Caravaning

Caravaning

Travel & Outdoor Туризъм Хобита
Организатор:
Fira de Barcelona
Честота:
2 years
Уебсайт:
Caravaning

Международно търговско изложение за каравани

Caravanning е международно изложение за къмпинг и каравани. На него се представят всичко, свързано с каравани: самите превозни средства, оборудване, обзавеждане, аксесоари за къмпинг. Изложителите включват и фирми за отдаване на каравани под наем, производители на градински мебели, кетъринг фирми. В последното издание на изложението се обърна и специално внимание на кемперите. Бяха представени модели и аксесоари на най-добрите световни производители. Демонстрации, тестове, вкусна храна, лекции, дискусии – съпътстващата програма също е богата и интересна. Изложението дава възможност да разширите пазара си, да стигнете до нови клиенти, да създадете полезни връзки и партньорства.

Caravanning се провежда се в Барселона, Испания и се организира се на всеки две години. Оставете грижата за вашите хотелски резервации за Caravanning на нас. Ние имаме голям опит в търсенето онлайн на хотели за международни изложения. Ще ви спестим време и ще ви предложим настаняване в най-подходящите за събитието хотели в Барселона. Ще се погрижим за летищния трансфер, придвижването ви из града, осигуряването на конферентна зала. С нас пътуването ви ще е удобно, спокойно, изгодно. Ще имате условия за отлично бизнес представяне. Доверете ни се. Ние сме „Трейд Феър Трипс“ ЕООД – професионален организатор на бизнес пътувания.

Caravaning 2023

Caravaning 2023 ще се проведе като търговско изложение на живо от 7-ми до 15-ти октомври 2023. Събитието ще се състои във Fira Barcelona Gran Via и няма да включва предпазни мерки за защита от Ковид-19, като например социално дистанциране. Това се дължи на отмяната на пандемичните мерки в Испания.

Caravaning 2021

Caravaning 2021 се проведе между 16.10.2021 и 24.10.2021. Събитието се състоя под формата на изложение "лице в лице" във Fira de Barcelona в Испания. Мястото на събитието включваше най-новите мерки за превенция на Covid-19, като например социалното дистанциране. По данни на организаторите събитието е привлякло над 60 000 посетители.

Caravaning 2023

Caravaning 2023 надхвърли броя на участниците в предишните издания на събитието. По време на провеждането му между 07.10.2023 и 15.10.2023 то събра повече от 66 000 посетители. То не включваше мерки за защита от Ковид-19 поради отпадането на ограниченията в страната, свързани с пандемията. 

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до Caravaning Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.