Your free enquiry
ISSA INTERCLEAN EUROPE

ISSA INTERCLEAN EUROPE

Amsterdam, Netherlands
Индустрия
Индустрия:
Industrial Cleaning & Maintenance
Organizer
Organizer:
Amsterdam RAI
Event website
Event website:
ISSA INTERCLEAN EUROPE
Frequency
Frequency:
2 years

Актуализация за ISSA INTERCLEAN EUROPE

Изданието на ISSA INTERCLEAN EUROPE за 2024 ще се проведе в Amsterdam RAI като събитие на живо. Изданието ще се състои между 14.05.2024 и 17.05.2024. Участниците ще бъдат посъветвани да кашлят/кихат в сгъвката на лактите си и да извършват редовна хигиена на ръцете по време на изложението. Освен това те трябва да имат предвид, че поради ограниченията за пътуване в страната, при пристигането си в Нидерландия може да бъдат помолени да покажат 3G документи за влизане в страната.

Представяне на събитието

INTERNATIONAL TRADE FAIR FOR INDUSTRIAL CLEANING е международен панаир за почистваща техника и оборудване за почистване. Смята се, че това е най-доброто събитие за създаване на бизнес контакти и партньорства в бранша. По време на панаира се представят най-новите продукти за почиствате, правят се демонстрации на нови технологии, обсъждат се теми, свързани с хигиената на дома, офиса, обществените сгради и оптимизацията на работния процес. Представят се множество награждавани продукти и се организират официални и неформални срещи с представители на водещи фирми в бранша. В последното издание на панаира участват над 650 изложители от 130 страни.

Резервирайте хотел за INTERNATIONAL TRADE FAIR FOR INDUSTRIAL CLEANING с наша помощ. Ще ви предложим настаняване в най-добрите хотели в Амстердам. Ще направим онлайн хотелски резервации за избрания от вас и ще се погрижим за всичко останало: летищен трансфер, кола под наем, информация за обществен транспорт, конферентна зала под наем. С нас пътувате удобно и спокойно и имате условия за отлично бизнес представяне. Доверете ни се, услугите ни са безплатни за вас – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД, професионален организатор на бизнес пътувания.

Предишни издания

Издание 2022

ISSA Interclean Europe 2022 отбеляза завръщането на събитието след продължително прекъсване. Изданието се проведе под формата на присъствено търговско изложение в RAI в Амстердам от 10-ти до 13-ти май 2022. Мястото не включваше предпазни мерки за безопасност срещу Ковид-19 като 3G политиката за допускане поради премахването им през февруари 2022. Събитието привлече 25 885 посетители и 669 изложители.

Full list of
hotels for
ISSA INTERCLEAN EUROPE

Book Now
How to get to ISSA INTERCLEAN EUROPE
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Amsterdam Schiphol Airport (Летище Схипхол)

60 минути при пътуване от Amsterdam Central Station (Централна гара Амстердам)

By car
By car:

15 минути при пътуване от Amsterdam Schiphol Airport (Летище Схипхол)

10 минути при пътуване от Amsterdam Central Station (Централна гара Амстердам)

By public transport
By public transport:

35 минути при пътуване от Amsterdam Schiphol Airport (Летище Схипхол)

20 минути при пътуване от Amsterdam Central Station (Централна гара Амстердам)

Similar trade shows