Most booked hotels
Your free enquiry
EMO MILANO

EMO MILANO

Milan ,Italy
индустрия
индустрия:
Металообработващи индустрии
Organizer
Organizer :
Fierra Milano
Event website
Event website :
EMO MILANO
Frequency
Frequency:
2 years

EMO Milano ще задвижва индустриалния Zeitgeist със своя набор от иновативни металообработващи машини отново от 4. до 9. октомври 2021 г. Събитието на живо ще се проведе в Миланския изложбен център в Италия. Разбира се, социалните дистанциращи и санитарни протоколи ще са даденост на събитието.

Въведение

EMO, известен също като Световния търговски панаир за машинни инструменти и металообработване, е фокусна точка за металообработващата индустрия от 1975 г. Международният търговски панаир представя всички най-нови технологии и иновации по цялата верига на стойността.

Търговските посетители са първите, които научават за роботиката, автоматизацията, интелигентните технологии, свързаните машини и индустриалния Интернет на нещата в професионална обстановка. Независимо дали става въпрос за обиколки с екскурзовод или много лекции и форуми, вие сте на идеалното място да генерирате интерес към вашите продукти и да направите продажби.

Логистиката

EMO се провежда веднъж на всеки две години в началото на октомври и изданията продължават общо шест дни, като дават на посетителите и изложителите време да изследват изцяло изложбата и нейните предложения. Интересното при EMO е, че променя местоположението между Милано в Италия и Хановер в Германия. Той е поставен съответно във Fiera Milano City и Messe Hanover. Организатори за италианските издания са EFIM Ente Fiere Italiane Macchineand и VDW за немските издания.

Работното време е от 09:00 ч. сутринта до 18:00 ч., но те подлежат на промяна поради церемонии по откриване и закриване, както и други програмни елементи.

И двете места са добре позиционирани и свързани с обществения транспорт. Посетителите на търговските площи имат достъп до автобусните услуги и метрото, за да направят пътуването си до EMO ефективно във всяко отношение.

Какво казват хората

  • „Смятаме, че EMO е най-важният световен панаир за сегмента на машинните инструменти. EMO 2019 в Хановер за пореден път ясно демонстрира, че никое друго събитие не предлага толкова много международност, толкова квалифицирани посетители и толкова конкретни запитвания.“ - Лукас Чая, ръководител на управление на индустрията на машинни инструменти, igus GmbH;
  • „Като специалист по задвижване стигнахме до EMO Hannover 2019 с множество иновации. Например, представихме широко аплодирано решение в полза на дизайнерите, които многократно се сблъскват с предизвикателството на термичното разединяване на задвижващите компоненти от корпуса на машината, когато разработват машинни елементи.“, - Вернер Маурер, управляващ директор, Hiwin GmbH;
  • „Дигитализацията в производството на металорежещи машини - мислене напред!“ Това беше мотото за нашето участие на EMO 2019 в Хановер. Диалогът ни с нашите клиенти на панаира разкри, че цифровизацията и използването на данни и превръщането им в полезни знания са ключовите двигатели за иновации, повишена производителност и по-бързо излизане на пазара.“ - д-р Волфганг Хейринг, главен изпълнителен директор на Motion Control, Siemens Digital Industries, Siemens

Аудитория и статистика

EMO е постоянно лидер в металообработващата индустрия. Последното издание видя над 116 700 търговски посетители, идващи от цял ​​свят. Има професионалисти от 149 държави и почти половината от всички посетители са с международен характер, което отваря изложителите за много пазари наведнъж. Говорейки за изложители, имаше 2200 изложители, приблизително две трети от които пристигнаха от 49 държави. Цифрите наистина потвърждават, че EMO представлява света на металообработването. Азия се превръща в силно представен пазар с 23% от всички посетители, пътуващи от азиатска държава.

EMO се съчетава с щедрата подкрепа на множество организации като AFM, CMTBA, Komma, MIB, MTA и VDI. Изложители са производители и доставчици на инструменти и оборудване за металообработване и други свързани продукти. Посетителите представляват различни сектори като корабостроенето, железопътната индустрия, космонавтиката и автомобилната индустрия.

Настаняване

EMO командва голяма тълпа при всяко издание, поради което трябва да резервирате престоя си в хотела възможно най-рано. Trade Fair Trips ltd има опит, когато става въпрос за настаняване за търговски изложения и предлага качество на изключителни цени. Независимо дали ще отидете в Милано или Хановер, ще получите първия избор на хотелски оферти на идеални места.

Trade Fair Trips ltd избира хотелски стаи с добро обслужване на обществения транспорт, така че можете да стигнете до Fiera Milano City и Messe Hanover само за няколко минути. Ако сте достатъчно бързи, можете да получите резервация за хотел за EMO на пешеходно разстояние от изложбената площадка. Trade Fair Trips ltd също подпомага наземните услуги. Тук сме, за да резервираме съоръжения за срещи с подходящото A / V оборудване на ваше име. Клиентите също идват при нас, когато имат нужда от изложбения си щанд, създаден ефективно и на справедлива цена.

Full list of
hotels for
EMO MILANO

Book Now
How to get to EMO MILANO

Similar trade shows