METS
METS

METS

New Dates
16 ное 2021 - 18 ное 2021
Netherlands , Amsterdam

General Information

Organizer

Amsterdam RAI

Event website

METS

Frequency

1 year

METS Map

Past Editions

17 - 19 Nov METS 2015

METSTRADE е международен панаир за кораби, корабостроене и оборудване за пристанища. Смята се за едно от водещите В2В събития в бранша и обхваща теми като транспортно строителство, разтоварна дейност, складиране, etc. Представят се нови продукти и системи, свързани със строенето и поддръжката на кораби и оборудване на пристанища. Създават се интересни бизнес партньорства. Събитието е съпътствано от голям брой допълнителни прояви – лекции, презентации, дискусии. В миналото издание на панаира са взели участие 1 358 изложители и около 21 000 посетители от 47 страни.

Направете вашите хотелски резервации за METSTRADE с наша помощ. Ще ви предложим настаняване в добрите хотели в Амстердам и професионална организация на вашето пътуване. Ще се погрижим за всичко – от летищния ви трансфер до наемането на конферентна зала и изготвянето на маршрути за по-лесно придвижване с градския транспорт. Реагираме бързо, работим професионално и винаги във ваша полза.

Услугите ни са безплатни за вас. С тях пътуването ви излиза по-икономично и е по-ползотворно, комфортно и спокойно. Резервирайте хотел или апартамент онлайн с нас – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД, професионален организатор на групови и индивидуални бизнес пътувания.

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА