Interzoo 2024

Interzoo 2024

Животни и домашни любимци
Nurnberg, Germany
07-10 May 2024
Организатор:
Nurnberg Messe GmbH
Място на провеждане:
Messe Nurnberg
Честота:
2 years
Уебсайт:
Interzoo

Най-значимото събитие в индустрията за грижа за домашни любимци

Interzoo и Covid-19

Messe Nuremberg ще посреща посетителите на Interzoo 2024 от 07.05.2024 до 10.05.2024. Мястото няма да прилага строг план за безопасност срещу Covid-19. Това се дължи на премахването на вътрешните ограничения на Германия, свързани с коронавируса, през април 2022 г. Организаторите силно насърчават присъстващите да следват препоръки като извършване на редовна дезинфекция на ръцете. Участниците трябва да имат предвид, че след 01.06.2022 г. страната няма да има ограничения за пътуване. Така те няма да трябва да представят документи за влизане.

Въведение

Interzoo функционира като изключителна платформа за доставки, където можете да отстоявате позицията си в сектора на доставките за домашни любимци, аксесоарите и храните. Interzoo предоставя перфектната възможност да видите дали вашият продукт има всичко необходимо, за да стане международен. Среща с настоящи клиенти. Пуснете чисто нов продукт. Възможностите са много.

Международното изложение е в бизнеса от 1953 г. и се разраства стабилно през 60-те години, през които е активно. Днес той служи и като източник на новини и иновации в индустрията. Продуктовото портфолио включва хранителни продукти за домашни любимци, помощни средства за подстригване и аксесоари за четириноги домашни любимци, птици, декоративни рибки и терариумни животни.

Логистиката

Икономическата асоциация на зоологически специализирани фирми си партнира с NürnbergMesse, за да оживи Interzoo в Нюрнберг, Германия веднъж на всеки две години. Международният търговски панаир обикновено се провежда през втората половина на месец май и продължава общо четири дни.

В изложбените зали се допускат само професионални посетители, а вратите са отворени от 09:00 сутринта до 18:00 следобед. Единственото изключение е последният ден, който приключва два часа по-рано в 16:00 часа.

Единственият истински начин да стигнете до Messe Nurnberg за рекордно време и на справедлива цена е линията на метрото U1. Той е много ефективен и съкращава пътуването ви до работното място до минути. Изложбените площи имат и връзки с метрото до центъра на града и летището.

Какво можете да очаквате като изложител

  • Interzoo е процъфтяваща платформа за доставки, която ще ви помогне да генерирате задоволителни възможни продажби, тъй като непрекъснато отчита растеж. Последното издание отбеляза стабилно увеличение на посетителите и изложителите, включително посетителите за първи път;
  • Вие се доверявате на 60-годишна традиция, което означава нещо – уважение, както и превъзходна среда за изграждане на разпознаваемост на марката и свързване с купувачи от висок калибър във вашата специфична ниша;
  • Вие наистина ще останете доволни, тъй като приблизително 90% от всички изложители съобщават, че са постигнали целите си в Interzoo и са доста доволни от резултатите си;
  • Възможност да се запознаете с новаторските тенденции в индустрията за домашни любимци, които са свързани с овластяването на собствениците да се грижат по-добре за своите домашни любимци, докато трябва да се борят с изключително взискателния, мобилен начин на живот.

Аудитория и статистика

Ако се чудите дали е осъществимо да правите бизнес в Interzoo, ние сме тук, за да наблегнем на числата и да ви покажем колко доходоносен може да бъде един изложбен щанд. Първо, има близо 2000 изложители, които представиха последното събитие и залите видяха трафик от 28 000 професионални посетители.

Разпределението по националност е очевидно в полза на чужденците с около 80% от всички изложители и близо 70% от всички посетители не са германци. Това ясно показва, че сте в добра позиция да разширите обхвата си географски, като Испания, Италия, Франция, Холандия, Обединеното кралство, Китай, Полша и Русия имат най-голям дял посетители.

Трябва също така да разгледаме професионалния опит на посетителите, които представляват онлайн търговци на дребно, доставки за домашни любимци, салони за подстригване на домашни любимци и производители на храни за домашни любимци.

