Your free enquiry
METS

METS

Amsterdam, Netherlands
Индустрия
Индустрия:
Shipping, Shipping engineering
Organizer
Organizer:
Amsterdam RAI
Event website
Event website:
METS
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за METSTRADE

Изданието на METSTRADE за 2023 ще определя бъдещето на морското оборудване от 15.11.2023 до 17.11.2023 в Amsterdam RAI в Амстердам, Нидерландия. Организаторите подчертаха, че наблюдават ситуацията и засега няма да прилагат превантивни мерки свързани с коронавируса. Това се дължи на факта, че правителството на страната отмени ограниченията, свързани с пандемията, през първите месеци на 2022.

Въведение

METSTRADE постигна статут на най-големия търговски панаир за лодки и морско оборудване в света и ако участвате в производството на яхти, няма друго събитие, което да трябва да добавите към календара си. Международният търговски панаир е активен от 1988 г. и фокусира пазарните сили само на едно място от всеки съответен регион.

Ще срещнете събитието под различни имена, като например търговското изложение за морско оборудване или просто METS, или комбинация от двете имена. Основният фокус, разбира се, пада върху ултрамодерните лодки и яхти, които често се показват за първи път в целия свят, но METSTRADE обслужва всеки аспект, свързан с поддръжката на лодките.

Продуктовото портфолио се простира на задвижване, оборудване за сигурност, оборудване за кораби, аксесоари за лодки, електроника за лодки, оборудване за лодки, комуникационно оборудване, навигация, бои, корабни мебели и дрехи за платна.

Логистиката

В Амстердам, Холандия можете да посетите METSTRADE, а търговският панаир се провежда ежегодно, обикновено през втората половина на ноември. Изданията се провеждат в Amsterdam RAI, който е и официалният организатор на събитието. 

Програмата обхваща периода от три дни и на изложбените площадки се допускат само професионални посетители. Работното време е определено за периода 10:00 сутринта до 18:00 следобед за първите два дни. Последният ден завършва два часа по-рано в 16:00 вечерта.

Amsterdam RAI е изложбен център, до който можете да стигнете изключително лесно, независимо дали наемате кола, разчитате на обществен транспорт или просто искате да се разходите. Имате на разположение голям брой опции - от автобуси до дори наемане на велосипеди или скутер, за да стигнете навреме.

Какво казват хората?

„METSTRADE е първото търговско изложение, в което участвахме и сме много доволни от резултатите. Срещнахме много висококачествени посетители и генерирахме много реклама, което беше точно причината, поради която решихме да изложим тук. “

- Steyn van Driessel, изпълнителен директор по маркетинг на продажбите в We Ship Yachts;


„Отново METSTRADE Show предостави отлична възможност на екипа на Drew Marine Signal & Safety да се срещне с глобални дистрибутори от Нова Зеландия, Сингапур, Близкия изток и Африка, както и от цяла Европа.“

- Крис Фейбуш, ръководител глобален маркетинг в Drew Marine Signal & Safety;


„Най-доброто място за среща с нашите клиенти от цял ​​свят - и за намиране на нови без съмнение!“

- Пиер Калмон, директор по износ в Resoltech Epoxy Resins;


„METSTRADE е прекрасна възможност да се срещнете с глобалния морски пазар само за 3 дни. Насладете се на инерцията и със сигурност ще се вдъхновите и ще видите шансове за растеж.“

- Marjolijn Lieberom, старши маркетинг координатор в Thetford Europe

 

Аудитория и статистика

METSTRADE поддържа стабилна възходяща траектория с последното издание, подобряващо предишния брой. Присъстваха близо 27 000 търговски посетители (подобрение на пазара от 2018 г., когато привлече малко над 26 000 търговски посетители). Същият скок може да се наблюдава и в броя на изложителите. През 2019 г. имаше 1670 изложители в сравнение с 1500+ през 2019 г.

Като изложител вие сте в най-добра позиция да достигнете предимно европейски пазари, като Франция, Германия, Италия и Обединеното кралство имат най-голям брой извън Холандия. Разбивките в професионалния опит също са силно разнообразни. Наред с дилърите и търговците на дребно, дистрибуторите, вносителите и износителите и производителите, артикули като I-nnovationLAB и E-nnovationLAB привличат консултанти, мениджмънт на яхти, морски архитекти, инженери на лодки, дизайнери на яхти и интериорни дизайнери.

Настаняване

За да извлечете максимума от пътуването си до METSTRADE като изложител, трябва да планирате всеки един детайл за вашия бизнес. Настаняването в хотел само за METSTRADE е достатъчно стресиращо, без да се отчита необходимостта от резервиране на помещения за срещи и организиране на инсталирането на панаирната кабина.

Всичко по-горе може да бъде разрешено със съдействието на Trade Fair Trips ltd. Ние сме ветерани, когато става въпрос за осигуряване на настаняване за изложби и подкрепа на изложители. Вие идвате при нас с бюджет и ние ви помагаме да определите най-добрите оферти в Амстердам, които отговарят на вашите стандарти.

Знаем, че цените времето си, поради което работим за идентифициране на хотели на достъпни цени в близост до Amsterdam RAI, за да намалим пътуването до работното място. Всичко, от което се нуждаем, е една консултация, за да ви изпратим резултата още на следващия ден. Толкова е лесно да се организира всичко с нас.

Предишни издания на METSTRADE

Издание от 2021

METSTRADE 2021 беше организирано като търговско изложение лице в лице със строги предпазни мерки за превенция на Ковид-19. Мястото на провеждане, Amsterdam RAI, приложи стъпки за повишаване на безопасността, като например използването на задължителни медицински маски за лице. На изложението присъстваха 11 936 професионалисти от 63 държави. Това включваше 8 459 посетители и 3 477 компании изложители.

Full list of
hotels for
METS

Book Now
How to get to METS
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Amsterdam Schiphol Airport (Летище Схипхол)

60 минути при пътуване от Amsterdam Central Station (Централна гара Амстердам)

By car
By car:

15 минути при пътуване от Amsterdam Schiphol Airport (Летище Схипхол)

10 минути при пътуване от Amsterdam Central Station (Централна гара Амстердам)

By public transport
By public transport:

35 минути при пътуване от Amsterdam Schiphol Airport (Летище Схипхол)

20 минути при пътуване от Amsterdam Central Station (Централна гара Амстердам)

Similar trade shows