Mipim Cannes 2024

Mipim Cannes 2024

Инвеститори, Недвижими имоти Недвижими имоти
Cannes, France
12-15 Mar 2024
Организатор:
Reed MIDEM
Място на провеждане:
Palais des Festivals et des Congres
Честота:
1 year
Уебсайт:
Mipim Cannes

Водещо международно изложение за жилищния пазар

MIPIM е синоним на голям бизнес с недвижими имоти в цяла Европа. Международното изложение е насочено към възможности за финансиране, инвестиции и недвижими имоти, независимо от естеството на проектите - MIPIM обхваща всичко - от тенденциите в хотелиерството, инвестициите в хотели и недвижимите имоти в туризма до здравната индустрия. Изложбата се проведе за първи път през 1990 г. и оттогава се превърна в голяма среща за играчи в бранша, а също и в източник на иновации благодарение на създаването на иновационния форум MIPIM. Форумът е сред най-големите акценти и тегления и показва - последното издание видя 480 ключови бележки и лектори. Изложителите съобщават, че са в състояние да проведат повечето от важните си мрежови и пазарни проучвания в MIPIM, спечелвайки мястото на изложбата като безценен ресурс.

MIPIM Cannes 2024

MIPIM 2024 ще се проведе между 12.03.2024 и 15.03.2024 като събитие на живо. Мероприятието ще се проведе в Кан, Франция. В Palais des Festivals et des Congrès няма да бъдат въведени строги мерки за превенция на инфекции с Ковид-19 поради премахването на ограниченията, свързани с пандемията.

Настаняване

Популярността на MIPIM продължава да нараства, тъй като влиянието му върху международния сектор на недвижимите имоти нараства и това означава, че ще има много повече присъстващи професионалисти. Най-добре побързайте, ако искате да резервирате хотелски стаи в Кан на справедлива цена и най-доброто място за намиране на най-привлекателните оферти е Trade Fair Trips ltd. Ние приспособяваме вашето хотелско изживяване и доставяме резултати бързо. Можете да резервирате отличен хотел на пешеходно разстояние от Palais des Festivals et des Congrès в рамките на един работен ден. Всичко, което трябва да направите, е да посочите бюджета си и да ни кажете колко стаи имате нужда. Trade Fair Trips ltd също е тук, за да ви осигури адекватни съоръжения за срещи преди време и да изгради своя изложбен щанд. Опаковайте услугите, от които се нуждаете, в един пакет и се насладете на спестяванията си.

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Nice Airport (Летище Ница)

6 минути при пътуване от Cannes Station (Гара Кан)

 

С кола
С кола:

25 минути при пътуване от Nice Airport (Летище Ница)

3 минути при пътуване от Cannes Station (Гара Кан)

 

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

35 минути при пътуване от Nice Airport (Летище Ница)

4 минути при пътуване от Cannes Station (Гара Кан)

 

map

Хотели около Mipim Cannes

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
Appart'Hotel Odalys Les Hauts de la Principaute Beausoleil от € 157.00 EUR Запази сега
Le Meridien Beach Plaza Monte Carlo от € 1403.00 EUR Запази сега
Mipim Cannes 2024 Cannes Campanile Cannes Ouest - Mandelieu 5.4 Cannes при поискване Заявка
Mipim Cannes 2024 Cannes Hotel Vacances Bleues Balmoral Menton при поискване Заявка
Mipim Cannes 2024 Cannes Les Terrasses d'Eze - Hôtel & Spa Eze при поискване Заявка
Mipim Cannes 2024 Cannes Hotel Azurea Nice при поискване Заявка
Mipim Cannes 2024 Cannes Goldstar Resort & Suites Nice при поискване Заявка
Mipim Cannes 2024 Cannes Okko Hotels Cannes Centre 0.55 Cannes при поискване Заявка
Mipim Cannes 2024 Cannes ibis Nice Centre Gare Nice при поискване Заявка
Mipim Cannes 2024 Cannes Hоtel Moderne Menton при поискване Заявка

