WETEC

WETEC

Marketing Advertising
Организатор:
WNP Fachmessen GmbH
Честота:
2 years
Уебсайт:
WETEC

Значимо събитие за сектора на рекламните технологии

Актуализация на събитието 

Изданието на WETEC през 2022 е отменено. Организаторите решиха да отменят събитието поради най-големите затруднения, причинени от Омикрон, включително въведените ограничения за пътуване. WETEC ще се проведе между 30.03.2023 и 01.04.2023 като панаир от типа "лице в лице" в Messe Stuttgart при строги Ковид-19 мерки за безопасност. Сред въведените предпазни мерки ще бъде и 3G политиката за влизане. Преди да влязат на територията на Messe Stuttgart, участниците ще трябва да покажат документи, като например удостоверение за възстановяване от предишна инфекция.

Представяне на WETEC

WETEC е международен търговски панаир за маркетинг и реклама, фокусиран върху възможностите за печат, опаковане и сувенирна реклама. Изложителите представят нови технологии за печат, консумативи и аксесоари. Посетителите са представители на рекламни агенции, маркетинг мениджъри, архитекти, дизайнери, производители на опаковки. Основните секции са „широкоформатен печат“, „светлинна реклама“, „сувенирен печат“. Събитието е подходящо за участие на големи и малки фирми и предлага възможности за бързо и лесно създаване на работни контакти, и сключване на изгодни сделки. В последното издание на панаира е посетено от 7 983-ма търговски посетители.

Организира се на всеки две години. Ние – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД – сме професионални организатори на бизнес пътувания и имаме опит с бързото намиране онлайн на хотели за международни изложения. Вместо сами да търсите хотели в Щутгарт, оставете ни да ви предложим добрите хотели за WETEC. В пакета услуги, който предлагаме, влизат още: организиране на летищен трансфер, кола под наем, информация за обществения транспорт и изготвяне на маршрути, наем на конферентна зала. Използвайки компетентната ни помощ, вие си осигурявате комфортно пътуване и условия за отлично бизнес представяне по време на престоя си.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до WETEC Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.