Your free enquiry
parts2clean

parts2clean

Stuttgart, Germany
Индустрия
Индустрия:
Industrial Cleaning & Maintenance
Organizer
Organizer:
Deutsche Messe AG
Event website
Event website:
parts2clean
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Изданието на Parts2clean за 2023 ще бъде организирано като изложение лице в лице. Датите на провеждане са определени между 26.09.2023 и 28.09.2023. Мястото за провеждане на търговското изложение ще бъде Messe Stuttgart в Германия. Засега то няма да включва мерки за превенция на Ковид-19. Това се дължи на премахването на ограниченията, свързани с пандемията в съответната държава.

Представяне на събитието

parts2clean е водещ международен панаир за почистваща техника и оборудване. Национални и международни изложители представят своите нови продукти, системи и решения. Обхванати са всички етапи на почистването, поддръжката на повърхности и помещения, както и предпазването от вредители и обезопасяването на сгради – жилищни, бизнес, обществени. Обърнато е специално внимание и на начините за проверка и профилактика, и на воденето на документация. Особено примамлива за изложители и посетители е съпътстващата програма parts2clean, по време на която се представят нови разработки, търсят се решения за оптимизиране на процесите и разходите и се показват възможности за повишаване качеството на произвежданите продукти и технологии. Панаирът дава повече от отлични възможности за сключване на сделки и привличане на нови клиенти.

Планирайте представянето си по време на събитието и оставете организацията на пътуването на нас. Ние ще намерим онлайн хотели, които отговарят на всичките ви изисквания и на бюджета ви. Ще преценим кои са подходящите хотели за parts2clean и ще ви направим резервация. Наша грижа са още летищният трансфер, удобното ви и бързо придвижване из града, намирането на конферентна зала, проектирането и построяването на щанд, ако ви е необходим. Спестете време и средства с нас – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД, професионален организатор на бизнес пътувания.

Минали издания

Издание от 2021

Изданието на Parts2clean за 2021 се проведе в Messe Stuttgart като хибридно събитие между 05.10.2021 и 07.10.2021. Изложбеният център разполагаше с най-новите мерки за превенция на Ковид-19, за да се гарантира безопасността на участниците. Това включваше мерки за безопасност, като например задължителното носене на медицински маски, както и 3G политиката за влизане. В изданието се включиха около 130 изложители и повече от 2000 търговски посетители.

Издание 2022

Parts2clean 2022 беше събитие, което се проведе между 11-ти октомври 2022 и 13-ти октомври 2022. Тъй като Германия отмени вътрешните си разпоредби, свързани с пандемията, Messe Stuttgart не включи мерки за превенция на Ковид-19. На събитието присъстваха около 160 изложители.

Full list of
hotels for
parts2clean

Book Now
How to get to parts2clean
On foot
On foot:

7 минути при пътуване от Stuttgart Airport (Летище Щутгарт)

Не е препоръчително при пътуване от Stuttgart Hauptbahnhof (Централна Гара Щутгарт)

 

By car
By car:

1 минутa при пътуване от Stuttgart Airport (Летище Щутгарт)

20 минути при пътуване от Stuttgart Hauptbahnhof (Централна Гара Щутгарт)

 

By public transport
By public transport:

Поради непосредствената близост не е необходимо при пътуване от Stuttgart Airport (Летище Щутгарт)

40 минути при пътуване от Stuttgart Hauptbahnhof (Централна Гара Щутгарт)

 

Similar trade shows