Nor-Shipping 2025

Nor-Shipping 2025

Транспортиране
Oslo, Norway
02-06 Jun 2025
Организатор:
Norges Varemesse
Място на провеждане:
NOVA Spektrum
Честота:
2 years
Уебсайт:
Nor-Shipping

Водещият център за срещи на световната морска индустрия

Повече от 50 години Nor-Shipping е център за иновации в морската индустрия в Северна Европа. Международното изложение е основано през 1965 г. и сега е в челните редици на иновациите на няколко фронта като иновативен дизайн на кораби, младо предприемачество и енергийна ефективност.

Не е пресилено да се каже, че всяка категория ценност е представена в тези зали. Тематичните зали са както следва - ИТ и навигация, Безопасност и спасяване, Корабостроене и ремонт, Морски услуги и логистика и Задвижване и машини. Това богатство на продукта издига Nor-Shipping до централен център за нови изстрелвания и покупки.

Експерти по морски мениджмънт от цяла Европа и света следят отблизо тази изложба, тъй като там редовно се формират силни тенденции. Не ни вярвайте. Вижте победителите в наградите Nor-Shipping за доказателство.

Nor-Shipping 2025

През 2025 Nor-Shipping ще се проведе като присъствено търговско изложение. Новите дати за събитието са 02.06.2025-06.06.2025. Понастоящем в Норвегия няма ограничения за пътуване и съответно мерки за безопасност срещу Ковид-19.

Настаняване

Видяхте цифрите и можете да познаете колко трудно е да резервирате правилните хотелски стаи за Nor-Shipping. Трябва да знаете къде да търсите и да действате бързо. Trade Fair Trips ltd прави това вместо вас. Ние се справяме с уговорките, свързани с резервирането на хотел по време на Nor-Shipping, професионално и навреме.

Нашият екип може да създаде персонализирана оферта, съобразена с вашите нужди и знаем, че цените удобството, така че винаги да сте свързани с обществения транспорт. За да намалим пътуването ви, ние се ангажираме да намерим хотели в близост до Norges Varemesse.

За бърз и лесен процес на резервация на хотел, не забравяйте да се възползвате от услугите на Trade Fair Trips ltd! Ние ви помагаме по всякакъв възможен начин - можете да резервирате помещения за срещи чрез нас или да уредите изграждането на вашата кабина. Всичко се свързва лесно и се предлага на справедлива цена.

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Oslo Airport (Летище Осло)

Не е препоръчително при пътуване от Oslo Central Station (Централна гара Осло)

 

С кола
С кола:

30 минути при пътуване от Oslo Airport (Летище Осло)

25 минути при пътуване от Oslo Central Station (Централна гара Осло)

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

20 минути при пътуване от Oslo Airport (Летище Осло)

15 минути при пътуване от Oslo Central Station (Централна гара Осло)

map

Хотели около Nor-Shipping

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
Nor-Shipping 2025 Oslo Scandic Oslo City 20.9 Oslo от € 368.00 EUR Запази сега
Nor-Shipping 2025 Oslo Clarion Hotel Oslo 20 Oslo от € 454.00 EUR Запази сега
Nor-Shipping 2025 Oslo Scandic Lillestrom 0.55 Lillestrom от € 408.00 EUR Запази сега
Nor-Shipping 2025 Oslo Scandic Solli 24 Oslo от € 352.00 EUR Запази сега
Nor-Shipping 2025 Oslo Park Inn by Radisson Oslo 22.4 Oslo от € 398.00 EUR Запази сега
Frogner House Apartments Skovveien 8 23.9 Oslo от € 262.00 EUR Запази сега
Nor-Shipping 2025 Oslo Anker Hostel 19.9 Oslo от € 270.00 EUR Запази сега
Nor-Shipping 2025 Oslo Clarion Collection Hotel Bastion 24.86 Oslo от € 444.00 EUR Запази сега
Nor-Shipping 2025 Oslo Anker Apartment 19.3 Oslo от € 239.00 EUR Запази сега
Nor-Shipping 2025 Oslo Thon Hotel Arena 0.29 Lillestrom от € 398.00 EUR Запази сега

Nor-Shipping, както организаторите често обичат да казват, е в сърцето на океаните, така че е напълно логично тази изложба да се проведе в Лилестром, Норвегия. Norges Varemesse носи различни шапки не само като официален организатор, но и като домакин на събитието.

