Your free enquiry
EUROGUSS

EUROGUSS

Nurnberg, Germany
Индустрия
Индустрия:
Металообработващи индустрии
Organizer
Organizer:
Nurnberg Messe GmbH
Event website
Event website:
EUROGUSS
Frequency
Frequency:
2 years

EUROGUSS и Ковид-19

Euroguss 2024 ще се проведе между 16.01.2024 и 18.01.2024. Търговското изложение ще се проведе под формата на присъствена експозиция в Нюрнберг, Германия. Messe Nuremberg ще посъветва участниците да спазват няколко препоръки, за да избегнат инфекции с Ковид-19. Сред препоръките са социално дистанциране и носене на защитна маска. Организаторите препоръчват да се спазва безопасно разстояние от 1,5 метра. Всички участници ще бъдат насърчавани да носят предпазна маска в закритите помещения. Понастоящем от посетителите на Германия не се изисква да показват 3G документи за влизане в страната. Те обаче трябва да имат предвид, че ако страната им на отпътуване се намира в район със рисков вариант на вируса, ще трябва да се подложат на карантина за 14 дни. Понастоящем няма държави с подобно обозначение.

Въведение

EUROGUSS отново ще събере на едно място по-голямата общност от инженерните и металообработващи среди в  Нюрнберг, Германия. Международният търговски панаир функционира като програма за обществени поръчки от най-висок порядък, тъй като това е етапът, на който иновациите често се представят на първо място пред света. Вие също може да се възползвате от пълното продуктово портфолио – бързо прототипиране, форми за леене под налягане,  машини с ЦПУ, решения за енергийна ефективност, процеси на съединяване, 3D печат и тестване на материали. 

Акценти

  • Бързо прототипиране
  • Форми за леене под налягане
  • CNC машини
  • Енергийна ефективност
  • Процеси на присъединяване
  • 3D печат
  • Тестване на материала
  • Логистиката

Изданията се провеждат на всеки две години и се организират от NürnbergMesse GmbH на четни години, обикновено в началото на календарната година. Посетителите имат достъп до изложбените зали в продължение на три дни от 09:00 ч. до 17:00 ч. 

Аудитория и статистика

Заслужава си да бъде отбелязано, че EUROGUSS защитава интерсекционалността, тъй като изложителите могат да се срещнат с производствени специалисти, разработчици и купувачи от различни индустрии, включително автомобилната, медицинската и енергийната индустрия. Никъде другаде не можете да изградите своята клиентска база толкова лесно и то от всички краища на Европа и извън нея. 

Резервирайте престоя си близо до Messe Nuremberg

Както можете да си представите, избирателната активност ще бъде висока, така че разгледайте хотелските резервации за EUROGUSS и накарайте Trade Fair Trips Ltd да планира вашето работно пътуване. Имаме години опит в индустрията и връзки с хотели в Нюрнберг, за да сме сигурни, че ще получите онлайн своята хотелска резервация за EUROGUSS, която искате. Ние ще се погрижим да резервирате хотел близо до Messe Nuremberg и да се насладите на достъп до обществен транспорт. Освен това, ние сме гъвкави по много начини, тъй като можем да се справим с големи и малки групи и да предложим бюджети от всякакъв размер. Ние можем да се похвалим с голямо портфолио от услуги. Елате при нас, за да обсъдим монтирането на изложбения ви щанд и да планираме логистиката с лекота. Имате ли нужда от заседателна зала с AV оборудване, за да организирате презентация в последния момент? Необходима е една консултация, за да резервирате подходящите съоръжения предварително.

Предишни издания

Издание 2022

След прекъсване, предизвикано от Covid-19, EUROGUSS 2022 отбеляза триумфалното завръщане на водещото търговско изложение. Изданието се проведе на живо в Messe Nuremberg от 08.06.2022 до 10.06.2022. Събитието привлече 10 707 посетители от 61 държави, както и 641 изложители от 36 страни.

Full list of
hotels for
EUROGUSS

Book Now
How to get to EUROGUSS

Similar trade shows