Your free enquiry
Chillventa

Chillventa

Nurnberg ,Germany
индустрия
индустрия:
Отопление, Охлаждане, Климатизация
Organizer
Organizer :
Nurnberg Messe GmbH
Event website
Event website :
Chillventa
Frequency
Frequency:
2 years

Добра новина за изложителите и търговските посетители на Chillventa, тъй като търговският панаир на хладилните технологии ще се завърне в Messe Nuremberg в Нюрнберг, Германия от 11 октомври до 13 октомври 2021 г. На фона на опасенията относно пандемията на коронавируса, строга политика на социално дистанциране и строга, съвременни санитарни мерки ще бъдат спазвани и прилагани.

Въведение

Никой друг международен търговски панаир не обхваща нуждите на европейската индустрия за ОВК, както и Chillventa, където изложителите представят следващото поколение оборудване и решения в климатизацията, вентилацията, хладилността, изолацията, изолацията, термопомпите, автоматизацията на C&I и всякакви свързани услуги. Само за около десетилетие Chillventa успя да се изкачи на върха и се радва на силна репутация като еталонно събитие за качество и иновации.

Акценти

  • Климатик
  • Вентилация
  • Охлаждане
  • Изолация
  • Термопомпи
  • C&I автоматизация
  • Услуги за секторите

Логистиката

Изданията се разпределят на всеки две години през четни години и местоположението е Нюрнберг, Германия. Програмата се провежда в продължение на три дни и NürnbergMesse GmbH е както официалният организатор, така и мястото на изложението. Работното време започва в 09:00 сутринта и приключва в 18:00 следобед.

Аудитория и статистика

Въпреки че е фокусирана предимно върху европейските пазари, Chillventa е успяла да привлече интерес от САЩ и Китай, което го прави доходна възможност за общуване със сериозни купувачи. Що се отнася до това кой присъства, има представителство от образователни институции, търговски асоциации, търговци на едро и вътрешни лица от бранша. Друга отлична причина, поради която Chillventa е толкова популярна и бързо развиваща се, е превъзходният конгрес на Chillventa.

Евтини хотелски стаи в близост до Messe Nuremberg

Trade Fair Trips ltd е експерт по настаняване за търговски изложения и може да планира вашето работно пътуване за броени часове до последния детайл. Ние работим с много хотели в Нюрнберг на всяка цена, така че сме в състояние да поберем бюджети от всякакъв размер.

Искате перфектен баланс между местоположение, цена и достъп до обществения транспорт. Резервирайте хотели близо до Messe Nuremberg на специални цени лесно чрез нас. Можем да направим много повече за резервиране на стаи. Трябва ли да бъдете домакин на презентация?

Обадете ни се, за да резервирате подходяща, модерна заседателна зала с цялото оборудване, от което се нуждаете. Ние също така предлагаме гъвкава услуга за инсталиране на щанд, което прави Trade Fair Trips ltd наистина решение на едно гише за вашите нужди за бизнес пътувания.

Full list of
hotels for
Chillventa

Book Now
How to get to Chillventa

Similar trade shows