HANNOVER MESSE 2024

HANNOVER MESSE 2024

ИТ и Технологии Индустриално инженерство Наука и технологии Разни
Hannover, Germany
22-26 Apr 2024
Организатор:
Deutsche Messe AG
Място на провеждане:
Hannover Fairground
Честота:
1 year
Уебсайт:
HANNOVER MESSE

Глобалната платформа за иновационни индустриални технологии

Искате ли да държите пръста си на пулса на напредъка, постигнат в индустриалните технологии? След това обиколете дните за HANNOVER MESSE – окончателният международен търговски панаир за всеки аспект на производството, от технологията на обработка до съвременните материали и композити. Създаден за първи път през 1947 г. в следвоенна Германия като Панаир за износ в Хановер, HANNOVER MESSE служи като движеща сила зад голямата индустрия в страната и отвори границите за производителите, за да спечелят нови купувачи.

Продуктовото портфолио със сигурност е обширно и посетителите получават достъп до;

 • сградна автоматизация и технологии
 • покривни материали
 • въздушни компресори
 • газови компресори
 • екологични технологии
 • фабрично оборудване
 • технология за сгъстен въздух
 • микрозадвижващи системи, двигатели
 • софтуер за планиране
 • хладилна техника
 • роботика
 • системи за адитивно производство

HANNOVER MESSE 2024

Hannover Messe 2024 ще се проведе в периода 22.04.2024-26.04.2024. Понастоящем в Германия не са въведени вътрешни ограничения и протоколи за защита от Ковид-19. Участниците ще бъдат посъветвани да спазват препоръки като извършване на честа дезинфекция на ръцете. Участниците трябва да имат предвид, че понастоящем няма ограничения за пътуване в Германия.

 

Настаняване

Това, което прави Trade Fair Trips ltd безценен помощник за чести пътуващия по работа, е гъвкавият подход, който се основава на индивидуалния бюджет, с който разполагате. Вие резервирате хотели за HANNOVER MESSE според определен ценови диапазон, достъп до обществен транспорт и близост до изложбените площи.

Имаме опит в работата и в двата края на ценовия спектър, така че винаги можете да очаквате да ви предложим хотели близо до Messe Hannover и цени, които ви позволяват да спестите от работното си пътуване.

Друг ключов фактор за нашия успех е, че Trade Fair Trips ltd не предоставя просто настаняване за търговски изложения. Ние управляваме всеки аспект от вашето време като изложител, защото искаме да се представите по най-добрия начин. Това може да наложи резервиране на помещения за срещи или пълно поемане на монтирането на вашия щанд за търговско изложение.

Ако искате настаняване близо до Hannover Messe, нашият екип Trade Fair Trips ltd ще ви предостави добри оферти за хотел, с отлични връзки за градския транспорт и допълнителни дейности за вашето бизнес пътуване, за да се фокусирате единствено и само върху работата си, а не върху подробностите, свързани с работното ви посещение. 

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Hannover Airport (Летище Хановер)

Не е препоръчително при пътуване от Hannover Hauptbahnhof (Централна Гара Хановер)

С кола
С кола:

25 минути при пътуване от Hannover Airport (Летище Хановер)

15 минути при пътуване от Hannover Hauptbahnhof (Централна Гара Хановер)

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

55 минути при пътуване от Hannover Airport (Летище Хановер)

30 минути при пътуване от Hannover Hauptbahnhof (Централна Гара Хановер)

map

Хотели около HANNOVER MESSE

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
HANNOVER MESSE 2024 Hannover Holiday home Fischer Sien Huus, Steinhude 53.22 Steinhude от € 253.00 EUR Запази сега
HANNOVER MESSE 2024 Hannover Eilenriedestift e.V. Altenwohnzentrum 7.9 Hannover от € 357.00 EUR Запази сега
HANNOVER MESSE 2024 Hannover Cityhotel Thüringer Hof new CLASSIC 8.4 Hannover от € 355.00 EUR Запази сега
HANNOVER MESSE 2024 Hannover Novotel Suites Hannover 8.5 Hannover от € 435.00 EUR Запази сега
HANNOVER MESSE 2024 Hannover elaya hotel hannover city ehemals Arthotel ANA Prestige am neuen Rathaus 8.1 Hannover от € 307.00 EUR Запази сега
HANNOVER MESSE 2024 Hannover Premier Inn Hannover City University Hotel 8.8 Hannover от € 250.00 EUR Запази сега
HANNOVER MESSE 2024 Hannover Davidoff Hotel 14.3 Hannover от € 248.00 EUR Запази сега
HANNOVER MESSE 2024 Hannover Haus Martens 9.7 Hannover от € 256.00 EUR Запази сега
HANNOVER MESSE 2024 Hannover H4 Hotel Hannover Messe 1.7 Hannover от € 531.00 EUR Запази сега
HANNOVER MESSE 2024 Hannover Novotel Hannover 10.3 Hannover от € 396.00 EUR Запази сега

