете на нашата туристическа агенция да намери настаняване за вашия престой в Милано. С нашия професионализъм е безспорно, че уговорките, свързани с намирането на отличен хотел, ще бъдат изпълнени правилно и навреме. 

Trade Fair Trips ltd има за цел да резервира хотели за Host Milano, които са конкретно във вашия ценови диапазон и ви предлагат достатъчен достъп до обществен транспорт. Вие посочвате от колко легла имате нужда и колко сте готови да платите за хотелското си настаняване и ние ви преедлагаме варианти. Предлагаме ви най-добрите хотели в близост до Fiera Milano за няколко часа. Допълнете настаняването си в Host Milano с другите ни услуги. Ние също така можем да Ви предложим монтаж на търговски щандове и резервации за заседателни зали. 

Минали издания

Издание 2021 г 

Fiera Milano служи като място за домакин на изданието на Host Milano през 2021 г. в периода между 22.10.2021 г. и 26.10.2021 г. Предишното издание се случи като изложба на живо със строги мерки за превенция на COVID-19. Панаирът беше посетн от над 150 000 посетители. Повече от 2700 изложители присъстваха на панаира, за да представят най-новите си стоки. Сред мерките за безопасност, въведени във Fiera Milano, беше строгата наредба за влизане в 3G. Присъстващите трябваше да покажат валиден сертификат за възстановяване/ваксиниране или отрицателни резултати от теста си.

Full list of
hotels for
Host Milano

Book Now
How to get to Host Milano
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Malpensa Airport (Летище Малпенса)

Не е препоръчително при пътуване от Milan Central Station (Централна Гара Милано)

By car
By car:

38 минути при пътуване от Malpensa Airport (Летище Малпенса)

39 минути при пътуване от Milan Central Station (Централна Гара Милано)

 

By public transport
By public transport:

Не е препоръчително при пътуване от Malpensa Airport (Летище Малпенса)

45 минути при пътуване от Milan Central Station (Централна Гара Милано)

Similar trade shows