Cibus 2024

Cibus 2024

Храна и напитки
Parma, Italy
07-10 May 2024
Организатор:
Fiere di Parma
Място на провеждане:
Fiera di Parma
Честота:
2 years
Уебсайт:
Cibus

Ключова бизнес платформа за агро-хранителния сектор

Организиран за първи път през 1985, Cibus се превърна в окончателното търговско изложение за италианската хранителна индустрия. Международната платформа дава възможност на местните марки и производители да контактуват с международни компании в сектора на дистрибуцията на храни. Cibus представя на купувачите и търговските посетители пълното предлагане на италианския селскостопански и хранителен сектор от местни продукти, плодове, месни продукти и месни продукти за млечни продукти, тестени изделия, масла и оцети. Разбира се, продуктовият асортимент обхваща готови ястия, хлебни изделия, продукти за здраве и бебе и много други. Ако има храна или напитка, която ви интересува, Cibus вероятно я има. Това прави изложението най-голямата платформа за производителите на храни Made in Italy и допринася за репутацията на италианското качество на храната и кухнята.

Cibus 2024

Cibus 2024 ще се проведе като събитие на живо. Новите дати са определени от 07.05.2024 до 10.05.2024. Понастоящем в Италия няма национални ограничения или ограничения за пътуване, отнасящи се до Ковид-19, поради подобрената епидемиологична ситуация. Участниците ще бъдат насърчавани да следват препоръчителни и доброволни стъпки, като например да носят предпазни маски на лицето в закрити помещения, например в конферентните зали.

Настаняване

Cibus е събитие, което не бива да пропускате и големият интерес към това шоу е достатъчно доказателство. Рано да резервирате хотелските си стаи за Cibus с услугите на Trade Fair Trips Ltd. Нашите експерти се справят с всички подробности около настаняването за изложби и приспособяват всякакви бюджетни размери. Имайте достъп до най-добрите оферти за хотели в близост до Fiere di Parma, независимо дали са на пешеходно разстояние или в близост до връзки на обществения транспорт за лесно пътуване до работното място. Разполагаме с широка мрежа от хотели, за да Ви гарантираме резервация за хотел, съобразена с Вашите специфични нужди. Trade Fair Trips Ltd. също съдейства, когато става въпрос за инсталиране на вашата панаирна щанд. Можете да поръчате екип, който да се справи с процеса на инсталиране. Клиентите идват при нас, когато имат нужда от място за срещи в изложбения център. Можете да резервирате съоръжения за срещи с правилното A / V оборудване предварително. Всичко с щедра скорост.

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Milan Parma Airport (Летище Милано Парма)

Не е препоръчително при пътуване от Parma Station (Гара Парма)

С кола
С кола:

15 минути при пътуване от Milan Parma Airport (Летище Милано Парма)

10 минути при пътуване от Parma Station (Гара Парма)

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

25 минути при пътуване от Milan Parma Airport (Летище Милано Парма)

45 минути при пътуване от Parma Station (Гара Парма)

map

Хотели около Cibus

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
Cibus 2024 Parma Albergo Reggio 34.3 Reggio nell'Emilia при поискване Заявка
Cibus 2024 Parma Hotel D&D 8 Parma при поискване Заявка
Cibus 2024 Parma Residenza Cavour 7.1 Parma при поискване Заявка
Cibus 2024 Parma Locanda Casa Motta 20.7 Poviglio при поискване Заявка
Residenza Le Cupole 6.9 Parma при поискване Заявка
Cibus 2024 Parma Hotel Cortaccia Sanvitale 18.1 Sala Baganza при поискване Заявка
Cibus 2024 Parma Hotel Forlanini 52 6.9 Parma при поискване Заявка
Cibus 2024 Parma Hotel Corte Business 28.8 Cavriago при поискване Заявка
Cibus 2024 Parma HOTEL DON CAMILLO 21.3 Brescello при поискване Заявка
Cibus 2024 Parma Starhotels Du Parc 5.9 Parma при поискване Заявка

