ARABIAN TRAVEL MARKET 2024

ARABIAN TRAVEL MARKET 2024

Храна и напитки Travel & Outdoor Туризъм Хотелиерство
Dubai, UAE
06-09 May 2024
Организатор:
Reed Exhibitions Ltd.
Място на провеждане:
Dubai World Trade Centre
Честота:
1 year
Уебсайт:
ARABIAN TRAVEL MARKET

Международно събитие за туристическата индустрия

В Близкия изток има едно търговско изложение, посветено на туристическия сектор, на който трябва да обърнете внимание и това е арабският туристически пазар. Всички специалисти по входящ и изходящ туризъм се събират, за да се потопят в тенденциите и иновациите в бранша, тъй като банкоматът (съкратено) е мястото, където можете да придобиете задълбочен профил на това как ще изглежда индустрията през следващите пет години.

Първото по рода си издание се проведе през 1994 г. и по това време търговското изложение се издигна като съперник за региона като несравнимо B2B мрежово събитие, където всички видове пътувания са на масата. Портфолиото обхваща всичко - от пътувания с автобуси и круизи до спа пътувания, групови пътувания, езикови пътувания и луксозни дестинации.

Arabian Travel Market 2024

Изданието на Arabian Travel Market за 2024 ще бъде организирано като събитие на живо. То ще включва физическо събитие в Световния търговски център в Дубай между 06.05.2024 и 09.05.2024. Световният търговски център в Дубай ще прилага строги протоколи за безопасност срещу Ковид-19. Предпазните мерки за безопасност и здраве, които ще бъдат въведени, включват:

  • Предварителната регистрация е задължителна за всички участници, включително за посетителите и изложителите. Това е необходимо, за да се избегнат струпвания на хора и проследяване на контакти. При влизане на място участниците трябва да представят своята значка или билет. Те трябва да разполагат и с 3G документи, които доказват липсата на инфекция с Ковид-19. Допустими документи са отрицателни резултати от тестове, протоколи за възстановяване и сертификати за ваксинация. Документите, които удостоверяват възстановяване от коронавирусна инфекция, трябва да са на възраст между 3 и 6 месеца.
  • Участниците трябва да носят предпазни маски на лицето в определени зони, например в изложбените зали. Освен това те трябва да спазват социална дистанция от 2 метра през цялото време. Трябва да се избягват ръкостискания и други физически форми на общуване. Участниците трябва също така да се въздържат от раздаване на безплатна литература на място.
  • Ежедневно всички части на мястото на провеждане на събитието, особено тези с голям трафик, ще бъдат подлагани на дезинфекция. Това включва вечерна дезинфекция на залата и редовно почистване на зоните с голям брой хора.
  • Изложбените площи ще бъдат променени, включително ще бъдат добавени коридори с ширина 2,5 м и 4 м. Тези с дължина 2,5 метра ще служат като транзитни пространства за еднопосочно движение, а тези с дължина 4 метра - за двупосочно движение. На участниците ще се напомня за правилото за социално разстояние чрез специална маркировка на пода. Ще има специални знаци, които да напомнят за задължителните предпазни маски за лице. Капацитетът на изложбените зали и конферентните зали ще бъде променен. Ще се спазва принципът за социално разстояние от един човек на всеки 4 м2 брутна площ.

Поради ограниченията за пътуване в ОАЕ участниците ще трябва да представят при пристигането си документи като отрицателни резултати от тестове.

Настаняване

Trade Fair Trips ltd представя на изложителите цялостно решение за техните нужди следващия път, когато полетът ги отведе до Близкия изток. Можете да осигурите предварително съоръжения за срещи с правилното A / V оборудване с едно обаждане до нас или да накарате цял екипаж да ви чака в деня преди търговския панаир, за да изградите изложбения си щанд.

Но там, където сме най-способни, е настаняването по време на изложения. Резервирайте хотели за Arabian Travel Market на изключителни цени, които са пригодени за вас. Поддържаме широка мрежа от хотели в Дубай и знае как да работи по строг график, така че да не прекалявате с вашата онлайн резервация на хотел за Arabian Travel Market. Знаем, че цените ефективността, така че винаги търсим хотели в близост до Световния търговски център в Дубай.

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Dubai Airport (Летище Дубай)

Не е препоръчително при пътуване от Global Village 1 Station (Гара Дубай) 

С кола
С кола:

10 минути при пътуване от Dubai Airport (Летище Дубай)

20 минути при пътуване от Global Village 1 Station (Гара Дубай) 

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

15 минути при пътуване от Dubai Airport (Летище Дубай)

Не е препоръчително при пътуване от Global Village 1 Station (Гара Дубай)

map

Хотели около ARABIAN TRAVEL MARKET

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
ARABIAN TRAVEL MARKET 2024 Dubai Ibis Deira City Centre 7.8 Dubai при поискване Заявка
ARABIAN TRAVEL MARKET 2024 Dubai Mercure Dubai Barsha Heights Hotel Suites 21.9 Dubai при поискване Заявка
ARABIAN TRAVEL MARKET 2024 Dubai Ramada Plaza by Wyndham Dubai Deira 8.3 Dubai при поискване Заявка
ARABIAN TRAVEL MARKET 2024 Dubai Rove At The Park 48 Dubai при поискване Заявка
Kings Square Hotel LLC 7 Dubai при поискване Заявка
ARABIAN TRAVEL MARKET 2024 Dubai Novotel Bur Dubai 5 Dubai при поискване Заявка
ARABIAN TRAVEL MARKET 2024 Dubai Roda Al Murooj Residences 4.5 Dubai при поискване Заявка
ARABIAN TRAVEL MARKET 2024 Dubai Al Waleed Palace Hotel Apartments - Oud Metha 4 Dubai при поискване Заявка
ARABIAN TRAVEL MARKET 2024 Dubai Canal Central Hotel 7.2 Dubai при поискване Заявка
ARABIAN TRAVEL MARKET 2024 Dubai Landmark Plaza Hotel 6.5 Dubai при поискване Заявка

