Your free enquiry
Nor-Shipping

Nor-Shipping

Lillestrom ,Norway
индустрия
индустрия:
Корабоплаване, Корабен инженеринг
Organizer
Organizer :
Norges Varemesse
Event website
Event website :
Nor-Shipping
Frequency
Frequency:
2 years

Поради опасенията на заинтересованите страни относно ситуацията с коронавируса, Nor-Shipping ще отложи двугодишния си търговски панаир за по-късните дати от 10 януари за 13 януари. Когато се случи Nor-Shipping, мястото - Norges Varemesse в Осло, Норвегия - ще прилага строги мерки за здраве и безопасност в името на всички заинтересовани страни.

Въведение

Повече от 50 години Nor-Shipping е център за иновации в морската индустрия в Северна Европа. Международното изложение е основано през 1965 г. и сега е в челните редици на иновациите на няколко фронта като иновативен дизайн на кораби, младо предприемачество и енергийна ефективност.

Не е пресилено да се каже, че всяка категория ценност е представена в тези зали. Тематичните зали са както следва - ИТ и навигация, Безопасност и спасяване, Корабостроене и ремонт, Морски услуги и логистика и Задвижване и машини. Това богатство на продукта издига Nor-Shipping до централен център за нови изстрелвания и покупки.

Експерти по морски мениджмънт от цяла Европа и света следят отблизо тази изложба, тъй като там редовно се формират силни тенденции. Не ни вярвайте. Вижте победителите в наградите Nor-Shipping за доказателство.

Логистиката

Nor-Shipping, както организаторите често обичат да казват, е в сърцето на океаните, така че е напълно логично тази изложба да се проведе в Лилестром, Норвегия. Norges Varemesse носи различни шапки не само като официален организатор, но и като домакин на събитието.

Изложението обикновено е двугодишно събитие, организирано в началото на лятото всяка странна година. Изданията продължават четири дни и се провеждат в началото на юни. Вратите са отворени както за професионалисти, така и за широката общественост. Часовете са еднакви за всички - 10:00 сутринта до 17:00 следобед през първите три дни и 10:00 сутринта до 15:00 вечерта в последния ден.

Пътуването до изложбената площ е малко сложно, тъй като Lillestrom е по-малък град, но официалните посетители имат обществен транспорт с VY / NSB & Ruter, който не само се простира до града, но и до град Осло и между Осло и летище Осло.

Какво можете да очаквате като изложител?

  • Ангажимент за устойчивост и околна среда. Nor-Shipping има твърда позиция относно начина, по който текущите практики се провалят в околната среда и призовава индустрията за промяна. Панаирът има принципи на устойчивост, които популяризира, за да развие устойчиво развитие на океана чрез привеждане в съответствие с целите на ООН за устойчиво развитие;
  • Глад за иновации. Предлагането отговаря на търсенето. Вдъхновено от търсенето предложение Именно тези две големи сили превърнаха Nor-Shipping в генератор на нови идеи на всички нива. Не го виждате само в изложеното авангардно оборудване и технологии, но също така изпитвате отзвук във всички свързани сектори;
  • Внимание към нуждите на изложителя. Изложителят е крал по време на Nor-Shipping и никъде другаде никога няма да намерите такива съвременни съоръжения като тези в 21 000 квадратни метра изложбена площ. Това, което от своя страна произведе, е високо родословие на излагащите, включително голямо разнообразие от национални павилиони.

Аудитория и статистика

Европа, Азия, Америка, Африка и Близкия изток - това са всички основни региони, в които посетители и изложители идват и представят Nor-Shipping. Публиката достигна общо 47 000 посетители, броейки всички, които дойдоха в изложбените зали, насладиха се на фестивалната улица и се включиха във всички различни конференции и допълнителни събития. Заедно те представляват 85 националности.

По отношение на изложителите САЩ и Канада, Великобритания, Китай, Италия, Финландия, Дания, Холандия, Япония, Германия и Южна Корея бяха едни от основните пазари с национални павилиони. Броят на изложителите надхвърли 900.

Общо имаше 220 съпътстващи събития, които предизвикаха голям обществен интерес и тъй като вратите бяха отворени за всички, присъстваше и значителна част от широката публика. Що се отнася до професионалистите, можете да се срещнете с корабособственици и мениджъри, корабостроителници, морски организации и пристанищни власти.

Настаняване

Видяхте цифрите и можете да познаете колко трудно е да резервирате правилните хотелски стаи за Nor-Shipping. Трябва да знаете къде да търсите и да действате бързо. Trade Fair Trips ltd прави това вместо вас. Ние се справяме с уговорките, свързани с резервирането на хотел по време на Nor-Shipping, професионално и навреме.

Нашият екип може да създаде персонализирана оферта, съобразена с вашите нужди и знаем, че цените удобството, така че винаги да сте свързани с обществения транспорт. За да намалим пътуването ви, ние се ангажираме да намерим хотели в близост до Norges Varemesse.

За бърз и лесен процес на резервация на хотел, не забравяйте да се възползвате от услугите на Trade Fair Trips ltd! Ние ви помагаме по всякакъв възможен начин - можете да резервирате помещения за срещи чрез нас или да уредите изграждането на вашата кабина. Всичко се свързва лесно и се предлага на справедлива цена.

Full list of
hotels for
Nor-Shipping

Book Now
How to get to Nor-Shipping

Similar trade shows