Your free enquiry
Cityscape Global

Cityscape Global

Dubai ,UAE
Индустрия
Индустрия:
Инвеститори, Недвижими имоти
Organizer
Organizer :
Informa Exhibitions Middle East
Event website
Event website :
Cityscape Global
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Cityscape Global 2022 ще се проведе като търговско изложение лице в лице в Световния търговски център в Дубай. Събитието на живо ще се състои между 21.11.2022 и 23.11.2022. Мястото на провеждане ще приложи строги мерки за безопасност срещу Ковид-19, за да гарантира безопасността на участниците. Сред въведените мерки ще бъдат политиката за социална дистанция и задължителното носене за медицински маски. През цялото време участниците ще бъдат помолени да спазват междуличностна дистанция от 2 метра и да носят хирургически маски, които покриват долната част на лицето им. Поради ограниченията за пътуване в ОАЕ участниците ще бъдат помолени да покажат 3G документацията си за влизане в страната, например отрицателни резултати от тестове.

Въведение в Cityscape Global

Cityscape Global е международен търговски панаир, фокусиран върху недвижими имоти и инвестиции. Участници в събитието са бизнес лидери, водещи фирми за недвижими имоти, банки, финансови институции, пенсионни фондове, застрахователни компании. Инвестиционни имоти предлагат предприемачи, строителни фирми, консултанти по недвижими имоти, компании за управление на проекти. От панаира се интересуват и служби за икономическо развитие, маркетингови агенции, агенции за регионално развитие, институционални инвеститори, архитекти, дизайнери, урбанисти, собственици на недвижими имоти. Тази година се очаква изложителите да са около 280.

Поверете подготовката на вашето пътуване на нас. Ние – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД -работим с внушителен брой хотели в Дубай. Ще ви предложим настаняване в най-удобните хотели за Cityscape Global. Освен за вашите онлайн хотелски резервации ще се погрижим за летищния трансфер, осигуряването на кола под наем и на информация за обществения транспорт. Партнираме си с голям брой бизнес центрове – можем да ви осигурим подходящата зала за лекции и презентации. Доверете се на нашите професионални услуги в организирането на бизнес пътувания – групови и индивидуални. Спестете си време и се фокусирайте върху най-важното – вашето отлично бизнес представяне.

Full list of
hotels for
Cityscape Global

Book Now
How to get to Cityscape Global

Similar trade shows