Your free enquiry
SMM

SMM

Hamburg ,Germany
Индустрия
Индустрия:
Корабоплаване, Корабен инженеринг
Organizer
Organizer :
Hamburg Messe und Congress
Event website
Event website :
SMM
Frequency
Frequency:
2 years

SMM 2022 - Най-новите новини

Между 06.09.2022 г. и 09.09.2022 г. SMM ще се проведе като търговско изложение лице в лице. Мястото на провеждане на събитието ще бъде Messe Hamburg. Поради продължаващата пандемия организаторите ще приложат концепция за безопасно събитие на мястото на провеждане. Тя ще включва въвеждането на мерки за безопасност, като например:

  • Messe Hamburg ще въведе строга политика за социално дистанциране, както и промените, необходими за нейното поддържане. В резултат на това на мястото на провеждане на събитието ще бъдат извършени промени, за да се гарантира спазването на безопасното разстояние от 2 метра между участниците. Проходите на изложбените зали ще бъдат разширени и ще бъдат инсталирани еднопосочни ленти. Освен това зоните за излизане и влизане ще бъдат разделени. Залите за срещи ще бъдат пренаредени така, че местата за сядане да отговарят на политиката за безопасно разстояние от 2 метра.
  • За да се намали рискът от инфекции, мястото на провеждане на събитието ще се дезинфекцира редовно и старателно. Това ще включва съсредоточаване върху местата с висока степен на допир, като например парапетите. Участниците трябва редовно да дезинфекцират ръцете си. Те могат да използват дезинфекционните дозатори на места като входовете, за да изпълнят задачата. Мястото на провеждане на събитието ще разполага с непрекъснато подаване на външен въздух чрез вентилационна система с отделни изпускателни и приточни потоци като част от протоколите за хигиена и санитария.
  • По време на SMM 2022 трябва да се носят медицински маски за лице през цялото време. Участниците трябва да спазват изискваната социална дистанция от 2 метра по време на присъствието си. Те трябва също така да избягват физически действия в мрежата, като ръкостискане и размяна на документи. Когато е възможно, те трябва да използват дебитни или кредитни карти вместо хартиени пари. Маските за лице трябва да се изхвърлят в определените за целта контейнери, които се намират на цялата територия на обекта.

Посетителите на Германия трябва да имат предвид, че поради въведените ограничения за пътуване, при пристигането си ще трябва да представят документи като отрицателни резултати от изследвания.

 

Въведение

Единствената платформа за иновации и бизнес възможности в корабостроителството и морската индустрия, на която трябва да обръщате най-голямо внимание, е SMM. Това е международен търговски панаир с невероятно богата история, тъй като за първи път приветства търговски посетители през 1963 г.

По това време SMM - съкратено от Корабостроене, машини и морски технологии (Shipbuilding, Machinery & Marine Technology) - се утвърди като безценен ресурс за бизнес мрежи и индустриални тенденции. Ще се срещнете с най-големите играчи в бранша на едно място и ще проучите цялата стойностна верига.

Продуктовите категории включват горивни системи, морско инженерство, морско оборудване, вътрешни плавателни съдове, подемно оборудване, транспортни компании, корабостроителница, двигатели, отработени газове, системи за обработка на товари, системи за сгъстен въздух и полярни технологии. С развитието на SMM се разви и неговото програмиране и сега имате невероятен набор от симпозиуми, конференции и семинари. Така че, ако се занимавате с корабостроене, не бива да пропускате това търговско изложение.

Логистиката

SMM пристига на всеки две години в пристанищния град Хамбург, Германия, където може напълно да разкрие богатата си продуктова селекция. Изданията излизат общо четири дни и обикновено се провеждат в началото на септември. Messe Hamburg е домакин на международния търговски панаир, а Hamburg Messe und Congress GmbH е официалният организатор с общата подкрепа на най-големите сдружения в Германия - VSM, VDMA, VSiH, VDR и VDS.

В помещенията са разрешени само търговски посетители и работното време е настроено от 09:30 сутринта до 18:00 следобед през първите три дни и до 16:00 часа през последния ден. Последната точка за обсъждане е пътуването до работното място. Освен да наемете кола, има няколко начина да стигнете до Messe Hamburg - най-бързият е S-Bahn и U-Bahn. Има и няколко автобусни линии, които обслужват изложбените площи и са надеждни през целия ден.

Какво да очакваме като изложител

  • SMM е дом на цялата верига на създаване на стойност и има голямо предимство за изложението, тъй като сте в състояние да извършите задълбочени проучвания на пазара и да осъзнаете тенденциите, тъй като те са били идентифицирани за първи път;
  • SMM е дом и на срещата на върха на морското бъдеще, която изследва авангардни технологии и въздействието, което ще окаже върху индустрията на глобално ниво - текущите теми обхващат автоматизацията и появата на цифровизация;
  • SMM също е етапът, на който се обсъждат предизвикателствата и иновациите, свързани с морската сигурност и отбраната. Конференцията MS&D е добре позната по целия свят и вижда голям приток на военноморски делегации от редица страни

Аудитория и статистика

Какво означава това по отношение на посетителите за SMM. Колко добре ще получите вашата възвръщаемост на инвестициите и ще разнообразите потоците си от приходи. В последните издания участваха 2200 изложители от над 60 държави и близо 50 000 търговски посетители. Това е добро съотношение във ваша полза, но друга много оптимистична статистика е, че над 90% от всички анкетирани изложители съобщават, че са доволни от SMM, тъй като публиката е много възприемчива към новите покупки.

Изложители идват от всички отрасли на индустрията - корабостроителната индустрия, морските услуги, двигателите, електротехниката и оборудването за експлоатация на кораби. Посетителите са тук за много цели - да, главното сред тях е да създават нови бизнес връзки и да купуват, но също така да се ангажират с връстници и да обменят опит, да се обучават, да правят пазарни проучвания, да научат за иновациите и скаутската конкуренция.

Настаняване

Тъй като към търговския панаир ще има голям интерес, имате нужда от помощта на специалисти за намиране на хотелска стая, която да отговаря на вашите нужди. Уверени сме, че Trade Fair Trips Ltd е вашият надежден партньор за вашето бизнес пътуване. Ние работим в тясно сътрудничество с изложителите, за да осигурим най-добрите хотелски цени по време на SMM и да Ви позиционираме в хотели в близост до Messe Hamburg.

Процесът на резервация е повече от лесен. Всичко, което трябва да направите, е да ни дадете бюджет и няколко легла. Ние ще се справим с останалото и в рамките на един ден ще направите вашата онлайн резервация на хотел за SMM. Какво по-просто от това?

Да не говорим, че Trade Fair Trips Ltd може да помогне и с логистиката. Можете да резервирате предварително зали за срещи, както и да уговорите срещи при нас, за да инсталирате вашите търговски панаирни кабини. Изберете услугите, от които се нуждаете, и създайте персонализиран туристически пакет.

Full list of
hotels for
SMM

Book Now
How to get to SMM

Similar trade shows