Your free enquiry
BrauBeviale

BrauBeviale

Nurnberg ,Germany
индустрия
индустрия:
Храни и напитки, Вина
Organizer
Organizer :
Nurnberg Messe GmbH
Event website
Event website :
BrauBeviale
Frequency
Frequency:
1 year

Въведение

BrauBeviale е важно търговско изложение за индустрията за напитки, тъй като обхваща изцяло веригата за производство на напитки, като се започне от суровини, през технологиите за обработка до логистиката и маркетинга. BrauBeviale се събира ежегодно, обикновено в края на календарната година в Нюрнберг, Германия. Продуктовото портфолио се разпростира върху напитки, машини за производство на напитки, почистващо оборудване, автомати, контейнери и фитинги

Акценти

  • Възможността да блеснете в тематични и национални павилиони.
  • Шансът да реализира задоволителни продажби и води 40 000 посетители, които идват средно.
  • По-задълбоченото познаване на пазара в събитията по програмата за подкрепа като Експортния форум на немските напитки и Европейския симпозиум MicroBrew.

Логистиката

Изложението и всички събития заедно с него се провеждат в продължение на три дни и посетителите имат достъп до изложбената площ от 09:00 ч. сутринта до 18:00 ч. следобед. Само в последния ден е установено по-ранно време за затваряне в 17:00 ч. следобед. NürnbergMesse GmbH изпълнява двойната роля както на официален организатор, така и на място за провеждане на панаира.

Аудитория и статистика

BrauBeviale се утвърди като централен център за сделки за обществени поръчки и запознаване с най-новите пазарни тенденции в света. Причината, поради която това търговско изложение се разраства толкова бързо, е свързана с неговата обширна програма за подкрепа. Посетителите могат да се насладят на Форум BrauBeviale (висококачествени презентации на най-добрите теми в бранша), Представяне на Европейската бирена звезда (най-голямото състезание за бира в Европа), Кратък бирен кът и Европейски симпозиум MicroBrew. Имате ли нужда от настаняване за BrauBeviale за вашето работно пътуване?

Най-добрите хотелски цени в близост до Нюрнберг, Германия

Trade Fair Trips Ltd осигурява перфектния баланс между конкурентни цени, местоположение и достъп до обществен транспорт. Резервирайте хотели в близост до Messe Nuremberg на цените, които искате, и направете отлични икономии. Ние сме специалист по отношение на настаняването за търговски изложения и знаем как да обикаляме хотели в Нюрнберг. Очаквайте бързо обслужване и съдействие във всички други области на вашето пътуване. Тук сме, за да помогне с инсталирането на изложбени щандове и ние също така сме най-добрият вариант да поискаме съоръжения за срещи.

Full list of
hotels for
BrauBeviale

Book Now
How to get to BrauBeviale

Similar trade shows