Your free enquiry
BrauBeviale

BrauBeviale

Nurnberg, Germany
Индустрия
Индустрия:
Храни и напитки, Вина
Organizer
Organizer:
Nurnberg Messe GmbH
Event website
Event website:
BrauBeviale
Frequency
Frequency:
1 year

BrauBeviale и Ковид-19

BrauBeviale 2023 е отложено. Messe Nuremberg взе това решение след консултации с консултативния панел на изложението. Събитието ще се проведе под формата на изложение лице в лице в Messe Nuremberg, в Германия. Новите официални дати са от 28-ти до 30-ти ноември 2023. Понастоящем мястото на провеждане не разполага с мерки за безопасност срещу Ковид-19 поради премахването на свързаните с тях вътрешни ограничения. По същия начин в Германия засега няма ограничения за пътуване.

Въведение

BrauBeviale е важно търговско изложение за индустрията в сектора на напитките, тъй като обхваща цялата верига на процеса на производство на напитки, като се започне от суровините през технологиите за обработка до логистиката и маркетинга. BrauBeviale се събира ежегодно обикновено в края на календарната година в Нюрнберг, Германия. Продуктовото портфолио се простира до стоки за: напитки, машини за производство на напитки, оборудване за почистване, вендинг машини, контейнери и принадлежности.

Акценти

  • Имате възможността да бъдете забелязани в тематични и национални павилиони.
  • Имате шанса да реализирате добри продажби поради големия брой посетители - средно 40 000, които посещават изложението.
  • Можете да получите задълбочени познания за пазара от събитията, част от програмата за подкрепа, като Експортния форум за немски напитки и Европейския симпозиум MicroBrew.

Логистиката

Процедурите се провеждат в продължение на три дни и посетителите имат достъп до експонати от 09:00 сутринта до 18:00 часа следобед. Само последния ден събитието приключва по-ранно, като затваря в 17:00 часа следобед. NürnbergMesse GmbH изпълнява двойната роля, както на официален организатор, така и на място за търговското изложение.

Аудитория и статистика

BrauBeviale се утвърди като главен център за сделки за обществени поръчки и място за запознаване с най-новите пазарни тенденции в света. Причината, поради която това търговско изложение се разраства толкова бързо, е свързано с неговата обширна поддържаща програма. Посетителите могат да се насладят на Forum BrauBeviale (висококачествени презентации на водещи теми в индустрията), представянето на European Beer Star (най-голямото състезание за бира в Европа), Craft Beer Corner и Европейския симпозиум MicroBrew. Имате ли нужда от хотелско настаняване за събитието BrauBeviale за вашето работно пътуване?

Най-добрите хотелски цени близо до Нюрнберг, Германия

Trade Fair Trips Ltd осигурява перфектния баланс между конкурентни цени, местоположение и достъп до обществен транспорт. Резервирайте хотели близо до Messe Nuremberg на желаните от вас цени, за да спестите финанси от своя бюджет. Ние сме специалисти, когато става въпрос за настаняване за търговски изложения и имаме контакти с хотелите в Нюрнберг. Може да очаквате бързо обслужване и съдействие във всички останали области на вашето пътуване. Ние сме тук, за да ви помогнем с монтирането на вашия изложбен щанд и също така сме най-добрият вариант, ако имате нужда от осигуряване на помещения за работни срещи.

Full list of
hotels for
BrauBeviale

Book Now
How to get to BrauBeviale

Similar trade shows