Composites Europe

Composites Europe

Висококачествени материали и компоненти Chemistry, Energy, Materials
Организатор:
Reed Exhibitions
Честота:
1 year
Уебсайт:
Composites Europe

Въведение

В контекста на глобалната индустрия за композити и усъвършенствани материали няма международно търговско изложение, което да е по-важно от Composites Europe. Базирано в Щутгарт, Германия, това събитие е ежегодната среща за актьори на европейската сцена и далеч извън нея. Категориите на дисплея се разпростират върху гелове, катализатори, екструдери, дървесни влакна, стъклени влакна, инхибитори, пигменти, добавки и всички машини, участващи в тяхното производство. В крайна сметка това е мястото, където предлагането отговаря на търсенето.

Акценти

  • Сурови материали;
  • Преработватели / рафинери;
  • Машини, оборудване, консумативи;
  • Композитни продукти;
  • Компоненти / Продукти за приложните индустрии и много други.

Логистиката

Като официален организатор, Reed Exhibitions Deutschland GmbH винаги предлага продуктивно и динамично издание в Messe Stuttgart. Събитието често е тук в рамките на три дни, когато купувачите имат достъп до цялата верига на стойността на продуктите. Търговските посетители имат достъп до експонати от 9:00 сутринта до 18:00 следобед, което е приложимо и за трите дни.

Аудитория и статистика

Защо точно Composites Europe е полезен за бизнеса и е от решаващо значение за вашия пазарен растеж? Посетителите идват от различни професионални среди и представляват леката конструкция, вятърната енергия, автомобилната и космическата индустрия. Това е един от начините за диверсификация на приходите и пробив на нови пазари. Composites Europe също е в челните редици на напредъка в индустрията, както се вижда от програмата за Международния конгрес по композити.

Резервирайте престоя си в близост до Messe Stuttgart

Trade Fair Trips ltd има удоволствието да отговаря за вашето настаняване за изложби. Ние ви предлагаме най-добрите хотелски цени за Composites Europe според вашия бюджет. Няма повече безкрайни часове за сравняване на оферти за хотели в Щутгарт. Една консултация е да се изготви списък с хотели близо до Messe Stuttgart в рамките на един ден. Всички имоти, които ви показваме, идват с достъп до обществения транспорт за по-лесно пътуване до работното място. След като сте резервирали стаите си, има и други неща, за които трябва да се погрижите, като например инсталиране на изложбената ви щанд и резервиране на съоръжения за срещи. Trade Fair Trips ltd е повече от способен да помогне и за двете сметки.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до Composites Europe Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.