Your free enquiry
Interzoo

Interzoo

Nurnberg ,Germany
Индустрия
Индустрия:
Домашни любимци, Добитък и домашни птици
Organizer
Organizer :
Nurnberg Messe GmbH
Event website
Event website :
Interzoo
Frequency
Frequency:
2 years

Interzoo & Ковид-19

Messe Nuremberg ще посрещне посетителите на Interzoo 2024 от 07.05.2024 до 10.05.2024. Мястото на провеждане няма да прилага строг план за безопасност срещу Ковид-19. Това се дължи на факта, че през април 2022 Германия отмени вътрешните си ограничения, свързани с коронавируса. Организаторите силно ще насърчават участниците да спазват препоръки, като например да извършват редовна дезинфекция на ръцете. Участващите трябва да имат предвид, че след 01.06.2022 страната няма да има въведени ограничения за пътуване. По този начин няма да им се налага да представят 3G документи за влизане в страната.

Въведение

Interzoo функционира като изключителна интернационална платформа, където можете да утвърдите позицията си в сектора за доставки на домашни любимци, аксесоари и храни. Interzoo предоставя идеалната възможност да видите дали вашият продукт има това, което е необходимо, за да го направи в международен план. Среща с настоящи клиенти. Стартирайте чисто нов продукт. Възможностите са много.

Международното изложение е открито за първи път 1953 г. и непрекъснато расте само за 60-те години, през които е активно. Днес то се удвоява като източник за индустриални новини и иновации. Продуктовото портфолио се разпростира върху хранителни продукти за домашни любимци, приспособления за поддържане и аксесоари за четириноги домашни любимци, птици, декоративни риби и терариумни животни.

Логистиката

WIRTSCHAFTSGEMEINSCHAFT Zoologischer Fachbetriebe си партнира с NürnbergMesse, за да донесе Interzoo жив в Нюрнберг, Германия веднъж на всеки две години. Международният търговски панаир обикновено се провежда през втората половина на май и продължава общо четири дни.

В изложбените зали се допускат само професионални посетители, а вратите са отворени от 09:00 сутринта до 18:00 следобед. Единственото изключение е последният ден, който приключва два часа по-рано в 16:00 вечерта.

Единственият верен начин да стигнете до Messe Nurnberg за рекордно време и на справедлива цена е метролинията U1. Той е много ефективен и намалява пътуването до само до минути. Изложбените площи имат и метро връзки с центъра на града и летището.

Какво можете да очаквате като изложител

  • Interzoo е процъфтяваща платформа за обществени поръчки, която ще ви помогне да генерирате задоволителни клиенти за продажби, тъй като постоянно отчита растеж.
  • Последното издание отчита постоянен прираст както на посетители, така и на изложители, включително посетители за първи път;
  • Доверявате се на 60-годишна традиция, което означава нещо - уважаемост, както и превъзходна среда за изграждане на разпознаваемост на марката и свързване с висококачествени купувачи във вашата конкретна ниша;
  • Наистина ще бъдете доволни, тъй като приблизително 90% от всички изложители съобщават, че са постигнали целите си в Interzoo и са напълно доволни от резултатите си;
  • Възможност да се запознаете с новаторски тенденции в индустрията за домашни любимци, които са свързани с овластяването на собствениците да се грижат по-добре за своите домашни любимци, като същевременно трябва да се борят с изключително взискателен, мобилен начин на живот.

Аудитория и статистика

Ако се чудите дали е възможно да правите бизнес в Interzoo, ние сме тук, за да наблегнем на цифрите и да ви покажем колко изгоден може да бъде един изложбен щанд. Първо, има близо 2000 изложители, които присъстваха на последното събитие и залите видяха пешеходен трафик от 28 000 професионални посетители.

Разбиването по националности очевидно е в полза на чуждестранни граждани с около 80% от всички изложители и близо 70% от всички посетители не са германци. Това ясно показва, че сте в добра позиция да разширите обхвата си в географски план, като Испания, Италия, Франция, Холандия, Великобритания, Китай, Полша и Русия имат най-голям дял от посетителите.

Трябва също така да разгледаме професионалния опит на посетителите, които представляват онлайн търговци на дребно, доставки за домашни любимци, салони за грижа за домашни любимци и производители на храни за домашни любимци.

Настаняване

Trade Fair Trips ltd знае къде са най-добрите оферти за хотели за Interzoo и всичко, което трябва да направите, за да ги получите, е да ни се обадите. Работили сме с компании от всякакъв размер, така че имаме опции за цените независимо дали сте малка фирма или голям международен играч.

Не само намалявате разходите за хотели, но и имате по-лесно пътуване до работното място, тъй като ви поставяме близо до връзките с обществения транспорт. Ако искате да спестите от настаняването си за Interzoo и да резервирате хотели в близост до Messe Nuremberg, обърнете се към нас за най-добрите цени за хотели. Повече от способни сме да съдействаме по други въпроси, като например инсталиране на щанда на търговското ви изложение или резервиране на съоръжения за срещи преди време. Всичко направено за рекордно кратко време.

Предишни издания

Рестартиращо издание от 2022

Interzoo 2022 отбеляза успешния рестарт на изложението и на индустрията за храни за домашни любимци. Между 24-ти и 27-ми май 2022 г. то се проведе като хибридно събитие (търговски изложение лице в лице, съчетано с цифрова платформа). Мястото на провеждане на частта от изложението, посветена на живото присъствие, беше Messe Nuremberg. Поради премахването на свързаните с коронавируса вътрешни ограничения през април 2022 обектът не разполагаше със строг план за безопасност срещу Ковид-19. Това допринесе за радостната обстановка и зарадва участниците. Събитието привлече приблизително 28 000 посетители от 129 държави и 1329 фирми изложители от 59 страни. Освен това около 220 кореспонденти от 13 държави присъстваха на търговското изложение. Общата площ на събитието беше 105 000 м2, разпределена между 12 зали, като съотношението на интернационалност сред участниците беше 72%. 

Full list of
hotels for
Interzoo

Book Now
How to get to Interzoo

Similar trade shows