Your free enquiry
Chillventa

Chillventa

Nurnberg, Germany
Индустрия
Индустрия:
Heating, Refrigeration, Air-Conditioning
Organizer
Organizer:
Nurnberg Messe GmbH
Event website
Event website:
Chillventa
Frequency
Frequency:
2 years

Актуализация за Chillventa

Търговското изложение за хладилни технологии се завръща на Messe Nuremberg в Нюрнберг, Германия. Датите на провеждане са между 08.10.2024 и 10.10.2024. Засега мястото на провеждане не разполага с превантивни мерки срещу Ковид-19 инфекции поради това, че Германия отмени националните ограничения, свързани с местата на провеждане на събитията. Понастоящем страната няма ограничения за пътуване.

Въведение

Нито едно друго международно търговско изложение не обхваща нуждите на европейската индустрия за ОВК, толкова добре, колкото Chillventa, където изложителите представят следващото поколение оборудване и решения в климатизация, вентилация, хладилна техника, изолация, изолация, термопомпи, C&I автоматизация и всякакви свързани услуги със сектора. Само за около десетилетие Chillventa успя да се изкачи до върха и да се радва на силна репутация като събитие - еталон за качество и иновации. 

Акценти

  • Климатици
  • Вентилация
  • Охлаждане
  • Изолация
  • Термопомпи
  • C&I автоматизация
  • Услуги за секторите

Логистиката

Изданията се разпространяват на всеки две години през четни години, а местоположението е Нюрнберг, Германия. Продължителността на програмата продължава три дни, а NürnbergMesse GmbH е както официален организатор на цялостното събитие, така и организатор на място. Работното време започва в 09:00 часа сутринта и приключва в 18:00 часа следобед. 

Аудитория и статистика

Въпреки че е фокусирана предимно върху европейските пазари, Chillventa успява да привлече интерес от САЩ и Китай, което я превръща в изгодна възможност за контакт със сериозни клиенти. По отношение на това кой присъства на събитието - има представители от образователни институции, търговски асоциации, търговци на едро и експерти от областта. Друга отлична причина изложението Chillventa да е толкова популярно и бързо развиващо се е превъзходният конгрес Chillventa. 

Евтини хотелски стаи близо до Messe Nuremberg

Trade Fair Trips ltd е експерт в бизнес настаняването, свързано с посещение на търговски панаири и екипът ни може да планира вашето работно пътуване за броени часове, при това до последния детайл. Ние работим с много хотели в Нюрнберг във всеки ценови диапазон, така че сме в състояние да можем да ви предложим варианти с различни бюджети. Искате перфектен баланс между местоположение, цена и достъп до обществен транспорт? Резервирайте хотели близо до Messe Nuremberg на специални цени лесно и бързо чрез нас. Trade Fair Trips ltd може да ви помогне много повече от това да ви предложи настаняване! Трябва ли да организирате презентация? Обадете ни се, за да резервирате подходяща, модерна зала за срещи с цялото необходимо оборудване. Ние също така предоставяме гъвкави услуги за монтиране на щандове, което прави Trade Fair Trips ltd отлично решение на едно гише за нуждите на вашите бизнес пътувания.

Предишни издания

2022

Изданието на Chillventa за 2022, което се проведе между 11-ти и 13-ти октомври, отбеляза успешното завръщане на търговското изложение към присъствените издания. В него се включиха 844 изложители от 43 държави и над 30 000 посетители, като повече от 56% от тях пътуваха от чужди държави. Приблизително 81 % от посетителите бяха лица, взимащи решения.

Full list of
hotels for
Chillventa

Book Now
How to get to Chillventa
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Nuremberg Airport (Летище Нюрнберг)

60 минути при пътуване от the Nuremberg Hauptbahnhof (Централна Гара Нюрнберг)

 

By car
By car:

30 минути при пътуване от Nuremberg Airport (Летище Нюрнберг)

10 минути при пътуване от the Nuremberg Hauptbahnhof (Централна Гара Нюрнберг)

 

By public transport
By public transport:

35 минути при пътуване от Nuremberg Airport (Летище Нюрнберг)

20 минути при пътуване от the Nuremberg Hauptbahnhof (Централна Гара Нюрнберг)

 

Similar trade shows