SMM 2024

SMM 2024

Транспортиране
Hamburg, Germany
03-06 Sep 2024
Организатор:
Hamburg Messe und Congress
Място на провеждане:
Hamburg Messe und Congress
Честота:
2 years
Уебсайт:
SMM

Най-значимото събитие за морската индустрия

SMM 2024 – Актуални новини

Между 03.09.2024 и 06.09.2024 SMM ще се проведе като търговско изложение лице в лице. Мястото на провеждане на събитието ще бъде Messe Hamburg. Понастоящем в обекта за провеждане на изложението не се прилагат мерки за безопасност, свързани с Ковид-19, поради отмяната на съответните вътрешни държавни разпоредби. Организаторите увериха, че наблюдават ситуацията и ще коригират концепцията за безопасност на мястото на провеждане на събитието в съответствие с най-новите държавни политики. Участниците трябва да имат предвид, че поради отпадането на ограниченията за пътуване от тях няма да се изисква да представят документи като отрицателни резултати от тестове при пристигане.

Въведение

Единствената платформа за иновации и бизнес възможности в корабостроителницата и морската индустрия, на която трябва да обърнете най-голямо внимание, е събитието SMM. Това е международен търговски панаир с невероятно богата история, тъй като за първи път приветства търговски посетители през 1963 г.

През това време SMM — съкратено от Shipbuilding, Machinery & Marine Technology — се утвърди като безценен ресурс за бизнес мрежи и тенденции в индустрията. Ще се срещнете с най-големите играчи в индустрията на едно място и ще разгледате цялата верига на стойността.

Категориите продукти включват горивни системи, морско инженерство, морско оборудване, вътрешни плавателни съдове, подемно оборудване, корабни компании, корабостроителница оборудване, двигатели, изгорели газове, системи за обработка на товари, системи за сгъстен въздух и полярна технология. С развитието на SMM се разви и самата програма и сега имате невероятна гама от симпозиуми, конференции и семинари. Така че, ако сте в корабостроителния бизнес, не трябва да пропускате този търговски панаир.

Логистиката

SMM пристига на всеки две години в пристанищния град Хамбург, Германия, където може да разкрие напълно своята богата селекция от продукти. Изданията продължават общо четири дни и обикновено се провеждат в началото на септември. Messe Hamburg е домакин на международния търговски панаир, а Hamburg Messe und Congress GmbH е официален организатор с общата подкрепа на най-големите асоциации в Германия – VSM, VDMA, VSiH, VDR и VDS.

В помещенията се допускат само търговски посетители, а работното време е определено от 09:30 ч. до 18:00 ч. през първите три дни и до 16:00 ч. през последния ден. Последната точка за обсъждане е пътуването до работното място. Освен кола под наем, има много начини да стигнете до Messe Hamburg – най-бързият е S-Bahn и U-Bahn. Има и няколко автобусни линии, които обслужват изложбените площи и са надеждни през целия ден.

Какво да очаквате като изложител

SMM е дом на цялата верига на стойността и има голямо предимство да излагате, тъй като сте в позиция да извършвате задълбочени пазарни проучвания и да се запознаете с тенденциите, когато те се идентифицират за първи път;

SMM също така е дом на срещата на върха на морското бъдеще, която изследва авангардни технологии и въздействието, което те ще имат върху индустрията на глобално ниво - текущите теми обхващат автоматизацията и навлизането на цифровизацията;

SMM е и сцената, на която се обсъждат предизвикателствата и иновациите, свързани с морската сигурност и отбрана. Конференцията MS&D е добре позната по целия свят и вижда голям приток на военноморски делегации от редица страни

Аудитория и статистика

Какво означава това по отношение на посетителите за SMM? Това означава, че ще получите възвръщаемостта на инвестициите си и ще разнообразите потоците си от приходи. В последните издания участваха 2200 изложители от над 60 страни и близо 50 000 търговски посетители. Това е добро съотношение във ваша полза, но друга много оптимистична статистика е, че над 90% от всички анкетирани изложители съобщават, че са доволни от SMM, тъй като публиката е много възприемчива към правенето на нови покупки.

