Your free enquiry
Europain

Europain

Paris, France
Индустрия
Индустрия:
Храни и напитки, Вина
Organizer
Organizer:
GL Events Exhibitions
Event website
Event website:
Europain
Frequency
Frequency:
2 years

Последни новини за събитието

Изданието на Sirha Europain през 2024 ще се проведе лице в лице, а новите дати на провеждане са 21.01.2024 - 24.01.2024. Мястото на провеждане на събитието е зала 1 в Port de Versailles в Париж, Франция. От участниците няма да се изисква да спазват строги мерки за безопасност срещу Covid-19, тъй като през предходните месеци страната премахна съответните национални ограничения. Въпреки това при пристигането си в страната те ще трябва да представят 3G документи за влизане поради въведените забрани за пътуване.

Представяне на събитието

Europain е международен търговски панаир, който обхваща всичко, свързано със сладкарство. Изложителите представят нови машини, оборудване и продукти за производство на сладкиши, дребни сладки, сладолед, шоколад, бонбони. Посетителите и участниците са професионалисти от бранша, сладкари, собственици на пекарни и заведения, кетъринг фирми, търговци на едро и дребно. Участниците в събитието обсъждат важни за бранша проблеми. В съпътстващата програма има демонстрации и дегустации. Панаирът е подходящ за сключване на сделки и създаване на бизнес контакти.

Резервирайте хотел за Europain с наша помощ. Ние ще ви предложим настаняване в хотели в Париж, подходящи за събитието и съобразени с изискванията и бюджета ви. Ще направим онлайн хотелски резервации за избрания от вас хотел и ще се погрижим за всеки детайл от вашето пътуване: трансфер от и до летището, кола под наем, информация за по-лесно използване на обществения транспорт, конферентна зала. Нашите услуги ви осигуряват повече време за подготовката на бизнес представянето ви, спокойно и изгодно пътуване. Възползвайте се от тях, те са безплатни за вас. Обадете ни се. Ние сме „Трейд Феър Трипс“ ЕООД – професионален организатор на бизнес пътувания.

Предишни издания

2022

Изданието на Sirha Europain за 2022 се проведе между 26.03.2022 и 29.03.2022. Търговското изложение на живо се състоя в Париж в Port de Versailles. На мястото на провеждане бяха приложени строги мерки за безопасност срещу Ковид-19, включително най-новата политика за влизане. Изданието привлече 25 000 посетители, включително 300 изложители.

Full list of
hotels for
Europain

Book Now
How to get to Europain

Similar trade shows