Ceramitec
Ceramitec

Ceramitec

New Dates
21 юни 2022 - 24 юни 2022
Germany , Munich

General Information

Organizer

Messe Munich

Event website

Ceramitec

Frequency

3 years

Ceramitec Map

Past Editions

10 - 13 Apr CERAMITEC 2018

Въведение

Не е изненада, че експертите и новаторите в керамичната индустрия от цяла Европа ще бъдат на най-новото издание на Ceramitec. В края на краищата международното търговско изложение е еталон за качество и високи постижения за цялата технологична линия с продуктово портфолио, което обхваща от материали и машини до продукти за повърхностна обработка.

Акценти

  • Сурови материали
  • Машини
  • Оборудване
  • Повърхностна обработка
  • Работа и автоматизация
  • Технологични изследвания

Логистиката

Изданията се провеждат на всеки три години в Мюнхен, Германия, а Messe München GmbH притежава двойната цел на официален организатор и място едновременно. Процедурите обхващат четири дни и посетителите могат да влязат в помещенията от 9:00 сутринта до 18:00 следобед - единственото изключение е последният ден, който завършва два часа по-рано в 16:00 следобед.

Аудитория и статистика

Ceramitec задоволява всеки бизнес интерес. Да, има очакваните продуктови групи като фина керамика и глазури, но има и авангардни стъпки, направени в нано прахове, технологии за автоматизация и пещи. Има поддържаща конференция, която е добре позната в цял свят, което прави Ceramitec привлекателен за търговски посетители от различни професионални среди. Наред с очакваните производители и доставчици, има и значителна група учени, които също присъстват.

Най-добрите хотелски предложения за Ceramitec в близост до Мюнхен

Trade Fair Trips ltd дава възможност да се възползвате от всичко, което събитието може да предложи и да го направите при вашите условия. Резервирайте хотели за Ceramitec на изключителни цени и в близост до обществения транспорт за часове. Ние улесняваме намирането на хотели близо до Мюнхен Messe в специфичен ценови диапазон. Всичко, което трябва да направите, е да ни кажете колко легла ви трябват и колко искате да платите. Същото се отнася и за намирането на съоръжения за срещи, независимо дали ви трябват за преговори или презентации. Trade Fair Trips ltd също е тук, за да ви помогне с логистиката преди Ceramitect да започне. Обадете ни се, за да организираме инсталирането на вашия щанд на търговско изложение!

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА