Fi Europe & Hi 2023

Fi Europe & Hi 2023

Food & Beverage, Wines Food Processing, Packaging Industry Food & Drink
Frankfurt am Main, Germany
28-30 Nov 2023
Организатор:
United Business Media
Място на провеждане:
Messe Frankfurt
Честота:
2 years
Уебсайт:
Fi Europe & Hi

Изключителното изложение за храни и здравословни съставки

Актуализация за Fi Europe & Hi 2023

Франкфурт в Германия ще бъде домакин на изданието Fi Europe & Hi 2023. Изложението на живо ще се проведе между 28.11.2023 и 30.11.2023. Мястото на провеждане няма да включва строги предпазни мерки срещу Covid-19, като например 3G политика за влизане, поради премахването на свързаните с това вътрешни ограничения. Понастоящем в Германия няма въведени ограничения за пътуване.

Въведение 

Търговското изложение Fi Europe & Hi, или Food Ingredients Europe & Healthy Ingredients, е лидер в индустрията на съставките от дълго време и веднага се превърна в хит сред изложителите от самото си стартиране през 1986 г. 

Международният търговски панаир е само едно от поредица от събития, които се разпространиха в останалия свят с участие в Африка, Азия, Северна Америка и Южна Америка, което го наложи като мощна сила на пазара, която не бива да се пренебрегва. Хранителните съставки и свързаните с тях технологии са в основата на изложението, а изложителите покриват цялата верига на обработка от суровини до най - новите решения в сектора на обработката. 

Fi Europe & Hi изпълнява ценна двойна функция като двигател на иновациите и платформа за обществени поръчки. Това е изключително ценно, тъй като глобалният пазар на специални хранителни съставки е в стабилна възходяща траектория, като настоящите оценки определят потенциалната му стойност на 92,5 милиарда щатски долара до 2025! 

Логистиката

Fi Europe & Hi е търговско изложение, който се провежда съвместно с Ni Europe (Естествени съставки Европа) в края на календарната година, като и двата се организират от Informa Markets. Обикновено това се случва през месец декември, но понякога изданията се провеждат и през месец ноември. Продължителността на всяко издание обикновено е три дни. 

Fi Europe & Hi е известно като мобилно/ пътуващо събитие и всяка година се избира нов град за домакин на търговското изложение. Като едно от най-големите и известни събития в света, мястото има отлична локация - има връзки между летището с влак, има автобусна спирка и RER гара наблизо. Вратите за панаира са отворени от 10:00 сутринта до 18:00 следобед, като последният ден приключва в 16:30 часа. 

Какво можете да очаквате като изложител? 

  • Вие сте на път да спечелите видимост и признание, на което никога не сте се радвали преди, защото Fi Europe & Hi е в списъка на "Топ 10-те най-важни събития за F&B индустрията";
  • Ротацията на градовете домакини гарантира, че ще се срещнете с нови и различни купувачи от върха на съответните пазари;
  • Fi Europe & Hi разполага с голям брой изложители, известни като изключително важни в своите региони, така че изграждате репутация, която ще ви помогне в бизнеса ви в дългосрочен план. 

Аудитория и статистика

Какво прави Fi Europe & Hi толкова важно събитие в индустрията за храни и напитки? Сред основните причини е мащабът. Говорим за 1 700 международни изложители и 26 000 търговски посетители от цяла Европа и света като цяло. Нещо повече, ние говорим за купувачи с висок профил. Присъстват директорът за научноизследователска и развойна дейност на PepsiCo, директорът по покупките на Haribo, водещ европейски купувач от Nestle и списъкът с високопоставени представители продължава. 

Всъщност 78% от всички посетители имат покупателна способност в съответните си компании и друг много привлекателен факт – 29% от посетителите имат над €500 000 за изразходване във Fi Europe & Hi. Освен купувачи, има голям интерес от страна на специалисти, експерти, изследователи, пионери, стартиращи фирми и футуристи визионери в малка част към програмни елементи като Future of Nutrition Forum и Fi Conference. 

Настаняване

Пряк резултат от интереса към Fi Europe & Hi е интересът към хотелско настаняване преди, по време на и след провеждането на международното търговско изложение. Ако искате да резервирате хотели за Fi Europe & Hi на разумна цена, обърнете се към екипа на Trade Fair Trips ltd за настаняване, което е съобразено с вашия конкретен бюджет и вкус. 

Отличното местоположение е сред най-желаните неща за изложителите и ние ви доставяме най-добрите хотели в близост до настоящото място на провеждане на събитието. Отнема приблизително един работен ден, за да планираме престоя ви в хотела, което ви освобождава ценно време за останалата подготовка по Вашето бизнес пътуване. 

Ние също сме тук, за да ви помогнем и с логистиката. Независимо дали имате нужда от заседателни съоръжения или от изпълнител, който да инсталира вашия изложбен щанд, ние имаме идеалното решение за всички ваши изисквания, при това на разумна цена!

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Frankfurt Airport (Летище Франкфурт)

20 минути от Frankfurt Hauptbahnhof (Централна Гара Франкфурт)

С кола
С кола:

15 минути при пътуване от Frankfurt Airport (Летище Франкфурт)

5 минути от Frankfurt Hauptbahnhof (Централна Гара Франкфурт)

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

25 минути при пътуване от Frankfurt Airport (Летище Франкфурт)

20 минути от Frankfurt Hauptbahnhof (Централна Гара Франкфурт)

map

Хотели около Fi Europe & Hi

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
Fi Europe & Hi 2023 Frankfurt am Main Novotel Frankfurt City 1.2 Frankfurt am Main от € 335.00 EUR Запази сега
Fi Europe & Hi 2023 Frankfurt am Main Maritim Hotel Frankfurt 0.75 Frankfurt am Main от € 341.00 EUR Запази сега
Fi Europe & Hi 2023 Frankfurt am Main mk hotel frankfurt 1.1 Frankfurt am Main от € 193.00 EUR Запази сега
Fi Europe & Hi 2023 Frankfurt am Main NH Frankfurt Niederrad 5.4 Frankfurt am Main от € 277.00 EUR Запази сега
Fi Europe & Hi 2023 Frankfurt am Main 25hours Hotel The Goldman 5.5 Frankfurt am Main от € 174.00 EUR Запази сега
Fi Europe & Hi 2023 Frankfurt am Main Fleming's Express Hotel Frankfurt 1.9 Frankfurt am Main от € 357.00 EUR Запази сега
Fi Europe & Hi 2023 Frankfurt am Main H4 Hotel Frankfurt Messe 3.3 Frankfurt am Main от € 186.00 EUR Запази сега
Fi Europe & Hi 2023 Frankfurt am Main Best Western Plus Welcome Hotel Frankfurt 1.6 Frankfurt am Main от € 337.00 EUR Запази сега
Fi Europe & Hi 2023 Frankfurt am Main Steigenberger Airport Hotel Frankfurt 12 Frankfurt am Main от € 271.00 EUR Запази сега
Fi Europe & Hi 2023 Frankfurt am Main relexa Hotel Frankfurt am Main 8.5 Frankfurt am Main от € 272.00 EUR Запази сега

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до Fi Europe & Hi 2023 Изпрати

Fi Europe & Hi акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.