Your free enquiry
EMO Hannover

EMO Hannover

Hannover, Germany
Индустрия
Индустрия:
Metal Working Industries
Event website
Event website:
EMO Hannover
Frequency
Frequency:
2 years

Актуализация за събитието

EMO Hannover ще се проведе между 18-ти септември 2023 и 23-ти септември 2023. Форматът на събитието ще бъде хибриден, а изданието няма да включва строги мерки за превенция на Ковид-19.  Изданието ще се проведе на живо в Hannover Fairground. Мястото на провеждане няма да включва мерки за превенция на коронавируса поради отмяната на свързаните с това ограничения в цяла Германия.

Въведение

EMO Hannover е специализирана в технологичното развитие и пробивите в областта на роботиката и автоматизацията и за металообработващата индустрия. Това е голямо международно търговско изложение в Хановер, Германия, което се провежда на всеки две години. Също така си струва да се отбележи, че панаирът е на ротация с Милано, Италия по отношение на домакинските задължения, като изданието ще бъде в Италия. 

Продуктовият профил се разпростира върху технологията за управление, пробивните машини, задвижващата техника, шлифовъчни машини, металорежещи машини, фрезови машини, щанцоващи машини, машини за рязане на ламарина.

Акценти

  • Всяко издание работи под определена тема. През 2019 г. темата работи по следния начин - „Интелигентни технологии, движещи утрешното производство!“.
  • Многобройни възможности за повишаване на познаваемостта на марката и приближаване до потенциални купувачи, тъй като аудиторията набъбва до над 128 000 професионалисти.
  • Продуктови категории като машини за рязане на ламарина, задвижваща техника, шлифовъчни машини, технология за управление, пробивни машини, щанцоващи машини и оборудване за цех.

Логистиката

Официален организатор на събитието е Verein Deutscher Werkzeugmaschinenfabriken e.V. (VDW). Messe Hannover отваря врати за търговски посетители в рамките на шест дни от 09:00 ч. сутринта до 18:00 ч. следобед, като последният ден е предвиден да приключи в 16:00 ч.

Аудитория и статистика

EMO Hannover е състезателно събитие, където правенето на бизнес е от решаващо значение, а програмата е изпълнена с matchmaking и демонстрации на технологии на живо. Изложителите получават достъп до пазари в Италия, Швеция, Полша, Унгария, Франция, Великобритания, Португалия и Гърция. Макар и предимно търговска платформа в Европа, има достатъчно купувачи от Африка и Азия.

Най-добрите хотелски цени за EMO Хановер

Можете да сте сигурни, че ще има много желаещи към хотели за следващото издание и Trade Fair Trips ltd е тук, за да ви осигури персонализирана хотелска резервация за EMO Hannover. Доверете ни се - ние знаем най-добрите промоционални цени за хотели за всички ценови категории. Ние се грижим за нуждите на големи и малки компании, така че изпратете ни вашия бюджет и колко стаи имате нужда. Целият процес продължава няколко часа и получавате списък с хотели близо до Messe Hannover. Настаняване в хотел за търговски панаири, ние  също се занимавамес логистика. Оставете инсталацията на кабината ни в нашите способни ръце и резервирайте подходящите съоръжения за срещи при нас.

Full list of
hotels for
EMO Hannover

Book Now
How to get to EMO Hannover
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Hannover Airport (Летище Хановер)

Не е препоръчително при пътуване от Hannover Hauptbahnhof (Централна Гара Хановер)

By car
By car:

25 минути при пътуване от Hannover Airport (Летище Хановер)

15 минути при пътуване от Hannover Hauptbahnhof (Централна Гара Хановер)

By public transport
By public transport:

55 минути при пътуване от Hannover Airport (Летище Хановер)

30 минути при пътуване от Hannover Hauptbahnhof (Централна Гара Хановер)

Similar trade shows