Your free enquiry
EuroTier

EuroTier

Hannover ,Germany
Индустрия
Индустрия:
Домашни любимци, Добитък и домашни птици
Organizer
Organizer :
DLG (Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft e.V.)
Event website
Event website :
EuroTier
Frequency
Frequency:
2 years

EuroTier и Ковид-19

DLG e.V. има удоволствието да представи EuroTier 2022 като хибридно събитие на Messe Hannover. За официални дати на провеждане са определени от 15-ти до 18-ти ноември 2022. Участниците ще бъдат посъветвани да спазват няколко препоръки за сигурност срещу Ковид-19. Те ще включват социално дистанциране, както и носене на лични предпазни средства под формата на защитни маски за лице. Докато участват в изложението в Messe Hannover, участниците ще бъдат съветвани да поддържат социална дистанция от 1,5 метра. Поради продължаващите ограничения за пътуване в Германия участниците ще трябва да представят при пристигането си в страната 3G документи за влизане.

Въведение

В EuroTier се представят водещите технологии, иновации и най-новите решения в секторите на животновъдството и отглеждането на животни. Организаторите потвърдиха нарастването на интереса към международното търговско изложение, което не е изненадващо, като се има предвид, че събитието споделя сцена с EnergyDecentral в Хановер, Германия. 

Логистиката

Дейностите обикновено започват през ноември, а изданията се разпределят на всеки две години. Какво могат да се надяват посетителите да изпитат в EuroTier? Категориите продукти включват програми, технологии за доене, отглеждане на животни, хранене, климатични и екологични технологии. Програмaта е разпределена в продължение на четири дни, а DLG e.V. – официалният организатор на събитието – обещава превъзходни възможности за проучване на пазара и генериране на потенциални клиенти. Както търговските посетители, така и обществеността се допускат от 09:00 до 18:00 часа. 

Аудитория и статистика

Фермерите и земеделските експерти съставляват по-голямата част от публиката на EuroTier. Там, където търговският панаир наистина се отличава, е в пълното вдигане на границите, така че изложителите имат достъп до пазари в цяла Европа до Близкия изток, Азия и Америка. Ветеринарните лекари също присъстват значително на панаира, като се има предвид включването на конгреса на Федералната асоциация на практикуващите ветеринарни лекари в Германия в програмата. 

Достъпно настаняване в близост до EuroTier

Trade Fair Trips ltd може да ви помогне да получите хотели за EuroTier за нула време. Това, което печелите от нашата услуга е следното – гъвкавост, ефективност и професионализъм. Вие ни кажете вашата цена и избор на местоположение, а ние ви представяме най-добрите хотели близо до Messe Hannover за няколко часа. Една консултация е необходима, за да завършите хотелската си резервация за EuroTier и да спестите в същото време. 

Защо не включите повече услуги в пакета си за бизнес пътуване? Trade Fair Trips ltd предлага на клиентите си резервации за заседателни зали и монтаж на панаирни щандове. Всички налични услуги, от които имате нужда на първокласни цени!

Full list of
hotels for
EuroTier

Book Now
How to get to EuroTier

Similar trade shows