Your free enquiry
Expopharm

Expopharm

Düsseldorf, Germany
Индустрия
Индустрия:
Здравни специалисти, Медицинско оборудване и технологии
Organizer
Organizer:
Messe Dusseldorf GmbH
Event website
Event website:
Expopharm
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за Expopharm 2023

Изданието на Expopharm за 2023 ще се проведе като изложение лице в лице в Messe Munich. Датите за провеждане на изложението са определени между 27.09.2023 и 30.09.2023.  Мястото на провеждане на събитието няма да разполага с най-новия план за безопасност срещу Ковид-19. Това се дължи на факта, че страната отмени вътрешните си ограничения в резултат на пандемичната ситуация в момента. Организаторите ще продължат да следят ситуацията и при необходимост ще адаптират политиките на мястото на провеждане. Понастоящем в страната не са въведени ограничения за пътуване.

Въведение

Expopharm е основен инструмент за иновации и изследвания, извършени във веригата на фармацевтичната преработка, тъй като международното търговско изложение се инвестира отблизо на всяка стъпка от лабораторните технологии и процеси, използвани в производството, до готови за разпространение крайни продукти.

Акценти

  • фарма-свят - може да се счита за сърцевината на събитието.
  • Expopharm Night - това е партито за фармацевти и изложители.
  • Международна среща - първичен аптечен пазар за международни изложители.
  • Apothekertag (Ден на фармацевта) - бъдещето на фармацията ще бъде там.

Логистиката

Werbe- und Vertriebsgesellschaft Deutscher Apotheker mbH - официалният организатор - се хвали, че събитието е най-голямото търговско изложение за европейския аптечен пазар. Продуктовото портфолио обхваща дозиращи системи, грижи за зъбите, помощни средства за почистване на протези, информационни системи за спешни случаи, лекарства и хранителни добавки. Изданията пристигат веднъж на всеки две години и продължават общо четири дни в Дюселдорф, Германия. Messe Дюселдорф допуска посетители от 09:00 сутринта до 18:00 следобед, въпреки че тези часове подлежат на промяна.

Аудитория и статистика

Едно от най-големите предимства на изложението на Expopharm е достъпът до купувачи и експерти от целия континент. Заедно с фармацевтите и фармацевтичните техници, в значителен брой присъстват медицински сестри, хирурзи и доставчици на цифрови решения. Искаме да подчертаем вълнуващото програмиране, което се провежда по време на събитието, включително Expopharm Night и Apothekertag (Ден на фармацевта). Това трябва да подхване планирането на посещение и първо в списъка трябва да бъде резервация за хотел за Expopharm.

Достъпно настаняване в близост до Messe Dusseldorf

Trade Fair Trips Ltd е компанията, на която можете да разчитате за настаняване на търговски панаири. Откакто е създаден, основната цел на нашия екип никога не е била нищо по-малко от това да зарадва всеки един клиент с поръчкови, достъпни услуги. Задайте ценови диапазон и оставете на нас да намерим хотелите в близост до Messe Düsseldorf, които правят най-добрите спестявания. Но ние предлагаме много повече. Изчерпателен пакет от услуги от нас може да включва резервации за съоръжения за срещи или инсталиране на вашия щанд за търговско изложение!

Предишни издания

Издание от 2022

Изданието на Expopharm през 2022 се проведе под формата на присъствено търговско изложение между 14.09.2022 и 17.09.2022 в Messe Munich. Мястото на провеждане не разполагаше със строги предпазни мерки за безопасност срещу Ковид-19. Това се дължеше на премахването на вътрешните ограничения в страната в резултат на подобряващата се пандемия. Изпълнението включваше над 23 000 посетители, повече от 100 лектори, около 500 фирми изложители, както и над 33 000 м2 площ за събития.

Full list of
hotels for
Expopharm

Book Now
How to get to Expopharm

Similar trade shows