Your free enquiry
Chillventa

Chillventa

Nurnberg ,Germany
Индустрия
Индустрия:
Отопление, Охлаждане, Климатизация
Organizer
Organizer :
Nurnberg Messe GmbH
Event website
Event website :
Chillventa
Frequency
Frequency:
2 years

Добра новина за изложителите и търговските посетители на Chillventa, тъй като търговският панаир на хладилните технологии ще се завърне в Messe Nuremberg в Нюрнберг, Германия от 11 октомври до 13 октомври 2021 г. На фона на опасенията относно пандемията на коронавируса, строга политика на социално дистанциране и строга, съвременни санитарни мерки ще бъдат спазвани и прилагани.

Въведение

Нито едно друго международно търговско изложение не обхваща нуждите на европейската индустрия за ОВК, толкова добре, колкото Chillventa, където изложителите представят следващото поколение оборудване и решения в климатизация, вентилация, хладилна техника, изолация, изолация, термопомпи, C&I автоматизация и всякакви свързани услуги със сектора. Само за около десетилетие Chillventa успя да се изкачи до върха и да се радва на силна репутация като събитие - еталон за качество и иновации. 

Акценти

  • Климатици
  • Вентилация
  • Охлаждане
  • Изолация
  • Термопомпи
  • C&I автоматизация
  • Услуги за секторите

Логистиката

Изданията се разпространяват на всеки две години през четни години, а местоположението е Нюрнберг, Германия. Продължителността на програмата продължава три дни, а NürnbergMesse GmbH е както официален организатор на цялостното събитие, така и организатор на място. Работното време започва в 09:00 часа сутринта и приключва в 18:00 часа следобед. 

Аудитория и статистика

Въпреки че е фокусирана предимно върху европейските пазари, Chillventa успява да привлече интерес от САЩ и Китай, което я превръща в изгодна възможност за контакт със сериозни клиенти. По отношение на това кой присъства на събитието - има представители от образователни институции, търговски асоциации, търговци на едро и експерти от областта. Друга отлична причина изложението Chillventa да е толкова популярно и бързо развиващо се е превъзходният конгрес Chillventa. 

Евтини хотелски стаи близо до Messe Nuremberg

Trade Fair Trips ltd е експерт в бизнес настаняването, свързано с посещение на търговски панаири и екипът ни може да планира вашето работно пътуване за броени часове, при това до последния детайл. Ние работим с много хотели в Нюрнберг във всеки ценови диапазон, така че сме в състояние да можем да ви предложим варианти с различни бюджети. Искате перфектен баланс между местоположение, цена и достъп до обществен транспорт? Резервирайте хотели близо до Messe Nuremberg на специални цени лесно и бързо чрез нас. Trade Fair Trips ltd може да ви помогне много повече от това да ви предложи настаняване! Трябва ли да организирате презентация? Обадете ни се, за да резервирате подходяща, модерна зала за срещи с цялото необходимо оборудване. Ние също така предоставяме гъвкави услуги за монтиране на щандове, което прави Trade Fair Trips ltd отлично решение на едно гише за нуждите на вашите бизнес пътувания.

Full list of
hotels for
Chillventa

Book Now
How to get to Chillventa

Similar trade shows