Your free enquiry
Ceramitec

Ceramitec

Munich ,Germany
индустрия
индустрия:
Съвременни материали, Композити
Organizer
Organizer :
Messe Munich
Event website
Event website :
Ceramitec
Frequency
Frequency:
3 years

Въведение

Не е изненада, че експертите и новаторите в керамичната индустрия от цяла Европа ще бъдат на най-новото издание на Ceramitec. В края на краищата международното търговско изложение е еталон за качество и високи постижения за цялата технологична линия с продуктово портфолио, което обхваща от материали и машини до продукти за повърхностна обработка.

Акценти

  • Сурови материали
  • Машини
  • Оборудване
  • Повърхностна обработка
  • Работа и автоматизация
  • Технологични изследвания

Логистиката

Изданията се провеждат на всеки три години в Мюнхен, Германия, а Messe München GmbH притежава двойната цел на официален организатор и място едновременно. Процедурите обхващат четири дни и посетителите могат да влязат в помещенията от 9:00 сутринта до 18:00 следобед - единственото изключение е последният ден, който завършва два часа по-рано в 16:00 следобед.

Аудитория и статистика

Ceramitec задоволява всеки бизнес интерес. Да, има очакваните продуктови групи като фина керамика и глазури, но има и авангардни стъпки, направени в нано прахове, технологии за автоматизация и пещи. Има поддържаща конференция, която е добре позната в цял свят, което прави Ceramitec привлекателен за търговски посетители от различни професионални среди. Наред с очакваните производители и доставчици, има и значителна група учени, които също присъстват.

Най-добрите хотелски предложения за Ceramitec в близост до Мюнхен

Trade Fair Trips ltd дава възможност да се възползвате от всичко, което събитието може да предложи и да го направите при вашите условия. Резервирайте хотели за Ceramitec на изключителни цени и в близост до обществения транспорт за часове. Ние улесняваме намирането на хотели близо до Мюнхен Messe в специфичен ценови диапазон. Всичко, което трябва да направите, е да ни кажете колко легла ви трябват и колко искате да платите. Същото се отнася и за намирането на съоръжения за срещи, независимо дали ви трябват за преговори или презентации. Trade Fair Trips ltd също е тук, за да ви помогне с логистиката преди Ceramitect да започне. Обадете ни се, за да организираме инсталирането на вашия щанд на търговско изложение!

Full list of
hotels for
Ceramitec

Book Now
How to get to Ceramitec

Similar trade shows