Your free enquiry
Fi Europe & Hi

Fi Europe & Hi

Paris ,France
Индустрия
Индустрия:
Храни и напитки, Вина
Organizer
Organizer :
United Business Media
Event website
Event website :
Fi Europe & Hi
Frequency
Frequency:
2 years

Актуализация за Fi Europe & Hi 2022

Paris expo Porte de Versailles ще бъде домакин на изданието на Fi Europe през 2022 г. Изложението ще се проведе на живо между 06.12.2022 г. и 08.12.2022 г. Мястото на провеждане ще разполага със строг план за превенция на инфекции с Ковид-19. Ще бъдат приложени следните мерки за безопасност:

  • Преди да влязат на територията на изложението, посетителите трябва да представят валиден 3G документ за влизане. Те включват сертификати за ваксинация или възстановяване или отрицателни резултати от изследвания. Изследванията не трябва да са по-стари от 24 часа.
  • Участниците трябва да избягват физически форми на контакт и общуване, като например ръкостискания.
  • Като част от формата на събитието ще бъде въведена система за еднопосочно движение, за да се избегнат струпвания на хора.
  • Участниците трябва да носят защитни маски през цялото време.

Въведение

Fi Europe & Hi, или хранителни съставки Europe & здравословни съставки (Food ingredients Europe & Healthy ingredients), е лидер в индустрията на съставките за дълго време и се превърна в незабавен хит с изложителите от стартирането си през 1986 г. 

Международният търговски панаир е само едно от поредица събития които са се разпространили в останалия свят с разклонения в Африка, Азия, Северна Америка и Южна Америка, което само го циментира като мощна сила на пазара, която не бива да се пренебрегва. Хранителните съставки и свързаните с тях технологии са в основата на изложението и изложителите обхващат цялата верига за преработка от суровини до решения за обработка.

Fi Europe & Hi изпълнява ценна двойна функция като двигател на иновациите и платформа за обществени поръчки. Това е особено добър факт, тъй като световният пазар на специализирани хранителни съставки е в постоянна възходяща траектория с настоящи оценки, които поставят потенциалната му стойност на 92,5 млрд. Долара до 2022 г.

Логистиката

Fi Europe & Hi е ежегоден търговски панаир, който се намира съвместно с Ni Europe (Натурални съставки в Европа) в края на календарната година, и двете организирани от Informa Markets. Обикновено това се случва през декември, но понякога изданията се провеждат и през ноември. Продължителността на всяко събитие е общо три дни.

Fi Europe & Hi е известен като пътуващо събитие и всяка година се избира нов град, който да бъде домакин на търговския панаир. Предстоящото издание ще се състои в Париж, Франция, а мястото ще бъде Paris-Nord Villepinte Parc d'Expositions. Като едно от най-големите и известни събития в света, той е добре свързан с летището с влак, има автобусна спирка и гара RER наблизо. Вратите са отворени от 10:00 сутринта до 18:00 следобед, като последният завършва в 16:30 вечерта.

Какво можете да очаквате като изложител?

  • На път сте да спечелите видимост и признание, което никога досега не сте се радвали, защото Fi Europe & Hi попадна в списъка на 10-те най-важни събития за F&B индустрията;
  • Ротацията на градовете домакини гарантира, че ще се срещнете с нови купувачи от върха на съответните им пазари;
  • Fi Europe & Hi предлага голям брой изложители, известни като изключително важни в своите региони, така че изграждате репутация на марка, която ще ви помогне в дългосрочен план.

Аудитория и статистика

Какво прави Fi Europe & Hi толкова важно събитие в хранително-вкусовата промишленост? Това е мащабът. Става дума за 1700 международни изложители и 26 000 търговски посетители от цяла Европа и останалия свят. Нещо повече, говорим за купувачи с висок профил. Присъства директорът за научноизследователска и развойна дейност на PepsiCo, директорът по закупуване на Haribo, европейски водещ купувач от Nestle и списъкът продължава.

Всъщност 78% от всички посетители имат покупателна способност в съответните си компании и още един много привлекателен факт - 29% от посетителите имат над 500 000 евро за харчене във Fi Europe & Hi. Освен купувачите, има голям интерес от специалисти, експерти, изследователи, пионери, стартиращи компании и футуристични мислители в малка част към програмиращи елементи като Форум за бъдещето на храненето и Fi Conference.

Настаняване

Директен резултат от интереса към Fi Europe & Hi е интересът към хотелско настаняване в Париж, след като се проведе международното търговско изложение. Ако желаете да резервирате хотели за Fi Europe & Hi на ниска цена, обърнете се към Trade Fair Trips ltd за настаняване по време на панаири съобразени с вашия конкретен бюджет и вкус.

Доброто местоположение трябва да бъде едно от най-желаните неща за изложителите и ние ви доставяме най-добрите хотели в близост до Париж-Норд Виленте Парк д'Експозиции. Планирането на престоя ви в хотела отнема приблизително един работен ден, което освобождава ценно време за подготовка.

Ние също сме тук, за да помогнем с логистиката. Независимо дали имате нужда от съоръжения за срещи или от изпълнител, който да инсталира вашата изложбена кабина, ние имаме идеалното решение на разумна цена, готово за вас!

Full list of
hotels for
Fi Europe & Hi

Book Now
How to get to Fi Europe & Hi

Similar trade shows