Your free enquiry
Blechexpo

Blechexpo

Stuttgart, Germany
Индустрия
Индустрия:
Metal Working Industries
Organizer
Organizer:
P. E. Schall GmbH & Co. KG
Event website
Event website:
Blechexpo
Frequency
Frequency:
2 years

Актуализация на събитието

Изданието на Blechexpo за 2023 ще се проведе между 07.11.2023 и 10.11.2023. Търговското изложение ще се състои в Messe Stuttgart като събитие "лице в лице". На мястото на провеждане няма да бъдат представени най-новите мерки за превенция на Ковид-19 поради отпадането на ограниченията в страната, свързани с пандемията.

Въведение

Изложението Blechexpo остава основният източник за тенденциите в металообработката, тъй като е в основата на металообработващата индустрия в Германия и на територията на Европа. Международното изложение разширява своето портфолио до цялата верига на стойността – компоненти от ламарина, технологии за автоматизация и обработка, метални възли, производство, довършителни работи и повърхностна обработка. Като платформа за обществени поръчки тя е ненадмината и предлага на изложителите неограничен достъп до големи промишлени пазари извън Германия.

Акценти

  • Компоненти от ламарина
  • Метални сглобки
  • Технология за автоматизация и обработка
  • Производство
  • Завършване
  • Повърхностна обработка

Статистика

Тъговското изложение се провежда в Messe Stuttgart в Щутгарт, Германия и изданията се провеждат на всеки две години, споделяйки пространството със Schweisstec. Организатор на Blechexpo е P. E. Schall GmbH & Co. KG и програмата се провежда в рамките на четири дни. По отношение на работното време, посетителите имат достъп до изложбените зали от 09:00 часа сутринта до 17:00 часа следобед.

Аудитория и статистика

Blechexpo, който беше известен като Südblech в годината на своето основаване, се гордее като източник на иновации, но също така и изследвания и образование за металообработване. Един от най-големите стимули за последното е престижната награда Blechexpo, а един от най-големите акценти е форумната програма, която покани най-големите специалисти на нашето време в областта да изнесат лекции за следващото поколение технологии. Има и потенциал за кръстосани пазари за изложители със съпътстващия Schweisstec.

Евтини хотелски стаи близо до Messe Stuttgart

Така че бъдете сред първите, които ще получат най-добрите цени за хотели за Blechexpo на пазара и се обърнете към Trade Fair Trips ltd. Ние разполагаме с контакти, за да резервирате хотели близо до Messe Stuttgart и ще сведем разходите ви до минимум. Всичко, от което се нуждаем, е да ни кажете вашия ориентировъчен бюджет. Нашата цел е да направим вашето бизнес пътуване удобно, така че винаги се стремим да ви предлагаме хотелско настняване с отлични възможности за обществен транспорт. Можем да ви предложим и още от нашите услуги. Ние също сме тук, за да ви помогнем с монтажа на вашия изложбен търговски щанд и да резервираме заседателни зали, когато имате нужда от тях!

Минали издания

2021 г

Изданието на Blechexpo 2021 за 2021 г. се проведе на живо, в периода 26.10.2021 г. и 29.10.2021 г. Изложбата се проведе в Messe Stuttgart и съвпадна с Schweisstec. Мястото включваше най-новите мерки за превенция на Covid-19, за да се гарантира, че присъстващите могат да правят бизнес в пълна безопасност. Сред приложените мерки беше регламент за социално дистанциране, както и политика за влизане в 3G. Участниците трябваше да спазват социално разстояние от 1,5 метра един от друг. Те също трябваше да покажат отрицателни резултати от тест, възстановяване или имунизация, преди да влязат в панаира. Това включва 953-ма изложители, които присъстваха на изданието през 2021 г.

Full list of
hotels for
Blechexpo

Book Now
How to get to Blechexpo
On foot
On foot:

7 минути при пътуване от Stuttgart Airport (Летище Щутгарт)

Не е препоръчително при пътуване от Stuttgart Hauptbahnhof (Централна Гара Щутгарт)

 

By car
By car:

1 минутa при пътуване от Stuttgart Airport (Летище Щутгарт)

20 минути при пътуване от Stuttgart Hauptbahnhof (Централна Гара Щутгарт)

 

By public transport
By public transport:

Поради непосредствената близост не е необходимо при пътуване от Stuttgart Airport (Летище Щутгарт)

40 минути при пътуване от Stuttgart Hauptbahnhof (Централна Гара Щутгарт)

 

Similar trade shows