Your free enquiry
Caravaning

Caravaning

Barcelona, Spain
Индустрия
Индустрия:
Туризъм, Ресторантьорство, Кетъринг и хотелиерство, Инсентив пътувания
Organizer
Organizer:
Fira de Barcelona
Event website
Event website:
Caravaning
Frequency
Frequency:
2 years

Последни новини за Caravaning

Caravaning 2023 ще се проведе като търговско изложение на живо от 7-ми до 15-ти октомври 2023. Събитието ще се състои във Fira Barcelona Gran Via и ще включва предпазни мерки за безопасност срещу Ковид-19, като например социално дистанциране. Тези предпазни мерки ще помогнат за защита на здравето и благосъстоянието на участниците. Присъстващите трябва да имат предвид, че поради въведените ограничения за пътуване, при пристигането си в Испания ще трябва да предоставят 3G документи за влизане в страната.

Въведение

Caravanning е международно изложение за къмпинг и каравани. На него се представят всичко, свързано с каравани: самите превозни средства, оборудване, обзавеждане, аксесоари за къмпинг. Изложителите включват и фирми за отдаване на каравани под наем, производители на градински мебели, кетъринг фирми. В последното издание на изложението се обърна и специално внимание на кемперите. Бяха представени модели и аксесоари на най-добрите световни производители. Демонстрации, тестове, вкусна храна, лекции, дискусии – съпътстващата програма също е богата и интересна. Изложението дава възможност да разширите пазара си, да стигнете до нови клиенти, да създадете полезни връзки и партньорства.

Caravanning се провежда се в Барселона, Испания и се организира се на всеки две години. Оставете грижата за вашите хотелски резервации за Caravanning на нас. Ние имаме голям опит в търсенето онлайн на хотели за международни изложения. Ще ви спестим време и ще ви предложим настаняване в най-подходящите за събитието хотели в Барселона. Ще се погрижим за летищния трансфер, придвижването ви из града, осигуряването на конферентна зала. С нас пътуването ви ще е удобно, спокойно, изгодно. Ще имате условия за отлично бизнес представяне. Доверете ни се. Ние сме „Трейд Феър Трипс“ ЕООД – професионален организатор на бизнес пътувания.

Full list of
hotels for
Caravaning

Book Now
How to get to Caravaning
On foot
On foot:

Не е препоръчително, когато пътувате от летище Josep Tarradellas Barcelona-El Prat Airport

45 минути при пътуване от гара Barcelona-Sants

By car
By car:

15 минути при пътуване от летище Josep Tarradellas Barcelona-El Prat

10 минути при пътуване от гара Barcelona-Sants

By public transport
By public transport:

35 минути при пътуване от летище Josep Tarradellas Barcelona-El Prat Airport

30 минути при пътуване от гара Barcelona-Sants

Similar trade shows