Your free enquiry
HANNOVER MESSE

HANNOVER MESSE

Hannover ,Germany
Индустрия
Индустрия:
Съвременни материали, Композити
Organizer
Organizer :
Deutsche Messe AG
Event website
Event website :
HANNOVER MESSE
Frequency
Frequency:
1 year

Организаторите на Hannover Messe смятат, че индустрията се нуждае от търговски панаири, поради което запазват изданието от 2021 г., както е планирано. Messe Hannover ще приветства посетителите и изложителите от 12 до 16 април с въведени мерки за безопасност. Ако изложителите се притесняват от COVID-19, те също имат избор между хибридна оферта и дигитално издание. Датите за събитието на живо са: 25.04.2022 - 29.04.2022

Въведение

 

Искате ли да държите пръста си върху пулса на напредъка, постигнат в индустриалните технологии? Ако отговорът ви е положителен, то следва да закръглете дните в календара си за HANNOVER MESSE - международно търговско изложение за всеки аспект на производството от технология на обработка до модерни материали и композити.

 

Създаден за първи път през 1947 г. в следвоенна Германия, първо под името “Панаир за износ” в Хановер, HANNOVER MESSE служи като движеща сила зад голямата индустрия в страната и отвори граници за производителите, за да спечелят нови купувачи.

 

Продуктовото портфолио със сигурност е обширно и посетителите получават достъп до автоматизация на сгради и технологии, покривни материали, въздушни компресори, газови компресори, екологични технологии, фабрично оборудване, технология за сгъстен въздух, системи за микро-задвижване, двигатели, софтуер за планиране, хладилна технология, роботика и адитивни производствени системи.

 

Логистиката

 

HANNOVER MESSE продължава обикновено пет дни и е ежегодно събитие с издания, определени за средата на пролетта след началото на април. Официален организатор на събитието е Deutsche Messe AG, а международният търговски панаир заема модерните зали на Messe Hannover. Посетителите се допускат от 9:00 сутринта до 18:00 следобед, въпреки че може да има промени според най-новата програма.

 

Messe Hannover предлага на посетителите много възможности по отношение на обществения транспорт. Имате четири трамвайни линии (8 и 18 и 6 и 16 на два различни входа) и две автобусни линии (340 и 341). Това обобщава колко близо до големите магистрали е разположен изложбеният център и допълнителният достъп до влаковете. Предлагат се транспортни автобуси за тези, които току-що са кацнали на летището!

 

Какво казват хората?

 

„Като доставчик на решения за свързаност използвахме Hannover Messe 2019, за да представим няколко нови продукта и услуги. Бяхме особено доволни от интереса на посетителите към нашата бъдеща лаборатория, в която представихме иновативни решения за бъдещето на свързаността, включително прототипи на нашия интелигентен кабелен барабан и нашите системи за предсказуема поддръжка за линии за данни.“ - Матиас Кирхер, главен търговски директор за Европа / EMEA

 

„Тазгодишният Hannover Messe беше поредният успех за SICK. Присъстващите и други изложители проследиха нашите иновации с голям интерес. Ние интензивно търсим начини за повишаване на ролята на цифровизацията в производството и логистиката чрез внедряване на сензорна интелигентност." - д-р Робърт Бауер, председател на изпълнителния съвет Sick AG

 

„Дизайнът, производството и логистиката стават все по-близки, тъй като фабриките продължават да дигитализират, с цел оптимизиране на удовлетвореността на клиентите.“ - Hala Zeine, президент Цифрова верига за доставки, SAP

 

„В Hannover Messe преживяваме конкретното внедряване на индустриална интелигентност - с нашия гласов интерактивен софтуер за управление на полето Workheld.“ Бенджамин Шварцлер, главен изпълнителен директор на магистър, Workheld

 

Аудитория и статистика

 

HANNOVER MESSE редовно постига зашеметяваща избирателна активност, което трябва да ви подскаже, че това е единственият панаир, на който трябва да присъствате. Има около 6500 международни изложители, които след това представят на аудитория, надхвърляща 220 000 търговски посетители с висока концентрация от европейски страни, особено от ЕС като Франция, Италия, Швеция, Дания, Испания, Великобритания и Холандия. Германия като страна домакин се явява страната с най-голяма група посетители.

 

По отношение на професионалния опит, вие имате представителство от машиностроенето и преработващата промишленост до енергоемки предприятия и доставчици на енергия.

 

Настаняване

 

Това, което прави Trade Fair Trips ltd толкова безценно за често пътуващите по бизнес, е гъвкавият подход, чрез който разбираме, че трябва да сте твърдо в рамките на определения от вас бюджет. Резервирайте хотели за HANNOVER MESSE според зададен ценови диапазон, достъп до обществен транспорт и близост до изложбената площ.

 

Имаме опит в работата в двата края на ценовия спектър, така че винаги можете да очаквате хотели в близост до Messe Hannover и цени, които ви позволяват да спестите от работното си пътуване.

 

Друг ключов фактор за нашия успех е, че Trade Fair Trips ltd не е просто доставчик на помещения за търговски изложения. Ние управляваме всеки аспект от вашето време като изложител или посетител. Това може да доведе до резервиране на зали за срещи или изцяло поемане на инсталацията на щанда на вашето търговско изложение.

Full list of
hotels for
HANNOVER MESSE

Book Now
How to get to HANNOVER MESSE

Similar trade shows