Your free enquiry
HANNOVER MESSE

HANNOVER MESSE

Hannover, Germany
Индустрия
Индустрия:
Advanced Materials, Composites
Organizer
Organizer:
Deutsche Messe AG
Event website
Event website:
HANNOVER MESSE
Frequency
Frequency:
1 year

HANNOVER MESSE - актуализация

Хибридното издание на Hannover Messe 2022 беше успешно. То се наложи като отличен метод за установяване и поддържане на връзките в индустрията. Това вдъхнови организаторите да продължат с домакинството на Hannover Messe 2023 като събитие, което ще се проведе на живо в Messe Hannover. Най-новите дати за събития на живо са 17.04.2023 – 21.04.2023. Понастоящем Германия няма вътрешни ограничения и протоколи за безопасност за Covid-19. Присъстващите ще бъдат посъветвани да следват препоръки като извършване на честа дезинфекция на ръцете. Участниците трябва да знаят, че в момента няма ограничения за пътуване в Германия.

Въведение

Искате ли да държите пръста си на пулса на напредъка, постигнат в индустриалните технологии? След това обиколете дните за HANNOVER MESSE – окончателният международен търговски панаир за всеки аспект на производството, от технологията на обработка до съвременните материали и композити. Създаден за първи път през 1947 г. в следвоенна Германия като Панаир за износ в Хановер, HANNOVER MESSE служи като движеща сила зад голямата индустрия в страната и отвори границите за производителите, за да спечелят нови купувачи.

Продуктовото портфолио със сигурност е обширно и посетителите получават достъп до;

 • сградна автоматизация и технологии
 • покривни материали
 • въздушни компресори
 • газови компресори
 • екологични технологии
 • фабрично оборудване
 • технология за сгъстен въздух
 • микрозадвижващи системи, двигатели
 • софтуер за планиране
 • хладилна техника
 • роботика
 • системи за адитивно производство

Логистиката

HANNOVER MESSE продължава обикновено пет дни и е ежегодно събитие, като изданията са определени за средата на пролетта след началото на април. Официален организатор на събитието е Deutsche Messe AG, а международният търговски панаир заема модерните зали на Messe Hannover. Посетителите се допускат до експозициите от 09:00 до 18:00 часа, но са възможни промени според актуализация в програма.

Messe Hannover предлага на посетителите много възможности по отношение на обществения транспорт. Имате четири трамвайни линии (8 и 18 и 6 и 16 на два различни входа) и две автобусни линии (340 и 341). Това пренебрегва колко близо до големи магистрали се намира изложбеният център и допълнителния достъп до градските влакове. Трансферът се предлага и за тези, които току-що са кацнали на летището!

Какво казват хората?

„Като доставчик на решения за свързаност, ние използвахме Hannover Messe 2019, за да представим няколко нови продукта и услуги. Бяхме особено доволни от интереса на посетителите към нашата лаборатория за бъдещето, в която представихме иновативни решения за бъдещето на свързаността, включително прототипи на нашия интелигентен кабелен барабан и нашите системи за предсказуема поддръжка за линии за данни.“ - Матиас Кирхер, Главен директор продажби за Европа / EMEA

„Тази година Hannover Messe беше още един успех за SICK. Присъстващи и други изложители проследиха нашите иновации с голям интерес. Ние интензивно търсим начини за разширяване на ролята на цифровизацията в производството и логистиката чрез внедряване на сензорна интелигентност.“ - д-р Робърт Бауер, председател на Изпълнителния съвет на Sick AG

„Дизайнът, производството и логистиката стават все по-близки, тъй като фабриките продължават да се дигитализират, с цел оптимизиране на удовлетвореността на клиентите.“ - Хала Зейн, президент на веригата за цифрови доставки, SAP

„В Hannover Messe ние преживяваме конкретното имплантиране на индустриален интелект – с нашия гласово-интерактивен софтуер за управление на работни места.“ Бенджамин Шварцлер, главен изпълнителен директор на Msc, Workheld

Аудитория и статистика

HANNOVER MESSE редовно постига зашеметяваща активност, което трябва да ви подскаже, че това е единственият търговски панаир, който трябва да посетите. Има около 6500 международни изложители, които след това се представят пред публика, която надхвърля 220 000 търговски посетители с висока концентрация от европейски страни, особено от ЕС като Франция, Италия, Швеция, Дания, Испания, Обединеното кралство и Холандия. Германия, като страна домакин, се явява страната с най-голяма група посетители.

По отношение на професионалната подготовка имате представителство от машиностроенето и инсталациите и преработващата промишленост до енергоемки предприятия и доставчици на енергия.

Настаняване

Това, което прави Trade Fair Trips ltd безценен помощник за чести пътуващия по работа, е гъвкавият подход, който се основава на индивидуалния бюджет, с който разполагате. Вие резервирате хотели за HANNOVER MESSE според определен ценови диапазон, достъп до обществен транспорт и близост до изложбените площи.

Имаме опит в работата и в двата края на ценовия спектър, така че винаги можете да очаквате да ви предложим хотели близо до Messe Hannover и цени, които ви позволяват да спестите от работното си пътуване.

Друг ключов фактор за нашия успех е, че Trade Fair Trips ltd не предоставя просто настаняване за търговски изложения. Ние управляваме всеки аспект от вашето време като изложител, защото искаме да се представите по най-добрия начин. Това може да наложи резервиране на помещения за срещи или пълно поемане на монтирането на вашия щанд за търговско изложение.

Предишни предавания

Издаване 2022 г

Hannover Messe и CeMAT 2022 се състояха като хибридно събитие между 30.05.2022 г. и 02.06.2022 г. Те се състоеха от търговско изложение лице в лице, допълнено от дигитална платформа. Много акценти бяха включени в презентацията на събитието в Messe Hannover. Той привлече приблизително 75 000 посетители на живо и 15 000 цифрови участници, както и 2500 изложители. Поради премахването на вътрешните ограничения на Германия през април 2022 г., Messe Hannover не е въвела строги предпазни мерки за Covid-19.

Ако искате настаняване близо до Hannover Messe, нашият екип Trade Fair Trips ltd ще ви предостави добри оферти за хотел, с отлични връзки за градския транспорт и допълнителни дейности за вашето бизнес пътуване, за да се фокусирате единствено и само върху работата си, а не върху подробностите, свързани с работното ви посещение.  

Full list of
hotels for
HANNOVER MESSE

Book Now
How to get to HANNOVER MESSE
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Hannover Airport (Летище Хановер)

Не е препоръчително при пътуване от Hannover Hauptbahnhof (Централна Гара Хановер)

By car
By car:

25 минути при пътуване от Hannover Airport (Летище Хановер)

15 минути при пътуване от Hannover Hauptbahnhof (Централна Гара Хановер)

By public transport
By public transport:

55 минути при пътуване от Hannover Airport (Летище Хановер)

30 минути при пътуване от Hannover Hauptbahnhof (Централна Гара Хановер)

Similar trade shows