MIPIM се провежда в Кан, Франция, всяка година около март. Международната изложба се изчерпва от Palais des Festivals et des Congrès, разположени в центъра на града и обикновено продължава общо четири дни. Изданията се организират от Reed Midem и работното време на събитието е от 09:00 сутринта до 19:00 вечерта, с изключение на закриващия ден, който приключва в 15:00 следобед. Palais des Festivals et des Congrès се намира в централната част на Кот д’Азур, близо до залива, което го прави достъпен както по суша, така и по море. В помещенията има и хеликоптерна площадка за пристигане с хеликоптер. През 2020 г. поради COVID-19, MIPIM е пренасрочен за септември. Изданието ще продължи само два дни и ще се проведе в Париж вместо в Кан.

  • „След четири дни ще имате толкова срещи, колкото вероятно бихте имали след три или четири месеца, така че това е ускорител на бизнеса“, - Серж Фотре, главен изпълнителен директор, AG Real Estate;
  • „Срещаме много хора, имаме възможност да правим лизинг, покупка, продажба, финансиране,“ - Мека Брунел, главен изпълнителен директор, Gecina;
  • „Всяка година има нещо ново, което откривам, но няма място като това, което да запази пулса на случващото се в бранша“, - Гай Пери, консултант по градски дизайн, McKinsey & Company;
  • „Истинската атракция е, че имате хора от всички различни елементи на сектора на недвижимите имоти: архитекти, геодезисти, разработчици и инвеститори. Мисля, че това е чудесен начин тази общност да се събере. MIPIM винаги разглежда нови теми, независимо дали става въпрос за PropTech или нови бизнес модели, еволюцията на индустрията на недвижими имоти като цяло, ”- Крис Брук, президент, RICS.

MIPIM поддържа значително количество изложителни компании и посетители. Последното издание регистрира повече от 26 000 посетители в международната търговия и около 3 800 компании имаха щанд на изложението. Сред присъстващите бяха над 6 000 инвеститори и 4 100 професионалисти от ниво C, които трябва да ви подскажат колко всъщност е доходоносното присъствие в MIPIM. Всичко това е върху 480 ключови бележки и високоговорители. Също така искаме да подчертаем колко наистина международното изложение е - 100 държави са в залата. Тъй като е базиран в Европа, MIPIM привлича предимно посетители от ЕС и околните страни, така че водещите държави по брой посетители са Великобритания, Германия, Белгия, Италия, Швеция, Дания, Руската федерация, Швейцария и Холандия. Това е извън Франция, която представлява по-голямата част от посетителите. По отношение на отрасловия опит ще откриете инвеститори и финансови институции, бизнес услуги за недвижими имоти, местни и публични власти и разработчици.

Mipim Cannes 2021

Изданието на MIPIM за 2021 се проведе като хибридно събитие между 7.09.2021 и 8.09.2021. MIPIM 2021 се състоеше от присъствена изложба и електронна платформа. Изданието за 2021 включваше "Нов свят, ново време" като централна тема. Темата включваше обсъждане на затрудненията свързани с преосмислянето на индустрията,включително екологичните проблеми. На изложението присъстваха общо 4200 търговски посетители.

Mipim Cannes 2022

MIPIM 2022 се проведе като събитие на живо в Palais des Festivals et des Congres в Кан, Франция. Датите за провеждане на събитието бяха определени между 15.03.2022 и 18.03.2022. За да се гарантира безопасността на участниците, Palais разполагаше с най-новите предпазни мерки срещу Ковид-19, като например социално дистанциране и 3G политика за влизане. На събитието присъстваха общо 20 000 участници, включително 2400 изложители, 150 представители на правителствата и над 360 лектори.

Mipim Cannes 2023

MIPIM 2023 се проведе между 14.03.2023 и 17.03.2023 в Palais des Festivals et des Congres в Кан. Мястото на провеждане не разполагаше с мерки за защита от Ковид-19. Това се дължеше на факта, че Франция отмени ограниченията, свързани с пандемията. На изданието присъстваха 23 000 участници от 90 държави, включително 76 от 100-те най-известни инвестиционни мениджъри.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до Mipim Cannes 2024 Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.