Your free enquiry
GLT Show

GLT Show

Milton Keynes ,UK
Индустрия
Индустрия:
Туризъм, Ресторантьорство, Кетъринг и хотелиерство, Инсентив пътувания
Organizer
Organizer :
YPL Exhibitions
Event website
Event website :
GLT Show
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Milton Keynes ще бъде домакин на GLT Show през 2022. Събитието на живо ще се проведе на 6-ти октомври 2022. Мястото на провеждане няма да включва мерки за безопасност срещу Ковид-19. Причината за това е, че Обединеното кралство е отменило ограниченията си по отношение на коронавируса, включително ограниченията за пътуване.

Представяне на събитието

GLTT е международен търговски панаир за туризъм, ваканции и почивки. Той събира туристически агенции, туроператори, фирми, предоставящи всякакви услуги, свързани с туризъм. Предлагат се еднодневни екскурзии, кратки и по-дълги почивки, екзотични екскурзии, нови интересни дестинации. Обсъждат се новостите в бранша, някои важни проблеми и техните евентуални решения. Очертават се тенденциите за следващия сезон. Мястото е отлично за създаване на нови контакти, партньорства, привличане на клиенти и разширяване на пазара.

Оставете грижата за организацията на вашето пътуване на нас. Ние сме професионалисти в търсенето онлайн на хотели за международни изложения, в организацията на летищен трансфер, осигуряването на транспорт за удобно придвижване из града. С нас няма да губите време да търсите хотели в Бирмингам. Ние ще ви предложим настаняване в най-подходящите хотели за GLTT и ще се погрижим за всичко останало, включително и за наемането на конферентна зала, ако ви е необходима такава. С нашите услуги – които са безплатни за вас – пътуването ви ще е удобно, спокойно, изгодно, ползотворно. Обадете ни се – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД, професионален организатор на групови индивидуални бизнес пътувания.,

Минали издания

2021

GLT Show 2021 е събитие на живо, проведено на 6 октомври 2021 г. в Милтън Кийнс. То включваше защитни мерки срещу Ковид-19,  включително социално дистанциране. В него участваха 94 изложители.

Full list of
hotels for
GLT Show

Book Now
How to get to GLT Show

Similar trade shows