Your free enquiry
COMPAMED

COMPAMED

Düsseldorf, Germany
Индустрия
Индустрия:
Health Professionals, Medical Equipment and Technologies
Organizer
Organizer:
Messe Dusseldorf GmbH
Event website
Event website:
COMPAMED
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

COMPAMED 2023 ще се проведе на Messe Düsseldorf като изложение на живо. То ще съвпадне с MEDICA, като събитията ще се проведат между 13.11.2023 and 16.11.2023. Messe Düsseldorf няма да включва мерки за превенция на Ковид-19. Това се дължи на факта, че Германия е премахнала своите ограничения, свързани с пандемията.

Въведение

Compamed е международен търговски панаир за високотехнологични решения за медицински технологии и притежава отличието като водещ пазар за индустрията на медицински доставчици. Хората от индустрията също го цитират като основна платформа за разработване на продукти в световен мащаб, където иновациите често се разкриват за първи път навсякъде. Това е отразено в продуктовото портфолио - ХЕПА филтри, маркучи, дезинфекционно оборудване, ЕКГ електроди, еластомери, анализатори, ангиопластика, диагностични комплекти.

Акценти

  • COMPAMED е организиран заедно с най-голямото медицинско събитие в света, MEDICA.
  • Изложителите имат възможност да достигнат до над 110 000 търговски посетители.
  • Съществува обозначена информационна програма с двата най-популярни елемента: СРАВНЕНИТЕ ВИСОКОТЕХНИЧЕСКИ ФОРУМИ и СРАВНЕНИ ДОСТАВЧИЦИ ФОРУМИ
  • Фокусът на международното изложение е да подчертае следващите вълни от иновации, а акцентът в предишните издания пада върху микротехнологичните приложения.

Логистиката

Търговският панаир е годишна опора в бизнес календара на Дюселдорф, Германия, където Messe Düsseldorf GmbH изпълнява ролите както на организатор, така и на домакин. Всяко издание трае общо четири дни и както специалистите, така и широката общественост имат достъп до съдебни производства от 10:00 сутринта до 18:00 следобед.

Аудитория и статистика

Стартирайки заедно с MEDICA през ноември, COMPAMED предлага нови шоу дни от понеделник до четвъртък. Това е идеалното място за технически купувачи, ръководители на научноизследователска и развойна дейност, инженери и техници, специалисти по опаковки и мениджъри, за да получат представа за най-новите разработки и представяне на бъдещите и ключови медицински технологии на 21 век.

Резервирайте престоя си в близост до Messe Dusseldorf

Търсите да резервирате хотел за шоуто? Trade Fair Trips Ltd е тук, за да помогне. Ние осигурихме най-добрите отстъпки за настаняване в хотел за изложението и сме готови да ви предоставим специално пригодено предложение според вашите изисквания. Ние даваме възможност за кацане на хотели в близост до Messe Dusseldorf и едновременно намаляване на пътните разходи. Направете хотелска резервация за COMPAMED, която работи във ваша полза във всеки един аспект. Trade Fair Trips ltd също разшири услугите си и в други области на вашето посещение в COMPAMED. Ако трябва да проведете презентация, нашият екип може да резервира съоръжения за срещи с лекота и според вашите технически изисквания. Можете също така да планирате инсталация на изложбена кабина преди началото на панаира.

Минали издания

Издание 2020

Изданията на COMPAMED често се посещават от многобройни участници. В цифровото издание за 2020, например, участваха над 1500 изложители от 63 държави. Събитието привлече над 45 000 професионални посетители от 169 държави. В онлайн изложбените зали бяха показани над 18 300 артикула. Изданието включваше и разнообразна програма с повече от 100 уеб сесии. В пика на тези сесии се включиха 300 участници. Графикът включваше конферентна зона с 430 лектори и 360 програмни точки. В нея бяха разгледани въпроси като цифровизацията на процесите за полагане на медицински грижи. Представянето на колегите роботи като помощни ръце беше друг акцент на изложението.

Издание 2021

Изложенията COMPAMED 2021 и MEDICA 2021 се проведоха като хибридни събития между 15-ти ноември 2021 и 18-ти ноември 2021. В Messe Düsseldorf се състоята частите на живо, и бяха допълнени от специализирани цифрови платформи. За да се гарантира безопасността на посетителите, на мястото на провеждане бяха приложени най-съвременните и строги мерки за превенция на Ковид-19. Преди да бъдат допуснати, посетителите трябваше да представят валидни 3G документи, като например доказателство за възстановяване или отрицателни резултати от тестове. Над 46 000 посетители от 150 държави присъстваха на двете събития. Освен това на изданията за 2021 присъстваха над 3500 изложители от 70 държави. Общият брой на лекторите също беше впечатляващ: 610. По време на изданията бяха изнесени общо 787 презентации. В цифровите платформи, които бяха домакин на онлайн частите от формата, бяха регистрирани 77 300 уникални потребители.

Full list of
hotels for
COMPAMED

Book Now
How to get to COMPAMED
On foot
On foot:

45 минути при пътуване от Dusseldorf Airport (Летище Дюселдорф)

Не е препоръчително при пътуване от Düsseldorf Hauptbahnhof (Централна Гара Дюселдорф)

By car
By car:

10 минути при пътуване от Dusseldorf Airport (Летище Дюселдорф)

10 минути при пътуване от Düsseldorf Hauptbahnhof (Централна Гара Дюселдорф)

By public transport
By public transport:

20 минути при пътуване от Dusseldorf Airport (Летище Дюселдорф)

30 минути при пътуване от Düsseldorf Hauptbahnhof (Централна Гара Дюселдорф)

Similar trade shows