Great Yorkshire Show 2024

Great Yorkshire Show 2024

Селско стопанство Градинарство Животновъдство и птици
Harrogate, UK
09-12 Jul 2024
Организатор:
Yorkshire Agricultural Society
Място на провеждане:
Great Yorkshire Showground
Честота:
1 year
Уебсайт:
Great Yorkshire Show

Емблематично селскостопанско събитие в Северен Йоркшир

Много може да се каже за Голямото Йоркширско шоу и неговото въздействие върху регионалната икономика в Йоркшир. В момента шоуто се класира като най-голямото селскостопанско шоу на територията на Англия и третото по големина във Великобритания. Той е и един от най-старите регистрирани с първото издание, проведено през 1838 г. малко след създаването на Йоркширското земеделско общество.

Шоуто е точно това, което бихте си представили - място за производители, за да покажат оборудване, инструменти и машини на купувачите, както и платформа за оценяване на животни (говеда, овце, свине, гълъби). Освен това е много по-разнообразно и модерно от това. Посетителите могат също толкова лесно да се насладят на демонстрации на готварство, да се потопят в атракции на живо и дори да отбележат последните модни тенденции на модното шоу на подиума Kuoni. Това е възможност за изграждане на общност, както и за стимулиране на директните продажби.

Great Yorkshire Show 2024

Great Yorkshire Show ще се проведе между 09.07.2024 и 12.07.2024. Събитието ще се проведе в Great Yorkshire Showground. На мястото на провеждане на събитието няма да бъдат прилагани мерки за превенция на Ковид-19. Това се дължи на факта, че Обединеното кралство премахва ограниченията си, свързани с пандемията.

Настаняване

Ако има нещо, което знаем със сигурност, то това е, че шоуто Great Yorkshire ще бъде пълно с много посетители. Това означава, че ще има силно търсене на хотелски стаи в Харогейт, Северен Йоркшир и това е мястото, където Trade Fair Trips ltd ви идва на помощ. Имаме опит с намирането на най-добрите хотелски цени по време на шоуто Great Yorkshire Show и го правим бързо.

Независимо дали искате да намалите разходите или да се насладите на престой в хотел от висок клас, ние сме щастливи да се задължим. Правите онлайн резервация на хотел за Great Yorkshire Show, която е съобразена с вашия бюджет и позиции, където трябва да бъдете. Планирайте работното си пътуване по часове. Trade Fair Trips ltd също е тук, за да ви помогне да изградите своя щанд на търговския панаир, както и да резервирате съоръжения за срещи предварително на ваше име.

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Leeds Bradford Airport (Летище Лийдс Брадфорд)

40 минути при пътуване от Harrogate Station (Гара Харогейт)

С кола
С кола:

20 минути при пътуване от Leeds Bradford Airport (Летище Лийдс Брадфорд)

10 минути при пътуване от Harrogate Station (Гара Харогейт)

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

30 минути при пътуване от Leeds Bradford Airport (Летище Лийдс Брадфорд)

5 минути при пътуване от Harrogate Station (Гара Харогейт)

map

Хотели около Great Yorkshire Show

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
Great Yorkshire Show 2024 Harrogate The Yorkshire Hotel BW Premier Collection 3.1 Harrogate при поискване Заявка
Great Yorkshire Show 2024 Harrogate The Belmont Apart Hotel - Harrogate Stays 4.31 Harrogate при поискване Заявка
Great Yorkshire Show 2024 Harrogate The Grafton Boutique 3.4 Harrogate при поискване Заявка
Great Yorkshire Show 2024 Harrogate Hotel St George 3.6 Harrogate при поискване Заявка
Cheltenham Apartments Harrogate 3.1 Harrogate при поискване Заявка
Great Yorkshire Show 2024 Harrogate East Wayside B&B 28.91 Greenhow Hill при поискване Заявка
Great Yorkshire Show 2024 Harrogate Ibis Styles Leeds Centre Arena 27.6 Leeds при поискване Заявка
Great Yorkshire Show 2024 Harrogate Travelodge Harrogate West Park 5 Harrogate при поискване Заявка
Great Yorkshire Show 2024 Harrogate Radisson Blu Hotel, Leeds City Centre Leeds при поискване Заявка
Great Yorkshire Show 2024 Harrogate Wynnstay House 4.18 Harrogate при поискване Заявка

Шоуто на Great Yorkshire следва строг годишен график, където изданията започват от втория вторник на юли до четвъртък. Програмирането продължава общо три дни и е съставено от Йоркширското земеделско общество. Изложбата е базирана в Харогейт, Северен Йоркшир и заема огромно изложбено пространство, наречено Great Yorkshire Showground, което възлиза на 250 акра или 100 ха. По-голямата част от пространството са пасища с няколко постоянни структури

Вратите са отворени за широката общественост и професионалистите, занимаващи се със земеделие и животновъдство. Шоуто на Грейт Йоркшир се озовава в покрайнините на града и има няколко начина да стигнете до изложбените площадки. Има няколко железопътни линии до Харогейт и същото важи за автобусните услуги. Безплатен совалков автобус може да ви отведе до шоуто през целия ден, така че да покрива пътуването до работното място.

  • Шоуто на Грейт Йоркшир е насочено към насърчаване на местния бизнес и като изложител вие сте идеалната позиция да установите близки връзки с целевата си аудитория, да получите незабавна обратна връзка и да регистрирате повишаване на директните продажби. Всичко това има незабавен положителен ефект върху вашия паричен поток;
  • Голямото Йоркширско шоу се простира далеч отвъд определението за селскостопанско шоу и ще бъдете в море от хора, дошли за добро време - яжте местна храна, срещайте се с известни личности и се наслаждавайте на забавления на живо;
  • Шоуто на Грейт Йоркшир е основна платформа за оценяване на животни с над 8500 животни, представени в различни състезания.

Шоуто на Грейт Йоркшир се радва на голяма популярност, тъй като последното издание надхвърли 135 000 посетители. Това е добра новина за изложителите в селскостопанския сектор, защото това се превръща в бърза възвръщаемост на инвестициите. Добрата новина продължава, когато погледнете разбивката на посетителите. Приблизително 73% от всички посетители са ABC1 SEG Profile и 23% участват активно в селскостопанската индустрия. Това са отлични цифри за по-малките компании, които искат да разширят обхвата си и да разширят списъка си с клиенти. Друга демографска група, разбира се, са семействата с деца и туристите.

Шоуто на Грейт Йоркшир е особена движеща сила за туризма. Точно както е за училищата. Средно около 6000 училищни деца правят екскурзия до шоуто за един ден. Фермерите и животновъдите са отпред и в центъра като основни посетители предвид продуктовата гама и допълнителното програмиране, както и готвачите, коневъдите и конниците.

Great Yorkshire Show 2022

The Great Yorkshire Show 2022 се проведе като събитие на живо между 12-ти и 15-ти юли 2022. Изложбеният център Great Yorkshire Showground, който беше домакин на събитието, не включваше мерки за превенция на Ковид-19 инфекции. Това се дължеше на премахването на свързаните с това вътрешни ограничения. На събитието присъстваха общо 140 000 посетители.

Great Yorkshire Show 2023

Изданието на Great Yorkshire Show за 2023 се проведе във формат на живо между 11.07.2023 и 14.07.2023 в Great Yorkshire Showground. В събитието участваха 140 000 посетители и повече от 500 изложители.  

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до Great Yorkshire Show 2024 Изпрати

Great Yorkshire Show акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.