Your free enquiry
C&R

C&R

Madrid, Spain
Индустрия
Индустрия:
Heating, Refrigeration, Air-Conditioning
Organizer
Organizer:
Ifema
Event website
Event website:
C&R
Frequency
Frequency:
2 years

Актуална информация за събитието

IFEMA MADRID ще бъде домакин на C&R през 2023 г. Събитието ще се проведе като търговско изложение "лице в лице" между 14.11.2023 и 17.11.2023. Мястото на провеждане няма да бъде оборудвано с най-новите мерки за сигурност срещу Ковид-19, поради премахването на националните ограничениоя, свързани с коранавируса. Поради въведените ограничения за пътуване, при пристигането си в Испания участниците, пристигащи от Китай ще трябва да представят документи, като например доказателство за възстановяване. Ще също така ще трябва да се подложат на проверка на телесната температура.

Презентация на събитието

Международно изложение C&R е отлична платформа за разширяване на бизнеса и завладяване на нови пазари за всяка фирма, която работи в сферата на производство и пласмент на климатици, вентилационни и хладилни системи. Производители, търговци, агенти и дистрибутори – изложението привлича водещи фигури в бранша. То е много подходящо за представяне на нови продукти. Провежда се в Мадрид, Испания и ако имате амбиции за развитие на бизнеса си, задължително трябва да го посетите.

Поверете организацията на пътуването си на нас. Ние – „Трейд Феър Трипс” ЕООД – сме професионална фирма за организация на бизнес пътувания. Това включва всичко – от резервацията на хотели онлайн до създаването на щанд за вас, ако участвате в изложението. Разполагаме с голяма база данни с хотели в Мадрид. Само с няколко кликвания ще намерим най-подходящия за вас от всички хотели за C&R. Ще се погрижим за трансфера ви от и до летището, както и за удобното ви придвижване из града. Можем да ви осигурим кола под наем или да ви информираме за най-подходящите за вас линии от градския транспорт и да ви информираме кой тип билети и карти са най-подходящи за вас. Фокусирайте се около представянето на бизнеса си. Ние ще се заемем с всичко останало.

Full list of
hotels for
C&R

Book Now
How to get to C&R
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Madrid Airport (Летище Мадрид)

Не е препоръчително при пътуване от Madrid Atocha Station (Гара Аточа в Мадрид)

By car
By car:

15 минути при пътуване от Madrid Airport (Летище Мадрид)

20 минути при пътуване от Madrid Atocha Station (Гара Аточа в Мадрид)

By public transport
By public transport:

20 минути при пътуване от Madrid Airport (Летище Мадрид)

40 минути при пътуване от Madrid Atocha Station (Гара Аточа в Мадрид)

 

Similar trade shows