Your free enquiry
Cityscape Global

Cityscape Global

Riyadh, Saudi Arabia
Индустрия
Индустрия:
Инвеститори, Недвижими имоти
Organizer
Organizer:
Informa Exhibitions Middle East
Event website
Event website:
Cityscape Global
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Cityscape Global 2023 ще се проведе като търговско изложение лице в лице в Riyadh Exhibition & Convention Centre в Саудитска Арабия. Събитието на живо ще се състои между 10.09.2023 и 13.09.2023. Мястото домакин няма да прилага строги мерки за превенция на Ковид-19 поради облекчаването на вътрешните ограничения през предходните месеци. Понастоящем в страната не са въведени забрани за пътуване.

Въведение в Cityscape Global

Cityscape Global е международен търговски панаир, фокусиран върху недвижими имоти и инвестиции. Участници в събитието са бизнес лидери, водещи фирми за недвижими имоти, банки, финансови институции, пенсионни фондове, застрахователни компании. Инвестиционни имоти предлагат предприемачи, строителни фирми, консултанти по недвижими имоти, компании за управление на проекти. От панаира се интересуват и служби за икономическо развитие, маркетингови агенции, агенции за регионално развитие, институционални инвеститори, архитекти, дизайнери, урбанисти, собственици на недвижими имоти. Тази година се очаква изложителите да са около 280.

Поверете подготовката на вашето пътуване на нас. Ние – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД -работим с внушителен брой хотели в Дубай. Ще ви предложим настаняване в най-удобните хотели за Cityscape Global. Освен за вашите онлайн хотелски резервации ще се погрижим за летищния трансфер, осигуряването на кола под наем и на информация за обществения транспорт. Партнираме си с голям брой бизнес центрове – можем да ви осигурим подходящата зала за лекции и презентации. Доверете се на нашите професионални услуги в организирането на бизнес пътувания – групови и индивидуални. Спестете си време и се фокусирайте върху най-важното – вашето отлично бизнес представяне.

Предишни издания на Cityscape Global

Издание 2021

Изданието на Cityscape Global за 2021 се проведе между 15.11.2021 - 17.11.2021 като търговско изложение лице в лице. Мястото на провеждане на събитието беше Dubai Exhibition Centre с въведени строги мерки за превенция на Ковид-19, за да се гарантира безопасността на участниците. Мерките за безопасност включваха протоколи за социална дистанция и задължително носене на медицински маски за лице.  В изданието се включиха повече от 10 000 участници, над 100 изложители и повече от 120 лектори.

Full list of
hotels for
Cityscape Global

Book Now
How to get to Cityscape Global

Similar trade shows