Host Milano 2023

Host Milano 2023

Туризъм Ресторанти Кетъринг Хотелиерство
Milan, Italy
13-17 Oct 2023
Организатор:
Fiera Milano S.p.A.
Място на провеждане:
FIERA MILANO RHO PERO
Честота:
2 years
Уебсайт:
Host Milano

Световното изложение, посветено на ХоРеКа индустрията

Актуализация за Host Milano

Потвърдено е, че изданието на Host Milano за 2023 ще се проведе от 13-ти до 17-ти октомври. От участниците няма да се очаква да спазват актуални мерки за защита от коронавирус по време на участието си във Fiera Milano в Милано, Италия. Това се дължи на премахването на вътрешните ограничения на страната, свързани с пандемията. Пътуващите от Китай трябва да имат предвид, че до 31 януари 2023 в страната ще действат ограничения за пътуване.

Въведение

Известният търговски панаир Host Milano събира на едно място много експерти от секторите хотелиерство, ресторантьорство и кетъринг. Работи успешно от 1966 г. и е огромен източник на вдъхновение в индустрията и двигател на иновациите и пазарните дялове в световен мащаб. Именно тук вие като изложител имате идеалната възможност да увеличите влиянието си на международно ниво, което не е за изпускане. 

Друг впечатляващ аспект на Host Milano е гъвкавостта и широчината на продуктовото портфолио. Посетителите имат достъп до хляб, пица, тестени изделия, оборудване за сервиране на храна, кафе и чай, сладкиши, мебели, барово оборудване и интериор, машини за обработка на храни, интериорни елементи и вендинг машини. 

Логистиката

Host Milano се провежда в продължение на общо пет дни, а изданията се разпределят на всеки две години. В момента изданията попадат в нечетни години и се организират около средата на месец октомври. Fiera Milano служи както за място, така и за официален организатор. Програмата е планирана от 09:30 сутринта до 18:30 ч., но часовете подлежат на промяна. Поради такива потенциални промени, трябва да обмислите проверка на часовете за посещение за конкретния ден. 

Fiera Milano се радва на отлично местоположение в Милано, Италия, с превъзходен достъп до обществен транспорт. Посетителите могат да стигнат до изложбените площи с помощта на подземната червена линия M1 или с един от няколкото влака, които спират на гара Rho Fiera - S5, S6 и S11. По време на събитието ще има и директен автобус от летището. 

Какво можете да очаквате като изложител

В не малка част от ICE Agenzia ще присъстват над 1500 домакинстващи купувачи – изградената аудитория, от която се нуждаете, за да направите стабилни продажби и да създадете професионална мрежа, която достига далеч отвъд границите на Европа; 

Host Milano е структуриран в три макро области, които са свързани помежду си и създават така желания ефект на кръстосани продажби и кръстосано популяризиране. Това означава, че ще бъдете изложени на повече от очакваната аудитория; 

Международният търговски панаир е в челните редици на новите тенденции в хотелиерството в Италия и в целия средиземноморски регион. В резултат на това вие ще бъдете в състояние да яхнете вълната и да бъдете част от бързо променяща се индустрия. 

Аудитория и статистика

Говорили сме колко впечатляващ е Host Milano, но как това се изразява в конкретни числа? Нека видим. В последното издание участваха над 2100 изложители и 187 000 търговски посетители от общо 177 държави. Само по себе си това е ясен сигнал, който да ви убеди, че тук се върши бизнес. 

Вие изграждате разпознаваемост на марката с дистрибутори, дилъри, вносители, MMD, всякакъв вид заведения за хранене, търговски центрове, магазини за смесени стоки, барове, магазини за деликатеси, архитекти, дизайнери, техници, хотели и круизната индустрия. 

По отношение на пазарите можете да пробиете в Европа, средиземноморските страни, Близкия изток, Северна, Централна и Южна Америка, Русия, Южна Африка, Азия и Океания. 

Настаняване

Независимо дали искате да бъдете изложител на този търговски панаир или да намерите подходящи консумативи и технологии за вашия бизнес, позволете на нашата туристическа агенция да намери настаняване за вашия престой в Милано. С нашия професионализъм е безспорно, че уговорките, свързани с намирането на отличен хотел, ще бъдат изпълнени правилно и навреме. 

Trade Fair Trips ltd има за цел да резервира хотели за Host Milano, които са конкретно във вашия ценови диапазон и ви предлагат достатъчен достъп до обществен транспорт. Вие посочвате от колко легла имате нужда и колко сте готови да платите за хотелското си настаняване и ние ви преедлагаме варианти. Предлагаме ви най-добрите хотели в близост до Fiera Milano за няколко часа. Допълнете настаняването си в Host Milano с другите ни услуги. Ние също така можем да Ви предложим монтаж на търговски щандове и резервации за заседателни зали. 

Минали издания

Издание 2021 г 

Fiera Milano служи като място за домакин на изданието на Host Milano през 2021 г. в периода между 22.10.2021 г. и 26.10.2021 г. Предишното издание се случи като изложба на живо със строги мерки за превенция на COVID-19. Панаирът беше посетн от над 150 000 посетители. Повече от 2700 изложители присъстваха на панаира, за да представят най-новите си стоки. Сред мерките за безопасност, въведени във Fiera Milano, беше строгата наредба за влизане в 3G. Присъстващите трябваше да покажат валиден сертификат за възстановяване/ваксиниране или отрицателни резултати от теста си.

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Malpensa Airport (Летище Малпенса)

Не е препоръчително при пътуване от Milan Central Station (Централна Гара Милано)

С кола
С кола:

38 минути при пътуване от Malpensa Airport (Летище Малпенса)

39 минути при пътуване от Milan Central Station (Централна Гара Милано)

 

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

Не е препоръчително при пътуване от Malpensa Airport (Летище Малпенса)

45 минути при пътуване от Milan Central Station (Централна Гара Милано)

map

Хотели около Host Milano

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
Host Milano 2023 Milan H2C Hotel Milanofiori 16.8 Milan от € 483.00 EUR Запази сега
Host Milano 2023 Milan Bianca Maria Palace Hotel 12.7 Milan от € 626.00 EUR Запази сега
Host Milano 2023 Milan Hotel Sporting Brugherio 21.6 Milan от € 185.00 EUR Запази сега
The Westin Palace 13.4 Milan от € 1232.00 EUR Запази сега
ibis Milano Fiera 8.5 Lainate от € 131.00 EUR Запази сега
Host Milano 2023 Milan Andreola Central Hotel 13.2 Milan от € 456.00 EUR Запази сега
Host Milano 2023 Milan Hotel Alga 14.8 Milan от € 222.00 EUR Запази сега
Host Milano 2023 Milan Hotel Sporting Cologno 17.8 Milan от € 161.00 EUR Запази сега
Starhotels Grand Milan 14.1 Saronno от € 317.00 EUR Запази сега
Enterprise Hotel Design & Boutique 7.4 Milan от € 501.00 EUR Запази сега

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до Host Milano 2023 Изпрати

Host Milano акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.