abf 2024

abf 2024

Travel & Outdoor Туризъм Хобита
Hannover, Germany
31 Jan-04 Feb 2024
Организатор:
Fachausstellungen Heckmann GmbH
Място на провеждане:
Hannover Fairground
Честота:
1 year
Уебсайт:
abf

Мащабно изложение за туристически пътувания в Северна Германия

Германският пазар за пътувания и туризъм е един от най -активните в Европа, тъй като германците обичат да ходят на походи, къмпинг, колоездене и общи пътувания. Най -добрият начин да достигнете до най -широката аудитория е да посетите abf - едно от най -големите търговски изложения, насочени към регионалния туристически пазар. Това е мястото да видите всички нови тенденции и дестинации за сектора на открито, отдих и пътуване. Създадена през 1978 г., abf (или auto, boot und freizeit, което се превежда като кола, лодка и свободно време) служи вярно на германския пазар и е източник на много нови тенденции. Пътуващите и любителите на природата идват в abf, защото имат пълната гама от продукти. Сред много други има аксесоари за автомобили, артикули за водни спортове, моторни превозни средства, каравани, велосипеди, спортни и фитнес уреди, товарни велосипеди за електронни велосипеди, BMX, гребла, гребла, електронни скейтбордове, ховърбордове и електронни скутери.

Abf 2024

В момента организаторите подготвят Messe Hannover за живото издание за 2024. Проявата ще се проведе в периода 31.01.2024-04.02.2024. На територията на изложението няма да се използват най-новите защитни мерки за защита от Ковид-19. Това се дължи на обстоятелството, че Германия е отменила ограниченията, свързани с пандемията, включително тези, които засягат международните пътувания.

Настаняване

Не е лесно да организирате бизнес пътуване и да намалите разходите. Trade Fair Trips ви помага да резервирате хотелските стаи за abf и да останете твърдо в бюджета си. Разполагаме с най -добрите хотелски цени на пазара и познаваме пътя си в Хановер, Германия. Независимо дали искате да останете близо до Messe Hannover или предпочитате централно местоположение в сърцето на града, ние ви покриваме. Кажете ни колко хора пътуват и вашия ценови диапазон. Изпращаме ви списък с най -добрите опции с достъп до обществения транспорт. В допълнение към хотелските услуги за abf, Trade Fair Trips ltd е там за вас, когато пристигнете в Хановер. Нашите клиенти също разчитат на нас да направим резервации в помещенията за срещи преди време. Друга много популярна услуга е да дойде един от нашите опитни екипи да инсталира вашия изложбен щанд. Всичко е направено на разумна цена.

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Hannover Airport (Летище Хановер)

Не е препоръчително при пътуване от Hannover Hauptbahnhof (Централна Гара Хановер)

С кола
С кола:

25 минути при пътуване от Hannover Airport (Летище Хановер)

15 минути при пътуване от Hannover Hauptbahnhof (Централна Гара Хановер)

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

55 минути при пътуване от Hannover Airport (Летище Хановер)

30 минути при пътуване от Hannover Hauptbahnhof (Централна Гара Хановер)

map

Хотели около abf

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
abf 2024 Hannover Holiday home Fischer Sien Huus, Steinhude 53.22 Steinhude от € 253.00 EUR Запази сега
abf 2024 Hannover Eilenriedestift e.V. Altenwohnzentrum 7.9 Hannover от € 357.00 EUR Запази сега
abf 2024 Hannover Cityhotel Thüringer Hof new CLASSIC 8.4 Hannover от € 355.00 EUR Запази сега
abf 2024 Hannover Novotel Suites Hannover 8.5 Hannover от € 435.00 EUR Запази сега
abf 2024 Hannover elaya hotel hannover city ehemals Arthotel ANA Prestige am neuen Rathaus 8.1 Hannover от € 307.00 EUR Запази сега
abf 2024 Hannover Premier Inn Hannover City University Hotel 8.8 Hannover от € 250.00 EUR Запази сега
abf 2024 Hannover Davidoff Hotel 14.3 Hannover от € 248.00 EUR Запази сега
abf 2024 Hannover Haus Martens 9.7 Hannover от € 256.00 EUR Запази сега
abf 2024 Hannover H4 Hotel Hannover Messe 1.7 Hannover от € 531.00 EUR Запази сега
abf 2024 Hannover Novotel Hannover 10.3 Hannover от € 396.00 EUR Запази сега

Международното туристическо шоу всяка година си проправя път към Хановер, Германия. Изданията се провеждат в началото на годината в началото на февруари, за да дадат на посетителите избор и вдъхновение за цялата година напред. Програмирането продължава общо пет дни и Messe Hannover е отворен за всички хора, от професионалисти до широката публика. В момента abf работи съвместно с BIG, друго голямо шоу за строителство, недвижими имоти, градинарство и обзавеждане. Работното време е определено за 10:00 сутринта - 18:00 вечерта. Deutsche Messe AG винаги представя динамично шоу. Стигането до Messe Hannover е лесно. Най -бързият начин да стигнете до изложбения център е с трамвайни линии 8 (също спират на централна гара Хановер) и 18. Трамвайната услуга обслужва летището и централната гара, така че имате лесен начин да стигнете от летището до центъра на града и abf за нула време.

  • „Приливът и интересът на посетителите бяха огромни и дори получихме конкретни строителни запитвания. Тенденцията към минималистичен начин на живот се забелязва и хората се интересуват много ”, - Хорст Лизе, управляващ директор на C&L Objects;
  • „Силовата тренировка се разпродаде много бързо и това ни показва, че подобни събития наистина обогатяват нашите панаири. Всички участници се забавляваха много и определено ще продължим ”, - Клаудия Кол, ръководител на проекта abf;
  •  „Имахме добри дискусии, много заинтересовани страни. Нашата оферта, особено трекинг моторите с електронно шофиране, беше много добре приета от посетителите ”, - Грегор Гал, търговски представител, Winora Staiger.

Изложителите могат да спечелят много от панаирен щанд в abf, защото търговското изложение има една от най -големите и лоялни публики в света. Изданията редовно посещават между 91 000 и 92 000 посетители, идващи от цялата страна. В допълнение към професионалните посетители, имате голям брой частни пътници и ентусиасти. Това са страхотни цифри за само около 700 изложители, които са в изложбения център. По -голямата част от изложителите са базирани в Германия, но имате и някои от Австрия, Франция, Великобритания, Испания, Швейцария, Холандия, Норвегия, Италия и Швеция. Официалният спонсор на abf е ADAC Niedersachsen/ Sachsen-Anhalt. В abf има всякакви изложители от туроператори, туристически агенции, туристически асоциации и туристически офиси до круизни оператори, къмпинги и хотели.

Abf 2023

Abf 2023 се проведе като търговско изложение на живо в Messe Hannover и включваше 91 000 посетители и 500 изложители. Поддържащата програма на изданието доведе до висока удовлетвореност сред участниците. Например, 82% от посетителите обмислят да посетят следващото издание. 87 % биха препоръчали търговското изложение на други специалисти от бранша.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до abf 2024 Изпрати

abf акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.