Gulfood Exhibition 2024

Gulfood Exhibition 2024

Food & Drink
Dubai, UAE
19-23 Feb 2024
Организатор:
Dubai World Trade Centre
Място на провеждане:
Dubai World Trade Centre
Честота:
1 year
Уебсайт:
Gulfood Exhibition

Най-голямото годишно изложение в сферата на храните и напитките

The Gulfood Exhibition 2024

Dubai World Trade Centre ще приеме формата "лице в лице" на Gulfood през 2024 между 19.02.2024 и 23.02.2024. Организаторите споделиха, че международното търговско изложение ще се проведе като физическо издание и потвърдиха, че на мястото няма да има мерки за превенция срещу коронавирус. Причината за това е, че емирство Дубай премахва ограниченията, свързани с пандемията. Пътниците, особено тези, които пристигат от Китай, трябва да имат предвид, че при пристигането си може да бъдат помолени да покажат 3G документация, включително отрицателни резултати от тестове.

Въведение

Изложението Gulfood е революционно събитие, което ще представи най-добрите практики в кетъринга и хотелиерството, като същевременно налага стандартите за храни и напитки.

Създадено през 1987 г., международното изложение е забележителен лидер в хранително-вкусовата промишленост, тъй като дава на своята публика достъп до всички основни пазари, тъй като 120 национални павилиона демонстрират богатството от глобални вкусове. В своята 26-годишна история, изложението Gulfood винаги е било ненадмината платформа за компании, както утвърдени, така и стартиращи, да претендират за собствено място в хотелиерството и хранително-вкусовата промишленост.

Със своето портфолио, Gulfood покрива цялата верига на стойността с продуктови групи, обхващащи фини храни, риба, хранителни добавки, млечни продукти, месо, кухненско оборудване, кафе, оборудване за кетъринг, оборудване за обработка на месо. Освен това, индустрията за храни и напитки е в колосален растеж, тъй като настоящите пазарни оценки предвиждат продажбите на пресни храни да достигнат обем от над 280,5 милиона тона през следващата година.

Логистиката

Изложението Gulfood бележи началото на индустриалния сезон, тъй като това ежегодно събитие се провежда в началото на февруари и изданията се провеждат за безвъзмездна помощ от общо пет дни. Международен конгресен и изложбен център на Дубай - Световният търговски център на Дубай изпълнява двойна функция на организатор и място, което приема гости от 11:00 сутринта до 19:00 следобед, с изключение на последния ден, който приключва в 17:00 вечерта.

Дубай, ОАЕ разполага с една от най-модерните системи на метрото в света, която обслужва Световния търговски център на Дубай и вашето пътуване до работното място е сведено до минути. Ако не желаете да използвате обществен транспорт, има таксиметрова услуга и частни таксиметрови услуги като UBER, които да ви доставят бързо, тъй като изложбените площи са лесно достъпни с кола.

Какво можете да очаквате като изложител

  • На първо място, Gulfood Exhibition е събитие от глобален мащаб, така че имате най-големия и разнообразен асортимент от купувачи, които ще търсят нови вкусове и изживявания – перфектна позиция за създаване на бизнес и представяне на вашия регион;
  • Второ предимство на изложението Gulfood, което е естествената и изключително важна среща на толкова много професионалисти, лица, вземащи решения, експерти и новатори, е, че вие ​​сте на предната седалка на най-модерните постижения във вашия сектор. Ако има нещо ново и забележително, то ще бъде разкрито тук;
  • Можете да допълните своите бизнес възможности с по-задълбочено разбиране на пазарите и най-добрите практики чрез образователни конференции, обучителни сесии и събития, фокусирани върху индустрията.

Аудитория и статистика

Когато казваме, че Gulfood Exhibition е мащабна изложба, която не можете да си позволите да пропуснете, имаме предвид това. Има повече от 5000 международни изложители, а публиката е нараснала до над 98 000 професионални посетители от 193 държави.

