Your free enquiry
Host Milano

Host Milano

Milan ,Italy
Индустрия
Индустрия:
Туризъм, Ресторантьорство, Кетъринг и хотелиерство, Инсентив пътувания
Organizer
Organizer :
Fiera Milano S.p.A.
Event website
Event website :
Host Milano
Frequency
Frequency:
2 years

Въведение

Известният търговски панаир Host Milano събира много експерти от хотелиерството, ресторантьорството и кетъринга. Той работи успешно от 1966 г. и е огромен източник за вдъхновение в индустрията, да не говорим за двигател на иновациите и пазарните дялове. Тук вие като изложител имате идеалната възможност да разширите влиянието си на международно ниво, което не е за изпускане.

Друг впечатляващ аспект на Host Milano е гъвкавостта и широчината на продуктовото портфолио. Посетителите имат достъп до хляб, пица, тестени изделия, оборудване за сервиране на храна, кафе и чай, сладкиши, мебели, барово оборудване и интериор, машини за преработка на храни, вътрешни принадлежности и автомати.

Логистиката

Host Milano работи общо пет дни и изданията се разпределят на всеки две години. В момента те попадат в нечетни години и се организират около средата на октомври. Fiera Milano служи едновременно като място за провеждане и като официален организатор. Програмата е планирана от 09:30 сутринта до 18:30 следобед, въпреки че часовете подлежат на промяна, така че проверете в деня.

Fiera Milano се радва на отлично местоположение в Милано, Италия с превъзходен достъп до обществения транспорт. Посетителите могат да си проправят път до изложбените площадки с помощта на подземната железница с Червена линия M1 или с един от няколкото влака, които спират на гара Rho Fiera - S5, S6 и S11. Нещо повече, по време на събитието ще има директен автобус от летището.

Какво можете да очаквате като изложител

  • В не малка част от ICE Agenzia ще присъстват над 1500 хоствани купувачи - вградената аудитория, от която се нуждаете, за да реализирате солидни продажби и да създадете професионална мрежа, която да достига далеч извън границите на Европа;
  • Host Milano е структуриран в три макро области, които са свързани помежду си и създават така желания ефект от кръстосани продажби и кръстосана промоция. Това означава, че ще бъдете изложени на повече от очакваната аудитория;
  • Международният търговски панаир е в челните редици на новите тенденции в хотелиерството в Италия и целия средиземноморски регион, така че вие ​​сте в състояние да яхнете вълната и да държите пръстите си на пулса на бързо променящата се индустрия.

Аудитория и статистика

Говорили сме колко впечатляващ е Host Milano, но как това се превръща в цифри? Нека видим. В последното издание участваха над 2100 изложители и 187 000 търговски посетители от общо 177 държави. Само по себе си това би трябвало да е доста мощен сигнал, който да ви убеди, че тук се прави бизнес.

Изграждате разпознаваемост на марката с дистрибутори, дилъри, вносители, MMD, всякакви хранителни заведения, търговски центрове, магазини, барове, деликатесни магазини, архитекти, дизайнери, техници, хотели и круизната индустрия.

По отношение на пазарите можете да пробиете в Европа, средиземноморските страни, Близкия изток, Северна, Централна и Южна Америка, Русия, Южна Африка, Азия и Океания.

Настаняване

Независимо дали искате да изложите на този търговски панаир или да намерите подходящи консумативи и технологии за вашия бизнес, трябва да позволите на нашата туристическа агенция да намери подходящ хотел за престоя ви в Милано. С нашия професионализъм е безспорно, че договореностите, свързани с намирането на отличен хотел, ще бъдат обработени правилно и навреме.

Trade Fair Trips ltd прави целта да резервирате хотели за Host Milano, които са твърдо в рамките на вашия ценови диапазон и ви предлагат достатъчен достъп до обществения транспорт. Вие посочвате колко легла ви трябват и колко сте готови да платите. Получаваме най-добрите хотели в близост до Fiera Milano за часове. Допълнете настаняването си до Host Milano с другите ни услуги. Предлагаме ви и инсталиране на търговски щанд и резервации за съоръжения за срещи.

Full list of
hotels for
Host Milano

Book Now
How to get to Host Milano

Similar trade shows