Finanz Zurich 2024

Finanz Zurich 2024

Банкиране и финанси Инвеститори
Zurich, Switzerland
24-25 Apr 2024
Организатор:
DeltaBlue AG
Място на провеждане:
StageOne Event & Convention Hall
Честота:
1 year
Уебсайт:
Finanz Zurich

Водещо събитие за професионални инвеститори в Швейцария

Финансовият сектор винаги е бил натоварена, динамична индустрия, но сега повече от всякога. Това се дължи на начина, по който дигиталните технологии промениха начина, по който мислим за парите и отвори нови хоризонти. Finanz Zurich, като най-големият финансов панаир в Швейцария, е визионерска платформа за сътрудничество между хедж фондове, банкери, фондове и др. Създаден през 1998 г., панаирът е дестинация за иноватори и предприемачи, за да разтърси финансовия свят. Много от новите технологии бяха показани първо тук. Посетителите могат да получат пълен преглед на това, което е ново и важно в света на финансите – инвестиционен софтуер, алгоритми, блокчейн технология и криптовалути.

Finanz Zurich 2024

DeltaBlue AG Exhibitions & Events и JHM Finanzmesse AG очакват с нетърпение да бъдат домакини на изданието на Finanz Zurich 2023, което ще се проведе лице в лице. Новите дати за провеждане на събитието са 24.04.2024 и 25.04.2024. Участниците могат да очакват вълнуваща програма и някои от най-добрите експерти във финансовата индустрия, които ще долетят до Цюрих, Швейцария. Halle 550 на Oerlikon в Цюрих ще бъде подложена на честа санитарна обработка. Освен общите хигиенни мерки, като например постоянното проветряване и санитарните сеанси, в залата няма да има строги мерки за безопасност срещу Ковид-19. Това се дължи на факта, че Швейцария премахва строгите си вътрешни разпоредби за коронавирусите поради подобрената епидемиологична ситуация в страната. Страната също така премахна ограниченията за пътуване.

Настаняване

Резервирайте лесно хотели за Finanz Zurich и си спестете високи разходи. Trade Fair Trips е тук, за да ви осигури най-доброто хотелско настаняване в Цюрих, Швейцария. Ние сме активни от почти двадесет години и имаме голяма мрежа от хотели в града. Назовете цена и ние ще намерим най-добрата сделка на пазара. толкова е лесно. Време е да се възползвате максимално от престоя си в хотела и да сведете разходите до минимум. Хотели, хостели и апартаменти. Имаме ги всичките. Консултирайте се с нас днес и ние ще резервираме първокласни стаи в близост до Хале 550. Ще можете да стигнете пеша до изложбените площи за няколко минути или да вземете удобен автобус. Trade Fair Trips ltd помага и по други въпроси. Трябва ли да резервирате зала за срещи в Halle 550? Нямате екип, който да инсталира вашата панаирна кабина? Можете да разчитате на нас, за да свършим работата!

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Zurich Airport (Летище Цюрих)

50 минути при пътуване от Zurich Central Bus Station Sihlquai (Централна автогара Цюрих Сихлкай)

С кола
С кола:

10 минути при пътуване от Zurich Airport (Летище Цюрих)

7 минути при пътуване от Zurich Central Bus Station Sihlquai (Централна автогара Цюрих Сихлкай)

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

25 минути при пътуване от Zurich Airport (Летище Цюрих)

15 минути при пътуване от Zurich Central Bus Station Sihlquai (Централна автогара Цюрих Сихлкай)

 

map

Хотели около Finanz Zurich

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
Sorell Hotel Aarauerhof Aarau при поискване Заявка
Finanz Zurich 2024 Zurich Swiss Star Tower - contactless self check-in Zurich при поискване Заявка
Finanz Zurich 2024 Zurich Hotel Rothaus Luzern & Peruvian Culinary Art Luzern при поискване Заявка
Finanz Zurich 2024 Zurich citizenM Zürich Zurich при поискване Заявка
Finanz Zurich 2024 Zurich Swiss Night by Fassbind Zurich при поискване Заявка
Finanz Zurich 2024 Zurich Crowne Plaza Zürich, an IHG Hotel Zurich при поискване Заявка
Finanz Zurich 2024 Zurich Hotel Garni Krone Radolfzell при поискване Заявка
Finanz Zurich 2024 Zurich AMERON Zürich Bellerive au Lac 6.7 Zurich при поискване Заявка
Finanz Zurich 2024 Zurich Seehotel Sonne Zurich при поискване Заявка
Finanz Zurich 2024 Zurich Sedartis Swiss Quality Hotel Zurich при поискване Заявка

