EuroTier
EuroTier

EuroTier

New Dates
15 ное 2022 - 18 ное 2022
Germany , Hannover

General Information

Organizer

DLG (Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft e.V.)

Event website

EuroTier

Frequency

2 years

EuroTier Map

Past Editions

13 - 16 Nov EuroTier 2018

15 - 18 Nov EUROTIER 2016

Messe Hannover трябва да остане затворен в началото на февруари, тъй като EuroTier 2021 вече ще бъде цифров. Изложителите и посетителите имат достъп до различни цифрови пакети въз основа на интереса им към търговския панаир и платформата - „EuroTier / EnergyDecentral digital“ - в партньорство с EnergyDecentral ще бъде отворена за регистрация на 1 февруари 2021 г. Датите на панаира са 9 февруари - февруари 12-ти.

Въведение

На EuroTier Ви се представят водещите технологии, иновации и най-новите решения в сектора на животновъдството и развъждането на животни. Организаторите потвърдиха нарастване на интереса към международния търговски панаир, което не е изненадващо, като се има предвид, че събитието споделя една сцена с EnergyDecentral в Хановер, Германия.

Логистиката

Дейностите обикновено започват през ноември, а изданията се разпределят на всеки две години. Какво могат да се надяват посетителите да изпитат в EuroTier? Продуктовите категории включват програми, технология за доене, отглеждане на животни, хранене, климатични и екологични технологии.

Програта протича в продължение на четири дни и DLG e.V. - официалният организатор на събитието - обещава превъзходни възможности за проучване на пазара и генериране на потенциални клиенти. Както търговските посетители, така и широката публика се допускат от 09:00 сутринта до 18:00 следобед.

Аудитория и статистика

Земеделските стопани и фермерските очаквания съставляват по-голямата част от аудиторията в EuroTier и там, където панаирът наистина превъзхожда всеки друг в тази сфера, е прекрачването на границите като цяло, така че изложителите да имат достъп до пазари в цяла Европа до Близкия изток, Азия и Америка.

Ветеринарните лекари също присъстват значително на панаира, предвид включването в програмата на конгреса на Федералната асоциация на практикуващите ветеринарни лекари в Германия.

Достъпно настаняване близо до EuroTier

Trade Fair Trips ltd може да ви помогне за нула време да получите хотели за EuroTier. Това, което печелите от нашата услуга, е следното - гъвкавост, ефективност и професионализъм. Вие ни кажете цената и избора си на място и ние ви представяме най-добрите хотели близо до Messe Hannover за часове.За да завършите резервацията си за хотел EuroTier и да спестите едновременно, е необходима само една консултация.

Защо не обедините повече услуги в пакета си за бизнес пътувания? Trade Fair Trips ltd предлага на клиентите резервации за зали за заседания и инсталиране на щанд на търговски панаир. Всички налични на първокласни цени!

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА