Gulfood Exhibition 2025

Gulfood Exhibition 2025

Храна и напитки
Dubai, UAE
17-21 Feb 2025
Организатор:
Dubai World Trade Centre
Място на провеждане:
Dubai World Trade Centre
Честота:
1 year
Уебсайт:
Gulfood Exhibition

Най-голямото годишно изложение в сферата на храните и напитките

Изложението Gulfood е революционно събитие, което ще представи най-добрите практики в кетъринга и хотелиерството, като същевременно налага стандартите за храни и напитки.

Създадено през 1987 г., международното изложение е забележителен лидер в хранително-вкусовата промишленост, тъй като дава на своята публика достъп до всички основни пазари, тъй като 120 национални павилиона демонстрират богатството от глобални вкусове. В своята 26-годишна история, изложението Gulfood винаги е било ненадмината платформа за компании, както утвърдени, така и стартиращи, да претендират за собствено място в хотелиерството и хранително-вкусовата промишленост.

Със своето портфолио, Gulfood покрива цялата верига на стойността с продуктови групи, обхващащи фини храни, риба, хранителни добавки, млечни продукти, месо, кухненско оборудване, кафе, оборудване за кетъринг, оборудване за обработка на месо. Освен това, индустрията за храни и напитки е в колосален растеж, тъй като настоящите пазарни оценки предвиждат продажбите на пресни храни да достигнат обем от над 280,5 милиона тона през следващата година.

The Gulfood Exhibition 2025

Dubai World Trade Centre ще приеме формата "лице в лице" на Gulfood през 2025 между 17.02.2025 и 21.02.2025. Организаторите споделиха, че международното търговско изложение ще се проведе като физическо издание и потвърдиха, че на мястото няма да има мерки за превенция срещу коронавирус. Причината за това е, че емирство Дубай премахва ограниченията, свързани с пандемията.

Настаняване

Участието е фантастична възможност за привличане на нов бизнес, така че е изключително важно да го направите правилно. Trade Fair Trips ltd ви предоставя най-добрите хотелски цени за Gulfood Exhibition. Прекарали сме години в работа с изложители и можем да направим вашето бизнес пътуване в Дубай успешно!

Без значение колко голям или малък е вашият бюджет, Trade Fair Trips ltd предоставя настаняване за изложения, което поддържа разходите под контрол и ви поставя близо до обществения транспорт. Ако желаете да резервирате хотели близо до Световния търговски център на Дубай, елате при нас и ние ще ви изпратим списък с подходящи оферти, при това в рамките на един ден!   

След като направите своята онлайн резервация в хотел за Gulfood Exhibition, можете да допълните престоя си с допълнителни услуги. Можете да направите резервации за заседателни зали чрез нас или напълно да делегирате монтирането на вашия изложбен щанд! Ще ви предложим персонална оферта, съобразена с вашия бюджет! Ние знаем как да направим вашето работно пътуване успешно!

 

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Dubai Airport (Летище Дубай)

Не е препоръчително при пътуване от Global Village 1 Station (Гара Дубай) 

С кола
С кола:

10 минути при пътуване от Dubai Airport (Летище Дубай)

20 минути при пътуване от Global Village 1 Station (Гара Дубай) 

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

15 минути при пътуване от Dubai Airport (Летище Дубай)

Не е препоръчително при пътуване от Global Village 1 Station (Гара Дубай)

map

Хотели около Gulfood Exhibition

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
Gulfood Exhibition 2025 Dubai Ibis Deira City Centre 7.8 Dubai при поискване Заявка
Gulfood Exhibition 2025 Dubai Mercure Dubai Barsha Heights Hotel Suites 21.9 Dubai при поискване Заявка
Gulfood Exhibition 2025 Dubai Ramada Plaza by Wyndham Dubai Deira 8.3 Dubai при поискване Заявка
Gulfood Exhibition 2025 Dubai Rove At The Park 48 Dubai при поискване Заявка
Kings Square Hotel LLC 7 Dubai при поискване Заявка
Gulfood Exhibition 2025 Dubai Novotel Bur Dubai 5 Dubai при поискване Заявка
Gulfood Exhibition 2025 Dubai Roda Al Murooj Residences 4.5 Dubai при поискване Заявка
Gulfood Exhibition 2025 Dubai Al Waleed Palace Hotel Apartments - Oud Metha 4 Dubai при поискване Заявка
Gulfood Exhibition 2025 Dubai Canal Central Hotel 7.2 Dubai при поискване Заявка
Gulfood Exhibition 2025 Dubai Landmark Plaza Hotel 6.5 Dubai при поискване Заявка

Изложението Gulfood бележи началото на индустриалния сезон, тъй като това ежегодно събитие се провежда в началото на февруари и изданията се провеждат за безвъзмездна помощ от общо пет дни. Международен конгресен и изложбен център на Дубай - Световният търговски център на Дубай изпълнява двойна функция на организатор и място, което приема гости от 11:00 сутринта до 19:00 следобед, с изключение на последния ден, който приключва в 17:00 вечерта.

