abf
abf

abf

New Dates
2 фев 2022 - 6 фев 2022
Germany , Hannover

General Information

Organizer

Fachausstellungen Heckmann GmbH

Event website

abf

Frequency

1 year

abf Map

Past Editions

10 - 14 Feb abf 2021

29 Jan - 2 Feb abf 2020

Международно изложение abf е най-голямото за Северна Германия събитие, свързано с туризъм, къмпинг и почивки. То привлича многобройни изожители. Производители на екипировки и оборудване за всякакъв вид спортове; оборудване за къмпингуване и каравани; туристически агенции, които предлагат интересни и необичайни дестинации. Участниците са разпределени в три сектора:

  • „Активен отдих”;
  • „Каравани и къмпингуване”;
  • „Пътуване и отдих”.

Голяма част от посетителите планират пътешествията си за годината и купуват необходимите им екипировка и оборудване именно от това изложение.

abf се провежда в Хановер, Германия и е отличното място за завладяване на нови пазари и предлагане на интересни туристически дестинации. Посетете го.

Ние – екипът на „Трейд Феър Трипс” ЕООД ще организираме пътуването и престоя ви. Ще ви помогнем да се съсредоточите върху представянето си на изложението, като се погрижим за всички организационни подробности, включително наемане на зала за презентации. Разполагаме с отлична база данни за хотели в Хановер. С нас ще направите хотелски резервации за подходящите хотели за abf за минути. Ще подготвим за вас информация за обществения транспорт в Хановер, ще ви изготвим маршрути до ключови точки в града. Ако желаете ще ви осигурим кола под наем.

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА