C&R

C&R

Хладилна индустрия Отопление Климатични технологии
Организатор:
Ifema
Честота:
2 years
Уебсайт:
C&R

Международно изложение за хладилна и климатична техника в Испания

Международно изложение C&R е отлична платформа за разширяване на бизнеса и завладяване на нови пазари за всяка фирма, която работи в сферата на производство и пласмент на климатици, вентилационни и хладилни системи. Производители, търговци, агенти и дистрибутори – изложението привлича водещи фигури в бранша. То е много подходящо за представяне на нови продукти. Провежда се в Мадрид, Испания и ако имате амбиции за развитие на бизнеса си, задължително трябва да го посетите.

C&R 2024

IFEMA MADRID ще бъде домакин на C&R през 2024. Мястото на провеждане няма да бъде оборудвано с най-новите мерки за сигурност срещу Ковид-19, поради премахването на ограниченията, свързани с коранавируса.

Настаняване

Поверете организацията на пътуването си на нас. Ние – „Трейд Феър Трипс” ЕООД – сме професионална фирма за организация на бизнес пътувания. Това включва всичко – от резервацията на хотели онлайн до създаването на щанд за вас, ако участвате в изложението. Разполагаме с голяма база данни с хотели в Мадрид. Само с няколко кликвания ще намерим най-подходящия за вас от всички хотели за C&R. Ще се погрижим за трансфера ви от и до летището, както и за удобното ви придвижване из града. Можем да ви осигурим кола под наем или да ви информираме за най-подходящите за вас линии от градския транспорт и да ви информираме кой тип билети и карти са най-подходящи за вас. Фокусирайте се около представянето на бизнеса си. Ние ще се заемем с всичко останало.

C&R 2021

На C&R 2021 присъстваха над 34 000 търговски посетители и над 300 изложители. Между 16-ти ноември 2021 и 19 ноември 2021 събитието се проведе под формата на изложение "лице в лице" в IFEMA MADRID. На мястото на провеждане на събитието бяха приложени най-съвременните мерки за превенция на Ковид-19, като например 3G ограничение за влизане и непрекъснато подаване на външен въздух.

C&R 2023

Изданието на C&R за 2023 беше организирано като търговско изложение на живо в IFEMA MADRID, без да се прилагат мерки за защита от Ковид-19. Това се дължеше на отпадането на ограниченията в страната, свързани с пандемията. На събитието присъстваха над 25 000 участници. 

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до C&R Изпрати

C&R акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.