Настаняване

Екипът ни Trade Fair Trips ltd знае къде са всички най-добри хотелски оферти за Interzoo и всичко, което трябва да направите, за да ги получите, е да ни се обадите. Работили сме с компании от всякакъв размер, така че имаме опции за цените, независимо дали сте малка фирма или голям международен играч.

Не само намалявате хотелските разходи, но имате по-лесно пътуване, тъй като ви поставяме близо до връзките на обществения транспорт. Ако искате да спестите от вашето настаняване в Interzoo и да резервирате хотели близо до Messe Nuremberg, обърнете се към Trade Fair Trips ltd за най-добрите цени за хотели. Ние сме повече от способни да ви помогнем по други въпроси, като инсталиране на вашия щанд за търговско изложение или резервиране на помещения за срещи преди време. Всичко ще бъде направено от нас за рекордно време.

Предишни предавания

Restart Edition от 2022 г

Interzoo 2022 отбеляза успешното рестартиране на панаира и индустрията за храни за домашни любимци. Между 24 май и 27 май 2022 г. той беше домакин като хибридно събитие (търговски панаир лице в лице, допълнен с дигитална платформа). Messe Nuremberg беше мястото на частта на шоуто на живо. Поради премахването на свързаните вътрешни ограничения през април 2022 г. сайтът нямаше строг план за безопасност срещу Covid-19. Това допринесе за радостната атмосфера и зарадва участниците. Събитието привлече приблизително 28 000 посетители от 129 нации и 1329 компании изложители от 59 държави. Освен това, около 220 кореспонденти от 13 страни присъстваха на търговското изложение. Общото пространство за събитието беше 105 000 m2, разделено между 12 зали, със 72 процента международно съотношение сред участниците.

Ако имате нужда от хотелско настаняване за бизнес пътуване, може да се свържете с нашия екип. Ние ще ви предложим най-добрите хотели в бизост до Interzoo, Nurnberg ,Germany. Ще инсталираме вместо вас вашия трговски щанд, ще наемем конфернтна зала за провеждане на бизнес срещи, за да бъдете спокойни, че всички важни подробности, свързани с вашето пътуване ще бъдат изпипани до най-малкия детайл. 

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Nuremberg Airport (Летище Нюрнберг)

60 минути при пътуване от the Nuremberg Hauptbahnhof (Централна Гара Нюрнберг)

 

С кола
С кола:

30 минути при пътуване от Nuremberg Airport (Летище Нюрнберг)

10 минути при пътуване от the Nuremberg Hauptbahnhof (Централна Гара Нюрнберг)

 

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

35 минути при пътуване от Nuremberg Airport (Летище Нюрнберг)

20 минути при пътуване от the Nuremberg Hauptbahnhof (Централна Гара Нюрнберг)

 

map

Хотели около Interzoo

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
Avenue Hotel 5.6 Nurnberg от € 286.00 EUR Запази сега
Interzoo 2024 Nurnberg Ringhotel Loew's Merkur 4.4 Nurnberg от € 284.00 EUR Запази сега
Interzoo 2024 Nurnberg ibis Nurnberg City am Plarrer 5.7 Nurnberg от € 271.00 EUR Запази сега
Interzoo 2024 Nurnberg Ambient Hotel am Europakanal 16 Fürth от € 331.00 EUR Запази сега
Interzoo 2024 Nurnberg Burghotel Nurnberg 6.4 Nurnberg от € 337.00 EUR Запази сега
Interzoo 2024 Nurnberg the niu Leo 6.1 Nurnberg от € 346.00 EUR Запази сега
Interzoo 2024 Nurnberg Best Western Hotel Nurnberg City West 8.5 Nurnberg от € 270.00 EUR Запази сега
Interzoo 2024 Nurnberg Hotel Westend 9.7 Nurnberg от € 309.00 EUR Запази сега
Hotel Schindlerhof 18.17 Nurnberg от € 312.00 EUR Запази сега
Interzoo 2024 Nurnberg Ramada Nurnberg Parkhotel 2.7 Nurnberg от € 421.00 EUR Запази сега

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до Interzoo 2024 Изпрати

Interzoo акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.