Your free enquiry
Ceramitec

Ceramitec

Munich, Germany
Индустрия
Индустрия:
Advanced Materials, Composites
Organizer
Organizer:
Messe Munich
Event website
Event website:
Ceramitec
Frequency
Frequency:
3 years

Последните новини относно Ceramitec 2024

През 2024 Ceramitec ще се проведе като търговско изложение на живо между 09.04.2024 и 12.04.2024. Мястото на провеждане на събитието ще бъде Messe Munich в Мюнхен, Германия. Поради подобрената в момента епидемиологична обстановка мястото на провеждане няма да включва строги мерки за безопасност, свързани с коронавирусите. Това се дължи на решението на Германия да премахне националните си ограничения, както и забраните за пътуване съответно през април и юни 2022. Участниците трябва да имат предвид, че ще бъдат посъветвани да следват препоръчителни стъпки, като например да поддържат социална дистанция.

Въведение

Не е изненада, че експерти и иноватори в керамичната индустрия от цяла Европа ще присъстват на последното издание на Ceramitec. В крайна сметка, международното търговско изложение се е наложило като еталон за качество и съвършенство за цялата технологична линия с продуктово портфолио, което се простира от материали и машини до продукти за обработка на повърхности.

Акценти

  • Сурови материали
  • Машини
  • Оборудване
  • Повърхностна обработка
  • Манипулиране и автоматизация
  • Технологични изследвания

Логистиката

Изданията се провеждат на всеки три години в Мюнхен, Германия и Messe München GmbH има двойна отговорност- едновременно е официален организатор и място за провеждане. Процедурата продължава четири дни и посетителите могат да влизат в помещенията от 09:00 сутринта до 18:00 часа следобед – единственото изключение е последният ден, който приключва два часа по-рано - в 16:00 часа следобед.

Аудитория и статистика

Ceramitec може да удовлетвори всякакви бизнес интереси. Да, има очакваните групи продукти като фина керамика и глазури, но има и авангардни крачки, направени в нано прахове, технологии за автоматизация и пещи. Има допълнителна конференция, която е добре позната в целия свят, което прави събитието Ceramitec привлекателно за търговски посетители от различни професионални среди. Наред с очакваните производители и доставчици, има значителна група учени, които също присъстват.

Най-добрите оферти за хотели за Ceramitec близо до Messe München

Trade Fair Trips ltd дава възможност да се възползвате от всичко, което събитието може да предложи и да го направите при вашите предпочитания и условия. Резервирайте хотели за търговското изложение Ceramitec на изключителни цени и в близост до обществен транспорт за часове. Ние улесняваме намирането на хотели близо до Messe München в определен ценови диапазон. Всичко, което трябва да направите, е да ни кажете от колко легла имате нужда и какъв е вашия бюджет. Същото важи и за намирането на помещения за срещи, независимо дали ви трябват за преговори или за презентации. Trade Fair Trips ltd също е тук, за да ви помогне с логистиката преди стартирането на самото изложение Ceramitect. Обадете ни се, за да уговорим монтирането на вашия щанд на търговското изложение!

Предишни издания

Издание 2022

Ceramitec, Analytica и Automatica създадоха необичайна, но синергична триада през 2022 г. Те се проведоха в Messe Munich от 21-ви до 24-ти юни 2022 г. Analytica 2022 беше хибридно събитие. Ceramitec и Automatica 2022 бяха търговски изложения на живо. Всяко от паралелните търговски изложения привлече значителен брой участници. Ceramitec 2022 например включваше 356 изложители от 34 държави. Шестдесет и три процента от тях пристигнаха от чужда държава. Те представиха своите стоки пред 10 000 посетители от 84 държави. 58% от търговските посетители представяха чужда държава.

Full list of
hotels for
Ceramitec

Book Now
How to get to Ceramitec
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Munich Airport (Летище Мюнхен)

Не е препоръчително при пътуване от Munich Hauptbahnhof (Централна Гара Мюнхен)

 

By car
By car:

30 минути при пътуване от Munich Airport (Летище Мюнхен)

20 минути при пътуване от Munich Hauptbahnhof (Централна Гара Мюнхен)

 

By public transport
By public transport:

61 минути при пътуване от Munich Airport (Летище Мюнхен)

35 минути при пътуване от Munich Hauptbahnhof (Централна Гара Мюнхен)

 

Similar trade shows