DeltaBlue AG Exhibitions & Events и JHM Finanzmesse AG си партнираха, за да бъдат домакини на едно от най-големите търговски събития в света на финансите, проведено в Цюрих, Швейцария. Finanz Zurich е двудневно събитие, което обикновено се провежда в началото на фискалната година, обикновено в средата на януари. Изданията се провеждат в модерния Halle 550. Достъпът е за професионални инвеститори и други търговски посетители, а работното време е определено от 10:00 сутринта до 18:00 часа вечерта на първия ден и от 09:30 до 17:00 часа следобед на втория ден. Сега да поговорим за пътуването до работното място. Хале 550 има едно от най-добрите места в града. Това е оживена разходка от гара Цюрих Oerlikon, която се свързва с летище Цюрих за около четири минути и централната гара на Цюрих. Това означава, че можете да стигнете до Хале 550 с трамваи, влакове и дори автобуси. Независимо къде ще останете в града.

  • Ангажимент към най-важните теми, засягащи финансовия сектор днес. Ще има дълбок акцент върху правилното прилагане на ESG и как централните банки могат да помогнат с планините на държавния дълг. Семинарите, основните речи и презентациите са едни от най-добрите в света и със сигурност си заслужават времето. Научете за най-новите тенденции и развития в политиката, свързани със световния финансов сектор.
  • Можете също така да се надявате да се срещнете с някои наистина брилянтни хора. Finanz Zurich е много горд, че успява да привлече най-големите имена, работещи днес. Можете да се надявате да се срещнете с д-р Фриц Зурбрюг (заместник-председател на SNB), проф. Ян-Егберт Щурм (Швейцарски икономически институт KOF), Силвия Рупрехт (Федерална служба по околна среда/FOEN), бригаден генерал Рейналд Дроз (Швейцарска армия).

Finanz Zurich има широка привлекателност за всички професионалисти, ангажирани във финансовата индустрия. Изложителите се срещнат с управители на активи, частни банкери, семейни офиси, застрахователи, пенсионни фондове, инвеститори в недвижими имоти, информатици, управленски консултанти и попечители. Общо повече от 3800 посетители от цяла Европа присъстваха на търговското изложение. Организаторите се гордеят с нивото на интернационалност, тъй като бяха представени 76 пазара от цял ​​свят – Германия, Франция, Испания, Великобритания, Китай и САЩ например. Изложителите, всичките 174, ще се радват да знаят, че по-голямата част от посетителите са на ръководни позиции в тяхната организация. Говорим за директори, изпълнителни директори и собственици. Всички хора, които могат да вземат финансови решения и търсят нови продукти и потенциални бизнес партньори. Друга важна статистика, която заслужава да се спомене, е броят на лекторите, ангажирани в програмата за подкрепа – 130. През последното издание бяха направени и 66 презентации.

Finanz Zurich 2022

Изданието на "Finanz Zurich 2022" за 2022 отбеляза успешното рестартиране на изложенията на живо за търговското изложение. Изданието, което се проведе между 27.04.2022 и 28.04.2022, се състоя в Halle 550 в Oerlikon в Цюрих. В него участваха повече от 100 изложители и 2,500 посетители. По време на събитието организаторите обявиха, че от 2023 г. нататък Finanz Zurich ще се провежда през пролетта.

Finanz Zurich 2023

Изданието на Finanz Zurich за 2023 се проведе като търговско изложение на живо между 03.05.2023 и 05.05.2023 в Halle 550. То продължи тенденцията, установена от формата през 2022. В него взеха участие 106 изложители, 175 лектори и 2700 посетители.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до Finanz Zurich 2024 Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.