Your free enquiry
CLIMATIZACION

CLIMATIZACION

Madrid ,Spain
Индустрия
Индустрия:
Отопление, Охлаждане, Климатизация
Organizer
Organizer :
Ifema
Event website
Event website :
CLIMATIZACION
Frequency
Frequency:
2 years

Актуална информация за събитието

IFEMA MADRID ще бъде домакин на CLIMATIZACION през 2023 г. Събитието ще се проведе като търговско изложение "лице в лице" между 14.11.2023 и 17.11.2023. Мястото на провеждане ще бъде оборудвано с най-новите мерки за сигурност срещу Ковид-19. От участниците ще се изисква да носят хирургически маски и да спазват определена социална дистанция. Поради въведените ограничения за пътуване, при пристигането си в Испания участниците ще трябва да представят документи, като например доказателство за възстановяване.

Презентация на събитието

Международно изложение Climatizacion е отлична платформа за разширяване на бизнеса и завладяване на нови пазари за всяка фирма, която работи в сферата на производство и пласмент на климатици, вентилационни и хладилни системи. Производители, търговци, агенти и дистрибутори – изложението привлича водещи фигури в бранша. То е много подходящо за представяне на нови продукти. Провежда се в Мадрид, Испания и ако имате амбиции за развитие на бизнеса си, задължително трябва да го посетите.

Поверете организацията на пътуването си на нас. Ние – „Трейд Феър Трипс” ЕООД – сме професионална фирма за организация на бизнес пътувания. Това включва всичко – от резервацията на хотели онлайн до създаването на щанд за вас, ако участвате в изложението. Разполагаме с голяма база данни с хотели в Мадрид. Само с няколко кликвания ще намерим най-подходящия за вас от всички хотели за Climatizacion. Ще се погрижим за трансфера ви от и до летището, както и за удобното ви придвижване из града. Можем да ви осигурим кола под наем или да ви информираме за най-подходящите за вас линии от градския транспорт и да ви информираме кой тип билети и карти са най-подходящи за вас. Фокусирайте се около представянето на бизнеса си. Ние ще се заемем с всичко останало.

Full list of
hotels for
CLIMATIZACION

Book Now
How to get to CLIMATIZACION

Similar trade shows