Your free enquiry
Gulfood Exhibition

Gulfood Exhibition

Dubai, UAE
Индустрия
Индустрия:
Храни и напитки, Вина
Organizer
Organizer:
Dubai World Trade Centre
Event website
Event website:
Gulfood Exhibition
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Между 20-ти и 24-ти февруари в Dubai World Trade Centre ще се проведе изложението Gulfood 2023. Организаторите споделиха, че международното търговско изложение ще се състои като физическо издание и потвърдиха, че на мястото на провеждане няма да има мерки за превенция на коронавируса. Това се дължи на факта, че емирство Дубай премахна ограниченията си, свързани с пандемията. Освен това в момента в страната няма въведени ограничения за пътуване.

Въведение

Изложението Gulfood революционизира най-добрите практики в кетъринга и хотелиерството, като същевременно прокарва стандартите за храни и напитки.

Създадено през 1987 г., международното изложение е забележителен лидер в хранително-вкусовата промишленост, тъй като предоставя на своята аудитория достъп до всички основни пазари, тъй като 120 павилиона в страната показват богатството на глобалните вкусове. В своята 26-годишна история Gulfood винаги е бил ненадмината платформа за компании, както установени, така и стартиращи, да претендират за собствения си ъгъл в хотелиерството и хранително-вкусовата промишленост.

Изложението обхваща цялата верига на стойността с продуктови групи - отлични първокласни храни, риба, хранителни добавки, млечни продукти, месо, кухненско оборудване, кафе, кетъринг оборудване, оборудване за преработка на месо.

В допълнение, индустрията за плодове и закуски очаква колосален растеж, тъй като според настоящите пазарни продажби продажбите на пресни храни достигат над 280,5 милиона тона през следващата година.

Логистиката

Gulfood бележи началото на индустриалния сезон, тъй като това ежегодно събитие се провежда в началото на февруари и изданията се изпълняват за безвъзмездна финансова помощ от пет дни. Международният конгресен и изложбен център на Дубай - Световният търговски център в Дубай изпълнява двойна функция на организатор и място, което допуска гости от 11:00 сутринта до 19:00 следобед, с изключение на последния ден, който завършва в 17:00 ч. Вечерта.

Дубай, ОАЕ, разполага с една от най-модерните метро системи в света, която обслужва Световния търговски център в Дубай и пътуването до вас е сведено до минути. Ако не желаете да използвате обществен транспорт, има таксиметрови услуги и частни таксиметрови услуги като UBER, за да ви доставят бързо, тъй като до изложбените площадки се стига лесно с кола.

Какво можете да очаквате като изложител

  • Първо и най-важно, изложението Gulfood е събитие от глобален мащаб, така че имате най-големия и разнообразен асортимент от купувачи, които ще търсят нови вкусове и преживявания - перфектна позиция за генериране на бизнес и представяне на вашия регион;
  • Второстепенна полза от изложението Gulfood, която е естествената среща на толкова много професионалисти, вземащи решения, експерти и иноватори, е, че сте на първо място за най-модерните постижения във вашия сектор. Ако има нещо ново и забележително, то ще бъде разкрито тук;
  • Можете да допълвате възможностите за бизнес с по-задълбочено разбиране на пазарите и най-добрите практики чрез образователни конференции, обучителни сесии и събития, насочени към индустрията.

Аудитория и статистика

Когато казваме, че Gulfood е масивна изложба, която не можете да си позволите да пропуснете, ние наистина имаме предвид това! Има повече от 5000 международни изложители, а публиката е нараснала до над 98 000 търговски посетители от 193 страни.

Тъй като изложението Gulfood се спонсорира главно от Търговската камара на Дубай, изложителите имат шанса да си взаимодействат и да общуват с властимащи хора като международни министри и държавни служители. Други спонсори включват Cevital, Supple Tek Industries, India Salaam, Phoenix и Wilmar.

Има висока концентрация на купувачи от ОАЕ и Близкия изток, но посетителите идват чак от Източна Азия (Южна Корея, Тайланд и Япония) и Южна и Централна Америка (Бразилия и Мексико). Европа също присъства с интерес от Германия, Финландия, Франция, Великобритания, Швеция и др.

Настаняване

Присъствието е фантастична възможност за привличане на нов бизнес, така че е от решаващо значение да го направите правилно. Trade Fair Trips ltd ви предоставя най-добрите хотелски цени за изложението Gulfood. Прекарахме години в работа с изложители и познаваме пътя си из Дубай.

Без значение колко голям или малък е вашият бюджет, Trade Fair Trips ltd предлага настаняване по време на изложения, което поддържа разходи под контрол и ви поставя близо до обществения транспорт. Ако желаете да резервирате хотели близо до Световния търговски център на Дубай, заповядайте при нас и ще ви изпратим списък с подходящи оферти до края на деня.

След като направите онлайн резервацията на хотел за изложението Gulfood, можете да допълвате престоя си с допълнителни услуги. Можете да направите резервации за съоръжения за срещи чрез нас или да делегирате напълно инсталацията на вашата изложбен щанд!

Минали издания

Издание 2022

Изложението Gulfood 2022 се проведе като търговско изложение на живо в Dubai World Trade Center. В изданието взеха участие общо 4000 компании от 120 държави. На мястото на провеждане бяха въведени строги протоколи за превенция на Ковид-19. Приложените предпазни мерки включваха изискването участниците да носят хирургически маски и да представят 3G входни документи. Въпреки компактния си формат, изданието имаше огромен успех.

Full list of
hotels for
Gulfood Exhibition

Book Now
How to get to Gulfood Exhibition

Similar trade shows