Your free enquiry
COMPAMED

COMPAMED

Düsseldorf ,Germany
Индустрия
Индустрия:
Здравни специалисти, Медицинско оборудване и технологии
Organizer
Organizer :
Messe Dusseldorf GmbH
Event website
Event website :
COMPAMED
Frequency
Frequency:
1 year

Въведение

Compamed е международен търговски панаир за високотехнологични решения за медицински технологии и притежава отличието като водещ пазар за индустрията на медицински доставчици. Хората от индустрията също го цитират като основна платформа за разработване на продукти в световен мащаб, където иновациите често се разкриват за първи път навсякъде. Това е отразено в продуктовото портфолио - ХЕПА филтри, маркучи, дезинфекционно оборудване, ЕКГ електроди, еластомери, анализатори, ангиопластика, диагностични комплекти.

Акценти

  • COMPAMED е организиран заедно с най-голямото медицинско събитие в света, MEDICA.
  • Изложителите имат възможност да достигнат до над 110 000 търговски посетители.
  • Съществува обозначена информационна програма с двата най-популярни елемента: СРАВНЕНИТЕ ВИСОКОТЕХНИЧЕСКИ ФОРУМИ и СРАВНЕНИ ДОСТАВЧИЦИ ФОРУМИ
  • Фокусът на международното изложение е да подчертае следващите вълни от иновации, а акцентът в предишните издания пада върху микротехнологичните приложения.

Логистиката

Търговският панаир е годишна опора в бизнес календара на Дюселдорф, Германия, където Messe Düsseldorf GmbH изпълнява ролите както на организатор, така и на домакин. Всяко издание трае общо четири дни и както специалистите, така и широката общественост имат достъп до съдебни производства от 10:00 сутринта до 18:00 следобед.

Аудитория и статистика

Стартирайки заедно с MEDICA през ноември, COMPAMED предлага нови шоу дни от понеделник до четвъртък. Това е идеалното място за технически купувачи, ръководители на научноизследователска и развойна дейност, инженери и техници, специалисти по опаковки и мениджъри, за да получат представа за най-новите разработки и представяне на бъдещите и ключови медицински технологии на 21 век.

Резервирайте престоя си в близост до Messe Dusseldorf

Търсите да резервирате хотел за шоуто? Trade Fair Trips Ltd е тук, за да помогне. Ние осигурихме най-добрите отстъпки за настаняване в хотел за изложението и сме готови да ви предоставим специално пригодено предложение според вашите изисквания. Ние даваме възможност за кацане на хотели в близост до Messe Dusseldorf и едновременно намаляване на пътните разходи. Направете хотелска резервация за COMPAMED, която работи във ваша полза във всеки един аспект. Trade Fair Trips ltd също разшири услугите си и в други области на вашето посещение в COMPAMED. Ако трябва да проведете презентация, нашият екип може да резервира съоръжения за срещи с лекота и според вашите технически изисквания. Можете също така да планирате инсталация на изложбена кабина преди началото на панаира.

Full list of
hotels for
COMPAMED

Book Now
How to get to COMPAMED

Similar trade shows