Blechexpo 2025

Blechexpo 2025

Металообработваща промишленост
Stuttgart, Germany
21-24 Oct 2025
Организатор:
P. E. Schall GmbH & Co. KG
Място на провеждане:
Messe Stuttgart
Честота:
2 years
Уебсайт:
Blechexpo

Водещото събитие за германския сектор за обработка на листов материал

Blechexpo 2025

Изданието на Blechexpo за 2025 ще се проведе между 21.10.2025 и 24.10.2025. Търговското изложение ще се състои в Messe Stuttgart като събитие "лице в лице". На мястото на провеждане няма да бъдат представени най-новите мерки за превенция на Ковид-19 поради отпадането на ограниченията в страната, свързани с пандемията.

Въведение

Изложението Blechexpo остава основният източник за тенденциите в металообработката, тъй като е в основата на металообработващата индустрия в Германия и на територията на Европа. Международното изложение разширява своето портфолио до цялата верига на стойността – компоненти от ламарина, технологии за автоматизация и обработка, метални възли, производство, довършителни работи и повърхностна обработка. Като платформа за обществени поръчки тя е ненадмината и предлага на изложителите неограничен достъп до големи промишлени пазари извън Германия.

Акценти

  • Компоненти от ламарина
  • Метални сглобки
  • Технология за автоматизация и обработка
  • Производство
  • Завършване
  • Повърхностна обработка

Статистика

Тъговското изложение се провежда в Messe Stuttgart в Щутгарт, Германия и изданията се провеждат на всеки две години, споделяйки пространството със Schweisstec. Организатор на Blechexpo е P. E. Schall GmbH & Co. KG и програмата се провежда в рамките на четири дни. По отношение на работното време, посетителите имат достъп до изложбените зали от 09:00 часа сутринта до 17:00 часа следобед.

Аудитория и статистика

Blechexpo, който беше известен като Südblech в годината на своето основаване, се гордее като източник на иновации, но също така и изследвания и образование за металообработване. Един от най-големите стимули за последното е престижната награда Blechexpo, а един от най-големите акценти е форумната програма, която покани най-големите специалисти на нашето време в областта да изнесат лекции за следващото поколение технологии. Има и потенциал за кръстосани пазари за изложители със съпътстващия Schweisstec.

Евтини хотелски стаи близо до Messe Stuttgart

Така че бъдете сред първите, които ще получат най-добрите цени за хотели за Blechexpo на пазара и се обърнете към Trade Fair Trips ltd. Ние разполагаме с контакти, за да резервирате хотели близо до Messe Stuttgart и ще сведем разходите ви до минимум. Всичко, от което се нуждаем, е да ни кажете вашия ориентировъчен бюджет. Нашата цел е да направим вашето бизнес пътуване удобно, така че винаги се стремим да ви предлагаме хотелско настняване с отлични възможности за обществен транспорт. Можем да ви предложим и още от нашите услуги. Ние също сме тук, за да ви помогнем с монтажа на вашия изложбен търговски щанд и да резервираме заседателни зали, когато имате нужда от тях!

Пеша
Пеша:

7 минути при пътуване от Stuttgart Airport (Летище Щутгарт)

Не е препоръчително при пътуване от Stuttgart Hauptbahnhof (Централна Гара Щутгарт)

 

С кола
С кола:

1 минутa при пътуване от Stuttgart Airport (Летище Щутгарт)

20 минути при пътуване от Stuttgart Hauptbahnhof (Централна Гара Щутгарт)

 

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

Поради непосредствената близост не е необходимо при пътуване от Stuttgart Airport (Летище Щутгарт)

40 минути при пътуване от Stuttgart Hauptbahnhof (Централна Гара Щутгарт)

 

map

Хотели около Blechexpo

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
Blechexpo 2025 Stuttgart the niu Mesh 2.9 Stuttgart от € 456.00 EUR Запази сега
Mövenpick Hotel Stuttgart Airport 2.04 Stuttgart от € 516.00 EUR Запази сега
Blechexpo 2025 Stuttgart Park Inn by Radisson Stuttgart 11 Stuttgart от € 223.00 EUR Запази сега
Blechexpo 2025 Stuttgart Hotel & Restaurant Zum Reussenstein 12.9 Boblingen при поискване Заявка
Blechexpo 2025 Stuttgart Hotel Merlin 4 Filderstadt при поискване Заявка
Blechexpo 2025 Stuttgart Hotel Waldhorn 7.4 Stuttgart при поискване Заявка
Blechexpo 2025 Stuttgart Hotel Azenberg 13.2 Stuttgart при поискване Заявка
Blechexpo 2025 Stuttgart Arthotel ANA Neotel 7.6 Stuttgart при поискване Заявка
Blechexpo 2025 Stuttgart Hotel am Feuersee 11.4 Stuttgart при поискване Заявка
Blechexpo 2025 Stuttgart Hotel am Schillerpark 12.2 Esslingen при поискване Заявка

Blechexpo 2021

Изданието на Blechexpo за 2021 се проведе на живо, в периода 26.10.2021 и 29.10.2021. Изложбата се проведе в Messe Stuttgart и съвпадна с Schweisstec. Мястото включваше най-новите мерки за превенция на Covid-19, за да се гарантира, че присъстващите могат да правят бизнес в пълна безопасност. Сред приложените мерки беше регламент за социално дистанциране, както и политика за влизане в 3G. Участниците трябваше да спазват социално разстояние от 1,5 метра един от друг. Те също трябваше да покажат отрицателни резултати от тест, възстановяване или имунизация, преди да влязат в панаира. Това включва 953-ма изложители, които присъстваха на изданието през 2021 г.

Blechexpo 2023

Изданието на Blechexpo за 2023 година беше търговско изложение на живо, което се проведе в Messe Suttgart между 07.11.2023 и 10.11.2023. Поради това, че Германия премахна ограниченията си, свързани с пандемията, мястото на провеждане не разполагаше с мерки за защита от Ковид-19. На събитието присъстваха над 1200 изложители от 38 държави. 

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до Blechexpo 2025 Изпрати

Blechexpo акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.