Your free enquiry
EXPO REAL

EXPO REAL

Munich ,Germany
индустрия
индустрия:
Инвеститори, Недвижими имоти
Organizer
Organizer :
Messe Munich
Event website
Event website :
EXPO REAL
Frequency
Frequency:
1 year

Въведение

EXPO REAL е най-големият европейски панаир за недвижими имоти и инвестиции, който се провежда ежегодно в Мюнхен, Германия около октомври. Като изложител вие сте в перфектната позиция да се информирате за тенденциите в индустрията и да създадете разпознаване на имена. Този международен търговски панаир се организира от Messe München GmbH, който също функционира като официално място за домакин и служи като основна среща за доставки и търсенето.

Акценти

  • EXPO REAL ви дава задълбочен поглед върху различни теми и области на експертиза като развитие на бизнеса, логистика на недвижими имоти, проучване на пазара, маркетингови портали, здравни заведения, хотелиерски недвижими имоти, спестовни каси, данъчни консултации и др.
  • Това е високопрофилно събитие, което привлича 100 градски кметове и представители на правителството.
  • Общата посещаемост е повече от задоволителна при 45 000 търговски посетители.

Логистиката

В рамките на три дни посетителите могат да се информират за най-новите инвестиции в недвижими имоти, консултиране на недвижими имоти, управление на строителни проекти и контрол на проекти, управление и използване на имоти и икономически региони и общини. Посетителите се допускат всеки ден от 9:00 сутринта до 19:00 следобед. Последният ден се затваря в 16:00 ч.!

Аудитория и статистика

EXPO REAL отваря врати за множество пазари в Европа, включително Великобритания, Холандия, Австрия, Полша, Швейцария, Франция и Чехия. Има и фантастична програма за поддръжка, която ви дава най-добрите практики и опит в различни области. Тук ще споменем само някои от основните акценти - Форум за планиране и партньорства, Специален форум за недвижими имоти, Форум за инвестиционни места. Можете да сте сигурни, че има голям интерес към EXPO REAL, което означава, че ще има състезание за хотели в Мюнхен.

Достъпни хотели близо до EXPO REAL

Trade Fair Trips Ltd е тук, за да се погрижи за вашите условия за пътуване, така че можете да се съсредоточите изцяло върху вашия бизнес. С разнообразието от отлични хотелски оферти на конкурентни цени, от които можете да избирате, вие гарантирано ще получите най-добрите хотелски цени за EXPO REAL. Местоположението е ключов компонент за всяко бизнес пътуване, поради което се концентрираме около хотели в близост до Messe München. Също можем да помогнем и по други различни начини. От резервиране на съоръжения за срещи до инсталация на вашия щанд, ние правим всичко!

Full list of
hotels for
EXPO REAL

Book Now
How to get to EXPO REAL

Similar trade shows