Cibus следва познат модел за хранителни изложби. Изданията се провеждат веднъж на две години и продължават общо четири дни. Cibus пада на четни години и обикновено се провежда в началото на май. Международното търговско изложение работи извън Fiere di Parma в Парма, Италия и е отворено само за посетители. Fiere di Parma S.p.A. функционира като организатор на събитието. Работното време е определено от 09:30 сутринта до 18:00 следобед през всичките четири дни. Fiere di Parma се радва на чудесно местоположение в града под час от летище Линате в Милано и летище Маркони в Болоня. Изложбеният център се обслужва добре с автобус. Изложителите могат да хванат совалков автобус от железопътната гара в Парма и пътуването отнема около 10 минути. Маршрутният автобус също спира в центъра на града. Освен това всеки може да вземе автобус CheViaggi Shuttle Bus от жп гара AV (High Speed) Mediopadana.

  • „Много полезно събитие за купувачите, както за връзките с настоящите доставчици, така и за запознаване с иновации и нови бизнес възможности“, - Якобус Мартинус Крафорд, Shoprite Checkers, Южна Африка;
  • „В Cibus има много неща за откриване. Това е рай за тези, които работят в хранително-вкусовата промишленост, ”- Haouchine Hakim, PIZZA EXPRESS, Китай;
  • "Повечето от бизнес контактите са с добро качество. Програмата за домакинстващи купувачи е много добър механизъм за улесняване на бизнес възможностите между държавите", - Weixin Yang, мениджър по вноса, Metro, Китай;
  • „Това беше невероятна възможност да се запознаете с много широк кръг италиански компании и продукти. Беше красиво настроена и лесна за навигация. Направих няколко страхотни връзки, които се надявам да повлияят положително на нашия бизнес в бъдеще. Благодаря! "- Клаудия Ворлауфер, Earls Kitchen and Bar, Канада;
  • „Cibus е най-близкото и най-дълбокото място за среща с италианска храна“, - Takayoshi Yamawaki, Isetan Mitsukoshi, Япония.

Cibus е насочен предимно към италианския пазар, тъй като приблизително 20% от всички посетители са чуждестранни граждани. Това е част от апела за изложителите, защото тогава те са отворени за италианския пазар в пълна степен. В последното издание участваха 83 000 търговски посетители. Имате професионалисти от всеки ъгъл на индустрията. Най-много (40%) идват от търговията на дребно, която след това е последвана от вносители и дистрибутори, кетъринг услуги и независими търговци на дребно. От всички посетители имаше и над 2900 купувачи от 90 държави, което само доказва стойността на програмата за домакински купувачи. Доставката може лесно да отговори на търсенето. Вие сте в състояние да развиете силни професионални отношения за нула време. Изложителите наброяват 3100 компании, които представиха цялото богатство от продукти, а изложителите бяха доволни и заинтересувани да се върнат отново. Cibus се радва на спонсорство от италианския проект Taste, Министерството на външните работи и международното сътрудничество и италианската търговска агенция, наред с други.

Cibus 2021

Изложението Cibus 2021, което се проведе от 31-ви август до 3-ти септември като изложение лице в лице, оправда и надмина очакванията на организаторите. Въпреки ограниченията за пътуване поради продължаващата пандемия, изложението прие около 40 000 посетители и 2000 изложители. Около 2 000 търговски посетители дойдоха от чужбина и показаха колко важни са събитията лице в лице за индустрията. Акцентите на изданието включваха присъствието на трима министри и много ключови участници от веригата за доставки.

Cibus 2022

Cibus 2022, който се проведе на живо между 03.05.2022 и 06.05.2022, показа значението на търговското изложение за италианския хранително-вкусов сектор. В него участваха 3 000 изложители, които представиха хиляди нови продукти на 60 000 посетители, включително 3 000 водещи купувачи. Събитието се проведе във Fiere di Parma.

Cibus 2023

Cibus 2023, организиран като търговско изложение на живо между 29.03.2023 и 30.03.2023, продължи отличната тенденция от изданието през 2022. На него се представиха над 20 000 посетители и 1 500 изложители, които установиха контакти на територията на Fiere di Parma.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до Cibus 2024 Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.