Your free enquiry
EuroTier

EuroTier

Hannover, Germany
Индустрия
Индустрия:
Pet animals, Livestock & Poultry
Organizer
Organizer:
DLG (Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft e.V.)
Event website
Event website:
EuroTier
Frequency
Frequency:
2 years

EuroTier - актуализация

DLG e.V. има удоволствието да представи EuroTier 2024 като събитие на живо в Hannover Fairground. Официалните дати на провеждане са определени между 12.11.2024 и 15.11.2024. От участниците няма да се изисква да спазват мерки за превенция на Ковид-19 по време на участието си поради отпадането на свързаните с пандемията ограничения в страната. Поради отпадането на ограничителните мерки за пътуване на участниците също така  няма да им се наложи да представят 3G документи за влизане в страната.

Въведение

В EuroTier се представят водещите технологии, иновации и най-новите решения в секторите на животновъдството и отглеждането на животни. Организаторите потвърдиха нарастването на интереса към международното търговско изложение, което не е изненадващо, като се има предвид, че събитието споделя сцена с EnergyDecentral в Хановер, Германия. 

Логистиката

Дейностите обикновено започват през ноември, а изданията се разпределят на всеки две години. Какво могат да се надяват посетителите да изпитат в EuroTier? Категориите продукти включват програми, технологии за доене, отглеждане на животни, хранене, климатични и екологични технологии. Програмaта е разпределена в продължение на четири дни, а DLG e.V. – официалният организатор на събитието – обещава превъзходни възможности за проучване на пазара и генериране на потенциални клиенти. Както търговските посетители, така и обществеността се допускат от 09:00 до 18:00 часа. 

Аудитория и статистика

Фермерите и земеделските експерти съставляват по-голямата част от публиката на EuroTier. Там, където търговският панаир наистина се отличава, е в пълното вдигане на границите, така че изложителите имат достъп до пазари в цяла Европа до Близкия изток, Азия и Америка. Ветеринарните лекари също присъстват значително на панаира, като се има предвид включването на конгреса на Федералната асоциация на практикуващите ветеринарни лекари в Германия в програмата. 

Достъпно настаняване в близост до EuroTier

Trade Fair Trips ltd може да ви помогне да получите хотели за EuroTier за нула време. Това, което печелите от нашата услуга е следното – гъвкавост, ефективност и професионализъм. Вие ни кажете вашата цена и избор на местоположение, а ние ви представяме най-добрите хотели близо до Messe Hannover за няколко часа. Една консултация е необходима, за да завършите хотелската си резервация за EuroTier и да спестите в същото време. 

Защо не включите повече услуги в пакета си за бизнес пътуване? Trade Fair Trips ltd предлага на клиентите си резервации за заседателни зали и монтаж на панаирни щандове. Всички налични услуги, от които имате нужда на първокласни цени!

Доклади от предишни издания

2022

EuroTier 2022 и съвпадащото с него събитие EnergyDecentral 2022 се проведоха като хибридни събития между 15-ти ноември 2022 и 18-ти ноември 2022. Те включваха търговско изложение на живо, както и допълваща го електронна платформа. Събитията на живо се проведоха в Hannover Fairground и не приложиха мерки за превенция на коронавируса поради облекчаването на ограниченията, свързани с пандемията, в страната. На EuroTier 2022 присъстваха над 1 800 изложители от 57 държави и 106 000 участници от 141 страни.

2021

EuroTier 2021 и EnergyDecentral 2021 се проведоха между 9-ти и 12-ти февруари 2021. Поради пандемията от Ковид-19 събитията се проведоха в цифров формат. Те привлякоха 1 200 изложители и 41 000 участници.

2018

EuroTier 2018 и EnergyDecentral 2018 се проведоха в Hannover Fairground между 13-ти и 16-ти ноември 2018. Търговските изложения привлякоха 2 574 изложители и 154 948 посетители от 60 държави. Темата на EuroTier беше "Цифрово животновъдство". Сред страните участнички бяха Германия, Нидерландия, Франция, Италия, Испания, Дания, Обединеното кралство, Белгия, Австрия, Турция, Полша, Китай, Канада, САЩ, Индия, Пакистан и Корея.

Full list of
hotels for
EuroTier

Book Now
How to get to EuroTier
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Hannover Airport (Летище Хановер)

Не е препоръчително при пътуване от Hannover Hauptbahnhof (Централна Гара Хановер)

By car
By car:

25 минути при пътуване от Hannover Airport (Летище Хановер)

15 минути при пътуване от Hannover Hauptbahnhof (Централна Гара Хановер)

By public transport
By public transport:

55 минути при пътуване от Hannover Airport (Летище Хановер)

30 минути при пътуване от Hannover Hauptbahnhof (Централна Гара Хановер)

Similar trade shows