Your free enquiry
EUROGUSS

EUROGUSS

Nurnberg ,Germany
индустрия
индустрия:
Металообработващи индустрии
Organizer
Organizer :
Nurnberg Messe GmbH
Event website
Event website :
EUROGUSS
Frequency
Frequency:
2 years

Въведение

EUROGUSS отново ще събере по-голямата общност от инженерните и металообработващите среди в Нюрнберг, Германия. Международният търговски панаир функционира като програма за обществени поръчки от най-висок порядък, тъй като е етапът, в който иновациите често се представят на първо място в света. Също така се възползвате от пълното продуктово портфолио - бързо прототипиране, форми за леене под налягане, машини с ЦПУ, решения за енергийна ефективност, процеси на присъединяване, 3D печат и тестване на материали.

Акценти

  • Бързо прототипиране
  • Форми за леене под налягане
  • CNC машини
  • Енергийна ефективност
  • Процеси на присъединяване
  • 3D печат
  • Изпитване на материали

Логистиката

Изданията пристигат на всеки две години и се организират от NürnbergMesse GmbH в четни години, обикновено в началото на календарната година. Посетителите имат достъп до изложбени зали в продължение на три дни от 09:00 ч. сутринта до 17:00 ч. следобед.

Аудитория и статистика

Заслужава си да се отбележи, че EUROGUS защитава интерсекционалността като изложители могат да се срещнат с производствени специалисти, разработчици и купувачи от различни индустрии, включително автомобилната, медицинската и енергийната индустрия. Никъде другаде не можете да изградите клиентската си база толкова лесно и от всички краища на Европа и извън нея.

Резервирайте престоя си в близост до Messe Nuremberg

Както можете да си представите, активносттаще бъде висока, така че разгледайте резервациите за хотели за EUROGUS и накарайте Trade Fair Trips Ltd да планира вашето работно пътуване. Имаме годините в индустрията и връзките с хотелите в Нюрнберг, за да сме сигурни, че ще получите онлайн резервацията на хотел за EUROGUS, която искате. Уверяваме се, че сте резервирали хотел близо до Нюрнберг Messe и се радвате на достъп до обществения транспорт. Ние сме гъвкави по много начини, тъй като можем да се справяме с големи и малки групи и побираме бюджети от всякакъв размер. Рзполагаме с голямо портфолио от услуги. Елате при нас, за да говорим за монтаж на кабина и да планираме логистика с лекота. Имате ли нужда от зала за срещи с AV оборудване, за да бъдете домакин на презентация в последния момент? Необходима е една консултация, за да се запазят правилните удобства преди време.

Full list of
hotels for
EUROGUSS

Book Now
How to get to EUROGUSS

Similar trade shows