Most booked hotels
Your free enquiry
Fi Europe & Hi

Fi Europe & Hi

Paris, France
Индустрия
Индустрия:
Храни и напитки, Вина
Organizer
Organizer:
United Business Media
Event website
Event website:
Fi Europe & Hi
Frequency
Frequency:
2 years

Актуализация за Fi Europe & Hi 2022

Paris expo Porte de Versailles ще бъде домакин на изданието на Fi Europe през 2022 г. Изложението ще се проведе на живо между 06.12.2022 г. и 08.12.2022 г. Мястото на провеждане понастоящем не разполага със строг план за превенция на инфекции с Ковид-19.Това се дължи на премахването на националните ограничения на държават свързани с пандемията. Понастоящем във Франция няма въведени ограничения за пътуване.

Въведение 

Търговското изложение Fi Europe & Hi, или събитието за хранителни съставки Европа, е лидер в индустрията на съставките от дълго време и веднага се превърна в хит сред изложителите от самото си стартиране през 1986 г. 

Международният търговски панаир е само едно от поредица от събития, които се разпространиха в останалия свят с участие в Африка, Азия, Северна Америка и Южна Америка, което го наложи като мощна сила на пазара, която не бива да се пренебрегва. Хранителните съставки и свързаните с тях технологии са в основата на изложението, а изложителите покриват цялата верига на обработка от суровини до най - новите решения в сектора на обработката. 

Fi Europe & Hi изпълнява ценна двойна функция като двигател на иновациите и платформа за обществени поръчки. Това е особено добро нещо, тъй като глобалният пазар на специални хранителни съставки е в стабилна възходяща траектория, като настоящите оценки определят потенциалната му стойност на 92,5 милиарда щатски долара до 2022 г.! 

Логистиката

Fi Europe & Hi е годишен търговски панаир, който се провежда съвместно с Ni Europe (Естествени съставки Европа) в края на календарната година, като и двата се организират от Informa Markets. Обикновено това се случва през месец декември, но понякога изданията се провеждат и през месец ноември. Продължителността на всяко събитие е общо три дни. 

Fi Europe & Hi е известно като мобилно/ пътуващо събитие и всяка година се избира нов град за домакин на търговския панаир. Предстоящото издание е планирано да се проведе в Париж, Франция, а мястото е Paris-Nord Villepinte Parc d'Expositions. Като едно от най-големите и известни събития в света, мястото има отлична локация - има връзки между летището с влак, има автобусна спирка и RER гара наблизо. Вратите за панаира са отворени от 10:00 сутринта до 18:00 следобед, като последният ден приключва в 16:30 часа. 

Какво можете да очаквате като изложител? 

  • Вие сте на път да спечелите видимост и признание, на което никога не сте се радвали преди, защото Fi Europe & Hi влезе в списъка на ТОП 10-те най-важни събития за F&B индустрията;
  • Ротацията на градовете домакини гарантира, че ще се срещнете с нови и различни купувачи от върха на съответните им пазари;
  • Fi Europe & Hi разполага с голям брой изложители, известни като изключително важни в своите региони, така че изграждате репутация на марката, която ще ви помогне в бизнеса ви в дългосрочен план. 

Аудитория и статистика

Какво прави Fi Europe & Hi толкова важно събитие в индустрията за храни и напитки? Това е мащабът. Говорим за 1700 международни изложители и 26 000 търговски посетители от цяла Европа и света като цяло. Нещо повече, ние говорим за купувачи с висок профил. Присъстват директорът за научноизследователска и развойна дейност на PepsiCo, директорът по покупките на Haribo, водещ европейски купувач от Nestle и списъкът с високопоставени представители продължава. 

Всъщност 78% от всички посетители имат покупателна способност в съответните си компании и друг много привлекателен факт – 29% от посетителите имат над €500 000 за изразходване във Fi Europe & Hi. Освен купувачи, има голям интерес от страна на специалисти, експерти, изследователи, пионери, стартиращи фирми и футуристи визионери в малка част към програмни елементи като Future of Nutrition Forum и Fi Conference. 

Настаняване

Пряк резултат от интереса към Fi Europe & Hi е интересът към хотелско настаняване в Париж след провеждането на международния търговски панаир. Ако искате да резервирате хотели за Fi Europe & Hi на ниска цена, обърнете се към екипа на Trade Fair Trips ltd за настаняване за изложби, което е съобразено с вашия конкретен бюджет и вкус. 

Доброто местоположение трябва да бъде едно от най-желаните неща за изложителите и ние ви доставяме най-добрите хотели в близост до Paris-Nord Villepinte Parc d'Expositions. Отнема приблизително един работен ден, за да планирате престоя си в хотела, което ви освобождава ценно време за останалата подготовка по Вашето бизнес пътуване. 

Ние също сме тук, за да Ви помогнем и с логистиката. Независимо дали имате нужда от заседателни съоръжения или от изпълнител, който да инсталира вашия изложбен щанд, ние имаме идеалното решение за Всички ваши изисквания, при това на разумна цена!

Full list of
hotels for
Fi Europe & Hi

How to get to Fi Europe & Hi

Similar trade shows