Your free enquiry
EXPO REAL

EXPO REAL

Munich, Germany
Индустрия
Индустрия:
Инвеститори, Недвижими имоти
Organizer
Organizer:
Messe Munich
Event website
Event website:
EXPO REAL
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Expo Real 2023 ще се проведе като събитие на живо. Изданието ще се състои в Messe Munich между 04.10.2023 и 06.10.2023. Личното изложение няма да включва мерки за превенция на COVID-19. Това се дължи на отмяната на ограниченията, свързани с пандемията. Организаторите информираха, че ще продължат да следят ситуацията и при необходимост ще адаптират политиките за безопасност.

Въведение

EXPO REAL е най-големият европейски панаир за недвижими имоти и инвестиции, който се провежда ежегодно в Мюнхен, Германия около октомври. Като изложител вие сте в перфектната позиция да се информирате за тенденциите в индустрията и да създадете разпознаване на имена. Този международен търговски панаир се организира от Messe München GmbH, който също функционира като официално място за домакин и служи като основна среща за доставки и търсенето.

Акценти

  • EXPO REAL ви дава задълбочен поглед върху различни теми и области на експертиза като развитие на бизнеса, логистика на недвижими имоти, проучване на пазара, маркетингови портали, здравни заведения, хотелиерски недвижими имоти, спестовни каси, данъчни консултации и др.
  • Това е високопрофилно събитие, което привлича 100 градски кметове и представители на правителството.
  • Общата посещаемост е повече от задоволителна при 45 000 търговски посетители.

Логистиката

В рамките на три дни посетителите могат да се запознаят с най-новите инвестиции в недвижими имоти, консултиране на недвижими имоти, управление на строителни проекти и контрол на проекти, управление и използване на имоти и икономически региони и общини. Посетителите се допускат всеки ден от 9:00 сутринта до 19:00 следобед. Последният ден се затваря в 16:00 ч. 

Аудитория и статистика

EXPO REAL отваря врати за множество пазари в Европа, включително Великобритания, Холандия, Австрия, Полша, Швейцария, Франция и Чехия. Има и фантастична програма за поддръжка, която ви дава най-добрите практики и опит в различни области. Тук ще споменем само някои от основните акценти - Форум за планиране и партньорства, Специален форум за недвижими имоти, Форум за инвестиционни места. Можете да бъдете сигурни, че има голям интерес към EXPO REAL, което означава, че ще има състезание за хотели в Мюнхен. 

Достъпни хотели близо до EXPO REAL

Trade Fair Trips Ltd е тук, за да се погрижи за вашите условия за пътуване, така че можете да се съсредоточите изцяло върху вашия бизнес. С разнообразието от отлични хотелски оферти на конкурентни цени, от които можете да избирате, вие гарантирано ще получите най-добрите хотелски цени за EXPO REAL. Местоположението е ключов компонент за всяко бизнес пътуване, поради което се концентрираме около хотели в близост до Messe München. Също можем да помогнем и по други различни начини. От резервиране на съоръжения за срещи до монтиране на вашия изложбен щанд, ние направим всичко!

Минали издания

Издание от 2021

Изданието на Expo Real за 2021 послужи за рестарт на европейската индустрия за недвижими имоти. Хибридното събитие, състоящо се от лично изложение и цифрова платформа, прие 1 198 изложители и 19 200 участници от 52 държави. Изложението лице в лице се проведе в Messe Munich и включваше строги мерки за превенция на COVID-19. Сред тях бяха социално дистанциране и представяне на здравни сертификати на входовете.

Издание през 2022

Хибридното издание на Expo Real за 2022 се проведе между 4-ти и 6-ти октомври 2022. То включваше физическо търговско изложение, както и електронна платформа. Изложението привлече 1 887 изложители от 33 държави и приблизително 40 000 посетители от 73 държави. В резултат на премахването на съответните вътрешни ограничения, аспектът "лице в лице" не включваше предпазни мерки за защита от Ковид-19.

Full list of
hotels for
EXPO REAL

Book Now
How to get to EXPO REAL

Similar trade shows