Most booked hotels
Your free enquiry
VIV Europe

VIV Europe

Utrecht, Netherlands
Индустрия
Индустрия:
Pet animals, Livestock & Poultry
Organizer
Organizer:
VNU Exhibitions Europe
Event website
Event website:
VIV Europe
Frequency
Frequency:
4 years

Въведение

VIV Europe е подходящото международно търговско изложение за всеки фермер, който иска да намери иновативна технология за животновъдство за нуждите на своя бизнес. С половинвековна история, VIV Europe е едно от задължителните събития за иновации в преработката от фураж до месо.

От 1968 г. този международен търговски панаир събира много професионалисти в областта на храненето и отглеждането на животни и в резултат се формира като основна платформа за обществени поръчки и иновации. Има причина, поради която VIV Europe все още държи репутацията на Олимпийските игри в сектора на животинските протеини. 

Една от силните страни на събитието е ангажиментът му да демонстрира цялата верига за преработка - суровини, селскостопанско оборудване, оборудване и консумативи за преработка на фуражи, здравеопазване и разплод на животни и преработка, опаковане и обработка на месо. Широчината на продуктите включва птиче месо, яйца, свинско месо, телешко месо и млечни продукти.

Логистиката

VIV Europe се организира на всеки четири години и изданията се провеждат в Утрехт, Холандия. Панаирът продължава общо три дни, а програмата се провежда в началото на лятото, често в началото на юни.

Jaarbeurs служи като официален организатор на събитието, а панаирът се организира в Royal Dutch Jaarbeurs Exhibition & Convention Center. Достъпът се дава само на търговски посетители и работното време е определено от 10:00 сутринта до 18:00 следобед. Изложбеният и конгресен център Royal Dutch Jaarbeurs се оказва в биещото сърце на Утрехт непосредствено до Централната жп гара, което означава, че ще ви е лесно да се разходите до мястото от хотела в центъра на града или като хванете един от многото автобуси линии, които обслужват гарата. Пътуването до работното място не може да бъде по-лесно за планиране.

Какво казват хората?

  • „Моите комплименти за фантастично шоу, личната ми оценка за него е 10! Представихме новата си компания на име Gi-Ovo (предишната Twinpack b.v.), някои нови продукти, както и новия мениджър за износ Вероника Десенцани - и всичко беше страхотно!“ - Оскар Джордано, главен изпълнителен директор, Giordano Poultry Plast;
  • „Това беше едва второто ни пряко участие във VIV Europe и шоуто за 2018 г. беше просто фантастично за нас. Срещнахме подходящите хора със сериозни инвестиционни планове и ги запознахме с нашите уникални решения за мариноване и опаковане на продукти от птиче месо.“ - Торстен Гизе, маркетинг мениджър, Ishida Europe;
  • „Това беше идеалната платформа за среща с нашите клиенти и колеги от бранша от Европа, Близкия изток, Африка и извън нея.“, Сара Колинс, европейски маркетинг мениджър, Aviagen;
  • „Оценките, дадени от нашите участници, когато са интервюирани през трите дни, са последователни и изразяват добавената стойност на VIV Europe 2018. Изложителите средно са я оценили със силните 7,6, по скала, където 10 показва най-голямото удовлетворение.“ - Ренате Виенделс , Мениджър на събития, VNU Exhibitions Europe.

Аудитория и статистика

VIV Europe генерира значителен бизнес за своите изложители, тъй като вие сте един от 600 изложители, които присъстват на търговския панаир, докато публиката продължава да расте с очакването да надхвърли 25 000 инсайдери от бранша. Това е добро съотношение и трябва да знаете, че има голямо разнообразие от професионални среди.

Можете да се срещнете с дистрибутори, животновъди, диетолози, собственици на ферми, служители във ферми, търговци на дребно с храни, преработвателни компании, ветеринарни лекари, вносители и износители, инженери, изследователи и консултанти. Това със сигурност не трябва да се игнорира. Нито географският обхват, който можете да постигнете благодарение на VIV Europe.

Освен европейските пазари, търговският панаир отвори нови канали към Африка, като новите пазари, които ще бъдат проучени на място, са Нигерия, Етиопия, Гана, Руанда, Буркина Фасо, Мали и Нигер.

Настаняване

Поради големия интерес към това международно събитие, не трябва да отлагате резервацията на хотел в близост до изложбения и конгресен център Royal Dutch Jaarbeurs. С услугите на Trade Fair Trips ltd, вашите запитвания ще бъдат обработени на висок професионален стандарт и в рамките на кратък период от време. Ние сме чувствителни към цените и се грижим за бюджети от всякакъв мащаб, тъй като маркетинговите изложения трябва да бъдат достъпни и за най-малките изложители.

Предоставете ни ценови диапазон и ще получите списък с най-достъпните хотелски цени по време на VIV Европа. Освен това ние също можем да създадем индивидуално предложение според вашите други нужди. Подпомагаме изложителите с логистика. Елате при нас, за да резервирате заседателни зали с подходящото аудио-визуално оборудване или да ни наемете за изграждането на изложбения ви щанд. 100% гарантирано ще бъдете доволни от нашите услуги!

Предишни издания

Издание от 2022

Темата на VIV Europe 2022 беше "Глобална експертиза - местна практика". Акцентът на темата беше поставен върху това как специфичните тенденции влияят върху формирането на верига за доставки с по-малко връзки. Тези тенденции се отнасяха до фуражите, храненето, развъждането и други теми. Изтъкнато беше взаимодействието между земеделските производители и потребителите. И как това взаимодействие е толкова съществено, колкото и взаимодействието във веригата на доставки. Изложението беше организирано като хибридно събитие между 31-ви май 2022 и 1-ви юни 2022. То привлече 19 024 посетители от 142 държави и 435 изложители от 44 държави.

Шестдесет и осем процента от посетителите пристигнаха от Западна Европа, а десет процента представляваха Източна Европа. Четиринадесет процента от търговските посетители пътуваха от Близкия Изток и Африка, а осем процента представляваха Азия и други региони на света. На събитието бяха представени над 20 иновации. 89% от изложителите ще участват в следващото издание, а 86% от посетителите планират да присъстват. 75 % от фирмите изложителки биха препоръчали събитието на други. 84% от посетителите на изложението биха препоръчали VIV Europe на други представители на индустрията. 71% от изложителите оценяват събитието като доста или много важно, а 75% от посетителите определят VIV Europe като сравнително или много важно. 82% от посетителите оценяват съдържанието като добро или много добро, докато 74% от изложителите определят качеството на посетителите като добро или отлично.

Full list of
hotels for
VIV Europe

How to get to VIV Europe

Similar trade shows