EXPO REAL
EXPO REAL

EXPO REAL

New Dates
11 окт 2021 - 13 окт 2021
Germany , Munich

General Information

Organizer

Messe Munich

Event website

EXPO REAL

Frequency

1 year

EXPO REAL Map

Past Editions

14 - 15 Oct EXPO REAL 2020

7 - 9 Oct EXPO REAL 2019

8 - 10 Oct EXPO REAL 2018

4 - 6 Oct EXPO REAL 2017

4 - 6 Oct EXPO REAL 2016

Въведение

EXPO REAL е най-големият европейски панаир за недвижими имоти и инвестиции, който се провежда ежегодно в Мюнхен, Германия около октомври. Като изложител вие сте в перфектната позиция да се информирате за тенденциите в индустрията и да създадете разпознаване на имена. Този международен търговски панаир се организира от Messe München GmbH, който също функционира като официално място за домакин и служи като основна среща за доставки и търсенето.

Акценти

  • EXPO REAL ви дава задълбочен поглед върху различни теми и области на експертиза като развитие на бизнеса, логистика на недвижими имоти, проучване на пазара, маркетингови портали, здравни заведения, хотелиерски недвижими имоти, спестовни каси, данъчни консултации и др.
  • Това е високопрофилно събитие, което привлича 100 градски кметове и представители на правителството.
  • Общата посещаемост е повече от задоволителна при 45 000 търговски посетители.

Логистиката

В рамките на три дни посетителите могат да се информират за най-новите инвестиции в недвижими имоти, консултиране на недвижими имоти, управление на строителни проекти и контрол на проекти, управление и използване на имоти и икономически региони и общини. Посетителите се допускат всеки ден от 9:00 сутринта до 19:00 следобед. Последният ден се затваря в 16:00 ч.!

Аудитория и статистика

EXPO REAL отваря врати за множество пазари в Европа, включително Великобритания, Холандия, Австрия, Полша, Швейцария, Франция и Чехия. Има и фантастична програма за поддръжка, която ви дава най-добрите практики и опит в различни области. Тук ще споменем само някои от основните акценти - Форум за планиране и партньорства, Специален форум за недвижими имоти, Форум за инвестиционни места. Можете да сте сигурни, че има голям интерес към EXPO REAL, което означава, че ще има състезание за хотели в Мюнхен.

Достъпни хотели близо до EXPO REAL

Trade Fair Trips Ltd е тук, за да се погрижи за вашите условия за пътуване, така че можете да се съсредоточите изцяло върху вашия бизнес. С разнообразието от отлични хотелски оферти на конкурентни цени, от които можете да избирате, вие гарантирано ще получите най-добрите хотелски цени за EXPO REAL. Местоположението е ключов компонент за всяко бизнес пътуване, поради което се концентрираме около хотели в близост до Messe München. Също можем да помогнем и по други различни начини. От резервиране на съоръжения за срещи до инсталация на вашия щанд, ние правим всичко!

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА