Most booked hotels
Your free enquiry
Blechexpo

Blechexpo

Stuttgart ,Germany
индустрия
индустрия:
Металообработващи индустрии
Organizer
Organizer :
P. E. Schall GmbH & Co. KG
Event website
Event website :
Blechexpo
Frequency
Frequency:
2 years

Въведение

Blechexpo остава окончателният източник на тенденции в металообработването, тъй като е в основата на металообработващата индустрия в Германия и на територията на Европа. Международното изложение разширява портфолиото си върху цялата верига на стойността - ламаринени компоненти, автоматизация и технология за обработка, метални възли, производство, довършителни работи и повърхностна обработка. Като платформа за обществени поръчки, тя е ненадмината и предлага на изложителите неограничен достъп до големите индустриални пазари извън Германия.

Акценти

  • Компоненти от ламарина
  • Метални възли
  • Технология за автоматизация и обработка
  • Производство
  • Завършване
  • Повърхностна обработка

Статистика

Панаирът се провеждат в Messe Stuttgart в Щутгарт, Германия и изданията се организират на всеки две години, споделяйки пространство с Schweisstec. Организатор на Blechexpo е P. E. Schall GmbH & Co. KG, а програмата се осъщестява в продължение на четири дни. По отношение на работното време посетителите имат достъп до изложбените зали от 09:00 ч. сутринта до 17:00 ч. следобед.

Аудитория 

Blechexpo, което беше известно като Südblech в годината на своето основаване, се гордее като източник на иновации, но също така и изследвания и образование за металообработване. Един от най-големите стимули за последното е така желаната награда Blechexpo, а един от най-големите акценти е програмата на форума, която днес покани най-големите специалисти в тази област, за да проведе беседи за следващото поколение технологии. Съществува и потенциал за кръстосани пазари за изложители със съпътстващия Schweisstec.

Евтини хотелски стаи в близост до Messe Stuttgart

Така че бъдете в челните редици на най-добрите хотелски цени за Blechexpo на пазара и елате в Trade Fair Trips ltd. Разполагаме с инструменти за резервиране на хотели в близост до Messe Stuttgart и свеждане на разходите до минимум. Нуждаем се само от ориентировъчен бюджет. Целта ни е да направим вашето бизнес пътуване удобно, така че винаги да се стремим да заобиколим с отлични възможности за обществен транспорт. Има още нещо за нашите услуги. Също така сме тук, за да инсталира вашата щанд и да резервира зали за срещи, когато имате нужда от тях!

Full list of
hotels for
Blechexpo

Book Now
How to get to Blechexpo

Similar trade shows