Most booked hotels
Your free enquiry
Euronaval

Euronaval

Paris, France
Индустрия
Индустрия:
Корабоплаване, Корабен инженеринг
Organizer
Organizer:
Sogena
Event website
Event website:
Euronaval
Frequency
Frequency:
2 years

Въведение

Euronaval е водещото световно търговско изложение за морска безопасност и морска отбрана и ще даде на експертите много възможности да видят най-новите тенденции в сигурността и подобренията на корабите. Събитието е чудесно място за всяка корабостроителна компания или за представители на известни производители на оборудване да открият иновациите в бизнеса.

Акценти

  • Над 350 изложители
  • Повече от 90 делегации от 65 държави
  • Над 30 000 посетители от цял ​​свят
  • Безкрайни възможности за обмен на информация или идеи с известния експерт в тази област

Логистиката

Продуктовото портфолио се разпростира върху сензорна технология, навигационна технология, кораби и корабно оборудване, защитни инсталации, което е причината над 90 официални делегации да дойдат в Париж, Франция последното издание. SOGENA поставя търговското изложение на всеки две години в Париж Льо Бурже като официално място за домакин. Посетителите на търговски обекти се допускат от 09:00 ч. Сутринта до 17:30 ч. Следобед и тези часове подлежат на промяна.

Аудитория и статистика

Наред с извършването на покупки и увеличаване на разпознаваемостта на вашата марка, Euronaval дава възможност на изложителите да обменят ноу-хау и да споделят опит с различни експерти в областта. Това е и първата платформа, която разкрива индустриални новини. Програмирането се разраства и включва семинари и конференция, която се провежда един ден преди самото изложение, чиито теми варират от морските амбиции до иновациите.

Най-добрите хотелски оферти за Euronaval

Така че не пропускайте шанса да посетите това невероятно събитие и не забравяйте да резервирате хотел в близост до Париж Льо Бурже на точната цена с любезното съдействие на Trade Fair Trips ltd. Ние сме истински ветерани, когато става въпрос за настаняване за търговски изложения и знаем къде да търсим най-добрите оферти в Париж. Наред с най-достъпните хотелски цени за Euronaval, вие получавате достъп до обществения транспорт и серия от услуги за поддръжка. Можете да планирате срещи за срещи с правилното A / V оборудване за нула време и да планирате цялата си инсталация на щанда само с една консултация. Trade Fair Trips ltd прави бизнес пътуването толкова лесно.

Full list of
hotels for
Euronaval

How to get to Euronaval

Similar trade shows