Your free enquiry
BIT - INTERNATIONAL TOURISM EXCHANGE

BIT - INTERNATIONAL TOURISM EXCHANGE

Milan, Italy
Индустрия
Индустрия:
Tourism, Restaurant, Catering & Hospitality Industries, Incentive Travel
Organizer
Organizer:
Fiera Milano S.p.A.
Frequency
Frequency:
1 year

Последни новини за събитието

Изданието на BIT за 2023 ще се проведе като изложение на живо между датите 12.02.2023 и 14.02.2023. Мястото на провеждане на събитието е Fiera Milano, а сградата ще разполага с най-новите протоколи за безопасност при коронавируси. Те ще включват 3G политика за влизане, според която участниците трябва да представят документи за здравна проверка преди влизане. Такива са паспортите за имунизация, отрицателните резултати от тестовете или доказателство за оздравяване.

Представяне на събитието

BIT – International Tourism Exchange е международно изложение за туризъм, което привлича туроператори и посетители от цял свят. На него се представят огромно количество екскурзии и пътешествия, има специални сектори за храна, вино, забавления, изкуство и култура, отдих и лукс. Изложителите, които през тази година са повече от 2 000, предлагат най-интересното от своя бизнес и използват дните на изложението, за да създадат нова мрежа от контакти и възможности. Очакват се и над 70 000 професионални посетители. Вие можете да бъдете един от тях. Възползвайте се от перспективите за развитие на вашия бизнес.

Подгответе се за своето отлично бизнес представяне. Ние ще се заемем с организацията на пътуването ви. Резервирайте хотел или апартамент онлайн с нас – „Трейд Феър Трипс” ЕООД. Това не само ще ви спести време, но и ще ви бъде по-изгодно. Работим с множество хотели в Милано. За възможно най-кратък срок ще ограничим кръга от подходящи хотели за Bit и ще ви предложим този, който отговаря на изискванията и бюджета ви. Можем да ви осигурим летищен трансфер, удобен транспорт в града, зала конференции и преговори. Свържете се с нас. За вас услугите ни са безплатни.

Предишни издания

Издание от 2022

Изданието на BIT през 2022 беше търговско изложение на живо, което се проведе от 10-ти до 12-ти април 2022. Събитието се осъществи във Fiera Milano, където бяха въведени предпазни мерки за безопасност срещу Ковид-19, като например социално дистанциране. Събитието привлече 893 изложители от 31 държави.

Full list of
hotels for
BIT - INTERNATIONAL TOURISM EXCHANGE

Book Now
How to get to BIT - INTERNATIONAL TOURISM EXCHANGE
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Malpensa Airport (Летище Малпенса)

Не е препоръчително при пътуване от Milan Central Station (Централна Гара Милано)

By car
By car:

38 минути при пътуване от Malpensa Airport (Летище Малпенса)

39 минути при пътуване от Milan Central Station (Централна Гара Милано)

 

By public transport
By public transport:

Не е препоръчително при пътуване от Malpensa Airport (Летище Малпенса)

45 минути при пътуване от Milan Central Station (Централна Гара Милано)

Similar trade shows