EMO MILANO

EMO MILANO

Металообработваща промишленост
Организатор:
Fierra Milano
Честота:
2 years
Уебсайт:
EMO MILANO

Ключово събитие за сектора на производствените технологии

EMO Milano Актуализация

Fiera Milano ще бъде домакин на следващото издание на EMO Milano. Очаквайте допълнителна информация относно датите на провеждане.

Въведение

EMO, известен още като Световното търговско изложение за металообработващи машини и металообработване, е фокусна точка за металообработващата индустрия от 1975 г. Международният търговски панаир представя всички най-нови технологии и иновации в целия сектор.

Търговските посетители са първите, които научават за роботиката, автоматизацията, интелигентните технологии, свързаните машини и индустриалния Интернет на нещата в професионална среда. Независимо дали става дума за обиколки с екскурзовод или множество лекции и форуми, вие сте на идеалното място да предизвикате интерес към вашите продукти и да реализирате продажбите си.

Логистика

EMO се провежда веднъж на две години към началото на октомври и изданията продължават общо шест дни, давайки време на посетителите и изложителите да разгледат напълно изложбата и нейните предложения. Интересното за EMO е, че сменя местата между Милано в Италия и Хановер в Германия. Поставя се съответно във Fiera Milano City и Messe Hanover. Организатори за италианските издания са EFIM Ente Fiere Italiane Macchineand и VDW за немските издания.

Работното време е от 09:00 ч. до 18:00 ч., но подлежи на промяна поради церемонии по откриване и закриване, както и други акценти от програмата. И двете места са добре позиционирани и свързани с обществен транспорт. Търговските посетители имат достъп до автобусни услуги и метро, ​​за да направят пътуването си до EMO максимално мобилни във всяко отношение.

Какво казват хората?

„Ние считаме EMO за най-важното търговско изложение в света за сегмента на машинните инструменти. EMO 2019 в Хановер за пореден път ясно демонстрира, че никое друго събитие не предлага толкова интернационалност, толкова квалифицирани посетители и толкова конкретни запитвания,” – Лукас Чая, ръководител на управлението на индустрията за металорежещи машини, igus GmbH;

„Като специалист по мобилност дойдохме на EMO Hannover 2019 с множество иновации. Например, ние представихме широко признато решение в полза на дизайнерите, които многократно се сблъскват с предизвикателството на термичното отделяне на задвижващите компоненти от тялото на машината при разработването на металорежещи машини,” – Вернер Мьорер, управляващ директор, Hiwin GmbH; 

„Дигитализация в производството на металорежещи машини – мислене напред!“ Това беше мотото за нашата изява на EMO 2019 в Хановер. Нашият диалог с нашите клиенти на панаира разкри, че дигитализацията и използването на данни и превръщането им в полезни знания са ключови двигатели за иновации, повишена производителност и по-бързо излизане на пазара. – Д-р Волфганг Хейринг, главен изпълнителен директор Motion Control, Siemens Digital Industries, Siemens. 

Аудитория и статистика

EMO е наложен лидер в металообработващата индустрия. Последното издание събра повече от 116 700 търговски посетители, идващи от цял ​​свят. Има професионалисти от 149 страни и само около половината от всички посетители са международни по природа, което отваря изложителите към много пазари наведнъж. Говорейки за изложители, имаше 2200 изложители, приблизително две трети от които пристигнаха от 49 страни. Цифрите наистина потвърждават, че EMO представлява света на металообработването. Азия се превръща в пазар, който е силно представен с 23% от всички посетители, пътуващи от азиатска страна.

EMO се комбинира с щедрата подкрепа от множество организации като AFM, CMTBA, Komma, MIB, MTA и VDI. Изложители са производители и доставчици на инструменти и оборудване за металообработване и други свързани продукти. Посетителите представляват различни сектори като корабостроенето, железопътната индустрия, аерокосмическата и автомобилната индустрия.

Настаняване

EMO събира голяма група хора на всяко издание, поради което трябва да резервирате престоя си в хотел възможно най-рано. Trade Fair Trips ltd има опит, когато става въпрос за настаняване за търговски изложения и предоставя качество на изключителни цени. Независимо дали отивате в Милано или Хановер, вие ще получите избор на оферти за хотели на идеални местоположения.

Trade Fair Trips ltd избира хотелски стаи с добра свързаност с обществения транспорт, така че можете да стигнете до Fiera Milano City и Messe Hanover само за няколко минути. Ако сте достатъчно бързи, можете да направите хотелска резервация за EMO на пешеходно разстояние от изложбените площи. Trade Fair Trips ltd също помага с услуги на място. Ние сме тук, за да направим резервация за заседателни зали с подходящото A/V оборудване на ваше име. Клиентите също идват при нас, когато имат нужда от ефективно и бюджетно монтиране на изложбения им щанд. 

Минали издания

Издание 2021 г

Emo Milano 2021 беше посетено от повече от 60 000 посетители и около 700 изложители от 91 нации. По същия начин събитието прие около 400 акредитирани журналисти. Търговското изложение лице в лице се проведе във Fiera Milano между 4.10.2021 г. и 9.10.2021 г. Изданието за 2021 г. включваше тежки мерки за безопасност на Covid-19. Сред тях бяха социално дистанциране и присъстващите, които трябваше да покажат валидни здравни сертификати.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до EMO MILANO Изпрати

EMO MILANO акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.