COMPAMED
COMPAMED

COMPAMED

New Dates
15 ное 2021 - 18 ное 2021
Germany , Düsseldorf

General Information

Organizer

Messe Dusseldorf GmbH

Event website

COMPAMED

Frequency

1 year

COMPAMED Map

Past Editions

16 - 19 Nov COMPAMED 2020

18 - 21 Nov COMPAMED 2019

12 - 15 Nov COMPAMED 2018

13 - 16 Nov COMPAMED 2017

14 - 17 Nov COMPAMED 2016

Въведение

Compamed е международен търговски панаир за високотехнологични решения за медицински технологии и притежава отличието като водещ пазар за индустрията на медицински доставчици. Хората от индустрията също го цитират като основна платформа за разработване на продукти в световен мащаб, където иновациите често се разкриват за първи път навсякъде. Това е отразено в продуктовото портфолио - ХЕПА филтри, маркучи, дезинфекционно оборудване, ЕКГ електроди, еластомери, анализатори, ангиопластика, диагностични комплекти.

Акценти

  • COMPAMED е организиран заедно с най-голямото медицинско събитие в света, MEDICA.
  • Изложителите имат възможност да достигнат до над 110 000 търговски посетители.
  • Съществува обозначена информационна програма с двата най-популярни елемента: СРАВНЕНИТЕ ВИСОКОТЕХНИЧЕСКИ ФОРУМИ и СРАВНЕНИ ДОСТАВЧИЦИ ФОРУМИ
  • Фокусът на международното изложение е да подчертае следващите вълни от иновации, а акцентът в предишните издания пада върху микротехнологичните приложения.

Логистиката

Търговският панаир е годишна опора в бизнес календара на Дюселдорф, Германия, където Messe Düsseldorf GmbH изпълнява ролите както на организатор, така и на домакин. Всяко издание трае общо четири дни и както специалистите, така и широката общественост имат достъп до съдебни производства от 10:00 сутринта до 18:00 следобед.

Аудитория и статистика

Стартирайки заедно с MEDICA през ноември, COMPAMED предлага нови шоу дни от понеделник до четвъртък. Това е идеалното място за технически купувачи, ръководители на научноизследователска и развойна дейност, инженери и техници, специалисти по опаковки и мениджъри, за да получат представа за най-новите разработки и представяне на бъдещите и ключови медицински технологии на 21 век.

Резервирайте престоя си в близост до Messe Dusseldorf

Търсите да резервирате хотел за шоуто? Trade Fair Trips Ltd е тук, за да помогне. Ние осигурихме най-добрите отстъпки за настаняване в хотел за изложението и сме готови да ви предоставим специално пригодено предложение според вашите изисквания. Ние даваме възможност за кацане на хотели в близост до Messe Dusseldorf и едновременно намаляване на пътните разходи. Направете хотелска резервация за COMPAMED, която работи във ваша полза във всеки един аспект. Trade Fair Trips ltd също разшири услугите си и в други области на вашето посещение в COMPAMED. Ако трябва да проведете презентация, нашият екип може да резервира съоръжения за срещи с лекота и според вашите технически изисквания. Можете също така да планирате инсталация на изложбена кабина преди началото на панаира.

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА