Your free enquiry
GLT Show

GLT Show

Milton Keynes, UK
Индустрия
Индустрия:
Tourism, Restaurant, Catering & Hospitality Industries, Incentive Travel
Organizer
Organizer:
YPL Exhibitions
Event website
Event website:
GLT Show
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Milton Keynes ще бъде домакин на GLT Show през 2023. Събитието на живо ще се проведе на  05.10.2023. Мястото на провеждане няма да включва мерки за безопасност срещу Ковид-19. Причината за това е, че Обединеното кралство е отменило ограниченията си по отношение на коронавируса, включително ограниченията за пътуване.

Представяне на събитието

GLTT е международен търговски панаир за туризъм, ваканции и почивки. Той събира туристически агенции, туроператори, фирми, предоставящи всякакви услуги, свързани с туризъм. Предлагат се еднодневни екскурзии, кратки и по-дълги почивки, екзотични екскурзии, нови интересни дестинации. Обсъждат се новостите в бранша, някои важни проблеми и техните евентуални решения. Очертават се тенденциите за следващия сезон. Мястото е отлично за създаване на нови контакти, партньорства, привличане на клиенти и разширяване на пазара.

Оставете грижата за организацията на вашето пътуване на нас. Ние сме професионалисти в търсенето онлайн на хотели за международни изложения, в организацията на летищен трансфер, осигуряването на транспорт за удобно придвижване из града. С нас няма да губите време да търсите хотели в Бирмингам. Ние ще ви предложим настаняване в най-подходящите хотели за GLTT и ще се погрижим за всичко останало, включително и за наемането на конферентна зала, ако ви е необходима такава. С нашите услуги – които са безплатни за вас – пътуването ви ще е удобно, спокойно, изгодно, ползотворно. Обадете ни се – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД, професионален организатор на групови индивидуални бизнес пътувания.,

Минали издания

2021

GLT Show 2021 е събитие на живо, проведено на 6 октомври 2021 г. в Милтън Кийнс. То включваше защитни мерки срещу Ковид-19,  включително социално дистанциране. В него участваха 94 изложители.

2022

GLT Show 2022 беше събитие на живо, което се проведе на 6-ти октомври 2022. Поради отпадането на вътрешните ограничения на Обединеното кралство то не включваше предпазни мерки срещу Ковид-19. В GLT Show 2022, чийто домакин беше Милтън Кийнс, участваха около 165 изложители.

Full list of
hotels for
GLT Show

Book Now
How to get to GLT Show
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от London Luton Airport (Летище Лондон Лутън)

60 минути при пътуване от Milton Keynes Central Station (Централна гара Милтън Кийнс)

 

By car
By car:

30 минути при пътуване от London Luton Airport (Летище Лондон Лутън)

5 минути при пътуване от Milton Keynes Central Station (Централна гара Милтън Кийнс)

 

By public transport
By public transport:

60 минути при пътуване от London Luton Airport (Летище Лондон Лутън)

15 минути при пътуване от Milton Keynes Central Station (Централна гара Милтън Кийнс)

 

Similar trade shows