Your free enquiry
EMO Hannover

EMO Hannover

Hannover ,Germany
Индустрия
Индустрия:
Металообработващи индустрии
Event website
Event website :
EMO Hannover
Frequency
Frequency:
2 years

Актуализация за събитието

EMO Hannover ще се проведе между 18-ти септември 2023 и 23-ти септември 2023. Форматът на събитието ще бъде хибриден, а изданието ще включва строги мерки за превенция на COVID-19.  Изданието ще се проведе на панаирното градче в Хановер и в цифров формат. На мястото на провеждане ще бъдат въведени мерки за сигурност, като например политика за допускане на 3G и правила за социално дистанциране. Преди да влязат на мястото на събитието, участниците в Emo Hannover трябва да покажат документи за достъп до 3G. Пример за такива документи са отрицателни резултати от тестове, удостоверения за възстановяване и паспорти за имунизация. Участниците трябва също така да имат предвид, че трябва да се спазва социална дистанция от 1,5 метра.

Въведение

EMO Hannover е специализирана в технологичното развитие и пробивите в областта на роботиката и автоматизацията и за металообработващата индустрия. Това е голямо международно търговско изложение в Хановер, Германия, което се провежда на всеки две години. Също така си струва да се отбележи, че панаирът е на ротация с Милано, Италия по отношение на домакинските задължения, като изданието ще бъде в Италия. 

Продуктовият профил се разпростира върху технологията за управление, пробивните машини, задвижващата техника, шлифовъчни машини, металорежещи машини, фрезови машини, щанцоващи машини, машини за рязане на ламарина.

Акценти

  • Всяко издание работи под определена тема. През 2019 г. темата работи по следния начин - „Интелигентни технологии, движещи утрешното производство!“.
  • Многобройни възможности за повишаване на познаваемостта на марката и приближаване до потенциални купувачи, тъй като аудиторията набъбва до над 128 000 професионалисти.
  • Продуктови категории като машини за рязане на ламарина, задвижваща техника, шлифовъчни машини, технология за управление, пробивни машини, щанцоващи машини и оборудване за цех.

Логистиката

Официален организатор на събитието е Verein Deutscher Werkzeugmaschinenfabriken e.V. (VDW). Messe Hannover отваря врати за търговски посетители в рамките на шест дни от 09:00 ч. сутринта до 18:00 ч. следобед, като последният ден е предвиден да приключи в 16:00 ч.

Аудитория и статистика

EMO Hannover е състезателно събитие, където правенето на бизнес е от решаващо значение, а програмата е изпълнена с matchmaking и демонстрации на технологии на живо. Изложителите получават достъп до пазари в Италия, Швеция, Полша, Унгария, Франция, Великобритания, Португалия и Гърция. Макар и предимно търговска платформа в Европа, има достатъчно купувачи от Африка и Азия.

Най-добрите хотелски цени за EMO Хановер

Можете да сте сигурни, че ще има много желаещи към хотели за следващото издание и Trade Fair Trips ltd е тук, за да ви осигури персонализирана хотелска резервация за EMO Hannover. Доверете ни се - ние знаем най-добрите промоционални цени за хотели за всички ценови категории. Ние се грижим за нуждите на големи и малки компании, така че изпратете ни вашия бюджет и колко стаи имате нужда. Целият процес продължава няколко часа и получавате списък с хотели близо до Messe Hannover. Настаняване в хотел за търговски панаири, ние  също се занимавамес логистика. Оставете инсталацията на кабината ни в нашите способни ръце и резервирайте подходящите съоръжения за срещи при нас.

Full list of
hotels for
EMO Hannover

Book Now
How to get to EMO Hannover

Similar trade shows