Изложението обикновено е двугодишно събитие, организирано в началото на лятото всяка странна година. Изданията продължават четири дни и се провеждат в началото на юни. Вратите са отворени както за професионалисти, така и за широката общественост. Часовете са еднакви за всички - 10:00 сутринта до 17:00 следобед през първите три дни и 10:00 сутринта до 15:00 вечерта в последния ден.

Пътуването до изложбената площ е малко сложно, тъй като Lillestrom е по-малък град, но официалните посетители имат обществен транспорт с VY / NSB & Ruter, който не само се простира до града, но и до град Осло и между Осло и летище Осло.

  • Ангажимент за устойчивост и околна среда. Nor-Shipping има твърда позиция относно начина, по който текущите практики се провалят в околната среда и призовава индустрията за промяна. Панаирът има принципи на устойчивост, които популяризира, за да развие устойчиво развитие на океана чрез привеждане в съответствие с целите на ООН за устойчиво развитие;
  • Глад за иновации. Предлагането отговаря на търсенето. Вдъхновено от търсенето предложение Именно тези две големи сили превърнаха Nor-Shipping в генератор на нови идеи на всички нива. Не го виждате само в изложеното авангардно оборудване и технологии, но също така изпитвате отзвук във всички свързани сектори;
  • Внимание към нуждите на изложителя. Изложителят е крал по време на Nor-Shipping и никъде другаде никога няма да намерите такива съвременни съоръжения като тези в 21 000 квадратни метра изложбена площ. Това, което от своя страна произведе, е високо родословие на излагащите, включително голямо разнообразие от национални павилиони.

Европа, Азия, Америка, Африка и Близкия изток - това са всички основни региони, в които посетители и изложители идват и представят Nor-Shipping. Публиката достигна общо 47 000 посетители, броейки всички, които дойдоха в изложбените зали, насладиха се на фестивалната улица и се включиха във всички различни конференции и допълнителни събития. Заедно те представляват 85 националности.

По отношение на изложителите САЩ и Канада, Великобритания, Китай, Италия, Финландия, Дания, Холандия, Япония, Германия и Южна Корея бяха едни от основните пазари с национални павилиони. Броят на изложителите надхвърли 900.

Общо имаше 220 съпътстващи събития, които предизвикаха голям обществен интерес и тъй като вратите бяха отворени за всички, присъстваше и значителна част от широката публика. Що се отнася до професионалистите, можете да се срещнете с корабособственици и мениджъри, корабостроителници, морски организации и пристанищни власти.

Nor-Shipping 2022

След почти тригодишна пауза, изданието на Nor-Shipping за 2022 отбеляза успешното завръщане на търговското изложение и морската индустрия. Събитието се проведе в NOVA Spektrum между 04.04.2022 и 07.04.2022 като хибридно събитие. В него участваха 592 фирми-изложителки от 34 държави и повече от 21 000 посетители от 83 държави. Приблизително 8000 участници посетиха местата за социални контакти заедно с 900 морски лидери. Участниците бяха изключително доволни, като много от тях потвърдиха участието си за 2023. Например 95 % от изложителите са "сигурни", че ще участват в следващото издание. Аналогично, 90 % от посетителите са гарантирали участието си в изданието през 2023. Осемдесет процента от участниците бяха изпълнителни директори на управленско ниво.

Nor-Shipping 2023

Изданието на Nor-Shipping за 2023 подобри и продължи успеха на формата от 2022. Събитието се проведе като търговско изложение на живо на две изложбени места между 06.06.2023 и 09.06.2023. Местата на провеждане на събитието бяха Oslo Stock Exchange и Lillestrøm Exhibition Centre. На събитието присъстваха над 50 000 участници, включително 892 изложители и 30 000 посетители.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до Nor-Shipping 2025 Изпрати

Nor-Shipping акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.