Your free enquiry
JEC World

JEC World

Paris, France
Индустрия
Индустрия:
Advanced Materials, Composites
Organizer
Organizer:
JEC
Event website
Event website:
JEC World
Frequency
Frequency:
1 year

Ковид-19 и JEC World

JEC Group ще бъде домакин на JEC World 2023 като събитие на живо от 25.04.2023 до 27.04.2023. Събитието ще се проведе в Paris Nord Villepinte. На мястото на провеждане няма да се прилагат строги мерки за превенция на Ковид-19, тъй като през 2022 Франция премахна вътрешните си ограничения. Това се дължи на подобрената епидемиологична ситуация в страната. Поради настоящите ограничения за пътуване във Франция, при пристигането си участниците трябва да покажат 3G документи, като например удостоверения за оздравяване. Това се отнася за всички видове транспорт, като самолет или автомобил.

Въведение в света на JEC

JEC World е важен международен търговски панаир за суровини, помощни материали и технологии за производство на полимери. Провежда се в Париж, Франция и събира специалисти от бранша от над 100 страни. Освен нова продукция и иновативни технологии за производство, програмата на събитието включва множество лекции, срещи и презентации. Панаирът е ключово място за хора от бранша от цял свят, които искат да разширят пазара си и да намерят нови партньори. Посетете го и вие. 

Възложете ни организацията на пътуването си. Вместо да търсите онлайн хотели и да губите време, ние ще ви предложим най-подходящите хотели за JEC World и ще направим резервация за избрания от вас. С нашата богата база от хотели в Париж това ще стане в максимално кратки срокове. Ще се погрижим за трансфера ви от летището. За придвижване в града предлагаме кола под наем или подробна информация за важните за вас маршрути на обществения транспорт. „Трейд Феър Трипс” ЕООД – свържете се с нас. Ще ви осигурим по-ползотворно и комфортно пътуване.

Предишни издания

2022

JEC World 2022 отново потвърди значението на търговското изложение за индустрията. То се проведе като хибридно събитие в Paris Nord Villepinte между 03.05.2022 и 05.05.2022. Събитието се провеждаше на живо, както и онлайн чрез цифровата мрежа JEC World Connect. На JEC World 2022 присъстваха над 32 000 посетители и 1205 изложители. Фирмите-изложители представиха своите стоки, включително 80 уникални продукта, на изложбена площ от 26 павилиона.

Full list of
hotels for
JEC World

Book Now
How to get to JEC World
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Charles de Gaulle Airport (Летище Шарл де Гол)

Не е препоръчително при пътуване от Gare du Nord Station (Гара Гар дю Норд)

 

By car
By car:

15 минути при пътуване от Charles de Gaulle Airport (Летище Шарл де Гол)

20 минути при пътуване от Gare du Nord Station (Гара Гар дю Норд)

 

By public transport
By public transport:

25 минути при пътуване от Charles de Gaulle Airport (Летище Шарл де Гол)

30 минути при пътуване от Gare du Nord Station (Гара Гар дю Норд)

 

Similar trade shows