Your free enquiry
Techtextil Frankfurt

Techtextil Frankfurt

Frankfurt am Main, Germany
Индустрия
Индустрия:
Съвременни материали, Композити
Organizer
Organizer:
Messe Frankfurt GmbH
Event website
Event website:
Techtextil Frankfurt
Frequency
Frequency:
2 years

Актуализация на Techtextil Франкфурт 2024 г

Професионалистите в сектора на техническия текстил и нетъканите текстилни изделия могат да се докоснат до пълната гама от иновации по време на Techtextil Frankfurt 2024 от 23 април до 26 април в Messe Frankfurt във Франкфурт, Германия. Събитието отново ще съвпадне с изданието на Texprocess през 2024 г. Понастоящем Германия няма текущи национални ограничения или ограничения за пътуване, свързани с Covid-19, като например политиката за влизане с 3G достъп. Това се дължи на подобрената епидемиологична ситуация, която доведе до решението на правителството да премахне съответните разпоредби съответно през април и юни 2022 г. 

Въведение

В европейската текстилна индустрия няма по-важно международно изложение от Techtextil Франкфурт. Това страхотно събитие дава възможност на професионалистите да се докоснат до тенденциите в машините и текстила в пълния им обхват. Освен това е идеалната платформа за брандовете да покажат своите решения в тази област и да генерират потенциални клиенти за продажби. От 1986 г. изложението прокарва границите за авангардни иновации и Techtextil Франкфурт обхваща изцяло цялата верига на стойността. Продуктовото портфолио включва текстил за функционално облекло, композитни материали, текстил с покритие, нетъкан текстил, положени платна, bondtec, влакна, прежди, тъкани, гайтани, плетени тъкани, технологии и процеси, аксесоари и научноизследователска и развойна дейност. Techtextil Frankfurt ви позволява да се докоснете до пулса на индустрията и накъде се е насочила.

Основните теми от последните няколко издания се въртят около идеи за автоматизация и устойчивост. Един от най-големите барометри за бъдещите тенденции е, разбира се, наградата за иновации на Techtextil.

Логистиката

Techtextil Frankfurt пристига в град Франкфурт, Германия на всеки две години в края на пролетта, тъй като изданията обикновено се провеждат около началото на май. Международното изложение споделя сцената със свързания Texprocess в Messe Frankfurt за общо четири дни, който служи и като официален организатор на събитието.

Techtextil Франкфурт е отворен само за търговски посетители и работното време е насрочено между 09:00 ч. до 18:00 ч. през първите три дни и до 17:00 ч. в последния ден от изложението. 

Добрата новина е, че не е нужно да наемате кола за бързо пътуване. Messe Frankfurt често се обслужва от всички видове обществен транспорт и вие имате свободата на избор. Най-бързият начин е да хванете линия 4 на метрото, но имате и три линии на крайградски влак и две линии на трамвай.

Какво казват хората?

„Бяхме напълно заляти още първия ден, особено с международни посетители. В допълнение към нашия вече висок дял съществуващи клиенти, получихме много нови контакти по време на търговския панаир,” каза д-р Гюнтер Градниг, управляващ директор на Sattler Pro-Tex GmbH;

„Хубавото на Techtextil е, че посетителите, които срещате, са 100 процента специалисти. Дискусиите, които проведохме, бяха изключително на техническо ниво – и то на много високо ниво. В крайна сметка това осигурява основата на добрия бизнес,” каза Йорг Первицски, директор маркетинг в Bayern Innovativ;

„Имахме много хора на нашия щанд, които търсеха специфични неща, включително много известни марки като Alpha Tauri, Mammut, North Face и Tommy Hilfiger“, каза Хендрикус ван Ес, ръководител на Protection Textiles в Schoeller Textil AG;

„Посетителите идваха от цял ​​свят, от САЩ, Пакистан, Азия, дори Колумбия. Страхотно сме доволни от шоуто,” каза Jan Cees van Baaren, мениджър продажби в YKK; 

Аудитория и статистика

Techtextil Frankfurt е изложение, което продължава да расте по размер и мащаб, така че това се отразява в броя на изложителите. Последното издание регистрира над 1500 изложители, а броят на публиката надмина границата от 52 000. Това прави Techtextil Frankfurt перфектната среда за търсене на по-добри пазарни позиции за изместване на продукти от рафтовете.

Още по-добре за тези, които желаят да пуснат своите брандове на международните пазари, аудиторията е 63% от чуждестранни граждани. Обхватът със сигурност е достатъчно широк, обхващайки по-голямата част от Европа и също така обхваща страни като Китай, САЩ, Пакистан, Корея, Шри Ланка, Непал, Обединените арабски емирства, Мароко и Тунис.

Настаняване

Trade Fair Trips Ltd организира пътуванията на много професионалисти и изложители от дълго време и ние знаем от какво се нуждаете, за да направите времето си в Techtextil Франкфурт успешно. Имате нужда от качествено настаняване за изложби и помощ с логистиката. Ние сме тук за всякакви запитвания – можем да резервираме зали за срещи на ваше име, както и да изградим вашия изложбен щанд за вас. 

Когато става въпрос за вашето хотелско настаняване за Techtextil Frankfurt, за удобство разглеждаме ниски цени и хотели в близост до Messe Frankfurt. Trade Fair Trips Ltd обслужва клиенти във всеки ценови диапазон и се стреми да намали разходите ви за хотелско настаняване.

Ние също проверяваме офертите за хотели въз основа на техните връзки с обществения транспорт, така че да можете да пътувате до изложбените площи за нула време. Не е нужно да чакате дълго, за да видите възможностите за хотелско настаняване. Ние ще ви ги изпратим в рамките на един работен ден! 

Предишни издания

2022 г 

Techtextil 2022 се проведе заедно с Texprocess 2022 и Heimtextil Summer Special. Събитията означават успешното рестартиране на глобалната текстилна индустрия след пауза, причинена от Covid-19. Форумите, специалното шоу и наградите за иновации бяха сред акцентите. Благодарение на висококачествената програма за поддръжка и разнообразните възможности, 91 процента от посетителите бяха доволни от участието си в събитията. Събитията бяха организирани като хибридни изложения в Messe Frankfurt между 21 и 24 юни 2022 г. Те получиха приблизително 63 000 посетители и 2300 изложители от 117 нации. Тъй като страната премахна съответните национални разпоредби през април 2022 г., мястото не включваше строги предпазни мерки за Covid-19.

Full list of
hotels for
Techtextil Frankfurt

Book Now
How to get to Techtextil Frankfurt

Similar trade shows