Most booked hotels
Your free enquiry

CRUISE360

Fort Lauderdale, USA
Индустрия
Индустрия:
Туризъм, Ресторантьорство, Кетъринг и хотелиерство, Инсентив пътувания
Frequency
Frequency:
1 year

Въведение

Cruise360 е единственото международно търговско изложение, обслужващо круизната индустрия, което има значение. Това е ненадмината точка за среща между круизни линии и доставчици. Ако се интересувате от създаване на ключови професионални контакти, ето къде да го направите. Имате всичко, от което се нуждаете, под един покрив – невероятна образователна програма, професионално развитие, инспекции на кораби и целият продуктов спектър на дисплея. Всякакъв вид оборудване, декорация, машини и консумативи, от които се нуждае круизен кораб, можете да намерите в Cruise360.

Логистиката

Cruise360 е едно от най-големите събития за индустрията на пътуванията и туризма, което засегна Флорида, САЩ. Сега какъв по-добър град да бъде домакин на тази важна среща за круизни линии и професионалисти в пътуванията от Форт Лодърдейл. CLIA (Международна асоциация на круизните линии) е домакин на издания рано в началото, около края на март и началото на април в конгресния център на окръг Броуърд. Само търговски посетители могат да стигнат до търговското изложение и не забравяйте да проверите графика за отваряне и затваряне през всичките шест дни на Cruise360. Конгресният център Broward County наскоро беше разширен и заема страхотен имот точно на плажа. Една от най-продаваните му точки е крайбрежният площад, а също така има хотели точно на изложбените площи. Най-добрият начин да пътувате до центъра е с кола, но ако не шофирате, има няколко автобусни линии, които ви свързват с по-голямата част от града.

Какво казват хората?

• „С водещи в индустрията протоколи, които ръководят възобновяването на операциите в Европа и Азия, и с нарастващата наличност на ваксини, вие и вашите гласове успешно доведоха до възобновяването на круизите в Съединените щати,“ – Кели Крейгхед , президент и главен изпълнителен директор на CLIA;

• „Определено беше вълнуващо да се събера отново с толкова много от моите колеги и приятели от индустрията след повече от година без „лични“ събития. Разпродаденото събитие беше представително за продължаващата устойчивост и страст на индустрията“, – Дейвид Крукс, старши вицепрезидент по продукти и операции на World Travel Holdings.

• „Толкова е страхотно да се върна лично – да учиш и да работиш в мрежа. Всички присъстващи са толкова ентусиазирани и ангажирани с върхови постижения. Cruise360 беше тотален строител на доверие. Рестартирането на круизите става все по-силно и бързо набира скорост“, – Брад Андерсън, съосновател, Avoya Travel

• „Почувствах, че сесията е пълна с проницателна информация от Кели Крейгхед. Чувстваме се с надежда за бъдещето и сме щастливи да научим, че 50 процента от корабите, принадлежащи на партньори, които са част от CLIA, ще плават до края на лятото“, – Мишел Фий, съосновател и главен изпълнителен директор, Cruise Planners.

Аудитория и статистика

Cruise360 се грижи за нуждите на цялата круизна индустрия. Това означава, че изложителите са в правилните позиции, за да се срещнат с влиятелни играчи в цялата верига на доставки. Имате достъп до професионалисти в пътуванията, представители на круизни линии, пристанища и дестинации, доставчици в индустрията, както и предпочитани от CLIA партньори. Получавате пълен преглед на всяка основна тенденция, която предстои, и можете да обсъждате решения и идеи с колегите си в много динамична програма за поддръжка. Това, което прави това търговско изложение толкова важно, е фактът, че CLIA представлява 95% от световния капацитет за океански круизи, така че къде другаде можете да се позиционирате, за да получите видимост и да установите контакти. Cruise360 е дом на 54 000 туристически агенти и 15 000 туристически агенции със светеща репутация по целия свят. Ще присъстват над 50 от най-големите круизни линии. Cruise360 е съставен с подкрепата на партньори като AmaWaterways, Atlas, Barbados, Carnival, GENERALI и Jamaica Cruising.

Настаняване

Отнема едно телефонно обаждане и един ден, за да получите вашата хотелска резервация за Cruise360. Никакви усилия. Без стрес. Всичко в рамките на желания бюджет. Trade Fair Trips ltd има над десетилетие опит с хотелско настаняване за изложения и е разработило достъпни, напълно персонализирани услуги за всички клиенти. Открийте най-доброто от хотелите във Форт Лодърдейл и вземете горещи отстъпки преди всеки друг. Можете да останете на бърза разходка от конгресния център на Broward County и да не плащате малко състояние за това. Това е толкова просто. Клиентите идват при нас за съдействие и по други начини. Trade Fair Trips ltd резервира помещения за срещи за нашите клиенти. Информирайте ни колко места и какво A/V оборудване имате нужда. Можем също така да договорим екип, който да дойде и да изгради вашата изложбена кабина навреме за деня на откриването!

Предишни издания

Издание 2022

CRUISE360 2022 се проведе като търговско изложение лице в лице в Broward County Convention Center във Флорида, САЩ, от 29-ти март до 3-ти април 2022. За да се предотвратят инфекциите с Ковид-19 сред участниците, мястото на събитието включваше предпазни мерки, като например непрекъснато подаване на външен въздух към изложбеното пространство. Това гарантира безопасността на участниците, включително на 105-те изложители.

Full list of
hotels for
CRUISE360

How to get to CRUISE360

Similar trade shows