Most booked hotels
Your free enquiry
RACC

RACC

Hangzhou, China
Индустрия
Индустрия:
Heating, Refrigeration, Air-Conditioning
Organizer
Organizer:
Hangzhou Fima Expo Co., Ltd.
Event website
Event website:
RACC
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Изданието на RACC за 2022 ще се проведе между 1-ви и 3-ти декември. Форматът на събитието ще бъде присъствен и ще включва обширен план за превенция на Ковид-19. Насоките за безопасност ще бъдат предоставени на официалния уебсайт на събитието.

Въведение

RACC е търговско изложение със значително влияние върху индустрията. То се провежда ежегодно в продължение на три дни в Международния изложбен център в Ханджоу, Китай. То е изтъкнато търговско изложение, което приема участници от над десет държави. В това число влизат и над 100 представители на медиите от бранша. Освен това в него участват повече от 9000 посетители и над 300 изложители, като например Hispania. Домакин на събитието е Hangzhou Fima Expo Co Ltd. В него участват шест домакини, включително Китайският съвет за насърчаване на международната търговия. RACC дава възможност на участниците да изпълнят цели като създаване на мрежи. Освен това те могат да се запознаят с най-новите тенденции, развитието на пазара, политиките и иновациите. Получаването на признание и воденето на бизнес също са постижими цели.

Какво да очаквате?

RACC разполага с разнообразна съпътстваща програма, включваща 21 форума и обширно изложение. Изложението включва четири сегмента. Те са:

  • климатизация и вентилация
  • аксесоари
  • хладилна верига
  • хладилно оборудване

21-те подсъбития на форума включват China Refrigerant Development Summit. Друг забележителен форум е MP Buyers and Brand Enterprises Selection Meeting. HVAC and Refrigeration Industry Foreign Trade Experts Roundtable може да бъде безценна, особено за експертите на чуждестранните търговци.  China Cold Chain Development Summit също е задължителна за посещение.

Логистика

Домакин на RACC е Hangzhou International Expo Center. Мястото се намира в близост до основните транспортни възли. Това позволява на участниците да пътуват безопасно до мястото и да спестят време. Например международното летище Hangzhou Xiaoshan International Airport е достъпно от мястото за 20 минути с кола. По същия начин железопътната гара Ханджоу е достъпна от мястото с такси или автомобил за 10 минути и с метро за 50 минути. Източната железопътна гара на Ханджоу е подходяща алтернатива, тъй като е на около 15 минути с кола и на 55 минути с метро от мястото на събитието.

Настаняване

Trade Fair Trips Ltd може да ви помогне да откриете най-добрите оферти за хотел за RACC за нула време. Намалете разходите за пътуване, като намерите хотели на разумни цени в Ханджоу. Можем да ви помогнем, независимо дали искате да сте на пешеходно разстояние от панаира или търсите тиха стая в жилищен район. Trade Fair Trips Ltd изработва индивидуално преживяване, което ви позволява да инвестирате повече ресурси в присъствието си. Това е сигурен начин да се откроите от конкуренцията си. Можете да направите своята онлайн резервация за хотел за RACC за часове. Надградете настаняването си за търговски панаири с още услуги. Trade Fair Trips Ltd може да ви помогне да резервирате помещения за срещи предварително или да инсталирате изцяло своя панаирен щанд. Вие избирате това, от което се нуждаете!

Full list of
hotels for
RACC

How to get to RACC

Similar trade shows