Your free enquiry
Ceramitec

Ceramitec

Munich ,Germany
Индустрия
Индустрия:
Съвременни материали, Композити
Organizer
Organizer :
Messe Munich
Event website
Event website :
Ceramitec
Frequency
Frequency:
3 years

Последните новини относно Ceramitec 2022

Изданието на Ceramitec през 2022 г. ще се проведе като търговско изложение на живо между датите 21.06.2022 г. и 24.06.2022 г. Мястото - домакин на събитието ще бъде Messe Munich в Мюнхен, Германия. Поради пандемията от Covid-19, мястото предвижда строги мерки за безопасност при коронавирус. Това ще включва строга политика за влизане, социално дистанциране и задължителни маски за лице. Участниците в панаира трябва по всяко време да спазват безопасно разстояние от 1,5 метра и да носят лични предпазни средства, под формата на маски за лице. Те също така трябва да покажат преди влизането документи като отрицателни резултати от тест. Поради посочените ограничения за пътуване, 3G документите трябва да бъдат показани при пристигане в Германия. Това се отнася за всички видове транспорт като ферибот, влак и самолет.

Въведение

Не е изненада, че експерти и иноватори в керамичната индустрия от цяла Европа ще присъстват на последното издание на Ceramitec. В крайна сметка, международното търговско изложение се е наложило като еталон за качество и съвършенство за цялата технологична линия с продуктово портфолио, което се простира от материали и машини до продукти за обработка на повърхности.

Акценти

  • Сурови материали
  • Машини
  • Оборудване
  • Повърхностна обработка
  • Манипулиране и автоматизация
  • Технологични изследвания

Логистиката

Изданията се провеждат на всеки три години в Мюнхен, Германия и Messe München GmbH има двойна отговорност- едновременно е официален организатор и място за провеждане. Процедурата продължава четири дни и посетителите могат да влизат в помещенията от 09:00 сутринта до 18:00 часа следобед – единственото изключение е последният ден, който приключва два часа по-рано - в 16:00 часа следобед.

Аудитория и статистика

Ceramitec може да удовлетвори всякакви бизнес интереси. Да, има очакваните групи продукти като фина керамика и глазури, но има и авангардни крачки, направени в нано прахове, технологии за автоматизация и пещи. Има допълнителна конференция, която е добре позната в целия свят, което прави събитието Ceramitec привлекателно за търговски посетители от различни професионални среди. Наред с очакваните производители и доставчици, има значителна група учени, които също присъстват.

Най-добрите оферти за хотели за Ceramitec близо до Messe München

Trade Fair Trips ltd дава възможност да се възползвате от всичко, което събитието може да предложи и да го направите при вашите предпочитания и условия. Резервирайте хотели за търговското изложение Ceramitec на изключителни цени и в близост до обществен транспорт за часове. Ние улесняваме намирането на хотели близо до Messe München в определен ценови диапазон. Всичко, което трябва да направите, е да ни кажете от колко легла имате нужда и какъв е вашия бюджет. Същото важи и за намирането на помещения за срещи, независимо дали ви трябват за преговори или за презентации. Trade Fair Trips ltd също е тук, за да ви помогне с логистиката преди стартирането на самото изложение Ceramitect. Обадете ни се, за да уговорим монтирането на вашия щанд на търговското изложение!

Full list of
hotels for
Ceramitec

Book Now
How to get to Ceramitec

Similar trade shows