Арабският туристически пазар нарича Дубай свой дом и пристига всяка година в края на април. Изданията се провеждат в Международния конгресен и изложбен център на Дубай - Световния търговски център в Дубай и се провеждат в продължение на четири дни. Официалният организатор на събитието е Reed Exhibitions, но се радва на много щедра подкрепа и спонсорство от правителството на Дубай. По-специално Департаментът по туризъм и търговия.

Това B2B събитие е достъпно само за професионалисти и вратите са отворени от 12:00 ч. на обяд до 18:00 ч. Следобед на първия ден. Следващите три дни започват два часа по-рано в 10:00 ч., А четвъртият ден приключва с един час по-рано в 17:00 ч.

Световният търговски център в Дубай се обслужва от обширната метро система на Дубай, която улеснява достигането до изложбените площадки, ако не наемете кола или не използвате такси. Друг надежден начин за пътуване е да хванете един от многото автобуси.

  • „Направихме възвръщаемостта на инвестициите си през първия ден, в рамките на няколко часа след отварянето на вратите. Проспект дойде тук на щанда ни със списък с въпроси. Фирми за коли под наем, които искат да се възползват от техните услуги, 3ма потенциални клиенти за 1 ден. Високо качество. Освен това брокери, с които могат да си партнира. ”- Анжела Марголит, Bluebird Auto Rental Systems;
  • „Сключихме сделки с повече от 15 държави само за два дни. Франция, Великобритания, Ливан, Ирак, Намибия и др. Ние танцуваме и скачаме поради броя на сделките, които правим, не сме очаквали това ниво. Вече се записах за следващата година.”- Мохамед Гаус, Zeeyarah;
  • „Първите 2 дни на ATM бяха много по-натоварени от очакваното. Срещнахме ключов контакт с голям световен дистрибутор на хотели, с който водим задълбочени дискусии, които е много вероятно да се превърнат в много голям бизнес за нас.“ - Jón Árni Bragason, TripCreator.

Arabian Travel Market дава възможност на компаниите да подобрят своите пазарни позиции в Близкия изток, но и по целия свят, тъй като присъстват посетители от над 150 държави. Цифрите са много благоприятни с близо 30 000 професионалисти в областта на пътуванията, които идват да разгледат пакетните продукти и оферти от над 2500 компании изложители. Това е много бизнес, който се случва на много високо ниво. 

АТМ наистина отваря вратите за целия свят, тъй като представените региони включват Близкия изток, Африка, Америка, Азия, Австралия и Европа и Средиземноморието. Същото богатство от разнообразие може да се види в броя на професионалните среди, регистрирани в ATM - ИТ секторът, частните резерви за игри, професионални организатори на конференции, голф курорти, изходящи и входящи туроператори, организатори на събития, авиокомпании, спа центрове и тематични паркове, наред с други.

Arabian Travel Market 2021

Arabian Travel Market 2021 беше първото хибридно събитие в историята на изложението. То включваше събитие на живо, както и допълваща го виртуална платформа. Подобна модификация беше необходима заради пандемията от COVID-19. Събитието се проведе между 16-ти и 19-ти май 2021. Събитието, което се провеждаше на живо, следваше строги правила за безопасност. Въпреки ограниченията за пътуване, мероприятието привлече значителна група от участници. Над 21 600 участника от 110 държави присъстваха на живия аспект на събитието. Цифровата част на изложението също привлече значителен брой посетители. На сайта бяха регистрирани 30 790 профила. Бяха проведени около 20 000 виртуални срещи лице в лице. Над 6 600 участници разгледаха програмата на конференцията. АТМ 2021 беше първото и най-голямо събитие на туристическата индустрия с присъствие на място от началото на пандемията. Изданието имаше голям успех, като показа, че индустрията е готова да се възобнови. То също така показа, че подобно възобновяване може да се осъществи успешно по време на пандемия.

Arabian Travel Market 2022

ATM 2022 е вторият случай, в който търговското изложение се проведе като хибридно събитие. То включваше присъствен компонент, организиран в DWTC, както и допълваща цифрова платформа. Събитието на живо се проведе сред строги предпазни мерки за безопасност срещу Covid-19, като например 3G политика за допускане. Въпреки ограниченията, на събитието присъстваха многобройни участници. ATM 2022 привлече над 30 000 участници, включително повече от 23 000 посетители и 1500 изложители от 150 държави. Проявата включваше три ключови теми - талант, устойчивост и иновации.

Arabian Travel Market 2023

В изданието на Arabian Travel Market за 2023 се включиха над 40 000 участници от повече от 150 държави. Това отбеляза нов рекорд по посещаемост за събитието, като надмина с 5% изданието от 2019. Събитието се проведе като хибридно търговско изложение в Dubai World Trade Center между 01.05.2023 и 04.05.2023, и включваше мерки за защита от Ковид-19. В групата на участниците се включиха повече от 2100 изложители и 30 000 посетители.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до ARABIAN TRAVEL MARKET 2024 Изпрати

ARABIAN TRAVEL MARKET акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.