CRUISE360

CRUISE360

Travel & Outdoor Туризъм Лодки Яхтинг
Честота:
1 year
Уебсайт:
CRUISE360

Най-мащабното събитие за круизния сектор в САЩ

Cruise360 е единственото международно търговско изложение, обслужващо круизната индустрия, което има значение. Това е ненадмината точка за среща между круизни линии и доставчици. Ако се интересувате от създаване на ключови професионални контакти, ето къде да го направите. Имате всичко, от което се нуждаете, под един покрив – невероятна образователна програма, професионално развитие, инспекции на кораби и целият продуктов спектър на дисплея. Всякакъв вид оборудване, декорация, машини и консумативи, от които се нуждае круизен кораб, можете да намерите в Cruise360.

CRUISE360 2023

Официалните дати са избрани от 18.04.2023 до 23.04.2023. Организаторите работят с местната власт за създаване на концепция за безопасно провеждане на изложението в съответствие с федералните разпоредби. Засега в Broward County Convention Center няма да се прилагат най-съвременни мерки за защита от коронавирус поради отмяната на вътрешните ограничения на Флорида. Участниците трябва да вземат под внимание, че поради продължаващите ограничения за пътуване ще трябва да покажат при пристигане документи като паспорти за ваксинация.

Настаняване

Отнема едно телефонно обаждане и един ден, за да получите вашата хотелска резервация за Cruise360. Никакви усилия. Без стрес. Всичко в рамките на желания бюджет. Trade Fair Trips ltd има над десетилетие опит с хотелско настаняване за изложения и е разработило достъпни, напълно персонализирани услуги за всички клиенти. Открийте най-доброто от хотелите във Форт Лодърдейл и вземете горещи отстъпки преди всеки друг. Можете да останете на бърза разходка от конгресния център на Broward County и да не плащате малко състояние за това. Това е толкова просто. Клиентите идват при нас за съдействие и по други начини. Trade Fair Trips ltd резервира помещения за срещи за нашите клиенти. Информирайте ни колко места и какво A/V оборудване имате нужда. Можем също така да договорим екип, който да дойде и да изгради вашата изложбена кабина навреме за деня на откриването!

Cruise360 е едно от най-големите събития за индустрията на пътуванията и туризма, което засегна Флорида, САЩ. Сега какъв по-добър град да бъде домакин на тази важна среща за круизни линии и професионалисти в пътуванията от Форт Лодърдейл. CLIA (Международна асоциация на круизните линии) е домакин на издания рано в началото, около края на март и началото на април в конгресния център на окръг Броуърд. Само търговски посетители могат да стигнат до търговското изложение и не забравяйте да проверите графика за отваряне и затваряне през всичките шест дни на Cruise360. Конгресният център Broward County наскоро беше разширен и заема страхотен имот точно на плажа. Една от най-продаваните му точки е крайбрежният площад, а също така има хотели точно на изложбените площи. Най-добрият начин да пътувате до центъра е с кола, но ако не шофирате, има няколко автобусни линии, които ви свързват с по-голямата част от града.

 

  • „С водещи в индустрията протоколи, които ръководят възобновяването на операциите в Европа и Азия, и с нарастващата наличност на ваксини, вие и вашите гласове успешно доведоха до възобновяването на круизите в Съединените щати,“ – Кели Крейгхед , президент и главен изпълнителен директор на CLIA;
  •  „Определено беше вълнуващо да се събера отново с толкова много от моите колеги и приятели от индустрията след повече от година без „лични“ събития. Разпродаденото събитие беше представително за продължаващата устойчивост и страст на индустрията“, – Дейвид Крукс, старши вицепрезидент по продукти и операции на World Travel Holdings.
  • • „Толкова е страхотно да се върна лично – да учиш и да работиш в мрежа. Всички присъстващи са толкова ентусиазирани и ангажирани с върхови постижения. Cruise360 беше тотален строител на доверие. Рестартирането на круизите става все по-силно и бързо набира скорост“, – Брад Андерсън, съосновател, Avoya Travel
  • „Почувствах, че сесията е пълна с проницателна информация от Кели Крейгхед. Чувстваме се с надежда за бъдещето и сме щастливи да научим, че 50 процента от корабите, принадлежащи на партньори, които са част от CLIA, ще плават до края на лятото“, – Мишел Фий, съосновател и главен изпълнителен директор, Cruise Planners.

Cruise360 се грижи за нуждите на цялата круизна индустрия. Това означава, че изложителите са в правилните позиции, за да се срещнат с влиятелни играчи в цялата верига на доставки. Имате достъп до професионалисти в пътуванията, представители на круизни линии, пристанища и дестинации, доставчици в индустрията, както и предпочитани от CLIA партньори. Получавате пълен преглед на всяка основна тенденция, която предстои, и можете да обсъждате решения и идеи с колегите си в много динамична програма за поддръжка. Това, което прави това търговско изложение толкова важно, е фактът, че CLIA представлява 95% от световния капацитет за океански круизи, така че къде другаде можете да се позиционирате, за да получите видимост и да установите контакти. Cruise360 е дом на 54 000 туристически агенти и 15 000 туристически агенции със светеща репутация по целия свят. Ще присъстват над 50 от най-големите круизни линии. Cruise360 е съставен с подкрепата на партньори като AmaWaterways, Atlas, Barbados, Carnival, GENERALI и Jamaica Cruising.

CRUISE360 2022

CRUISE360 2022 се проведе като търговско изложение лице в лице в Broward County Convention Center във Флорида, САЩ, от 29-ти март до 3-ти април 2022. За да се предотвратят инфекциите с Ковид-19 сред участниците, мястото на събитието включваше предпазни мерки, като например непрекъснато подаване на външен въздух към изложбеното пространство. Това гарантира безопасността на участниците, включително на 105-те изложители.

CRUISE360 2023

Изданието на CRUISE360 за 2023 се проведе без прилагането на мерките за защита от Ковид-19. Това се дължеше на премахването на ограниченията, свързани с пандемията в страната. Събитието се проведе в Broward County Convention Center между 18.04.2023 и 23.04.2023. То прие 118 изложители.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до CRUISE360 Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.