PACKINNO

PACKINNO

Опаковане и пакетиране Печат
Организатор:
Adsale Exhibition Services Ltd.
Честота:
1 year
Уебсайт:
PACKINNO

Най-мащабната платформа за иновации за екологични опаковки в Китай

PACKINNO 2024

Изданията на PACHINNO, Sino-Label, Printing South China и Sino-Pack за 2024 ще бъдат организирани като събития на живо в China Import & Export Fair Complex. Датите на провеждане на събитията са в процес на обсъждане. China Import & Export Fair Complex ще разполага със строги мерки за безопасност срещу Ковид-19, като например социално дистанциране и задължителни маски за лице. Понастоящем в Китай има ограничения за пътуване, според които участниците ще трябва да покажат 3G документи за влизане. Такива са паспорти за ваксинация, доказателство за възстановяване или два отрицателни резултата от тестове.

PACKINNO 2023

В изданията на PACKINNO и Simo-Pack за 2023 участваха 1 738 изложители и 108 325 посетители на 140 000 м2 площ за събития. Търговските изложения се проведоха между 02.03.2023 и 04.03.2023. Те се проведоха в China Import & Export Fair Complex и включваха мерки за безопасност, като например чести санитарни сесии.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до PACKINNO Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.