Тъй като изложението Gulfood се спонсорира главно от Търговската камара на Дубай, изложителите имат шанса да си взаимодействат и да общуват с влиятелни хора като международни висши държавни служители и правителствени служители от сектора, които могат да взимат важни решения. Други спонсори включват Cevital, Supple Tek Industries, India Salaam, Phoenix и Wilmar.

Имате висока концентрация на купувачи от ОАЕ и Близкия изток, но посетителите идват чак от Източна Азия (Южна Корея, Тайланд и Япония) и Южна и Централна Америка (Бразилия и Мексико). Европа също присъства с интерес от Германия, Финландия, Франция, Великобритания, Швеция и др.

Настаняване

Участието е фантастична възможност за привличане на нов бизнес, така че е изключително важно да го направите правилно. Trade Fair Trips ltd ви предоставя най-добрите хотелски цени за Gulfood Exhibition. Прекарали сме години в работа с изложители и можем да направим вашето бизнес пътуване в Дубай успешно!

Без значение колко голям или малък е вашият бюджет, Trade Fair Trips ltd предоставя настаняване за изложения, което поддържа разходите под контрол и ви поставя близо до обществения транспорт. Ако желаете да резервирате хотели близо до Световния търговски център на Дубай, елате при нас и ние ще ви изпратим списък с подходящи оферти, при това в рамките на един ден!   

След като направите своята онлайн резервация в хотел за Gulfood Exhibition, можете да допълните престоя си с допълнителни услуги. Можете да направите резервации за заседателни зали чрез нас или напълно да делегирате монтирането на вашия изложбен щанд! 

Минали издания

Издание 2022 г

Изложението Gulfood 2022 се проведе като търговско изложение на живо в Световния търговски център на Дубай. В изданието участваха общо 4000 компании от 120 държави. Мястото имаше строги протоколи за безопасност на Covid-19, за да се гарантира безопасността на присъстващите. Приложените предпазни мерки включват изискването участниците да носят хирургически маски и да представят документи за влизане в 3G. Въпреки компактния си формат, изданието имаше изключителен успех.

Оставете на нас логистичните въпроси, свързани с вашето бизнес пътуване - хотел близо до Gulfood Exhibition, конфернетна зала за срещи, монтиране на вашия търговски щанд - нашият екип от специалисти е насреща за всички тези въпроси. Ще ви предложим персонална оферта, съобразена с вашия бюджет! Ние знаем как да направим вашето работно пътуване успешно!

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Dubai Airport (Летище Дубай)

Не е препоръчително при пътуване от Global Village 1 Station (Гара Дубай) 

С кола
С кола:

10 минути при пътуване от Dubai Airport (Летище Дубай)

20 минути при пътуване от Global Village 1 Station (Гара Дубай) 

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

15 минути при пътуване от Dubai Airport (Летище Дубай)

Не е препоръчително при пътуване от Global Village 1 Station (Гара Дубай)

map

Хотели около Gulfood Exhibition

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
Gulfood Exhibition 2024 Dubai Ibis Deira City Centre 7.8 Dubai при поискване Заявка
Gulfood Exhibition 2024 Dubai DoubleTree by Hilton Dubai - Business Bay 6.6 Dubai при поискване Заявка
Gulfood Exhibition 2024 Dubai Best Western Plus Pearl Creek Hotel 6.6 Dubai при поискване Заявка
Gulfood Exhibition 2024 Dubai Hilton Dubai Creek 7.9 Dubai при поискване Заявка
Gulfood Exhibition 2024 Dubai Royal Continental Hotel 8.4 Dubai при поискване Заявка
Gulfood Exhibition 2024 Dubai Al Khoory Executive Hotel, Al Wasl 3 Dubai при поискване Заявка
Gulfood Exhibition 2024 Dubai Bespoke Residences - Shoreline Al Nabat 24.4 Dubai при поискване Заявка
Gulfood Exhibition 2024 Dubai Steigenberger Hotel - Business Bay 5.6 Dubai при поискване Заявка
Gulfood Exhibition 2024 Dubai Media Rotana Dubai 23.3 Dubai при поискване Заявка
Rove Healthcare City 4.8 Dubai при поискване Заявка

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до Gulfood Exhibition 2024 Изпрати

Gulfood Exhibition акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.