Your free enquiry
ESC Congress

ESC Congress

индустрия
индустрия:
Здравни специалисти, Медицинско оборудване и технологии
Organizer
Organizer :
European Society of Cardiology
Event website
Event website :
ESC Congress
Frequency
Frequency:
1 year

Въведение

ESC Congress е водещото събитие в света, посветено на сърдечно-съдови заболявания. Европейското кардиологично общество (ESC) представлява над 90 000 професионалисти по кардиология от Европа и останалия свят. Официалният организатор на събитието е ESCRS - Европейско дружество на хирурзите за катаракта и рефрактивни лъчи и една от най-очарователните характеристики е неговата честота.

Акценти

  • Програмата се подготвя за 500+ експертни сесии, които ще обхващат над 400 теми по кардиология.
  • Текущата тема на това издание е Глобално сърдечно-съдово здраве с допълнително внимание към болестите, стратегиите за превенция и диагностичните условия.
  • Ще присъстват повече от 32 000 здравни специалисти.
  • Фокусът пада върху новите изследвания, тъй като ще бъдат представени 4500 резюмета.

Логистиката

Има издание, което се провежда два пъти годишно на различни места в различни европейски градове на ротация. Изданието през 2022 г. бе потвърдено да се проведе в Барселона, Испания в Fira Barcelona Gran Via. Очаква се програмата да следва вече установеното работно време от 09:00 сутринта до 17:00 следобед. Тези времена подлежат на промяна, тъй като организаторите финализират програмата на събитието.

Аудитория и статистика

ESC Congress е мястото, където да дойдете и да надградите своите знания и да се запознаете с най-новите изследвания. Присъстващите медицински сестри, лекари и медицински експерти от областта на кардиологията ще имат възможност да видят най-новите и най-модерни сърдечно-съдови терапии, технологии и свързани услуги в анимирана образователна изложбена зона на Конгреса. В рамките на програмата на ESC Congress са предвидени и много научни сесии, практически уроци и интерактивни сесии.

Достъпно настаняване в близост до ESC Congress

Trade Fair Trips Ltd е тук, за да ви помогне с настаняването в хотел за ESC Congress. Всичко, което трябва да направите, е да се свържете с нас, за да ни уведомите за вашите изисквания, и ние ще ви предоставим индивидуално предложение със специална отстъпка. Разполагаме с богата база данни за хотели в Барселона и винаги внимаваме да ви разположим близо до обществения транспорт, за да имате лесно пътуване до работното място. Достатъчна е само една консултация, за да намерите най-добрите хотелски цени за ESC Congress. Trade Fair Trips ltd също е тук, за да ви помогне с инсталирането на щанда и резервирането на съоръжения за срещи.

Full list of
hotels for
ESC Congress

Book Now
How to get to ESC Congress

Similar trade shows