Your free enquiry
THE CLEANING SHOW

THE CLEANING SHOW

London, UK
Индустрия
Индустрия:
Industrial Cleaning & Maintenance
Organizer
Organizer:
Quartz Events
Event website
Event website:
THE CLEANING SHOW
Frequency
Frequency:
2 years

Актуализация за Cleaning Show

Изданието на Cleaning Show за 2023 ще се проведе между 14.03.2023 и 16.03.2023. Форматът на събитието ще бъде "лице в лице", а мястото на провеждане ще бъде ExCeL Лондон. Поради това, че през март 2022 Обединеното кралство отмени ограниченията за пътуване и вътрешните ограничения, мястото на провеждане няма да включва строги мерки за безопасност. Участниците също така няма да трябва да представят 3G документи за влизане при пристигането си в страната. 

Въведение в Cleaning Show

Международно изложение The Cleaning Show събира производители на почистваща техника и фирми за почистване от цял свят. Провежда се в Великобритания и е идеално място за маркетиране, представяне и продажба на техника и услуги в тази сфера. Това е мястото за създаване на нови контакти и стъпване на нови пазари. По време на изложението можете да присъствате на разговори по важни за бранша теми и на демонстрации на най-новите машини за почистване. 

Имате време да се подготовите, да заминете и да създадете нови перспективи за своето бизнес развитие. Възползвайте се от помощта ни. Резервирайте хотел онлайн от предложените от нас хотели за The Cleaning Show. Ще се настаните удобно и много по-изгодно отколкото ако сами търсите хотели. Ще ви спестим време не само в този случай. Ще се погрижим за придвижването ви от летището до хотела и обратно. Ще ви наемем автомобил или ще ви информираме как най-удобно за целите ви да пътувате с обществен транспорт. Предлагаме и наем на конферентна зала и проектиране и изграждане на щанд. Фокусирайте се върху най-важното – вашия бизнес. Ние – „Трейд Феър Трипс” ЕООД – ще се погрижим за останалото.

Full list of
hotels for
THE CLEANING SHOW

Book Now
How to get to THE CLEANING SHOW
On foot
On foot:

20 минути при пътуване от London City Airport (Летище Лондон Сити)

Не е препоръчително при пътуване от London Central Station (Централна Гара Лондон)

By car
By car:

7 минути при пътуване от London City Airport (Летище Лондон Сити)

41 минути при пътуване от London Central Station (Централна Гара Лондон)

By public transport
By public transport:

9 минути при пътуване от London City Airport (Летище Лондон Сити)

51 минути при пътуване от London Central Station (Централна Гара Лондон)

Similar trade shows