Most booked hotels
Your free enquiry
ARABIAN TRAVEL MARKET

ARABIAN TRAVEL MARKET

Dubai ,UAE
Индустрия
Индустрия:
Туризъм, Ресторантьорство, Кетъринг и хотелиерство, Инсентив пътувания
Organizer
Organizer :
Reed Exhibitions Ltd.
Event website
Event website :
ARABIAN TRAVEL MARKET
Frequency
Frequency:
1 year

Участниците в туристическата и туристическата индустрия могат да очакват с нетърпение арабския туристически пазар 2021, който е определен от 16 до 19 май в Международния конгресен и изложбен център на Дубай - Световния търговски център на Дубай, ОАЕ. Организаторите подчертаха наличието на протоколи за превенция на COVID-19 на мястото.

Въведение

В Близкия изток има едно търговско изложение, посветено на туристическия сектор, на който трябва да обърнете внимание и това е арабският туристически пазар. Всички специалисти по входящ и изходящ туризъм се събират, за да се потопят в тенденциите и иновациите в бранша, тъй като банкоматът (съкратено) е мястото, където можете да придобиете задълбочен профил на това как ще изглежда индустрията през следващите пет години.

Първото по рода си издание се проведе през 1994 г. и по това време търговското изложение се издигна като съперник за региона като несравнимо B2B мрежово събитие, където всички видове пътувания са на масата. Портфолиото обхваща всичко - от пътувания с автобуси и круизи до спа пътувания, групови пътувания, езикови пътувания и луксозни дестинации.

Логистиката

Арабският туристически пазар нарича Дубай свой дом и пристига всяка година в края на април. Изданията се провеждат в Международния конгресен и изложбен център на Дубай - Световния търговски център в Дубай и се провеждат в продължение на четири дни. Официалният организатор на събитието е Reed Exhibitions, но се радва на много щедра подкрепа и спонсорство от правителството на Дубай. По-специално Департаментът по туризъм и търговия.

Това B2B събитие е достъпно само за професионалисти и вратите са отворени от 12:00 ч. на обяд до 18:00 ч. Следобед на първия ден. Следващите три дни започват два часа по-рано в 10:00 ч., А четвъртият ден приключва с един час по-рано в 17:00 ч.

Световният търговски център в Дубай се обслужва от обширната метро система на Дубай, която улеснява достигането до изложбените площадки, ако не наемете кола или не използвате такси. Друг надежден начин за пътуване е да хванете един от многото автобуси.

Какво казват хората?

  • „Направихме възвръщаемостта на инвестициите си през първия ден, в рамките на няколко часа след отварянето на вратите. Проспект дойде тук на щанда ни със списък с въпроси. Фирми за коли под наем, които искат да се възползват от техните услуги, 3ма потенциални клиенти за 1 ден. Високо качество. Освен това брокери, с които могат да си партнира. ”- Анжела Марголит, Bluebird Auto Rental Systems;
  • „Сключихме сделки с повече от 15 държави само за два дни. Франция, Великобритания, Ливан, Ирак, Намибия и др. Ние танцуваме и скачаме поради броя на сделките, които правим, не сме очаквали това ниво. Вече се записах за следващата година.”- Мохамед Гаус, Zeeyarah;
  • „Първите 2 дни на ATM бяха много по-натоварени от очакваното. Срещнахме ключов контакт с голям световен дистрибутор на хотели, с който водим задълбочени дискусии, които е много вероятно да се превърнат в много голям бизнес за нас.“ - Jón Árni Bragason, TripCreator

Аудитория и статистика

Arabian Travel Market дава възможност на компаниите да подобрят своите пазарни позиции в Близкия изток, но и по целия свят, тъй като присъстват посетители от над 150 държави. Цифрите са много благоприятни с близо 30 000 професионалисти в областта на пътуванията, които идват да разгледат пакетните продукти и оферти от над 2500 компании изложители. Това е много бизнес, който се случва на много високо ниво. 

АТМ наистина отваря вратите за целия свят, тъй като представените региони включват Близкия изток, Африка, Америка, Азия, Австралия и Европа и Средиземноморието. Същото богатство от разнообразие може да се види в броя на професионалните среди, регистрирани в ATM - ИТ секторът, частните резерви за игри, професионални организатори на конференции, голф курорти, изходящи и входящи туроператори, организатори на събития, авиокомпании, спа центрове и тематични паркове, наред с други.

Настаняване

Trade Fair Trips ltd представя на изложителите цялостно решение за техните нужди следващия път, когато полетът ги отведе до Близкия изток. Можете да осигурите предварително съоръжения за срещи с правилното A / V оборудване с едно обаждане до нас или да накарате цял екипаж да ви чака в деня преди търговския панаир, за да изградите изложбения си щанд.

Но там, където сме най-способни, е настаняването по време на изложения. Резервирайте хотели за Arabian Travel Market на изключителни цени, които са пригодени за вас. Поддържаме широка мрежа от хотели в Дубай и знае как да работи по строг график, така че да не прекалявате с вашата онлайн резервация на хотел за Arabian Travel Market. Знаем, че цените ефективността, така че винаги търсим хотели в близост до Световния търговски център в Дубай.

Full list of
hotels for
ARABIAN TRAVEL MARKET

Book Now
How to get to ARABIAN TRAVEL MARKET

Similar trade shows