RACC 2024

RACC 2024

Отопление, охлаждане, климатизация
Hangzhou, China
23-25 Oct 2024
Организатор:
Hangzhou Fima Expo Co., Ltd.
Място на провеждане:
Hangzhou International Expo Center
Честота:
1 year
Уебсайт:
RACC

Влиятелното събитие за ОВКР в Китай

RACC е търговско изложение със значително влияние върху индустрията. То се провежда ежегодно в продължение на три дни в Международния изложбен център в Ханджоу, Китай. То е изтъкнато търговско изложение, което приема участници от над десет държави. В това число влизат и над 100 представители на медиите от бранша. Освен това в него участват повече от 9000 посетители и над 300 изложители, като например Hispania. Домакин на събитието е Hangzhou Fima Expo Co Ltd. В него участват шест домакини, включително Китайският съвет за насърчаване на международната търговия. RACC дава възможност на участниците да изпълнят цели като създаване на мрежи. Освен това те могат да се запознаят с най-новите тенденции, развитието на пазара, политиките и иновациите. Получаването на признание и воденето на бизнес също са постижими цели.

RACC 2024

Изданието на RACC за 2024 ще се проведе в Hangzhou Grand Convention and Exhibition Centre, без да се прилагат мерки за защита от Ковид-19. Това се дължи на премахването от страна на Китай на ограниченията, свързани с пандемията. Датите за провеждане на събитието са определени между 23.1.2024 и 25.10.2024. Участниците следва да взимат под внимание, че ще трябва да попълнят формуляр за митническа здравна декларация преди влизане в страната.  

Настаняване

Trade Fair Trips Ltd може да ви помогне да откриете най-добрите оферти за хотел за RACC за нула време. Намалете разходите за пътуване, като намерите хотели на разумни цени в Ханджоу. Можем да ви помогнем, независимо дали искате да сте на пешеходно разстояние от панаира или търсите тиха стая в жилищен район. Trade Fair Trips Ltd изработва индивидуално преживяване, което ви позволява да инвестирате повече ресурси в присъствието си. Това е сигурен начин да се откроите от конкуренцията си. Можете да направите своята онлайн резервация за хотел за RACC за часове. Надградете настаняването си за търговски панаири с още услуги. Trade Fair Trips Ltd може да ви помогне да резервирате помещения за срещи предварително или да инсталирате изцяло своя панаирен щанд. Вие избирате това, от което се нуждаете!

map

RACC разполага с разнообразна съпътстваща програма, включваща 21 форума и обширно изложение. Изложението включва четири сегмента. Те са:

  • климатизация и вентилация
  • аксесоари
  • хладилна верига
  • хладилно оборудване

21-те подсъбития на форума включват China Refrigerant Development Summit. Друг забележителен форум е MP Buyers and Brand Enterprises Selection Meeting. HVAC and Refrigeration Industry Foreign Trade Experts Roundtable може да бъде безценна, особено за експертите на чуждестранните търговци. China Cold Chain Development Summit също е задължителна за посещение.

 

Домакин на RACC е Hangzhou International Expo Center. Мястото се намира в близост до основните транспортни възли. Това позволява на участниците да пътуват безопасно до мястото и да спестят време. Например международното летище Hangzhou Xiaoshan International Airport е достъпно от мястото за 20 минути с кола. По същия начин железопътната гара Ханджоу е достъпна от мястото с такси или автомобил за 10 минути и с метро за 50 минути. Източната железопътна гара на Ханджоу е подходяща алтернатива, тъй като е на около 15 минути с кола и на 55 минути с метро от мястото на събитието.

RACC 2023

Изданието на RACC за 2023 се проведе в Ningbo International Expo Center като търговско изложение на живо. То се проведе между 25.10.2023 и 27.10.2023 на площ от над 30 000 м2. На събитието присъстваха около 500 изложители и приблизително 30 000 посетители.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до RACC 2024 Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.