Изложителите идват от всички индустриални сектори – корабостроителната индустрия, морските услуги, двигателите, електротехниката и оборудването за експлоатация на кораби. Посетителите са тук с много цели - да, главната сред тях е да създадат нови бизнес връзки и покупка, но това е и да се ангажират с връстници и да обменят опит, да се образоват, да правят пазарни проучвания, да научат за иновациите и да проучат конкуренцията.

Настаняване

Тъй като ще има голям интерес към изложението, вие се нуждаете от помощта на специалисти за намиране на хотелска стая, която да отговаря на вашите нужди. С увереност можем да кажем, че Trade Fair Trips Ltd е вашият надежден партньор за вашето бизнес пътуване. Ние работим в тясно сътрудничество с изложителите, за да предоставим най-добрите хотелски цени по време на SMM и да ви позиционираме в хотели близо до Messe Hamburg.

Процесът на резервация е повече от лесен. Всичко, което трябва да направите, е да ни дадете бюджет и брой легла, от които се нуждаете. Ние ще се погрижим за останалото и в рамките на един ден ще имате своята онлайн резервация за хотел за SMM. 

Trade Fair Trips Ltd също може да помогне си с друга част от логистиката. Можете да резервирате зали за срещи предварително, както и да уговорите срещи с нас, за да инсталираме вашите панаирни щандове. Изберете услугите, от които се нуждаете, и създайте персонализиран пакет за пътуване.

Възползвайте се от услугите на Trade Fair Trips Ltd, защото ние ще ви помогнем да имате успешно представяне на събитието SMM. Настаняване в бюджетен хотел, наемане на бизнес зала, инсталиране на търговски щанд – кажете от какво имате нужда за вашето бизнес пътуване и ние ще ви предложим най-добрите оферти за това! 

Предишни издания

2022

Изданието на SMM за 2022 отбеляза завръщането на търговското изложение към форматите "лице в лице". То се фокусира върху две теми - въглеродна неутралност и енергиен преход. В събитието, което се проведе в Messe Hamburg при отсъствието на мерки за защита от Ковид-19 поради премахването на ограниченията, свързани с пандемията, участваха 2000 изложители и над 30 000 посетители от над 100 държави.

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Hamburg Airport (Летище Хамбург)

35 минути при пътуване от Hamburg Hauptbahnhof (Централна Гара Хамбург)

С кола
С кола:

23 минути при пътуване от Hamburg Airport (Летище Хамбург)

7 минути при пътуване от Hamburg Hauptbahnhof (Централна Гара Хамбург)

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

42 минути при пътуване от Hamburg Airport (Летище Хамбург)

21 минути при пътуване от Hamburg Hauptbahnhof (Централна Гара Хамбург)

map

Хотели около SMM

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
Hotel Terminus am Hauptbahnhof 2.7 Hamburg при поискване Заявка
Hotel Hansehof 1.9 Hamburg при поискване Заявка
SMM 2024 Hamburg Hotel INNSIDE by Melia Hamburg Hafen 3.9 Hamburg при поискване Заявка
SMM 2024 Hamburg Hotel Nordic 18.2 Norderstedt при поискване Заявка
SMM 2024 Hamburg Picklapp Apartments 8 Hamburg при поискване Заявка
SMM 2024 Hamburg Hotel Louis C. Jacob 10 Hamburg при поискване Заявка
SMM 2024 Hamburg Fairmont Hotel Vier Jahreszeiten 1.8 Hamburg при поискване Заявка
SMM 2024 Hamburg Hotel NH Hamburg Horner Rennbahn 8.3 Hamburg при поискване Заявка
SMM 2024 Hamburg Hotel Helgoland 3.2 Hamburg при поискване Заявка
SMM 2024 Hamburg Leonardo Hotel Hamburg City Nord 6.2 Hamburg при поискване Заявка

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до SMM 2024 Изпрати

SMM акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.