Your free enquiry
Caravan salon Dusseldorf

Caravan salon Dusseldorf

Düsseldorf, Germany
Индустрия
Индустрия:
Туризъм, Ресторантьорство, Кетъринг и хотелиерство, Инсентив пътувания
Organizer
Organizer:
Messe Dusseldorf GmbH
Event website
Event website:
Caravan salon Dusseldorf
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Caravan Salon Dusseldorf 2023 ще се проведе като изложение лице в лице между 25.08.2023 и 03.09.2023.  Поради отпадането на вътрешните ограничения мястото на провеждане - Messe Dusseldorf, няма да включва мерки за безопасност срещу Ковид-19. По същия начин, поради отмяната на ограниченията за пътуване, от участниците няма да се изисква да показват при пристигането си в страната 3G документи за влизане.

Представяне на събитието

Международен търговски панаир Caravan Salon Dusseldorf е едно от най-големите събития за производителите каравани и оборудване за къмпинг и любителите на пътешествия и почивка под открито небе. По време на събитието се представят всякакъв вид каравани, кемпери, палатки, тенти, всякакъв вид екипировка, оборудване и аксесоари и подходящи дестинации за къмпинг туризъм. През последните години обект на особен интерес са производителите на електронни велосипеди. Събитието посреща повече от 160 000 посетители годишно. За гостите, които идват с каравани и кемпери е предвидено място за паркиране и престой, както и интересна развлекателна програма.

През първия ден изложението е отворено само за търговци и представители на медиите. Провежда се всяка година в Дюселдорф, Германия. Вместо да търсите онлайн хотели в Дюселдорф и да губите от ценното си време, поверете организацията на вашето пътуване на нас. Ние ще ви предложим настаняване в удобни хотели за Caravan Salon Dusseldorf, ще осигурим летищния трансфер, придвижването ви из града. Ако ви е необходима конферентна зала ще се ангажираме и с това. Доверете се на нашия професионален опит и използвайте услугите ни, за да пътувате удобно, спокойно и изгодно – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД.

Full list of
hotels for
Caravan salon Dusseldorf

Book Now
How to get to Caravan salon Dusseldorf

Similar trade shows