Your free enquiry
Blechexpo

Blechexpo

Stuttgart ,Germany
Индустрия
Индустрия:
Металообработващи индустрии
Organizer
Organizer :
P. E. Schall GmbH & Co. KG
Event website
Event website :
Blechexpo
Frequency
Frequency:
2 years

Актуализация на събитието свързано с Ковид-19

Изданието на Blechexpo за 2023 ще се проведе между 7.11.2023 и 10.11.2023. Търговското изложение ще се проведе в Messe Stuttgart като събитие "лице в лице". Мястото ще разполага с най-новите мерки за превенция на Ковид-19, за да се гарантира безопасността на посетителите. Това ще включва 3G политика за влизане и правила за социално дистанциране. Съгласно процедурата за влизане участниците трябва да покажат удостоверения за оздравяване, имунизация или отрицателен тест. Освен това те трябва да спазват социална дистанция от 1,5 метра. Поради ограниченията за пътуване, въведени неотдавна от Германия, участниците трябва да покажат 3G документи при влизане в страната.

Въведение

Изложението Blechexpo остава основният източник за тенденциите в металообработката, тъй като е в основата на металообработващата индустрия в Германия и на територията на Европа. Международното изложение разширява своето портфолио до цялата верига на стойността – компоненти от ламарина, технологии за автоматизация и обработка, метални възли, производство, довършителни работи и повърхностна обработка. Като платформа за обществени поръчки тя е ненадмината и предлага на изложителите неограничен достъп до големи промишлени пазари извън Германия.

Акценти

  • Компоненти от ламарина
  • Метални сглобки
  • Технология за автоматизация и обработка
  • Производство
  • Завършване
  • Повърхностна обработка

Статистика

Тъговското изложение се провежда в Messe Stuttgart в Щутгарт, Германия и изданията се провеждат на всеки две години, споделяйки пространството със Schweisstec. Организатор на Blechexpo е P. E. Schall GmbH & Co. KG и програмата се провежда в рамките на четири дни. По отношение на работното време, посетителите имат достъп до изложбените зали от 09:00 часа сутринта до 17:00 часа следобед.

Аудитория и статистика

Blechexpo, който беше известен като Südblech в годината на своето основаване, се гордее като източник на иновации, но също така и изследвания и образование за металообработване. Един от най-големите стимули за последното е престижната награда Blechexpo, а един от най-големите акценти е форумната програма, която покани най-големите специалисти на нашето време в областта да изнесат лекции за следващото поколение технологии. Има и потенциал за кръстосани пазари за изложители със съпътстващия Schweisstec.

Евтини хотелски стаи близо до Messe Stuttgart

Така че бъдете сред първите, които ще получат най-добрите цени за хотели за Blechexpo на пазара и се обърнете към Trade Fair Trips ltd. Ние разполагаме с контакти, за да резервирате хотели близо до Messe Stuttgart и ще сведем разходите ви до минимум. Всичко, от което се нуждаем, е да ни кажете вашия ориентировъчен бюджет. Нашата цел е да направим вашето бизнес пътуване удобно, така че винаги се стремим да ви предлагаме хотелско настняване с отлични възможности за обществен транспорт. Можем да ви предложим и още от нашите услуги. Ние също сме тук, за да ви помогнем с монтажа на вашия изложбен търговски щанд и да резервираме заседателни зали, когато имате нужда от тях!

Минали издания

2021 г

Изданието на Blechexpo 2021 за 2021 г. се проведе на живо, в периода 26.10.2021 г. и 29.10.2021 г. Изложбата се проведе в Messe Stuttgart и съвпадна с Schweisstec. Мястото включваше най-новите мерки за превенция на Covid-19, за да се гарантира, че присъстващите могат да правят бизнес в пълна безопасност. Сред приложените мерки беше регламент за социално дистанциране, както и политика за влизане в 3G. Участниците трябваше да спазват социално разстояние от 1,5 метра един от друг. Те също трябваше да покажат отрицателни резултати от тест, възстановяване или имунизация, преди да влязат в панаира. Това включва 953-ма изложители, които присъстваха на изданието през 2021 г.

Full list of
hotels for
Blechexpo

Book Now
How to get to Blechexpo

Similar trade shows