Дубай, ОАЕ разполага с една от най-модерните системи на метрото в света, която обслужва Световния търговски център на Дубай и вашето пътуване до работното място е сведено до минути. Ако не желаете да използвате обществен транспорт, има таксиметрова услуга и частни таксиметрови услуги като UBER, които да ви доставят бързо, тъй като изложбените площи са лесно достъпни с кола.

 

  • На първо място, Gulfood Exhibition е събитие от глобален мащаб, така че имате най-големия и разнообразен асортимент от купувачи, които ще търсят нови вкусове и изживявания – перфектна позиция за създаване на бизнес и представяне на вашия регион;
  • Второ предимство на изложението Gulfood, което е естествената и изключително важна среща на толкова много професионалисти, лица, вземащи решения, експерти и новатори, е, че вие ​​сте на предната седалка на най-модерните постижения във вашия сектор. Ако има нещо ново и забележително, то ще бъде разкрито тук;
  • Можете да допълните своите бизнес възможности с по-задълбочено разбиране на пазарите и най-добрите практики чрез образователни конференции, обучителни сесии и събития, фокусирани върху индустрията.

 

Когато казваме, че Gulfood Exhibition е мащабна изложба, която не можете да си позволите да пропуснете, имаме предвид това. Има повече от 5000 международни изложители, а публиката е нараснала до над 98 000 професионални посетители от 193 държави.

Тъй като изложението Gulfood се спонсорира главно от Търговската камара на Дубай, изложителите имат шанса да си взаимодействат и да общуват с влиятелни хора като международни висши държавни служители и правителствени служители от сектора, които могат да взимат важни решения. Други спонсори включват Cevital, Supple Tek Industries, India Salaam, Phoenix и Wilmar.

Имате висока концентрация на купувачи от ОАЕ и Близкия изток, но посетителите идват чак от Източна Азия (Южна Корея, Тайланд и Япония) и Южна и Централна Америка (Бразилия и Мексико). Европа също присъства с интерес от Германия, Финландия, Франция, Великобритания, Швеция и др.

 

Gulfood Exhibition 2022

Изложението Gulfood 2022 се проведе като търговско изложение на живо в Световния търговски център на Дубай. В изданието участваха общо 4000 компании от 120 държави. Мястото имаше строги протоколи за безопасност на Covid-19, за да се гарантира безопасността на присъстващите. Приложените предпазни мерки включват изискването участниците да носят хирургически маски и да представят документи за влизане в 3G. Въпреки компактния си формат, изданието имаше изключителен успех.

Gulfood Exhibition 2023

Изложението Gulfood 2023 надмина предишните рекорди по посещаемост. Събитието се проведе в DWTC от 20.02.2023 до 24.02.2023, включително защита от коронавируси, като например чести сесии за почистване. Gulfood 2023 привлече 5 223 изложители от 125 държави и 134 460 посетители от 195 страни. Изданието беше и 30% по-мащабно в сравнение с предишните издания, като в него участваха над 150 лектори от 30 нации. Сред отличителните черти на изданието беше 40% увеличение на броя на чуждестранните посетители. Освен това 43 % от изложителите потвърдиха участието си в предстоящото издание. В допълнение, 94% от присъстващите фирми бяха завърнали се. 91 % съобщиха за интензивна възвръщаемост на инвестициите, а 46 % си осигуриха отлично бизнес споразумение. Това доведе до повече от 12 млрд. щ.д. в търговски сделки, с което годишният оборот на събитието достигна 1,4 млн. щ.д. Няколко от подсъбитията също получиха благоприятни оценки. Например 80 % от участниците поставиха изключителни оценки на Top Table. Аналогично, 84% от посетителите заявиха, че наградите Gulfood Green Awards са повлияли на F&B бизнеса. Събитието имаше и изключително присъствие в социалните медии. Например броят на потребителите в социалните платформи се е увеличил с 55%. В месеците, предшестващи и по време на изданието на изложението Gulfood за 2023, това доведе до над 160 милиона показвания на дигитални реклами. Изложението Gulfood 2023 беше избрано и от TikTok за една от техните "Топ реклами" в творческия център.

Gulfood Exhibition 2024

Изданието на изложението Gulfood за 2024 се проведе в Световния търговски център в Дубай между 19.02.2024 и 23.02.2024. На събитието присъстваха над 5500 изложители от повече от 100 държави и повече от 100 000 посетители от 190 страни. Изложителите показаха над 100 000 нови продукта и решения.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до Gulfood Exhibition 2025 Изпрати

Gulfood Exhibition акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.