Your free enquiry
ESC Congress

ESC Congress

Amsterdam ,Netherlands
Индустрия
Индустрия:
Здравни специалисти, Медицинско оборудване и технологии
Organizer
Organizer :
European Society of Cardiology
Event website
Event website :
ESC Congress
Frequency
Frequency:
1 year

Известие за събитие във връзка с COVID-19

Изданието на ESC Congress за 2023 ще се проведе като изложение на живо между 25.08.2023 и 28.08.2023. Изданието ще се проведе в Amsterdam RAI. Мястото на провеждане няма да разполага със строг план за безопасност срещу Ковид-19 поради премахването на вътрешните ограничения. Сред препоръчителните мерки, които участниците трябва да предприемат, са:

  • Те трябва да извършват редовна хигиена и дезинфекция на ръцете. Те могат да използват специализираните станции за дезинфекция, разположени на територията на изложението.

Поради продължаващите ограничения за пътуване, от пътниците от страни извън ЕС и Шенген ще се изисква да покажат при пристигането си 3G документи за влизане.

Въведение

ESC Congress е водещото събитие в света, посветено на сърдечно-съдовите заболявания. Европейското кардиологично дружество (ESC) представлява над 90 000 кардиологични специалисти от Европа и останалия свят. Официалният организатор на събитието е ESCRS - Европейското дружество на катарактните и рефрактивни хирурзи и една от най-интересните характеристики е неговата честота на провеждане.

Акценти

  • Програмата подготвя за 500+ експертни сесии, които ще обхванат над 400 кардиологични теми.
  • Текущата тема на това издание е Глобалното сърдечно-съдово здраве с допълнително внимание към заболяванията, стратегиите за превенция и диагностичните модалности.
  • Ще присъстват повече от 32 000 здравни специалисти.
  • Фокусът пада върху новите изследвания, тъй като ще бъдат представени 4500 резюмета.

Логистиката

Има издание, което се провежда два пъти годишно на различни места в различни европейски градове на ротация. Потвърдено е, че изданието през 2022 г. ще се проведе във Fira de Barcelona Gran Via, Барселона, Испания. Предвижда се програмата да следва вече установено работно време от 09:00 часа сутринта до 17:00 часа следобед. Тези часове подлежат на промяна, тъй като организаторите финализират програмата на събитието. 

Аудитория и статистика

ESC Congress е мястото да дойдете и да надградите знанията си и да се запознаете с най-новите изследвания. Присъстващите медицински сестри, лекари и медицински експерти от областта на кардиологията ще имат възможността да видят най-новите и най-модерните сърдечно-съдови терапии, технологии и свързани услуги в анимирана, образователна изложбена зона на Конгреса. Много научни сесии, практически уроци и интерактивни сесии също са планирани в рамките на програмата на ESC Congress. 

Достъпно настаняване в близост до ESC Congress

Trade Fair Trips Ltd е тук, за да ви помогне с настаняването ви в хотел за конгреса на ESC. Всичко, което трябва да направите, е да се свържете с нас, за да ни уведомите за вашите изисквания и ние ще ви предоставим индивидуална оферта със специална отстъпка. Разполагаме с голяма база данни от хотели в Барселона и винаги внимаваме да ви позиционираме близо до обществен транспорт, за да имате лесно пътуване до работното място. Една консултация е необходима, за да намерите най-добрите цени на хотелите за ESC Congress. Trade Fair Trips ltd също е тук, за да ви помогне с инсталирането на щандове и резервирането на помещения за срещи.

Full list of
hotels for
ESC Congress

Book Now
How to get to ESC Congress

Similar trade shows