HANNOVER MESSE продължава обикновено пет дни и е ежегодно събитие, като изданията са определени за средата на пролетта след началото на април. Официален организатор на събитието е Deutsche Messe AG, а международният търговски панаир заема модерните зали на Messe Hannover. Посетителите се допускат до експозициите от 09:00 до 18:00 часа, но са възможни промени според актуализация в програма.

Messe Hannover предлага на посетителите много възможности по отношение на обществения транспорт. Имате четири трамвайни линии (8 и 18 и 6 и 16 на два различни входа) и две автобусни линии (340 и 341). Това пренебрегва колко близо до големи магистрали се намира изложбеният център и допълнителния достъп до градските влакове. Трансферът се предлага и за тези, които току-що са кацнали на летището!

 

 • „Като доставчик на решения за свързаност, ние използвахме Hannover Messe 2019, за да представим няколко нови продукта и услуги. Бяхме особено доволни от интереса на посетителите към нашата лаборатория за бъдещето, в която представихме иновативни решения за бъдещето на свързаността, включително прототипи на нашия интелигентен кабелен барабан и нашите системи за предсказуема поддръжка за линии за данни.“ - Матиас Кирхер, Главен директор продажби за Европа / EMEA;
 • „Тази година Hannover Messe беше още един успех за SICK. Присъстващи и други изложители проследиха нашите иновации с голям интерес. Ние интензивно търсим начини за разширяване на ролята на цифровизацията в производството и логистиката чрез внедряване на сензорна интелигентност.“ - д-р Робърт Бауер, председател на Изпълнителния съвет на Sick AG;
 • „Дизайнът, производството и логистиката стават все по-близки, тъй като фабриките продължават да се дигитализират, с цел оптимизиране на удовлетвореността на клиентите.“ - Хала Зейн, президент на веригата за цифрови доставки, SAP;
 • „В Hannover Messe ние преживяваме конкретното имплантиране на индустриален интелект – с нашия гласово-интерактивен софтуер за управление на работни места.“ Бенджамин Шварцлер, главен изпълнителен директор на Msc, Workheld.

HANNOVER MESSE редовно постига зашеметяваща активност, което трябва да ви подскаже, че това е единственият търговски панаир, който трябва да посетите. Има около 6500 международни изложители, които след това се представят пред публика, която надхвърля 220 000 търговски посетители с висока концентрация от европейски страни, особено от ЕС като Франция, Италия, Швеция, Дания, Испания, Обединеното кралство и Холандия. Германия, като страна домакин, се явява страната с най-голяма група посетители.

По отношение на професионалната подготовка имате представителство от машиностроенето и инсталациите и преработващата промишленост до енергоемки предприятия и доставчици на енергия.

 

Hannover Messe 2022

Hannover Messe и CeMAT 2022 се състояха като хибридно събитие между 30.05.2022 и 02.06.2022. Те се състоеха от търговско изложение лице в лице, допълнено от дигитална платформа. Много акценти бяха включени в презентацията на събитието в Messe Hannover. Той привлече приблизително 75 000 посетители на живо и 15 000 цифрови участници, както и 2500 изложители. Поради премахването на вътрешните ограничения на Германия през април 2022 г., Messe Hannover не е въвела строги предпазни мерки за Ковид-19.

Hannover Messe 2023

Hannover Messe 2023 продължи успеха на изданието от 2022. То се проведе като хибридно събитие в Messe Hannover между 17.04.2022 и 22.04.2022. В него взеха участие 130 000 посетители и повече от 4000 изложители.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до HANNOVER MESSE 2024 Изпрати

HANNOVER MESSE акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.